Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Nasze telefony komórkowe

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1201 odpowiedzi w tym temacie

#1101 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 24 sierpnia 2013 - 10:03

bo w biurze to wszystkie polecają

w biurach polecaję te telefony, na które mają najkorzystniejszy plan sprzedaży. ;-) dlatego uważam, że nie warto sugerować sie opinią pracowników, bo najzwyczajniej wpychają nam to, co im się najbardziej opłaca, a nie to, czego oczekujemy.

Zresztą, chyba do kanonu przeszło wręczanie pracownikom telefonów, które mają sprzedawać i w przypadku niezdecydowanego klienta machanie tymi telefonami klientom przed nosem (w cudzysłowie oczywiście, ale co za problem zadzwonić z zaplecza do sprzedawcy, a koro on ma taki model, a on się zna!, to ja też taki musze mieć <lol></span> ).

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#1102 Torii1988

Torii1988
  • Zbanowani
  • 8 196 postów

Napisano 24 sierpnia 2013 - 10:07

mnie się babka zapytała jaki telefon sobie życzę ;-)
powiedziałam że jakiś samsung galaxy.. mieli tylko 2 modele.
najpierw proponowała mi go za 400 zł w abonamencie za 70 zł
a potem za 1 zł w abonamencie za 90 zł - wzięłam za 1 zł. jeszcze jakaś promocja mnie dopadła ;P ze i tak przez rok place 70 zł a za rok 90 zł dopiero

#1103 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 25 sierpnia 2013 - 12:59

ja mam ten bialy a zastanawiam sie nad takim czarnym :lol:
mam troche dosc bezdotykowych telefonow...no ale zobaczymy jak wyjdzie w praniu
Co do tego pierwszego...jakie zdjecia robi ?

Załączone miniatury

• blackberry_8520_curve_17_163.jpg
  • t_telefonik37_200.jpg

Prosilam o wszystko, zeby cieszyc sie zyciem.
Dostalam zycie, zeby cieszyc sie wszystkim

#1104 Kahela

Kahela
  • Użytkownik
  • 5 351 postów

Napisano 25 sierpnia 2013 - 14:32

Sajuri, ten model ma 2 mega i jest bez lampy, także zdjęcia takie se - doopy nie urywa, ale dość przyzwoite wychodzą ;)

Proszę przykład, robione w domu i na zewnątrz (kliknij) ;)

Załączone miniatury

• IMG00005-20130117-1052.jpg

Do dupy było w Peru...więc wróciłam... :-D

#1105 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 25 sierpnia 2013 - 18:00

Kahela, niby nad faktem tego jaki aparat plakac nie powinnam no bo sprzet foto mamy dobry. Ale jak id z mala na spacer to wygodniej wziasc telefon niz aparat . Ten moj robi super zdjecia
Tyle ze w bezdotykowych wkurza mnie troche pisanie sms :-P
zobaczymy jak bedzie.

a wlasnie jak macie z dostepem do neta? ile za niego placicie miesiecznie ? szybko łaczy ?
ja place 10 zl miesiecznie, moge niby do woli korzystac ale jak limit sie skonczy to inernet chodzi tak powoli ze w zasadzie nie korzystam z niego
Prosilam o wszystko, zeby cieszyc sie zyciem.
Dostalam zycie, zeby cieszyc sie wszystkim

#1106 palomka

palomka
  • Użytkownik
  • 2 338 postów

Napisano 30 sierpnia 2013 - 09:44

a wlasnie jak macie z dostepem do neta? ile za niego placicie miesiecznie ? szybko łaczy ?

Ja płacę też 10zł miesięcznie i mam limit 1GB, ale nie narzekam, bo jeszcze mi zawsze ten transfer zostaje.

Ja mam LG P 350 dostałam od Połówka po tym jak mój telefon odmówił posłuszeństwa.
Na początku nie mogłam się przyzwyczaić, bo to dotykowy, a ja za takimi nie przepadam, ale teraz już jest ok.

I ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę...smileys-hearts-339319.gif

#1107 Wisienkowa

Wisienkowa

HQ

• Moderator
  • 4 761 postów

Napisano 30 sierpnia 2013 - 09:51

bo to dotykowy, a ja za takimi nie przepadam, ale teraz już jest ok.

Też myślałam, że nie przepadam i że sobie nie poradzę.
Ale po tygodniu poczułam, że mam go od zawsze :->

#1108 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 30 sierpnia 2013 - 19:47

asha 206 niebieska

Załączone miniatury

• asha 206.jpg

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#1109 Wisienkowa

Wisienkowa

HQ

• Moderator
  • 4 761 postów

Napisano 30 sierpnia 2013 - 20:10

asha 206 niebieska

Prosty i wizualnie ładny telefon ;)
Ile ja sie w pracy u D. napatrzyłam na taką ;)

#1110 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 30 sierpnia 2013 - 20:50

Prosty i wizualnie ładny telefon

myslalam, ze przez wielkosc bedzie sie zle pisac smsy , ale jest ok. no i na dwie karty chcialam.

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#1111 palomka

palomka
  • Użytkownik
  • 2 338 postów

Napisano 30 sierpnia 2013 - 21:56

asha 206 niebieska

Ooo, bardzo mi się podoba ten telefonik. Bez żadnych udziwnień, taki w sam raz dla mnie.

I ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę...smileys-hearts-339319.gif

#1112 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 02 października 2013 - 13:10

Czy któraś z Was posiada telefon Samsung Galaxy Young s6310? jeśli tak to jak ocenia ten telefon?
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#1113 palomka

palomka
  • Użytkownik
  • 2 338 postów

Napisano 02 października 2013 - 16:06

Samsung Galaxy Young s6310

Ja go mam prawie od miesiąca i sobie chwalę póki co działa bez zarzutu.

#1114 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 02 października 2013 - 16:51

palomka, a jak z baterią? ile Ci trzyma? długo rozmawiasz? fajnie, że mam kogo podpytać!
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#1115 palomka

palomka
  • Użytkownik
  • 2 338 postów

Napisano 02 października 2013 - 19:56

palomka, a jak z baterią? ile Ci trzyma? długo rozmawiasz?

Mi wytrzymuje max półtora dnia w porywach do dwóch dni... Ale ja bardzo dużo korzystam z internetu w telefonie, rozmowy w ciągu całego dnia dochodzą do 2-3 godzin, ale ja za to cały czas mam telefon w ręku, bo piszę niezliczoną ilość sms...
Niestety nie miałam jeszcze okazji sprawdzić ile bateria by wytrzymała bez takiego częstego korzystania.

#1116 Wisienkowa

Wisienkowa

HQ

• Moderator
  • 4 761 postów

Napisano 02 października 2013 - 20:00

Tilia, ten telefon po wgraniu kilku aplikacji będzie się mulił, bo ma słaby procesor. Tak twierdzi mój prywatny znawca tematu. :->
A bateria w każdym smartfonie trzyma około 2-3 dni. ;)

#1117 palomka

palomka
  • Użytkownik
  • 2 338 postów

Napisano 02 października 2013 - 20:03

ten telefon po wgraniu kilku aplikacji będzie się mulił, bo ma słaby procesor. Tak twierdzi mój prywatny znawca tematu. :->

Czy ja wiem... ja mam dużo aplikacji włącznie z AutoMapą i nie zauważyłam, żeby się mulił.

#1118 Wisienkowa

Wisienkowa

HQ

• Moderator
  • 4 761 postów

Napisano 02 października 2013 - 20:07

nie zauważyłam, żeby się mulił.

Bo nie oczekujesz cudów. Ja też nie oczekuję cudów i nie zauważam nawet kiedy telefon mi się muli. Za to D. przewrażliwiony ;)

Kuzynka ma Younga i jest zadowolona ;)

#1119 palomka

palomka
  • Użytkownik
  • 2 338 postów

Napisano 02 października 2013 - 20:09

Bo nie oczekujesz cudów.

No to pewnie tak... poza tym też nie mam tych aplikacji załączonych wszystkich na raz więc też pewnie nie zauważam mulenia.

Za to D. przewrażliwiony ;)

Mój Połówek też... zresztą nie tylko na punkcie telefonów :P

Kuzynka ma Younga i jest zadowolona ;)

Kuzyn też miał polecał, więc dlatego ja tez się zdecydowałam.

#1120 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 02 października 2013 - 23:11

Wisienkowa, wiem jaki ma procesor. I dużo zależy jakie to aplikacje. Bo na telefon do grania nie liczę.

Mi wytrzymuje max półtora dnia w porywach do dwóch dni...

2 dni by mnie w sumie satysfakcjonowały. U mnie generalnie telefon służy do odbierania służbowej poczty, kilku smsów, dzwonienia. Czasem korzystam z internetu, ale sporadycznie.

Tylko cały czas obawiam się jednak dotykowego ekranu. Ten tel wzięłam do ręki w sklepie przypadkiem oglądając telefony i jakoś tak mi się spodobał. Ale czy przy moim trybie życia będzie praktyczny to kurczę ciężko stwierdzić.

Obecną nokie mam od marca 2011 więc już trochę czasu ze mną jest. Nawet nie myślałam o tym, żeby zmienić telefon, a teraz mam zagwozdkę...

JkIEp1.png