Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Pogaduchy wrześniowe

• Zamknięty Temat jest zamknięty
469 odpowiedzi w tym temacie

#121 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 10 września 2013 - 16:58

w tym wizytę u gina-znów kaska popłynie

u mnie 150 zl poplyneło <bezradny></span>

kupiłam buty

ja licze , ze bedzie jeszcze caly miesiac w miare cieplo bo pelne buty dopiero w pazdzierniku kupie, ale po 25 jak poycze od mamy.

Nie mówię już co odwalały stare babcie panikary i dewotki

takie schorowane <umieraam></span>

Póki co jem buraki których nie lubie i nie wiem czemu je jem

zapobiegasz anemii :mrgreen:

Beznadziejnie mi

witaj w klubie , mam tak od jakiegos czasu <bezradny></span> <pocieszacz></span>

dzis rano jak sie obudzilam to przez kilka minut zastanawiałam sie co to za dzień :roll:

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#122 inqaa

inqaa
  • Moderator
  • 5 515 postów

Napisano 10 września 2013 - 17:09

Dziś w nocy parę razy się budziłam przez zatkany nos :roll:
I w ogóle źle się czułam, nie mogłam spać.

Z chusteczkami to się nie rozstaję nawet na moment, aerozol do gardła też noszę przy sobie. Już niech to dziadostwo odejdzie :evil:

Dzisiaj pierwszy raz założyłam mój jesienny płaszcz, bo zwyczajnie rano było mi zimno <bezradny></span>

Keep calm and become a doctor <serducho> // Mission completed <tanczy7>

#123 Torii1988

Torii1988
  • Zbanowani
  • 8 196 postów

Napisano 10 września 2013 - 17:34

Kasa idzie jak woda chyba każdej :-? Ja dzis u fryzjera zostawilam 280 zł :lol: ale zadowolona jestem. Aktualni leżę w łóżku bo mam kiepski humor mimo to...

#124 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 10 września 2013 - 18:57

Cześć Marudy :mrgreen: I Nie-Marudy też :P

Wtorek zaliczony! :mrgreen: tik... tak...tik... tak... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Włączyłam całkowitą olewkę na opierniczanie sie innych w robocie i chyba już jestem zdrowsza <lol></span> . A kiedyś przy okazji... :P Do pracy chodzi sie pracować a nie symulować. Proste :lol:
Jeszcze jutro druga zmiana, a czwartek z piątkiem minął śmigiem, bo na rano :mrgreen: I już widzę jak sie fatalnie wstawać będzie :lol:

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#125 katti

katti

kwintesencja

• Użytkownik
  • 9 613 postów

Napisano 10 września 2013 - 20:09

Dobry wieczór 'babski świecie' :-P

Ja już umyta, przebrana i gotowa do spania :lol: :lol: ale zarzucę sobie jakiś film bądź serial jeszcze zanim legnę do łóżka :-P

Dziś w nocy parę razy się budziłam przez zatkany nos :roll:

Zdrowia! ;* czosnek, miodek do herbatki, wygrzewanie (nie sama) :lol: :-P

zastanawiałam sie co to za dzień :roll:

Też tak miewam :lol:

Aktualni leżę w łóżku bo mam kiepski humor mimo to...

<przytul></span> <buzki></span>

Kolorowych snów ;-)

Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.

#126 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 10 września 2013 - 20:33

leżę w łóżku bo mam kiepski humor mimo to...

