Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Pogaduszki lipcowe

• Zamknięty Temat jest zamknięty
383 odpowiedzi w tym temacie

#21 Aniusia

Aniusia

Aniusia

• Użytkownik
  • 568 postów

Napisano 01 lipca 2013 - 21:01

Aniusia jak tam dietaobnizajaca cholesterol ???

no dieta jest :mrgreen: kardiolog kazal ograniczyc sól i wieprzowine zastąpić rybami...chyba sie do niej juz przyzwyczaiłam bo dzis jadłam schab i stwierdziłam ze mogłam rybe lepiej zrobić......no cóz świnka papa :shock: na to wychodzi..najbardziej to mnie do jajek ciągnie..sadzonych oczywiście :lol:

krówka witam na forum :mrgreen:
Dołączona grafika

#22 marcys

marcys
  • Użytkownik
  • 688 postów

Napisano 01 lipca 2013 - 21:15

Dobry wieczór!

Z racji tego, że B. od dziś pracuje na popołudniową zmianę ja całe popołudnie przebimbałam przed komputerem :/ do tego właśnie wcinam mega porcję lodów bakaliowych, które wyjęłam z zamrażarki jakieś 1,5 godziny temu, żeby lekko odtajały i o nich zapomniałam. Jak się można domyślić odtajały i to aż za bardzo.
Jutro po pracy muszę jechać do instytutu stomatologii zapisać się na wizytę, bo od ponad pół roku truję zęba i nic. Moja stomatolog się poddała i wysłała mnie do kolejnego specjalisty. Jednak kwota jaką mi zaśpiewał zwaliła mnie z nóg, więc mam zamiar wykorzystać państwową służbę zdrowia.

Dobrej nocki!

fMCSp1.png
"Tyle wiemy o sobie, ile nas sprawdzono."

#23 Wisienkowa

Wisienkowa

HQ

• Moderator
  • 4 761 postów

Napisano 02 lipca 2013 - 07:51

<ciaoo1></span>
Wczoraj spędziłam miły wieczór z Połówkiem, piwem, arbuzem i chipsami :mrgreen:

Dziś znów pranie, a jutro koszenie trawy.
Potem jeszcze wyskoczę zapłacić rachunki ;)

Sajuri, Jogobella, oglądam horrory tylko z sensem, bez latających flaków i morza krwi ;)

#24 Kala1702

Kala1702
  • Użytkownik
  • 2 113 postów

Napisano 02 lipca 2013 - 08:29

Jogobella zgadza się rozstałam się z nim, równy miesiąc temu...

oglądam horrory tylko z sensem, bez latających flaków i morza krwi ;)

Wisienkoowa ja tak samo, ja lubie takie horrory co mi trochę na psyche wjadą, bo te porozcinane kawałki ciała albo latanie z piłą za kimś to co to ma być za horror <bezradny></span>

Witajcie :lol:

Poranek zaczęłam od ćwiczeń. Chyba naprawdę przesadziłam z moim obżarstwem bo co wchodzę na wagę to dostaję wytrzeszczu. W ciągu miesiąca przybyło mi 5 kg, w samym ostatnim tyg chyba 3 kg. M A S A K R A. Zachciało się wypieków <bezradny></span> Nie wiem jeszcze jaką dietę sobie zrobię, póki co to najchętniej głodówkę :evil:
Teraz idę na rower, potem szybki prysznic, porobić opłaty, kupić parę rzeczy do domu i chyba znowu na rower co by pozbyć się tego cielska :shock:

Miłego dnia :*
"...Nie każda sytuacja, która wydaje się być beznadziejna jest nią w rzeczywistości..."

#25 Melodia19

Melodia19
  • Użytkownik
  • 3 228 postów

Napisano 02 lipca 2013 - 08:33

Cześć Wszystkim :->

Niedawno wstałam i zaraz zabieram się za robienie śniadanka. Pogoda zapowiada się bardzo ładna , pewnie będzie gorąco. :->

Tato rozłożył już basen w ogrodzie to może i woda się nagrzeje, a jesli nie dzis to na pewno jutro bo ma byc mega upał :-)

Poza tym dzisiaj czeka mnie spowiedź i cwiczenie pierwszego tanca...

Mlego dnia! :-P

iv09i09kftvt0mdm.png

#26 inqaa

inqaa
  • Moderator
  • 5 515 postów

Napisano 02 lipca 2013 - 10:44

<hello></span>

Zaraz szybko się ogarnę i skoczę do sklepu po składniki na ciasto, zrobię coś bo mam ochotę :->
No i do babci też pójdę, posiedzę. Ładna pogoda to może jakiś spacerek uskutecznię, trzeba korzystać :-P

miłego ;*

Keep calm and become a doctor <serducho> // Mission completed <tanczy7>

#27 666ilonka777

666ilonka777
  • Użytkownik
  • 4 470 postów

Napisano 02 lipca 2013 - 11:52

w koncu po tygodniu mam wolne...

wczoraj bylam w pracy 13 godzin przez ta inwentaryzacje, przyszlam do domu i od razu padlam...

dzis posprzatalam, teraz pranie, zaraz obiad, bo maz do 14 w pracy, pozniej skoczymy na miasto na male zakupy i do babci mojej bo wczoraj miala imieniny...
Dołączona grafika

"Dziecko nie odchodzi, zmienia tylko datę swojego przyjścia na świat..." :cry:

#28 Madzik :)

Madzik :)
  • Użytkownik
  • 6 096 postów

Napisano 02 lipca 2013 - 15:52

Dzień dobry :->

Właśnie wstałam po 3-godzinnej drzemce :-P Byłam za sukienką i wróciłam strasznie zmęczona. Ale najważniejsze - mam, mam, mam, znalazłam, znalazłam, znalazłam :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: W niedzielę ją odbieram, a w poniedziałek zanoszę do skrócenia :lol: :lol: :lol: To teraz buty muszę znaleźć :-P

M. dzisiaj późno wróci. Obiad mam z wczoraj - kalafior zapiekany z mięsem. Uwielbiam kalafiory, ale w tym roku wyjątkowo mi nie smakują <zleee></span> I mam straszną ochotę na coś słodkiego :shock: :shock:

Miłego dnia <buzki></span>

#29 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 02 lipca 2013 - 16:30

Witam się w lipcu :mrgreen:
Pogoda ostatnio średnio dopisuje, a miałam nadzieję powylegiwać się nad jeziorkiem, no cóż...poczekam jeszcze :-P

U mnie zmiany, zmiany, zmiany i brak czasu :lol: Ale nie narzekam ;-)
Liczę na ten miesiąc i mam nadzieję, że mnie nie zawiedzie <tuptup></span>

Pozdrawiam Was babeczki <buzki></span>
“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one”

#30 Jogobella

Jogobella
  • Użytkownik
  • 1 174 postów

Napisano 02 lipca 2013 - 18:01

Jogobella, oglądam horrory
tylko z sensem,

Kochana, dla mnie z sensem czy bez i tak mnie nie przekonają. Po prostu, taki rodzaj do mnie nie przemawia. ;-) Poza tym co kto lubi. :)

Jogobella zgadza się rozstałam się z
nim, równy miesiąc temu...

Jeszcze trafisz na swojego, życzę Ci tego z całego serducha. :*

<hello></span>

Wy też miałyście problem z wejściem na forum ???

W końcu ciepełko, jak ja to lubię. :mrgreen: Dzień mija nam leniwie. Tylko szkoda, że tak szybko.

Miłego!!! <buzki></span>
"Wiedzieć, że się wie, co się wie i wiedzieć, że się nie wie, czego się nie wie - oto prawdziwa wiedza." Konficjusz

#31 Raspberry

Raspberry
  • Użytkownik
  • 18 postów

Napisano 02 lipca 2013 - 19:29

Madzik mówisz, ze nie tylko ja będe ślubować? :P
Fajnie, 20.07 to fajna data. :P

Witam pozostałe Dziewczyny!
Dzisiaj miałam wolne, mój Połówek też, więc spędziliśmy cały dzień nad jeziorkiem. Wzięliśmy ze sobą wędkę, kiełbaski, jednorazowego grilla... Było super. :) Szkoda, ze do urlopu jeszcze 2 tygodnie.
4.09.2010 * 29.12.2012 * 20.07.2013

#32 marcys

marcys
  • Użytkownik
  • 688 postów

Napisano 02 lipca 2013 - 20:09

Witam!

Kolejne samotne popołudnie - nie lubię :(
Dziś specjalnie wyszłam wcześniej z pracy, żeby zarejestrować się do instytutu stomatologii na wizytę. Przemęczyłam się godzinę w korkach, upale tylko po to, żeby miła pani poinformowała mnie, że musze przyjechać w godzinach 8-11 rano, bo tylko wtedy rejestrują. Szkoda, że nie powiedziała mi tego wczoraj jak do nich w tej sprawie dzwoniłam. No cóż, czeka mnie piątkowy urlop pod znakiem poradni stomatologicznej.
Chyba zaraz pójdę spać, bo strasznie niedospana ostatnio jestem.

fMCSp1.png
"Tyle wiemy o sobie, ile nas sprawdzono."

#33 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 02 lipca 2013 - 21:58

Madzik super, ze jest sukienka :*
ja po pracy bylam w realu , zrobilam zapas mrozonych ryb i Oliwce kilka pierdolek.
nie wiem czy szpilki wyszly z mody czy co bo w CCC tylko koturny albo plaskie <bezradny></span>

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#34 Katarzynka89

Katarzynka89
  • Użytkownik
  • 2 672 postów

Napisano 02 lipca 2013 - 23:20

strasznie niedospana ostatnio jestem.

Ostatnio mogłabym spać i spać.

Witam :-)
Dawno mnie w pogaduchach nie było, ale czerwcowych nie dałam rady ogarnąć, więc poczekałam do lipcowych :-)
Dzień szybko mi zleciał, nawet te 11h w pracy jak biczem strzelił i do domu :-) Pewnie dlatego, że przez większość czasu próbowałam się dobudzić. W poniedziałek pojechałam do Warszawy przez co spałam bardzo krótko. A teraz próbuje jakoś dojść do siebie.
Ohh nie mogę się już doczekać piątku, bo T ma przyjechać :mrgreen:
Na szczęście teraz mam dwa dni wolnego, wiec odpocznę. Oby tylko pogoda dopisała.

the sun is always rising in the sky somewhere...

Dołączona grafika

#35 halynka

halynka

mamuśka

• Użytkownik
  • 5 652 postów

Napisano 03 lipca 2013 - 07:39

Witam w lipcu, miesiącu ślubów i urlopów jak widać :)

To ja mądra wczoraj wpisałam się rano jeszcze w czerwcowych <bing1></span>
Za 3 dni wyjazd na obóz a ja przypomniałam sobie, że nie mam kabla do aparatu bo gdzieś zgubiłam. Mam teraz problem, bo z neta już nie zamówię, a nawet nie wiem gdzie mogłabym go kupić <co></span> Mam dziś w planach poszykować sobie rzeczy do pakowania i zobaczyć czego jeszcze mi brakuje.
Marzycielko zdrówka dla Miśki. A co lekarz stwierdził?
Madzik super, że znalazłaś wymarzoną sukienkę ;) Możesz się pochwalić?
Katarzynka89, no to udanego weekendu życzę :) Wykorzystajcie ten wspólny czas jak najlepiej <diabelek></span>

201401111762.png

km5skrhmtofzztsl.png

#36 89kasienka89

89kasienka89
  • Użytkownik
  • 5 825 postów

Napisano 03 lipca 2013 - 07:49

To ja mądra wczoraj wpisałam się rano jeszcze w czerwcowych

Ja tak mam co miesiąc, nie zdaję sobie sprawy, że czas tak leci :P

Witam się :)

I u mnie zaczęły się upały, słoneczko grzeje od samego rańca. :)

Ja już od rana intensywnie, robiłam dla brata dietetyczne posiłki, teraz kawka i trochę przerwy.

Potem zrobię pranko i obiados dla reszty domowników. Na 18 mam do pracy, pewnie nic nie bedzie do roboty, to książkę wezmę.

Miłość, marzenia, uczucia i myśli,
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt

#37 inqaa

inqaa
  • Moderator
  • 5 515 postów

Napisano 03 lipca 2013 - 09:06

<hello></span>
Ale dziś słoneczko i upał <sun></span>
Dlatego wybieram się z kuzynką nad wodę się poopalać, jednak mam nadzieję, że nie skończy się tak jak ostatnio spaleniem skóry :lol:

zabieram filtry, balsamy, i lecim 8-)

Wieczorem nic ciekawego mnie nie czeka, w domu muszę porobić porządki ;-)

miłego i słonecznego ;*

Keep calm and become a doctor <serducho> // Mission completed <tanczy7>

#38 Marzycielka24

Marzycielka24
  • Użytkownik
  • 4 618 postów

Napisano 03 lipca 2013 - 10:18

Dziękujemy za wszystkie życzenia zdrowia :*

A co lekarz stwierdził?

Standardowy gatunek zaziębienia przedszkolnego ;-) Przetrzymać parę dni w domu, żeby coś gorszego się nie przypałętało ;-)

Bryyyy :-D

Ćwiczę moją cierpliwość, ojjj ćwiczę... Najpierw pewna sprawa rodzinna, która swojego zakończenia jeszcze nie ma, Miśka tez dzisiaj chyba za cel postawiła sobie sprawdzić czy konsekwentnie będę egzekwować nałożone kary jak coś zbroi, bo od rana dowiedziała się już, że nie ma dziś deseru, bajek, przed chwilą zabawę ciastoliną sobie odebrała- zaraz mi się skończą pomysły :lol:

Zaraz zabieram się za obiad, na balkonie suszy się pranie, piękne dziś <sun_></span> <sun_></span> <sun_></span> Oby jak najdłużej :mrgreen:

#39 Jogobella

Jogobella
  • Użytkownik
  • 1 174 postów

Napisano 03 lipca 2013 - 10:44

mega porcję lodów bakaliowych, które
wyjęłam z zamrażarki jakieś 1,5 godziny
temu, żeby lekko odtajały i o nich
zapomniałam. Jak się można domyślić
odtajały i to aż za bardzo.

Ja też lubię lekko roztopione, wtedy smakują wyśmienicie. :)

Wzięliśmy ze sobą wędkę,

Złowiliście coś ??? :)

Szkoda, ze do urlopu jeszcze 2
tygodnie.

Szybko zleci i będziesz delektowała się wolnym. :) 2 tygodnie laby będzie ???

Przemęczyłam się godzinę w korkach,
upale tylko po to, żeby miła pani
poinformowała mnie, że musze
przyjechać w godzinach 8-11 rano, bo
tylko wtedy rejestrują. Szkoda, że nie
powiedziała mi tego wczoraj jak do
nich w tej sprawie dzwoniłam.

Brak słów, ale czego spodziwać się po polskiej służbie zdrowia. <bezradny></span>

Ohh nie mogę się już doczekać piątku,
bo T ma przyjechać

Piątek coraz bliżej. :)

Za 3 dni wyjazd na obóz

Udanego wyjazdu. :)

Potem zrobię pranko

Też muszę nastawić pranie, ale to po 13-tej, bo wtedy jest taniej za prąd. :)

<welcome></span>

U mnie też <sun></span> Żadnych konkretnych planów na dzisiaj nie mam.

Miłego dnia!!! <buzki></span>
"Wiedzieć, że się wie, co się wie i wiedzieć, że się nie wie, czego się nie wie - oto prawdziwa wiedza." Konficjusz

#40 Raspberry

Raspberry
  • Użytkownik
  • 18 postów

Napisano 03 lipca 2013 - 16:48

Jogobella, tak - dwa karasie i płotkę, ale wszystkie humanitarnie wypuściliśmy do wody. ;)
Urlopu w sumie 2,5 tygodnia na upartego, bo zaczynam od 18.07 (przynajmniej taka mam nadzieje).
4.09.2010 * 29.12.2012 * 20.07.2013

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych