Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Pogaduchy wrześniowe

• Zamknięty Temat jest zamknięty
469 odpowiedzi w tym temacie

#341 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 24 września 2013 - 19:57

Mamy ciche dni, przynajmniej mam święty spokój. Nie wiem tylko czy w związku z tym obiad robić tylko dla siebie czy pan zechce zjeść - I tak nie mam pomysłu. Jutro wizyta u lekarza, ciekawe czy się ze mną pofatyguje

nie dopiescilas w chorobie i dlatego te ciche dni ???

Idę sobie kupić jakąś bułę

tez na drugie sniadanie sobie kupilam, byla przepyszna ;-)i na kolaccje tez ale ta juz taka dobra nie byla. <jesc></span>

uwielbiam horrory

takie krem sie leje ??? czy poprostu kazde z tego gatunku :?: ja nie lubie tego gatunku , ale indyjskie jak z ulubionym aktore ogladam , aleczasem sa durne :roll:
co do pogody to jutro ma byc zimno :cry:

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#342 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 24 września 2013 - 20:04

Lady Di lubisz horrory o matko :lol: a jaki Twoj ulubiony ?? mamy watek o hororach na forum :P

co do pogody to jutro ma byc zimno

a ja slyszałam ze cieplo i slonecznie :lol:

nic, wypiekniłam sie i ide spac.
Dobranoc :->
Prosilam o wszystko, zeby cieszyc sie zyciem.
Dostalam zycie, zeby cieszyc sie wszystkim

#343 katti

katti

kwintesencja

• Użytkownik
  • 9 613 postów

Napisano 24 września 2013 - 20:50

Lady Di lubisz horrory o matko

Dobry gust Lady Di ;-) tez lubie horrory 8-)

ja slyszałam ze cieplo i slonecznie :lol:

To podeslij tego slonca i ciepla do mnie bo u mnie to przewaga zimna, silnego wiatru i dzis po raz pierwszy na dluzej pojawilo sie sloneczko :roll: ale w miedzy czasie strasznie lalo :roll:
Chciałoby sie polskiej zlotej jesieni 8-)

wypiekniłam sie

Ja siedze z maseczka na buzi :lol:

takie krem sie leje ???

No, krem sie leje <jezorowaty></span>

Dobranoc :->

Kolorowych ;-)

Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.

#344 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 24 września 2013 - 20:50

magdaaaaa może chce sobie udowodnić że dalej ma wzięcie <umieraam></span>

chyba tak <biglol></span>
ja bym go kijem nie ruszyla , jego gadania nie da sie glugo wytrzymac <bezradny></span> ja z grzecznosci z kazdym zartuje , ale czasem jest to bardzo trudne :-/ ale bawi mnie to jak z facetow mozna czytac jak z otwartej ksiazki <umieraam></span>

mloda
ciasto z maslanka tzn ciasto i maslanka czy do ciasta zostala uzyta maslanka :?:

magdddddddda nie wiem czy do lata ta piechotą ale jak na razie mam głęboko w <dupka></span> kure i jego akt dobrcii w postaci ,, jak juz musisz to weż moje auto tylko uważaj ,, <killer></span> <sciana></span> <boks></span> ;> <klotnia></span> wole pieszo chodzić <zwiewamy></span>
[>

ja tak godzine do pracy i godzine z pracy chodze i zyje ;-)
serce sobie dotlenisz spacerkiem :-P

Magda faceci niektorzy tacy sa...wez tego Pana Remoncika, obraczka a to raz zadzwonil a pozniej napisal :roll:
8-)

z wiekszosci zajetymi fajnie sie gada , sa swobodnieisi i nie boja sie , ze sie ich podrywa ;-)

magddddaa , troszeczke moze przytylam na twarzy ,ale tragedii nie ma :->

ja do dyplomu zrobilam fotki w czerwcu i wyszlam blada a dyplom robilam w czerwcu i fotka nie jest fajna :-/ ale dyplom tylko do lezenia w domu sluzy , wiec to nie problem.