<przytul></span> <przytul></span> Ściskam Blondzia :*

Wszystkim chorowitym dużo zdrowia, bo sporo takich ostatnio na forum :-) :-) :-) :-)

A ja niedawno wróciłam ze Szcz. i ... zdałam <huraaaaa></span> <huraaaaa></span> <huraaaaa></span>

Humorek mam doskonały przez, to ... i nie tylko przez to <slonik1></span> <slonik1></span> <slonik1></span>

ale zarzucę sobie jakiś film bądź serial jeszcze zanim legnę do łóżka

Też chyba to uczynie, bo padam na wszystko co możliwe.
Ale z takim bananem będę zasypiać <dens1></span> <dens1></span> <dens1></span>

Pięęęknie jest! <tanczy7></span> <tanczy7></span>
“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one”

#127 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 10 września 2013 - 21:35

zdałam

gratki ;-)

Katti
rozplenila sie mietka na ogrodku i tera popijam czesto. :mrgreen:

po pracy wrzucilam dzem z aronii w sloiki, nastawilam powidla sliwkowe , zlałam tez winko ;-)
poetm filmik, teraz dopijam herbatke i spać :-)

mam kiepski humor

zycze poprawy

#128 elizabeth

elizabeth

lady

• Użytkownik
  • 7 114 postów

Napisano 10 września 2013 - 23:11

Witam nocną porą ;-)

Nie zmęczyłam się dzisiaj, bo w pracy spędziłam raczej nudny dzień, więc spać mi się niestety nie chce.
Mam nadzieję, że zdołam niedługo usnąć, bo czeka mnie jutro pobudka o 6:30 i cały dzień na nogach - najpierw praca, potem praktyki, w domu zląduję po 20 i będę coś piekła, bo Czarna w czwartek u nas nocuje :mrgreen: a i Raf jęczy od dawna, że teraz nie mam już czasu piec, a on rzecz jasna bardzo lubił te czasy, kiedy ciasteczka były 2 razy w tygodniu :P

Torii, poprawy humoru <przytul></span>
Olenka, fajnie czytać kogoś tak pozytywnego :mrgreen:

Do pracy chodzi sie pracować a nie symulować.

Pewnie wyznają zasadę: "jestem w pracy, a nie na wyścigach" :P
inqaa, i reszta chorych - zdrowia!!! Ja na szczęście czuje sie już o wiele lepiej ;-)

Dobranoc <buzki></span>

<serducho>
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat

są z nami zawsze, chcesz czy nie.

Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany

być może kiedyś spełnią się?

Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy

w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!

65vqegz2wjpc3llf.png

#129 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 11 września 2013 - 07:01

<hello></span>

Pospałam od 22 i już na nogach, przed pracą muszę jeszcze pranie nastawić. Choróbsko jakoś nie chce odejść :roll: kaszel i katar wciąż obecne.
Wczorajsza wizyta 120zł ale zostałam zbadana i zrobiono mi cytologię. Jednak mężczyźni są lepszymi ginekologami niż kobiety- pobierania cytologi wogóle nie czułam i trwało to może minutę. ;-)
Jestem zdrowa także cieszę się że się przebadałam. Dostałam receptę na 6 miechów więc wizyty mam póki co z głowy.
Do soboty mam drugie zmiany w robocie :roll: A jak mi się nie chce to szok :-? Zmęczenie materiału następuje. Ale od początku października idę na urlop i mam to w cekinie :-P

Miłego i dużo <sun></span>

#130 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 11 września 2013 - 07:34

Pewnie wyznają zasadę: "jestem w pracy, a nie na wyścigach"

o to właśnie. Tylko nie biorą pod uwagę tego, że my pracujemy na czas, bo do 18 musi być wszystko wyczyszczone. I tak na przykład wczoraj cudownie w 10 minut musiałyśmy we dwie 40 rezerwacji przerobić. A trzecia z naszej zmiany siedziała na fb :P

Dobryyy :mrgreen:

Dla odmiany sajgon w kuchni rano zastałam. kumpel mojego współlokatora pomieszkuje u nas przez jakiś czas i... oj, będzie opiernicz. Za niego nie mam najmniejszej ochoty sprzątać. Niech zapomni :lol:

Nie chce mi sie zbierać. Leń gigant mnie dopadł, no ale trzeba spiąć poślady. samo sie za mnie nie zbierze :lol:

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#131 Kala1702

Kala1702
  • Użytkownik
  • 2 113 postów

Napisano 11 września 2013 - 07:49

magdaaaaa, mam nadzieję że zarówno Twój jak i mój humor niedługo ulegnie polepszeniu <pocieszacz></span>

będę coś piekła,

Ja też dzisiaj pobawię się w wypieki, jutro jutro wpada na nocke kuzynka i mi od kilku dni trąbi o ciastkach które kiedyś upiekłam :lol:

Witam deszczową porą ;-)
Szaro,buro i ponuro i na dodatek nieproszona @ w nocy przyszła, a przecież to zupełnie nie jej czas :shock: :shock: No cóż....
Dzisiaj w planach załatwianie drobnych spraw. Musze wstąpić do Rossmanna, odebrać mamie łańcuszek z naprawy i iść do Pepco bo mam coś tam dojrzała. Potem na chwilę zajrzę do kumpeli bo zamawia mi mój kochany tusz który nie wiem czemu został wycofany ze sprzedaży a moje rzęsy mało który tusz akceptują :-(
Póki co idę do wanny a potem kawusia :-D

Miłego <buzki></span>
"...Nie każda sytuacja, która wydaje się być beznadziejna jest nią w rzeczywistości..."

#132 palomka

palomka
  • Użytkownik
  • 2 338 postów

Napisano 11 września 2013 - 10:24

Cześć!

Ja ostatnio bez humoru, wszystko pod górkę - i jakoś chwilowy brak weny do forumowania, a postów nieprzeczytanych mi się już trochę nagromadziło.
Jedyny plus taki, że remont dobiega końca.
A minusów to znalazłabym mnóstwo zaczynając od tego, że za 12 dni mam egzamin a chęci do nauki jak nie było tak nie ma.....

I ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę...smileys-hearts-339319.gif

#133 Melodia19

Melodia19
  • Użytkownik
  • 3 228 postów

Napisano 11 września 2013 - 11:03

Witam.

Ciagle zagladam do skrzynki mailowej bo czekam na poprawki promotora... a tu nic i nic. Ile mozna czekac.

Wczoraj na zajeciach bylo bardzo sympatycznie, znowu dostalismy jakies proszki do prania, smoczek i butelke - fajnie . Nie musimy kupowac :mrgreen:

Dzisiaj czeka mnie wizyta u gina, mam nadzieje ,ze u maluszka wszystko Ok :-)

milego dnia!! :-)

iv09i09kftvt0mdm.png

#134 89kasienka89

89kasienka89
  • Użytkownik
  • 5 825 postów

Napisano 11 września 2013 - 11:43

Bry :mrgreen: :mrgreen:

Ja od rana byłam na meeeeeeega nudnym szkoleniu, a potem pogadance dyrektora o planach sprzedaży i innych pierdołach :-> A teraz popijam kawkę i nie robię nic, o! :)
Miłość, marzenia, uczucia i myśli,
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt

#135 katti

katti

kwintesencja

• Użytkownik
  • 9 613 postów

Napisano 11 września 2013 - 16:45

Czesc! :mrgreen:

Ja choc raz o normalnej porze w domu i do tego zrobilam pare rzeczy :-P min. upieklam 2 blachy ciasta 8-) swiat sie konczy bo zaczynam z tym wymyslac i coraz czesciej pieke :lol: Moj <serducho></span> juz jedzie po pracy :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Pogoda sie popsula :evil: zaczelo lekko padac i chlodniej :evil:

remont dobiega końca

U mnie tez :-D :-D <jamp11></span>

Zmykam <hihihi1></span> :lol:

Pozdrawiam cieplutko! :-)

Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.

