no to fajnie
, kiedyś dawno temu miałam alcatela i w sumie był ok
Nasze telefony komórkowe
Napisano 05 marca 2014 - 18:05
Napisano 17 września 2014 - 12:16
I teraz tak, musi mieć dwa sloty na sim, androida, dotykowy ekran, w miare normalny aparat (żeby można było jakąś fotkę czasem pstryknąć dziecku), i miejsce na karte sd, i wi-fi.
Poki co nokia asha mi się rzuciła w oczy ale ma jeden plusominus - jest malutka
Miała któraś ten telefon? Albo może polecić inny który pasuje pod moje wymagania? (Nie chcę LG.)
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”
Napisano 25 września 2014 - 21:34
Chcę sobie kupić nowy telefon - mogę wydać 200-300zł.
I teraz tak, musi mieć dwa sloty na sim, androida, dotykowy ekran, w miare normalny aparat (żeby można było jakąś fotkę czasem pstryknąć dziecku), i miejsce na karte sd, i wi-fi.
Ja miałam podobne wymagania co do telefonu ( tylko, że dałam trochę więcej pieniędzy) i od dziś jestem szczęśliwą posiadaczką smartfona Kruger&Matz Live ![]()
Jest super, dopiero się uczę całej obsługi. Dobrze, że moja przyjaciółka ma dokładnie taki sam telefon, więc jak czegoś nie będę wiedzieć to zawsze mogę ją podpytać ![]()
Jestem mega zadowolona, bo mój poprzedni telefon już się nadawał jedynie, żeby go wyrzucić za okno ![]()
Keep calm and become a doctor
// Mission completed
Napisano 26 września 2014 - 12:14
nawet nie słyszałam o takiej firmie
Ja również. Dlatego bym się chyba nie zdecydowała.
Ale pogooglałam trochę. Plus, że jest na androidzie ![]()
Ja powoli też się przymierzam do zmiany mojej starej Xperi. Na celowniku mam Xperie Z1/Z2 albo iphona 5S.
Ale pewnie potrwa zanim się określę i odłożę kasiorke ![]()
Napisano 26 września 2014 - 19:12
@inqaa nawet nie słyszałam o takiej firmie
Ja również. Dlatego bym się chyba nie zdecydowała.
Ja gdybym pierwszy raz słyszała o tej firmie również bym się nie zdecydowała, ale mój kumpel siedzi w tych telefonach, nawet pracę licencjacką pisał o smartfonach, więc rozjaśnił mi nieco tę firmę. No i miał ten telefon przez jakiś czas i chwalił ![]()
a jak z baterią w nim?
Podobno to jedna z nielicznych wad w tym telefonie, ale na razie nie jestem w stanie nic powiedzieć, bo ładuję dopiero 1 raz. Ale ja tam mogę go ładować często, dla mnie to mały problem akurat ![]()
Na razie jestem bardzo zadowolona, dzisiaj wysłałam wniosek o przysłanie mi karty Aero2 z darmowym internetem, bo akurat ten telefon ma funkcję obsługi tej karty. Dzięki temu, że jest dual sim będę mogła mieć internet za darmo w telefonie bez wykupowania pakietu
Teraz tylko czekam aż karta przyjdzie.
// Mission completed
Napisano 28 września 2014 - 22:16
Na razie jestem bardzo zadowolona, dzisiaj wysłałam wniosek o przysłanie mi karty Aero2 z darmowym internetem, bo akurat ten telefon ma funkcję obsługi tej karty. Dzięki temu, że jest dual sim będę mogła mieć internet za darmo w telefonie bez wykupowania pakietuTeraz tylko czekam aż karta przyjdzie.
Ja mam Aero w tablecie
niedługo będę testowała w pociągu, bo w domu jak przełączałam się na nią to ładnie działały gierki moje i internet ![]()
Napisano 06 października 2014 - 09:38
Na celowniku mam Xperie Z1/Z2 albo iphona 5S.
Haha. Także sobie wycelowałam ![]()
Od kilku dni jestem posiadaczką Galaxy S5. I jestem mega zadowolona. Chodzi przejrzyście (w porownaniu do mojej Neo V), dużo miejsca na dysku, więc moge poszaleć z appkami, bawie się nim caly czas, a bateria trzyma 3 dzień. Jedyny minimalny minusik to jego rozmiar. Zawsze chciałam mieć duży telefon, ale ten mógłby być minimalnie mniejszy. Czasem ciężko pisać wiadomości. Ale pewnie kwestia przyzwyczajenia ![]()

Napisano 06 października 2014 - 11:51
@Olenka też mam obecnie Samsunga z tym, że Galaxy Trend czy jakoś tak ![]()
Jestem zadowolona z tej firmy, bo to już nie pierwszy ich telefon u mnie. Przejrzyste menu, łatwe w obsłudze.
Mam go od ponad roku i poza wytrzymałością baterii wszystko jest w porządku.
Jestem w szoku, bo mój wytrzymuje 1 dzień przy normalnym użytkowaniu. Jeśli prawie go nie tykam to tak 1,5-2 dni.
a bateria trzyma 3 dzień
Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Look into the mirror, at yourself
Don't you like you? Cause I like you!
Napisano 06 października 2014 - 14:19
Jestem w szoku, bo mój wytrzymuje 1 dzień przy normalnym użytkowaniu.
Eee. Po roku może i też będę tak miała
Ale dla mnie, tak jak dla inqi - ładowanie telefonu to nie taki duzy problem. O ile nie muszę go ladować kilka razy dziennie. ![]()
Jestem zadowolona z tej firmy, bo to już nie pierwszy ich telefon u mnie.
Moj drugi. Kiedyś miałam Aville i powiedziałam, że nigdy Samsunga. Tylko Xperie
Haha. Ale w sumie ten telefonik to prezent, więc nie miałam za dużo do gadania ![]()
Napisano 06 października 2014 - 14:38
Od kiedy mam w aucie też ładowarkę to faktycznie nie jest większy problem
ładowanie telefonu to nie taki duzy problem.
Najszybciej rozładowuje się chyba jak ma GPS włączony i robi za nawigację ![]()
Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Look into the mirror, at yourself
Don't you like you? Cause I like you!
Napisano 06 października 2014 - 20:48
@Olenka super telefon. Niech sie sprawuje jak najlepiej
I ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę...![]()
Napisano 09 października 2014 - 15:07
mam nexusa 4. raz upadł i zbił się ekran naprawa 400 zł. MASAKRA. nie polecam,
Napisano 09 października 2014 - 17:26
Jestem w szoku, bo mój wytrzymuje 1 dzień przy normalnym użytkowaniu
Ale dla mnie, tak jak dla inqi - ładowanie telefonu to nie taki duzy problem.
Ja już zauważyłam, że bateria w moim Live jest bardzo słaba. Przy normalnym użytkowaniu czyli dzwonieniu, smsowaniu, korzystaniu z internetu, słuchaniu muzyki i tapecie ruchomej muszę go ładować codziennie, co rzeczywiście może być trochę kłopotliwe, ale tak jak pisałam, to nie aż taki problem. Gorzej jakbym była odcięta na jakiś czas od prądu, wtedy by nie było tak kolorowo ![]()
@Olenka tego S5 wzięłaś w abonamencie? Bo żeby go osobno kupić to trzeba mieć kupę kasy, coś koło 1,5 tyś. Orientowałam się, ale niestety był nie na moją kieszeń. Ale miałam okazję go oglądać kiedyś na żywo, bo znajomy ma i jak dla mnie zdecydowanie za duży ekran, ale parametry ok ![]()
// Mission completed
Napisano 09 października 2014 - 17:36
Gorzej jakbym była odcięta na jakiś czas od prądu,
Wtedy ograniczenie telefonu do najpotrzebniejszych rzeczy i tez ok ![]()
tego S5 wzięłaś w abonamencie?
Na raty. Prezent od rodziców. Połowę rat płacą oni, drugą ja ![]()
zdecydowanie za duży ekran,
Ja tam lubię duże ekrany, więc dla mnie jest OK. Chociaż te minimalnie kilka mm mógłby mieć mniej ![]()
Napisano 09 października 2014 - 18:12
Na raty. Prezent od rodziców. Połowę rat płacą oni, drugą ja
Fajny prezent
No i chyba aparat ma mega dobry z tego co kojarzę, 16mpix? Nie pamiętam dokładnie, ale niejedna cyfrówka jest gorsza od tego telefonu ![]()
A jaką masz wersję kolorystyczną?
// Mission completed
Napisano 09 października 2014 - 21:32
16mpix?
Tak. Fotki rzeczywiście robi świetne. Chociaż na kompa jeszcze ich nie zgrywałam ![]()
A jaką masz wersję kolorystyczną?
Mam białą cegiełke ![]()
Napisano 15 października 2014 - 17:37
Ja mam sony xperia z1 i jest rewelacyjny ![]()
Napisano 28 października 2014 - 09:41
Haha. Także sobie wycelowałam
Od kilku dni jestem posiadaczką Galaxy S5. I jestem mega zadowolona. Chodzi przejrzyście (w porownaniu do mojej Neo V), dużo miejsca na dysku, więc moge poszaleć z appkami, bawie się nim caly czas, a bateria trzyma 3 dzień. Jedyny minimalny minusik to jego rozmiar. Zawsze chciałam mieć duży telefon, ale ten mógłby być minimalnie mniejszy. Czasem ciężko pisać wiadomości. Ale pewnie kwestia przyzwyczajenia
Chyba bede zmianiala niebawet telefon, na tem właśnie. POwiedz mi proszę jak jest z uzywaniem, nie jest za duży, nei zacina się, bo takie opinie tez widziałam.