Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Nasze telefony komórkowe

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1201 odpowiedzi w tym temacie

#1021 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 25 kwietnia 2012 - 17:07

tylko bateria krótko trzyma

w moim tez, ładuje kazdego dnia;)

Mam pytanko. Co do market android czy jak to sie zwie. Zainstalowałam pare rzeczy i wsio ok.
ale teraz mam jakis problem...no nie da sie. Niby pisze ze zostanie pobrana aplikacja a jednak nie pobiera <bezradny></span>
Prosilam o wszystko, zeby cieszyc sie zyciem.
Dostalam zycie, zeby cieszyc sie wszystkim

#1022 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 25 kwietnia 2012 - 20:02

:!: :!: :!:

Miał ktoś może taki problem w telefonie, że miał normalnie liste kontaktów, ale jak ktoś dzwonił to nie wyświetlała się nazwa, tylko sam numer?
D. kupił telefon i ma z tym problem i nie wiemy jak to naprawić. Ma HTC.
“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one”

#1023 Jasminka

Jasminka
  • Użytkownik
  • 1 022 postów

Napisano 25 kwietnia 2012 - 20:13

Miał ktoś może taki problem w telefonie, że miał normalnie liste kontaktów, ale jak ktoś dzwonił to nie wyświetlała się nazwa, tylko sam numer

Ja miałam kiedyś na SE.
Powodem było to, że numery z karty przekopiowały mi się do telefonu przez co miałam każdy kontakt zapisany podwójnie.
Wystarczyło wyczyścić kontakty zapisane w telefonie, zostawić te na karcie sim (można też odwrotnie ;-) ) i pojawiała się nazwa zamiast numeru.

#1024 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 25 kwietnia 2012 - 20:32

wyczyścić kontakty zapisane w telefonie, zostawić te na karcie sim

To nie pomogło.
Za to jak usunął wszystkie numery i z karty SIM i z telefonu, a następnie dodał tylko mój numer to działało OK. Więc chyba zostaje mu tylko wpisanie wszystkich numerów własnoręcznie <hmm></span>
“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one”

#1025 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 25 kwietnia 2012 - 20:36

Olenka, trzeba było na odwrót ;-) zostawić na telefonie,a wywalić z sima. Bo i tak większość opcji odnośnie kontaktów jest wtedy gdy są one zapisane w tel.
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#1026 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 25 kwietnia 2012 - 21:06

trzeba było na odwrót

Spróbowalismy. Tez nie przeszło <bezradny></span>

W necie wyczytałam, że pozostaje tylko wgranie nowego Softu. Chociaż to jest dziwne, bo telefon jest nowy.

#1027 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 26 kwietnia 2012 - 15:24

Tori Natalka

ta ikonka Android Market...zmieniła sie tez u was w Sklep Play ?? :lol: bo ja mam teraz taka nazwe.
Do tego ciezko łaczy :roll:

#1028 Torii1988

Torii1988
  • Zbanowani
  • 8 196 postów

Napisano 27 kwietnia 2012 - 06:03

Sajuri, u mnie się nie zmieniło ale u mojego K. tak :)
co do wolnego pobierania... jaki masz limit internetu? może to jest powodem.
jak jak fest poszaleje to potem pod koniec miesiąca mi wolno chodzi ;-)

#1029 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 27 kwietnia 2012 - 06:51

. jaki masz limit internetu?

yyy nie wiem :oops: a jak to sprawdzic ??
jak juz połaczy mnie z tym sklep play to pozniej albo ciezko sie ładuje albo pisze : limit połaczenia wyczerpany jakos tak :roll:

jak jak fest poszaleje to potem pod koniec miesiąca mi wolno chodzi

no sciagłam chyba 6-7 aplikacji . To duzo ??

#1030 Natalka

Natalka
  • Użytkownik
  • 1 457 postów

Napisano 27 kwietnia 2012 - 07:20

ta ikonka Android Market...zmieniła sie tez u was w Sklep Play ?

nie mam w Playu, więc nie wiem. <bezradny></span>

sciagłam chyba 6-7 aplikacji . To duzo ??

czy ja wiem, mój brat sobie ściągnął ponad 20 , a nawet 30, Misiek to samo, nawet jakieś pierdółki typu latarka :lol:

#1031 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 27 kwietnia 2012 - 13:29

nie mam w Playu

ja tez nie ;) tylk w Tmobile , ale nazwa jest teraz Sklep Play ;) a była Market Android.

;-)

czy ja wiem, mój brat sobie ściągnął ponad 20 , a nawet 30,

no to juz nie wiem skad taki problem
moze faktycznie ten limit internetu.

[ Dodano: 2012-04-28, 07:02 ]
a jakie aplikacje sa godne polecenia ?? z bezpłatnych ?

#1032 Natalka

Natalka
  • Użytkownik
  • 1 457 postów

Napisano 28 kwietnia 2012 - 10:43

a jakie aplikacje sa godne polecenia ?? z bezpłatnych ?

gwizdek dla psa na pewno nie :lol:
ja głównie pobieram gry, żeby jakoś przetrwać na nudnych wykładach. I z gier mogę polecić ,move the box' i ,go go go goat!' :mrgreen:
Jeżeli masz gps w telefonie to za 1.20 masz dodatek informujący o korkach i pomagający je ominąć.
I jeżeli nie masz w telefonie programu, który po usłyszeniu danej piosenki (która leci w reklamie tv czy radio) wyświetla Ci wykonawcę i tytuł to możesz go za darmo pobrać. Mnie się to przydało wiele razy :-)

#1033 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 28 kwietnia 2012 - 10:49

I jeżeli nie masz w telefonie programu, który po usłyszeniu danej piosenki (która leci w reklamie tv czy radio) wyświetla Ci wykonawcę i tytuł to możesz go za darmo pobrać.

mam ;)
a cos z kategori styl zycia? prasa ?
dzieki Natalka :)

a zpolaczeniem nadal ciut problem - ale to dlatego ze zmieniło sie z Market Android na wlasnie Sklep Play - bo dzwoniłam pod Biuro obłsugi K.

#1034 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 28 kwietnia 2012 - 10:56

A ja mam nieco inne pytanie - gdzie można dostać folie na wyświetlacz? Bo niby mam, ale już całą porysowałam. Za jakiś czas pewnie będę chciaa ją wymienić, no i nie wiem skąd ją wytrzasnąć.

P.S. A nokia jest świetna. Strasznie mi się podoba wizualnie, działa też bez zarzutów. Tyle, że ja nie mam jakiś wielkich wymagań względem telefonów.

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#1035 Natalka

Natalka
  • Użytkownik
  • 1 457 postów

Napisano 28 kwietnia 2012 - 11:07

gdzie można dostać folie na wyświetlacz?

na allegro i w salonach producentów :-) A kiedyś to nawet w Saturnie kupiłam.

#1036 tigraa84

tigraa84
  • Użytkownik
  • 5 129 postów

Napisano 28 kwietnia 2012 - 11:10

gdzie można dostać folie na wyświetlacz?

W każdym niemal sklepie z akcesoriami do telefonów, w komisach z telefonami, czasem w salonach sieciowych

Tyle, że ja nie mam jakiś wielkich wymagań względem telefonów.

to tak jak ja :-P ma dzwonić i wysyłać smsy- jak dla mnie starczy :lol: nie, czekaj, musi mieć jeszcze budzik, kalkulator i kalendarz :-P
Mężczyzna bez kobiety jest jak pies bez pcheł- niby da się żyć, ale nudno
Kobieta bez mężczyzny jest jak pchła bez psa- żyć ciężko i gryźć nie ma kogo

#1037 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 04 maja 2012 - 21:13

P.S. A nokia jest świetna. Strasznie mi się podoba wizualnie, działa też bez zarzutów. Tyle, że ja nie mam jakiś wielkich wymagań względem telefonów.

Chyba muszę zmienić zdanie... :/ . Dziad się zawiesza, nie chce mi pokazywać kto dzwoni, sam się łączy z internetem (nie mówię o zwykłym połączeniu z netem jaki występuje w nowych smartfonach i które trzeba odpowiednio szybko zdeaktywować, ale poprzez wlan... rozłączam, wyłączam szukanie sieci, a to dziadostwo i tak się łączy :evil: grrr...

No i już zdążyłam porysować obudowę <lol></span>

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#1038 karid

karid
  • Użytkownik
  • 29 postów

Napisano 10 maja 2012 - 20:18

Mam Sony Ericsson Live with walkman - robi fajne zdjęcia i filmy, więc mogę obfotografować swoją pociechę z każdej strony. Plus do tego stały dostęp do internetu- każdej z Was polecam smartfona :) Jedyny mankament to słaba bateria, trzeba ładować raz na dobę.

#1039 Torii1988

Torii1988
  • Zbanowani
  • 8 196 postów

Napisano 11 czerwca 2012 - 20:17

Czy któraś ma w swoi telefonie aplikację WhatsApp?

WhatsApp to aplikacja, dzięki której możemy wysyłać wiadomości tekstowe, zdjęcia, a nawet wiadomości głosowe zupełnie za darmo. Wysyłanie wiadomości jest możliwe tylko do znajomych, którzy mają WhatsApp na swoim BlackBerry, iPhone, komórce Nokia lub z systemem Android.
softonic.pl

Ją odkąd zaczęłam tego używać mam pierwszy raz normalny rachunek za telefon. nie dość, że nie przekroczyłam abonamentu to jeszcze zostało mi na koncie sporo kasy. :mrgreen:
Jest to darmowa aplikacja do wysyłania smsów. jest to w formie czata.
- szybki kontakt
- fajne emotki
- można ustawiać status itd.

Polecam tym które wysyłają sporo smsów :-P

#1040 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 11 czerwca 2012 - 21:06

Czy któraś ma w swoi telefonie aplikację WhatsApp?

Pisałam już kiedyś o tym. Sama nie mam ale siorka ma i korzysta.
Ma też Viebera (?) i dzwoni za darmo do ludzi, tak jak na skypie :P