Bry
Weekend był super, szkoda, że tak szybko się kończy
A dziś już zwykly dzień, na szczęście dla mnie wolny. Może skoczę potem po farbę do włosów i bilet miesięczny, mam książki od cioci także nie będę się nudzić napewno
Napisano 23 września 2013 - 06:51
Napisano 23 września 2013 - 07:16
Może skoczę potem po farbę do włosów
Napisano 23 września 2013 - 07:22
Współczujęniestety chora w pełni i ledwo żywa
Napisano 23 września 2013 - 08:50
my też, ale gotując rosółWczorajszy dzień spędziliśmy w łóżku
szkoda że Ł nie lubi, bo bym zjadłaKalafiorowa już powoli się gotuje i bosko pachnie,
mm będzie u mnie jutro bo mam smaka że hejspaghetti
a mnie dopiero czeka sprzątanie, póki co zbieram siły, pogoda kijowa za oknem, więc nic mi się nie chceMieszkanko już odkurzyłam, kwiaty podlałam i zastanawiam się co dalej
a
Napisano 23 września 2013 - 09:40
Napisano 23 września 2013 - 10:32
Napisano 23 września 2013 - 13:21
Maz niestety co roku ma nie wykorzystany urlop, bo nie ma kiedy ga wybracja swojego urlopu też nie mam wykorzystanego,
A ile cie juz ta "przyjemnosc" kosztowala?trzymajcie kciuki bo koło 14stej mechanik ma zobaczyc w tym aucie poszkodowanym czy jeszcze cos nie zepsułam bo to dodatkowe koszty.....masakra
Zanim zostałeś poczęty - pragnęłam Cie ,
zanim się urodziłeś - kochałam Cię ,
nim minęła pierwsza minuta Twojego życia -
byłam gotowa za Ciebie umrzeć...
Napisano 23 września 2013 - 13:23
Napisano 23 września 2013 - 15:41
mmm, a ja jednak zrobilam dzis kluski slaskie.Kalafiorowa już powoli się gotuje i bosko pachnie
mmm zgdzam sie oj zgadzamrosołownia niedzielna najlepszy sposób na spędzenie dnia wolnego
a ja osatnio mam gleboko w dup....odchudzanie, cwieczeni i cala resztePoza tym "pozwolilam" sobie na rozne jedzonka i od dzis znowu "post" i kochane cwiczonka
ale humor i tak mam superPrzez okno widzę, że wiatr urywa gałęzie, liście i głowy
Napisano 23 września 2013 - 16:52
Napisano 23 września 2013 - 17:27
I to dla mnie jeszcze jedna pozytywna strona zimy i jesienisezon grzańca i grzanego piwa się zaczyna też
Napisano 23 września 2013 - 18:04
mnie sięz tego właśnie powodu nie chciało iść do pracy, ale - jak trzeba to cóż poradzić. :->Przez okno widzę, że wiatr urywa gałęzie, liście i głowy, więc tym bardziej nie chce mi się wychodzić z domu.
ja Cię nie ogarniam o czy Ty mówiszaż rok mnie nie było hm
no to super. JA po sjeście też nie na rzekamale humor i tak mam super mimo pogody dopisuje mi on ostatnio bardzo - nie narzekam
Napisano 23 września 2013 - 18:08
ble, tylko nie banan. A to mleko sojowe dobre? kusi mnie kupic od pewnego czasuananas, banany i meko sojowe waniliowe
? czeski? masz czy chcesz ?. No i mam się uczyć czeskiego, więc powinnam codziennie nad tym posiedzieć
Napisano 23 września 2013 - 18:27
dobre, s,łodkie - w Biedronie z 4 ziczko, do koktajli i smoothies perfektneA to mleko sojowe dobre? kusi mnie kupic od pewnego czasu
nie mam , chceczeski? masz czy chcesz ? moj maz sie nauczyl na filmach na tv czeskiej
Napisano 23 września 2013 - 18:28
Aniusia napisał/a:
kurde straszny dzień dzis miałam wjechałam facetowi w dupe auta dobrze ze konkretny i nie musiałam mu tłumaczyc ze za wolno jechał
łooo, niefajnie. Pilnuj sięna następny raz - bo z racji jesieni i zimy, to aut coraz więcej, ale i kierowców ciot
Brzmi interesująco i już jestem ciekawato część składowa planu
Napisano 23 września 2013 - 18:32
Lo, a ja tu archaiczne wątki poruszamżeście się, dziołchy nie dogadały
O to sprzed 4 dni chodziło:
jak coś drgnie w tym kierunku to może się pochwaęBrzmi interesująco i już jestem ciekawa
Napisano 23 września 2013 - 18:36
podobno tak najłatwiejmoj maz sie nauczyl na filmach na tv czeskiej
Mój też lubiZaraz zrobię pyszniutkie,chrupiące placki ziemniaczane ,bo mąż wraca z pracy.
Napisano 23 września 2013 - 19:01
ja na szczęście dziś posprzątałam wszystkoJutro czeka mnie ogarnianie domu,
mmm koktajl pycha! to czym się teraz odżywiasz? :>ananas, banany i meko sojowe waniliowe
Zaczynam sięzdrowo odżywiać, może wrócędo wegaństwa.
Napisano 23 września 2013 - 19:46
'słyszę że znów pada
Keep calm and become a doctor
// Mission completed
Napisano 23 września 2013 - 19:53
I ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę...![]()
| Temat | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|
Pogaduchy II |
|
|
|
Pogaduchy |
|
|
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych