Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Pogaduchy wrześniowe

• Zamknięty Temat jest zamknięty
469 odpowiedzi w tym temacie

#261 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 20 września 2013 - 10:56

A co stoi na przeszkodzie?? :->

permanentny brak czasu na cokolwiek <bezradny></span> dni wolnych jak na lekarstwo, a jak już takie występują to zawsze coś do zrobienia jest :->
powód nr 2 : brak książki <lol></span> no dalej się nie zapisałam tu do żadnej biblioteki :lol:

bede czekac na meza :->

ja się z moim widuje w przelocie ostatnio- przez te 2 zmiany.. jak on wstaje to ja śpię, jak ja wracam, to on śpi, czasem się uda zamienić parę słów jeszcze :->

zaraz znów w październiku śnieg przywali :P

a ja dalej liczę na polską złotą jesień :-)

#262 nikus

nikus
  • Użytkownik
  • 3 355 postów

Napisano 20 września 2013 - 12:59

kasienka w takim razie romantiko weekendu zycze (pewnie i tak bedzie :-P ) :mrgreen:
AgnieszkaT zdrowka!
Kala aaaaamoryyyy :mrgreen:

Witam sie

Ziiiiiima zamiast (przekletej i tak i tak) jesieni :-/
Bylismy dzis z Okruszekim na zakupach, ale i tak jeszcze musze z mezem, bo spozywke jechac.
Przy okazji odwiedzilismy moja mame w pracy.
Wracamy do domu, a tu pradu nie ma :roll:
Weekend zapowiada sie pracowo.
Dzis tez caly dzien tylko w 2ke w domu.
Poki co uciekam obiad robic.

Milego

Zanim zostałeś poczęty - pragnęłam Cie ,

zanim się urodziłeś - kochałam Cię ,

nim minęła pierwsza minuta Twojego życia -

byłam gotowa za Ciebie umrzeć... 

#263 palomka

palomka
  • Użytkownik
  • 2 338 postów

Napisano 20 września 2013 - 14:38

Cześć dziewczyny!
Ja póki co nie nadrobię Was... dzisiaj jakoś brak mi czasu... zjadłam obiad, umyłam i wyprostowałam włosy a zaraz zmykam, bo umówiliśmy się ze znajomymi w centrum handlowym.
Musze sobie zrobić jakaś przerwę od nauki, bo w pracy cały czas siedziałam nad notatkami.

Miłego popołudnia i wieczoru! :mrgreen:

I ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę...smileys-hearts-339319.gif

#264 AgnieszkaT

AgnieszkaT
  • Użytkownik
  • 3 547 postów

Napisano 20 września 2013 - 14:48

kasienka, no jak mąż czasami coś powie.....
mloda, a wiesz, że to są wymówki :mrgreen:
nikus, dzięki!!

U mnie spacer z psem do lasu nie wypalił więc nietoperz miał szybki przelot przez sad. Za 45 minut mąz wraca z pracy a ja bez obiadu, więc niech ktoś cos podrzuci!!! Chyba brak weny na pichcenie chociaż głodna jestem :-/

#265 karatetyka

karatetyka
  • Użytkownik
  • 5 629 postów

Napisano 20 września 2013 - 17:50

<hellooo1></span>
Aaaaale dzisiaj fajny dzień :mrgreen: Wstałam wcześnie mimo, że wczoraj świętowaliśmy okrągłe, 30. urodziny koleżanki :P , ogarnęłam się, wypiłam wodę z cytryną, wycisnęłam pomarańcza z grejfrutem i w samo południe zjawiłam się w umówionym z siostrą miejscu. Miałyśmy pójść na ciuchowe zakupy i niby poszłyśmy - do aż dwóch sklepów. W międzyczasie zwabił nas do nieznanego wcześniej pubu widok regałów z książkami i pajęczyn na ścianach :lol: Wypiłam kawę, potem sok, potem piwo, pogadałam z fajnym barmanem, który pokazywał mi zdjęcia chyba z większości europejskich krajów, w ktorych mieszkał i nie zauważyłam nawet, kiedy zrobiło się tak późno.
Na obiad ochoty już nie mam, na robienie go tym bardziej, dlatego po drodze zaopatrzyłam się w chipsy. Zjadłam już całą pakę :mrgreen:
Mąż poszedł na jakiś koncert. Dla mnie zbyt szatańskie brzmienia, więc stwierdziłam, że dziś grzecznie zostaję w domu :lol: Tak więc grzecznie zabieram się za czytanie książki ;-)