u koleanki dzis fajnie czas spedzilam :mrgreen: termin ma na pazdziernik , druga córa bedzie :lol: a Paulinka jest cudna i taka zabawna :-P

katti
krem pomidorowy <jezorek11></span>

leje <bezradny></span> az szumi :roll:
jutro arktyczne powietrze ma nawiedzić nas , ale mam nadzieje, ze temperatutra nie spadnie <bezradny></span>

[ Dodano: 2013-09-24, 22:03 ]

a ja slyszałam ze cieplo i slonecznie

niech sie spelni ;-)

#345 karatetyka

karatetyka
  • Użytkownik
  • 5 629 postów

Napisano 25 września 2013 - 02:51

LadyNefretete napisał/a:

z wiekszosci zajetymi fajnie sie gada , sa swobodnieisi i nie boja sie , ze sie ich podrywa

wiecie, że do końca roku zostało TYLKO 99 dni ?

Bardzo sie z tego cieszę, bo ten rok dla mnie jakiś ciężki jest

A dla mnie chyba najlepszy ze wszystkich :mrgreen: Ale tego, co będę robić w Sylwestra jeszcze nie wiem :P Zresztą to jakoś mało ważne dla mnie jest.

z wiekszosci zajetymi fajnie sie gada , sa swobodnieisi i nie boja sie , ze sie ich podrywa

To prawda. Ja lubię rzucić czasem niewybrednym żartem czy jakąś aluzją, bez podtekstów zupełnie i widzę, że ci zajęci znajomi traktują to rzeczywiście jako żart i nie biorą tego do siebie - w przeciwieństwie niestety do niektórych wolnych :roll:

Złapał mnie nocny głód, więc siedzę teraz z pizzą i dokańczam czytanie książki. Na szczęście jutro budzik może mi zadzwonić nawet w południe, więc nie spieszy mi się do łóżka, a i spać mi się za bardzo nie chce, więc może odpalę sobie jeszcze jakiegoś filma :P

Mąż pojechał do domu, więc tym bardziej smutno mi samej w mieszkaniu. Wiem, że jestem nienormalna, ale minęło dopiero 14 godzin, a ja już strasznie tęsknię i normalnie nie wiem, jak zasnę.

Kurczę, gdyby ktoś z rok, półtora roku temu powiedział mi, że kiedykolwiek będę tak rzygała tęczą, wyśmiałabym z miejsca :lol:

A tymczasem dobrej nocy życzę :mrgreen:

#346 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 25 września 2013 - 08:27

mloda ciasto z maslanka tzn ciasto i maslanka czy do ciasta zostala uzyta maslanka :?:

została użyta do zrobienia ;-) kiedyś nawet wrzucałam tu chyba przepis <hmm></span>

<hello></span>

Witam się. Szybko się ogarnę i skoczę do biedronki- bo nie mam makaronu a dziś zrobię to spaghetti co za mną chodzi :-P
A do pracy na 13:30 więc zostało niewiele czasu <bezradny></span>
Wczoraj była w naszym sklepie Krystyna Mazurówna :lol: wyglądała jak zwykle "odjazdowo" :-P

Jutro wolne także oby dziś przeżyc dzień w pracy bo wczoraj było ciężko i giiit

#347 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 25 września 2013 - 08:35

Chciałoby sie polskiej zlotej jesieni 8-)

Ciekawe czy do niemiec też taka jesień dociera? <jezorowaty></span> <jezorowaty></span>
U mnie dzis w miare przyjemna pogoda. Mam nadzieję, że padać nie będzie, bo muszę coś załatwić :P

Złapał mnie nocny głód

W sensie, że się obudziłaś i musiałaś wstać? :P
Ja to bym chyba na drugi bok się przerzuciła i czekała aż przejdzie :lol:

dla mnie chyba najlepszy ze wszystkich :mrgreen:

I dla mnieee <dens1></span> <dens1></span>

Kurczę, gdyby ktoś z rok, półtora roku temu powiedział mi, że kiedykolwiek będę tak rzygała tęczą, wyśmiałabym z miejsca

Kurczę - coś w tym jest i chyba trochę Cię rozumiem :mrgreen: :mrgreen:

Witam się <jezorek11></span>
Jak tu spać jak miliard motyli od środka brzuch rozrywa? <zawstydzony></span> Z dnia na dzień jest coraz piękniej <serduszka></span> <huraaaaa></span> dzięki czemu energii mam mnóstwo ;-)