#136 inqaa

inqaa
  • Moderator
  • 5 515 postów

Napisano 11 września 2013 - 16:58

Pogoda sie popsula :evil:

:evil: :evil:

Witam się.
1,5 godziny spędziłam w poczekalni u lekarza, stwierdziłam, że sama się nie wyleczę i podreptałam do lekarza. Już nawet nie wspomnę ile zapłaciłam za leki, szok :roll:

zaraz muszę się zabrać za książki.

Kupiłam sobie dzisiaj koszyk brzoskwiń to wieczorem będę się delektować :->

Keep calm and become a doctor <serducho> // Mission completed <tanczy7>

#137 AgnieszkaT

AgnieszkaT
  • Użytkownik
  • 3 547 postów

Napisano 11 września 2013 - 17:46

Witam i ja,

W skrócie u mnie bez zmian. Praca dom i tak non stop ale ludzi w końcu już mniej to i normalnie wychodzę.
Mężydło ucieka mi na weekend z chłopakami a ja znowu biedna sama ( no z psem) ale załatwiłam sobie wolną sobotę. Moja pierwsza od końca lipca. :-> i pewnie będę leniuchować jak tylko się da.

Uciekam zaraz na kolacyjkę,
Miłego wieczorka!!

#138 Wisienkowa

Wisienkowa

HQ

• Moderator
  • 4 761 postów

Napisano 11 września 2013 - 18:21

<ciaoo1></span>
Widzę, że Marudki marudzą na forum ;) Ja tym razem nie zaliczam się do nich :-P
Zdaaaaaałam <tuptup></span> Wygrałam kampanię wrześniową.
Byłam wczoraj z dziewczynami na rynku i piłyśmy z tej okazji :lol:
Potem do Połówka pojechałam, bo się pożarliśmy troszkę i chciałam to wyjaśnić i w rezultacie skończyło się to bardzo miłym wieczorem. :->
Wgl nie wiem co mi odbiło, że się go tak czepiam, a on Bogu ducha winien :oops:
Nie jestem przed @, to nie wiem skąd te nerwy <bezradny></span>

Poza tym wracając zaniosłam pocztę sąsiadce, kupiłam sobie zapas artykułów higienicznych, że tak to nazwę.

I zaraz będę robić kosztorys wyjazdu, bo chcemy z ciekawości sprawdzić w jakiej kwocie się zmieścimy ;)

Zmokłam dziś jak kura, ale mam taki humor świetny, że masakra <dens1></span>

#139 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 11 września 2013 - 20:11

magdaaaaa, mam nadzieję że zarówno Twój jak i mój humor niedługo ulegnie polepszeniu

tez nam tego życze :-)

postów nieprzeczytanych mi się już trochę nagromadziło.

tomnie to co kiedys,że co dzien setki postow sie zbierały :-)

upieklam 2 blachy ciasta

geny po mamie robią swoje ;-)

Już nawet nie wspomnę ile zapłaciłam za leki, szok

ja mam od 2 tyg recepte na zelazo , niby 20 zl tylko, ale to a 20zł w tej chwili <bezradny></span>

Moja pierwsza od końca lipca. i pewnie będę leniuchować jak tylko się da.

oby było miło ;-)

Zdaaaaaałam

gratki ;-)

w pracy prawie spałam :roll:
po pracy bylam u chrzesnika ;-)
teraz powoli zbieram sie spac :-)

dzis szefowa powiedziala, ze przytylam ;-)

#140 palomka

palomka
  • Użytkownik
  • 2 338 postów

Napisano 12 września 2013 - 07:21

dzis szefowa powiedziala, ze przytylam ;-)

Mi tez ostatnio szef rzucił takim 'komplementem' :D

Witam w czwartek!
Już prawie weekend na horyzoncie.... dzisiaj w pracy 7h jutro 5h tylko więc już coraz bliżej!
Nauka do egzaminu wczoraj ruszyła troszkę. Mam nadzieję, że przez te 11 dni jeszcze coś ogarnę chociaż na 3 :lol: :lol:

Miłego!

I ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę...smileys-hearts-339319.gif