#266 Katarzynka89

Katarzynka89
  • Użytkownik
  • 2 672 postów

Napisano 20 września 2013 - 19:57

Tak więc grzecznie zabieram się za czytanie książki

Ostatnio to moja ulubiona rozrywka. A zbiór książek które chce przeczytać dalej rosną :-)

Ostatnio u mnie trochę smutków, a tym bardziej od 3 dni :-/ no ale staram się myśleć pozytywnie i nie nastawiać na najgorsze, bo nie mogę się poddać. Czekam na dokładne informacje i mam nadzieje że będą pozytywne i skończy się tylko najedzeniem strachu.
Wy już wszystkie powinie po urlopach i odpoczynkach, a ja swój niestety musiałam kilka razy przełożyć przez pracę T. Ale tym razem już nie przekładam i w pierwszym tygodniu października będę sie leniuchować przez tydzień :-)
Wciągnął mnie serial Lost i właśnie delektuje się pyszną pokrzywą i znikam do oglądania serialu :-)

the sun is always rising in the sky somewhere...

Dołączona grafika

#267 inqaa

inqaa
  • Moderator
  • 5 515 postów

Napisano 20 września 2013 - 20:06

Wciągnął mnie serial Lost

Obejrzałam wszystkie odcinki :mrgreen: jest super !!

Witam ;*
Ostatnio czytam was tylko w przelocie, bo po prostu nie starcza mi czasu <bezradny></span> W domu jestem późno, wcześniej kładę się spać i tak w kółko.

Co do ogrzewania - u mnie w blokach jeszcze nie grzeję, bo w domu 22 stopnie - idealnie ;-)
Natomiast dzisiaj byłam u taty a tam - 17 stopni :shock: W swetrze i bluzce pod spodem było mi zimno, a on tak normalnie śpi i dla niego taka temperatura jest najlepsza :lol:

dobranoc ;*

Keep calm and become a doctor <serducho> // Mission completed <tanczy7>

#268 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 20 września 2013 - 20:43

[quote name="palomka"] Chyba za bardzo się już stresuję tym egzaminem.... Mam z tym jakieś koszmary itp... ![/quote] u mnie fajne jest to , ze jaki by stres nie byl , to mi snu nie burzy , dwie czy trzy noce w zyciu mialam zle przespane z powodu stresu.
a to moja klatka piersiowa dzis chyba bolała z kazdej mozliwej strony <bezradny></span> czestotliwosc tego bolu napedzala strach i stres i pewnie to jeszcze zwiekszalo czestotliwosc i takie błędne kolo. <bezradny></span> :cry:
po pracy zjadlam obiad i zmusilam sie do snu 2 h :shock: ale wcale sie lepiej nie poczułam :roll:
znajoma z warzywniaka dala mi papryke i pomidory to mama leczo zrobila , jeszcze patisona wkroila, ktory w lodowce czekal miesiac.

[quote name="mloda"]:
ja byłam u 3 kobiet ginków i u 1 faceta- ostatniemu te babeczki nie dorastają do pięt :shock:
[/quote] ja mialam jednego faceta a potem tylko kobiety , jakos do nich przyzwyczailam sie , byloby dla mnie bez roznicy jaka plec byleby lekarz byl czlowiekiem i byle bym sie zle nie czula przy jego/jej komentarzach <bezradny></span>

[ Dodano: 2013-09-20, 21:58 ]
[quote name="mloda"] no dalej się nie zapisałam tu do żadnej biblioteki [/quote]bardzo niedobrze <ciah></span>