Zaraz szybkie śniadanie i wybywam ;-) Potem jakieś ćwiczenia i tak minie dzień...byle do wieczorka <hihihi1></span> <tanczy7></span>

Przyjemnego dnia <hey11></span>
“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one”

#348 Lady Di

Lady Di
  • Użytkownik
  • 1 800 postów

Napisano 25 września 2013 - 08:39

Witam w południe z herbatką z pracy :D
Ja już po rannym maratonie, odwiedziłam urzędy i zrobiłam rtg panoramę a teraz pracuję :mrgreen:
W nocy armagedon jakiś był :shock:
Miłego dnia dla wszystkich :)

#349 Kala1702

Kala1702
  • Użytkownik
  • 2 113 postów

Napisano 25 września 2013 - 09:12

LadyNefretete napisał/a:
Bardzo sie z tego cieszę, bo ten rok dla mnie jakiś ciężki jest

A dla mnie chyba najlepszy ze wszystkich :mrgreen: Ale tego, co będę robić w Sylwestra jeszcze nie wiem :P Zresztą to jakoś mało ważne dla mnie jest.

dla mnie w sumie taki przeciętny ;-) trochę pozytywów i trochę negatywów ;-)

Jak tu spać jak miliard motyli od środka brzuch rozrywa? <zawstydzony></span> Z dnia na dzień jest coraz piękniej <serduszka></span> <huraaaaa></span> dzięki czemu energii mam mnóstwo ;-)

oby tak dalej :mrgreen: :mrgreen:

Witam :-D
Czuję się już zdecydowanie lepiej. O dziwo :-) trochę jest cyrk z tą moją operacją bo strasznie długo musze czekać i chyba nie da rady przyśpieszyć terminu a ja muszę jak najszybciej ! Bo niedługo butów na mnie nie będzie :-? :-/ Póki co kombinujemy z rodzicami :-P
Dzisiaj szykuje się wypad do kina :mrgreen: Nie mam pojęcia na co ale dawno w kinie nie byłam więc mi to w sumie wszystko jedno :-P Ważne że w miłym towarzystwie :lol:
Zabieram się zaraz za ćwiczenia <silka></span> potem za sprzątanie <sprzatac></span> a potem za gotowanie <smazy22></span>

Miłego dnia babuszki <buzki></span>
"...Nie każda sytuacja, która wydaje się być beznadziejna jest nią w rzeczywistości..."

#350 89kasienka89

89kasienka89
  • Użytkownik
  • 5 825 postów

Napisano 25 września 2013 - 10:30

Bry :)

Do końca roku 3 miechy, a tu juz podsumowania lecą :P Wszystko się może zdarzyć :P

Ja wczoraj czułam się jak przejechana walcem, dziś już trochę lepiej, ale łapie mnie choróbsko.

Póki co popijam herbatkę i relaksik, potem tylko wstawić obiados a po południu z Ł. musimy wybrać się na zakupy spożywcze.

I tyle dobrego u mnie, buziaki :P
Miłość, marzenia, uczucia i myśli,
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt

#351 palomka

palomka
  • Użytkownik
  • 2 338 postów

Napisano 25 września 2013 - 10:37

Hej, hej :D

Podsumowania roku jeszcze nie robię - póki co powiedziałabym, że był taki nijaki. Pół na pół. Ale jeszcze się wszystko może zdarzyć.... Sylwestra już pomału planuję, ale to tylko dlatego, że chcemy z Połówkiem wyjechać w góry i trzeba jakieś miejsca już rezerwować.

Dzisiaj przeżyłam już w pracy kontrolę, więc teraz już z górki :lol:
Dzisiaj po pracy jadę tez po ten prezent dla Połówka i mam nadzieje, że to tez juz bede miała z głowy :mrgreen: :mrgreen:

No to zostało mi jeszcze 3,5 godziny na czytanie książki :D

Miłego dnia!

I ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę...smileys-hearts-339319.gif

#352 Melodia19

Melodia19
  • Użytkownik
  • 3 228 postów

Napisano 25 września 2013 - 11:21

hej hej

Wczoraj byłam na uczelni, złożyłam prace do dziekanatu a potem kupilam sukienke na obronę . :->
Rano byłam w banku, potem na małych zakupach a teraz czeka mnie sprzątanie w mieszkaniu... takiego syfu dawno nie było :-P

Wczoraj przyszła śliczna karuzela do łóżeczka , K mi zrobił tym mila niespodziankę ,bo nie wiedziałam,ze zamówił. :-D
A dzisiaj pewnie przyjdzie rożek i jeszcze body i czapeczka. :-> :-> :->

potem obiadek i pewnie wieczorem pojedziemy do moich rodziców ,bo zamówiłam dawno jakieś kosmetyki z Avonu i juz pasowało by odebrać

iv09i09kftvt0mdm.png

#353 Lady Di

Lady Di
  • Użytkownik
  • 1 800 postów

Napisano 25 września 2013 - 12:09

Witam w przerwie na kawkę :)
Zimno mi w tej mojej pracy :/

Sylwestra już pomału planuję, ale to tylko dlatego, że chcemy z Połówkiem wyjechać w góry i trzeba jakieś miejsca już rezerwować.

Mój niby też chce mnie zabrać, ale nie uwierzę jak nie dotknę :mrgreen: gór :)

Wczoraj przyszła śliczna karuzela do łóżeczka , K mi zrobił tym mila niespodziankę ,bo nie wiedziałam,ze zamówił.
A dzisiaj pewnie przyjdzie rożek i jeszcze body i czapeczka.

No to już coraz bliżej ;)

#354 Wisienkowa

Wisienkowa

HQ

• Moderator
  • 4 761 postów

Napisano 25 września 2013 - 12:15

<ciaoo1></span>
Ja dziś rano do miasta uderzyłam popłacić rachunki za energię, tak mi sprawnie to poszło, że babcia się zdziwiła że już jestem z powrotem :lol:

Orzechy jak co dzień pozbierane. Moje psy oszalały - same rozwalają sobie orzechy i wydziabują ze środka :-P

Zaraz pasuje jakąś kawę wypić po obiadku. Upichciłam dziś kurczaka w panierce z ziemniakami i sałatką, bo się filet odnalazł w czeluściach lodówki :->
Ja sobie do tego sera pleśniowego dałam i było dobreeeee... :mrgreen:

Co do podsumowań roku to był taki sobie, normalny :P Jak jestem z D. to wszystkie lata są podobne. Jest fajnie ;)

#355 palomka

palomka
  • Użytkownik
  • 2 338 postów

Napisano 25 września 2013 - 12:45

Mój niby też chce mnie zabrać, ale nie uwierzę jak nie dotknę :mrgreen: gór :)

Też jestem ciekawa czy u nas coś wypali... zobaczymy :D
W tamtym roku tez chcieliśmy to już wszystko zajete było :mrgreen:

Moje psy oszalały - same rozwalają sobie orzechy i wydziabują ze środka :-P

Mój pies to sobie tylko nimi lubi rzucać :lol: :lol:

Zimno mi w tej mojej pracy :/

Mi też jakoś.... Ale jeszcze godzinka mi została...

I ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę...smileys-hearts-339319.gif

#356 inqaa

inqaa
  • Moderator
  • 5 515 postów

Napisano 25 września 2013 - 15:34

Ajjj tak o tych górach piszecie, że aż sama chętnie bym się wybrała tam :mrgreen: No ale na razie trzeba siedzieć w domu, może za rok <bezradny></span>
Miałam też okazję jechać pod koniec września do Londynu, ale niestety ze względów finansowych musiałam z żalem odpuścić.

W drodze do domu wskoczyłam do piekarni bo świeże, chrupiące bułeczki i już część wszamałam - takie dobre :-P

Zaraz zabieram się za naukę a potem poczytam książkę i tak do wieczora.

Keep calm and become a doctor <serducho> // Mission completed <tanczy7>

#357 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 25 września 2013 - 17:34

bajka KRECIK nie jest czeska :?: <hmm></span> on tak duzo mowi , ze LadyNefretet mogla by sie jezyka nauczyć <umieraam></span>

LadyNefretete
ty teraz w ojczyznie siedzisz ???

świeże, chrupiące bułeczki

na sniadanie 2 sobie kupilam ;-)

ale nuda w pracy :roll: drobny opierdziel od szefowej dostałam , ale juz przywyklam :-P
po pracy byl lumpeks , przeplacilam za oczorypny różowy :shock: szalik ale 5 sweterkow mam , wiec jestem ukontentowana :lol: zostala mi dycha w portfelu a wyplatata za 7 dni <umieraam></span>

#358 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 25 września 2013 - 17:57

Magda noi sie spelnilo, pogoda bajecznaaaaaaaaaaaaaaa :mrgreen:

Olenka
ciesze sie że u Ciebie te motylki i tecza ;-)
Kala dobrze ze juz czujesz sie lepiej.

zostala mi dycha w portfelu a wyplatata za 7 dni

faktycznie, nie duzo :lol:

Wczoraj przyszła śliczna karuzela do łóżeczka , K mi zrobił tym mila niespodziankę ,bo nie wiedziałam,ze zamówił.

A dzisiaj pewnie przyjdzie rożek i jeszcze body i czapeczka.

fajnie tak kuowac prawda ;)
Oj, fajnie byloby miec drugie bobo ale im wiecej o tym mysle tym bardziej dochodze do wniosku ze teraz to z wielu powodow nie dobry pomysl..mimo pragnienia. Duzego...
Szkoda tylko ze inni sa uszczypiliwi i musze sluchac ze pelna rodzina to 2 dzieci. A wczesniej bylo ze jedno :lol:

karate jestes normalna ;) ja tesknie juz po paru godiznach a jestesmy razem juz troche;)
mniam, pizza :-P a jaka robisz ?

kati i jak słonce ci wysłałałam :-P ?

Witam

No. Mebelki zamowione. Jutro maja byc, najpozniej wpiatek. Jeeeeeeeeeeeeee.
Stol do kuchni juz gorzej...bo na zamowienie wiec do miesiaca :roll: czekania
Noi moge teraz kupowac dodatki - oczywiscie w kolorze filotetu wrzosu
tak wiec z gorki juz.
Zakuplam dzis olejek altera zapach powalajacy. A poza tym ksiazke w Biedronce i forme na pizze <tuptup></span>
Dzien boski, nastroj nadal boski
A jeszcze od tesciowej dostałam filizanke :shock: sliczna i jestem w szoku. Nawraca sie. :lol:
I gdby nie jakies zawroty glowy <bezradny></span> ( mialam wysoki puls, bo gdzies 100) to dzien bylby juz idealny
Dobranoc <swinka1></span> <swinka1></span> <swinka1></span>
Prosilam o wszystko, zeby cieszyc sie zyciem.
Dostalam zycie, zeby cieszyc sie wszystkim

#359 AgnieszkaT

AgnieszkaT
  • Użytkownik
  • 3 547 postów

Napisano 25 września 2013 - 18:49

Orzechy jak co dzień pozbierane

Muszę poszukać jakiegoś drzewa i zrobić zapasy :mrgreen:

bajka KRECIK nie jest czeska

Czeska :mrgreen:
Witam,
Padnięta ale radosna. Jutro wolne ale z rana śmigam zarejestrować się do ginka na poniedziałek a potem to już zależy od pogody. Ostatnio to rano zimnica, potem słońce a wieczorem znowu zimno.
Po pracy skoczyłam po zapas ciasteczek i słodyczy, a co - raz się żyje.
Zaraz wyciągam męża na spacerek z psem i musze pomyśleć co będę gotować w sobotę bo znajomi wpadają :mrgreen:

#360 Aneczka

Aneczka
  • Użytkownik
  • 1 325 postów

Napisano 25 września 2013 - 20:13

Sajuri, terściowa Ci się nawaraca?? To chyba jakaś epidemia bo moja też już od dłuższego czasu znormalniała. Dzieciakami się zajmie, czasem jakimś prezentem rzuci i już nie martwi się, że jej synka głodem morzę

Wszystko mnie boli, denerwuje i nie wiem co mam z sobą zrobić. Moje najmłodsze dziecię jeszcze nie śpi,m podczas gdy sześcilatek w łóżku.
Dołączona grafika