[quote name="mloda"]ja dalej liczę na polską złotą jesień[/quote]ja tez

[quote name="karatetyka"]na robienie go tym bardziej, dlatego po drodze zaopatrzyłam się w chipsy. [/quote]orginalny obiad :-)

[quote name="Katarzynka89"]Ostatnio u mnie trochę smutków, a tym bardziej od 3 dni no ale staram się myśleć pozytywnie i nie nastawiać na najgorsze, bo nie mogę się poddać. Czekam na dokładne informacje i mam nadzieje że będą pozytywne i skończy się tylko najedzeniem strachu. [/quote]trzymam kciuki by bylo dobrze :* <pocieszacz></span>

[quote name="Katarzynka89"]właśnie delektuje się pyszną pokrzywą [/quote]tez pije , tylko troche miety dosypalam :P
[quote name="inqaa"]17 stopni W swetrze i bluzce pod spodem było mi zimno, a on tak normalnie śpi i dla niego taka temperatura jest najlepsza [/quote]bo do spania idealna ;-)

[ Dodano: 2013-09-20, 22:03 ]
[quote name="Wisienkowa"]

U mnie pogoda piękna, dlatego wybrałam się po obiadku na zakupy, a potem do ogrodu pozbierać orzechy. Z 600 sztuk lekko zebrałam :-> Nie wiem co z tym robić, bo jeszcze 2 skrzynki z zeszłego roku są w spiżarni. Myślałam o skupie, ale kiedyś mama naobierała się jak głupia i gość jej nie wziął ani kilograma, choć wcześniej się z nią umawiał :evil:
:[/quote]rob ciacho orzechami , wiem ze obieranie jest zmudne ale ciasta z orzechami sa pyszne. kilogram obranych orzechow to okolo 30 zl , wiec ciasto drogie , ale jak masz swoje orzechy to warto zrobic. a skorupy sa dobre do przyciemniania wlosow.

[ Dodano: 2013-09-20, 22:12 ]
[quote name="Sajuri"] Ekipa wyszla po 13, a pol godziny pozniej dzwoni do mnie jeden z nich, mlody taki, i czy ja bym sie z nim nie umowila :shock:
normalnie porazka :roll: zaobraczkowany dodam :-/
:[/quote] nie wiadomo czy sie cieszyc, ze sie takie wrazenie robi na faetach czy plakac nad ich glupota i plytkoscia <bezradny></span> ostatnio fajny tekst przeczytałam : faceci zawsze podrywaja inne kobiety , Adam w raju nie bardzo mial kogo, ale gdyby nie historia z jablkiem to pewnie podrywalby węża <umieraam></span>

[ Dodano: 2013-09-20, 22:14 ]
[quote name="palomka"][Socjologia edukacji....[/quote] swietny przedmiot ;-) ty na UŚ studiujesz ???

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#269 palomka

palomka
  • Użytkownik
  • 2 338 postów

Napisano 21 września 2013 - 08:26

swietny przedmiot ;-) ty na UŚ studiujesz ???

Nie, GWSP Gliwice...
Może jak zdam poprawkę to też polubię ten przedmiot :D

Witam w sobotni ranek... ja już od 7 z notatkami leżę i dalej przyswajam wiedzę :D
Jeszcze powalczę z nimi dzisiaj tak do 15, a potem już koniec idziemy na festyn, jutro świetuje urodziny, więc też się uczyć nie będę to dzisiaj ostatnia szansa na uzupełnienie braków ;)

Pogoda póki co ok.... nie pada, mam nadzieję, że tak zostanie :)

Miłego dnia!

I ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę...smileys-hearts-339319.gif

#270 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 21 września 2013 - 08:38

Musze sobie zrobić jakaś przerwę od nauki, bo w pracy cały czas siedziałam nad notatkami.

Ja zawsze tak do tego podchodzę. Lepiej zrobić sobie taką przerwę, bo potem zazwyczai i tak na siłę znajdzie się inne ciekawsze zajęcie (np. mycie okien :lol:)
Duzo weny naukowej życzę ;-)

Ostatnio czytam was tylko w przelocie, bo po prostu nie starcza mi czasu

Więcej wolnej chwili Ci życzę. Nie koniecznie na BS, ale na inne przyjemności :)

Witam się już po powrocie ze Szcz. Zleciało szybciorem, ale dosyć intensywanie :mrgreen: :mrgreen: Pozałatwiałam w miare co miałam załatwić, pobalowałam i wczoraj wróciłam :-P
Nareszcie mam neta normalnego <bravoo></span> Więc i BS łatwiej mi ogarnąć i nie musze się na małym telefonie męczyć ;-)

Humorek wyśmienity. <serduszka></span> Z dnia na dzień jest coraz świetniej, że aż boje się, że za miesiąc będę po syfitach skakać <jezorek11></span> <jezorek11></span> Co się ze mną dzieje? :lol:

Póki co zabieram się za śniadanko, ćwiczenia i lenistwo chyba :mrgreen:

<bananowy1></span> <bananowy1></span> <bananowy1></span> <bananowy1></span>
“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one”

#271 Kala1702

Kala1702
  • Użytkownik
  • 2 113 postów

Napisano 21 września 2013 - 08:52

Humorek wyśmienity. <serduszka></span> Z dnia na dzień jest coraz świetniej, że aż boje się, że za miesiąc będę po syfitach skakać <jezorek11></span> <jezorek11></span>

Dobrze, dobrze :lol: Trzymaj tak dalej :mrgreen:

Witam się :lol:

Wstałam sobie jakaś chwilę temu i zrobiłam gorące kakao :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Chyba zaczyna mi się kakaowa jesienna faza :mrgreen: Dzisiaj dzień zapowiada się leniwie przed TV. Wszyscy gdzieś wyemigrowali więc nie chce mi się nic kombinować i zostaję w domu :-P :-P Akurat wieczorem żużel będzie to obejrzę :-D Do tego pogoda niestety nie sprzyjająca. Mama chciała jechać na grzyby ale zanosi się na to że zaraz będzie lało - to raz, a dwa tatusia nam rozłożyło i to tak bardzo bardzo fest. Ja nie pamiętam kiedy on ostatnio był chory. Nawet nie chce mu się wyjść na papierocha ale to akurat dobrze :-P :-P

Zabieram się zaraz za robienie cista, potem będę ćwiczyć a potem leżeć przed TV i JEŚĆ <umieraam></span> <teletubisie></span> <bing1></span>

Miłej soboty <buzki></span>
"...Nie każda sytuacja, która wydaje się być beznadziejna jest nią w rzeczywistości..."

#272 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 21 września 2013 - 08:59

potem będę ćwiczyć a potem leżeć przed TV i JEŚĆ

Hahahaha. Niby brzmi zabawnie, ale... Ja wychodze z takiego założenia, że lepiej poćwiczyć i jeść, niż tylko jeść ;-) Czasem można :D

zrobiłam gorące kakao

Ooo. Narobiłaś mi smaka i też chyba sięgnę potem po ciepłą czekoladę :mrgreen: <mniami2></span>

Mama chciała jechać na grzyby ale zanosi się na to że zaraz będzie lało

Jak dobrze, że tutaj nikt nie namawia mnie na wyprawy na grzyby :lol: :lol:
I u mnie też chyba będzie padać za niedługo ;-)

Póki co jeszcze jestem w łóżku i bawię się nową zabawką - Pou <jezorowaty></span> <jezorowaty></span>
“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one”

#273 palomka

palomka
  • Użytkownik
  • 2 338 postów

Napisano 21 września 2013 - 09:26

Olenka, dziękuję, dużo weny na pewno się przyda ;)
Fajnie, że Ci humorek dopisuje oby tak dalej :mrgreen: :mrgreen:

Chyba zaczyna mi się kakaowa jesienna faza :mrgreen:

No ja ostatnio zaczęłam sezon na gorącą czekoladę już :)

potem będę ćwiczyć a potem leżeć przed TV i JEŚĆ

Dobre połączenie :lol:
Mi jakoś nadal brak mobilizacji do ćwiczenia - to chyba jeszcze nie ten czas :mrgreen: :mrgreen:

Póki co jeszcze jestem w łóżku i bawię się nową zabawką - Pou <jezorowaty></span> <jezorowaty></span>

Oooo ja też to przez jakiś czas miałam, ale teraz po zmianie telefonu jeszcze nie zainstalowałam :lol:

Dobra... znowu wyjdzie na to, że przyrosnę do forum a notatki leżą i się patrzą :roll: Chyba jakiś kopniak mi potrzebny ....

#274 Kala1702

Kala1702
  • Użytkownik
  • 2 113 postów

Napisano 21 września 2013 - 10:40

bawię się nową zabawką - Pou <jezorowaty></span> <jezorowaty></span>

Haha :mrgreen: :mrgreen: widzę że mamy tą samą zabawkę :mrgreen: :mrgreen: chciaż trochę mi już faza na to minęła. Punkt kulminacyjny był oczywiście podczas sesji. Ciągle wtedy w to grałam :-P :-P Z tydzień już mojego Pou nie odwiedzałam i pewnie zakwitł w brudzie <umieraam></span>

Dobra... znowu wyjdzie na to, że przyrosnę do forum a notatki leżą i się patrzą :roll: Chyba jakiś kopniak mi potrzebny ....

Pomyśl sobie że już niedługo i będzie po bólu :-) i będziesz miała święty spokój :-) Owocnej nauki ;-)

Załamałam się - wyszło trochę słońca. Jedziemy na grzyby .... będę KIEROWCĄ !!! Wcześniej tata dał mi do nowego auta kluczyki jeden jedyny raz, żeby jechała do sklepu który jest 5 min na nogach od domu :shock: To było w czerwcu jakoś... I nagle mam jechać tym autem na grzyby do lasu ? Heloł.... <ciah></span> <mlotek1></span> Jego sprawa, już mu powiedziałam że za szkody nie odpowiadam. Także trzymajcie kciuki żebym przyjechała w jednym kawałku <jezorowaty></span>
"...Nie każda sytuacja, która wydaje się być beznadziejna jest nią w rzeczywistości..."

#275 inqaa

inqaa
  • Moderator
  • 5 515 postów

Napisano 21 września 2013 - 12:15

będę KIEROWCĄ !!

Ja dzisiaj także będę kierowcą :-P Dzisiaj nadszedł ten wiekopomny dzień kiedy wiozę ciocię na wesele.
No i koło 3 nad ranem muszę po nich jechać, szkoda że nie będzie ze mną K, bo może bym się nie stresowała.
Ty też się nie stresuj, będzie dobrze ;*

Olenka ojj jak ja się modle, żeby już był czerwiec następnego roku to będę miała aż nadto czasu :lol:

Babski znów jednym okiem przejrzany, wracam do książek. Ciao ;*

Keep calm and become a doctor <serducho> // Mission completed <tanczy7>

#276 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 21 września 2013 - 13:44

kakao

rozpuszczalne czy czarne ???

grzyby

u mnie trzeci dzien na obiad , ale ja lubie ;-)

wracam do książek

owocnej nauki.

zimno , ale wyszlo delikatnie , niesmialo <sun></span> ide wino nastawic winogronu , bo juz na to czas.

#277 LadyNefretete

LadyNefretete
  • Użytkownik
  • 6 718 postów

Napisano 21 września 2013 - 14:51

Chyba jakiś kopniak mi potrzebny ....

mogé zasadzić :lol:

wracam do książek. Ciao

powodzenia.

zimno , ale wyszlo delikatnie , niesmialo

ee, to u mnie dziś ładnie i ciepło. Co z tego, jak ja właśnie zmianę w pracy zaczynam, do 23 <bezradny></span>

Bry <hellooo1></span>
Poszalelimy z chłopcami wczoraj, whiskacze z colą wnailiową rządzą, ale dzisiejszy kac już taki se <zakrecona></span> <zakrecona></span> Pospałam do 1330 i się ogarnęłam do pracy. Mam nadzieję, że zleci bezboleśnie ;-)
"You've gotta dance like there's nobody watching,
Love like you'll never be hurt,
Sing like there's nobody listening,
And live like it's heaven on earth."

#278 Kala1702

Kala1702
  • Użytkownik
  • 2 113 postów

Napisano 21 września 2013 - 15:50

kakao

rozpuszczalne czy czarne ???

czarne <mniami2></span> <mniami2></span>

wczoraj, whiskacze z colą

nie lubię bardzooo nie lubię. A kaca po whiskaczach mam takiego że nie żyję :-P :-P

Ufff, dotarłam do domu cała i zdrowa. W sumie nawet mi się dobrze jechało. Może oprócz odcinka w lesie gdzie były mega dziurska i wertepy. Nikogo nie zabiłam, samochód cały i siata grzybów jest także wszystko cacy :-D :-D
Teraz wcinam rybe po grecku i jestem już pełna a ona mi tak smakuje że wciskam na siłe <jezorek11></span> <hoho2></span>
Zaraz idę leżeć bo nic mi się nie chce :-P :-P

#279 marcys

marcys
  • Użytkownik
  • 688 postów

Napisano 21 września 2013 - 15:54

Witam!

Weekend spędzam u rodziców - tata w piątek wyszedł ze szpitala to chciałam zobaczyć jak się czuje.
Pogoda dziś przepiękna, cały dzień słońce i naprawdę ciepło, aż apaszkę musiałam zdjąć, bo się zgrzałam :)
Wczoraj wieczorem tak mi się spać chciało, że położyłam się do łóżka w ubraniu i makijażu ;P dobrze, że miałam na sobie domowe dresy, bo w jeansach byłoby mi trochę niewygodnie :D
Rano wyskoczyłyśmy z mamą na miasto, oczywiście nie wróciłyśmy w pustymi rękami (ale o tym w innym dziale).
Dołek trochę się zasypuje, ale nadal jakoś mnie wszystko przytłacza. Cóż, życie... Trza być optymistą :)

Miłego!

fMCSp1.png
"Tyle wiemy o sobie, ile nas sprawdzono."

#280 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 21 września 2013 - 16:54

Co z tego, jak ja właśnie zmianę w pracy zaczynam, do 23

ja jutro od 14 do 23 ;P

co do pogody to po nd mialo byc ladniej i cieplej a wczoraj w pogodzie widzialam, ze nic z tego <bezradny></span>

czarne

ja tez takie lubie te rozpuszczalne sa za slodkie.

Zaraz idę leżeć bo nic mi się nie chce

i byly te cwiczonka czy nie ??? gratu;uje zaparcia , bo mnie juz od miesiaa sie nie chce ruszac.

położyłam się do łóżka w ubraniu i makijażu

dalas rade rano oczy otworzyc ??? ja jak zapomne tuszu zmyc to rano mam wrazenie piachu w oczach i trudno ocy sie otwiera.

Dołek trochę się zasypuje, ale nadal jakoś mnie wszystko przytłacza. Cóż, życie...

u mnie czasem to <sun></span> pomaga na chwile.

Trza być optymistą

trz to umiec :roll: :*

wino w baloniku już sobie pracuje , ciasto w piekarniku juz sie piecze <jesc></span> rabarbaru mialam malo to dorzucilam 3 sliwki :-)

[ Dodano: 2013-09-21, 23:08 ]

[
magdaaaaa, piszesz ze raz Ci zimno raz cieplo. Tez tak mam. A masz dreszcze? bo ja czasem miewam takie jakbym byla chora i miala tempke :-/
:mrgreen:

dreszczy nie mam, ale czolo jest cieplejsze niz reszta ciala, chyba lekko jest podniesiona temperatura ciala , ale nie czuje sie jaks oslabiona czy cos, nie mam termometra , to nie moge tego sprawdzic.