widziałam je w wersji niebieskiej, bordowej, zielonej, szarej i różowejpodoba mi sie choc moze inny kolorek
Nasze telefony komórkowe
Napisano 19 stycznia 2012 - 13:21
Napisano 19 stycznia 2012 - 14:01
bordowa zdecydowaniewidziałam je w wersji niebieskiej, bordowej, zielonej, szarej i różowej
No zobaczymy. Umowa konczy sie w kwietniu.
Napisano 19 stycznia 2012 - 15:00
Ja na chwilę obecną jestem posiadaczką noki c6, ale jakoś mnie wkurza, chętnie bym ją zamieniła na coś innego.
Napisano 29 marca 2012 - 17:36
ale znajoma mi powiedziała, że jest coś takiego jak skup telefonów, przez internet, że skupują każdy telefon niezależnie od stanu technicznego. Ktoś z was kiedyś z czegoś takiego korzystał
Napisano 01 kwietnia 2012 - 17:20
po zrobieniu aktualizacji oprogramowania jest całkiem całkiemCo do nokii 500 słyszłałam kiepskie opinie- strasznie się wiesza podobno i ogólnie straszny z niej przymułek
Napisano 01 kwietnia 2012 - 17:32
Napisano 01 kwietnia 2012 - 17:36
Napisano 01 kwietnia 2012 - 17:39
odpowiadam ci tam
Napisano 04 kwietnia 2012 - 08:46
Napisano 05 kwietnia 2012 - 10:38
Bo w moim bateria czasem trzyma tylko jeden dzień
Tzn oczywiście wiem, że zależy to od tego co się w tym telefonie robi ... ja dużo siedzę w internecie i piszę sms. Ale kurcze, denerwuje mnie już to, że codziennie praktycznie muszę ładować telefon..
Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Look into the mirror, at yourself
Don't you like you? Cause I like you!
Napisano 05 kwietnia 2012 - 11:09
też mam xperię (x8) i bateria trzyma mi 3 dni przy bardzo dużej częstotliwości pisania smsów i grania w różne gierki z android marketuBo w moim bateria czasem trzyma tylko jeden dzień
Napisano 12 kwietnia 2012 - 09:25
mnie tyle trzyma przy małym użytkowaniu telefonuteż mam xperię (x8) i bateria trzyma mi 3 dni
Jak piszę danego dnia dużo sms, chwilę porozmawiam z kimś, posiedzę trochę w internecie to muszę ładować prawie codziennie..
Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Napisano 12 kwietnia 2012 - 11:24
internet też mi zżera ciut więcej niż zwykłe użytkowanie. A na samym początku po zakupie telefonu zrobiłaś tak, że wyładowałaś całkiem telefon, naładowałaś do pełna i znów wyładowałaś całkowicie? Producent zaleca zrobienie tego trzykrotnie w celu ,zahartowania' bateriiJak piszę danego dnia dużo sms, chwilę porozmawiam z kimś, posiedzę trochę w internecie to muszę ładować prawie codziennie..
Napisano 12 kwietnia 2012 - 15:08
Nie jestem wstanie powiedzieć czy na pewno tak zrobiłam, bo telefon mam już od roku ale wydaje mi się, że zastosowałam się do zaleceń producenta. Czytałam, że te telefony ogólnie mają słabe baterie...A na samym początku po zakupie telefonu zrobiłaś tak, że wyładowałaś całkiem telefon, naładowałaś do pełna i znów wyładowałaś całkowicie?
Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Napisano 13 kwietnia 2012 - 08:05
a to jest akurat mit, nowe telefony nie potrzebują tzw. formatowania baterii, niekiedy właśnie takie formatowanie może całkiem ją zniszczyćA na samym początku po zakupie telefonu zrobiłaś tak, że wyładowałaś całkiem telefon, naładowałaś do pełna i znów wyładowałaś całkowicie? Producent zaleca zrobienie tego trzykrotnie w celu ,zahartowania' baterii
Formatowanie baterii dotyczyło kiedyś baterii NIKLOWO-KADMOWYCH (NI-CD) i NIKLOWO WODORKOWYCH (NI-MH), które NIE SĄ STOSOWANE obecnie w urządzeniach. Baterie takie miały tzw pamięć na ogniwach, i wtedy 3 krotny cykl ładowania, rozładowywania i ładowania po 12 h na wyłączonym tel coś dawało.
Baterii LITOWO-JONOWYCH (LI-ION) i LITOWO-POLIMEROWYCH (LI-poly) się NIE FORMATUJE! A takie tylko baterie teraz występują w telefonach, takie baterie nie znoszą jak się je całkiem wyładowuje. Nowe telefony doładowujemy wtedy kiedy mamy już ostatnią kreskę. Druga sprawa jest taka, że w nowych telefonach (nowej generacji) nie ma już tej "pamięci na ogniwach" więc jeśli tel ładuje się 4 h, to po tym czasie odcinany jest dopływ prądu więc trzymanie go 12 h pod ładowarką i tak nic nie daje...
Napisano 13 kwietnia 2012 - 08:21
wzięłam ten telefon bo to był jedyny biały w salonie... nie interesowało mnie jaki jest
raczej nie przywiązuje wagi do telefonu.
no ale to ładowanie... zawsze mam ze sobą ładowarkę bo nigdy nie wiem kiedy mi tel padnie
na początku myślałam, że to mój błąd bo nie sformatowałam baterii ale w tych nowych tel już się chyba tego nie robi??
Napisano 13 kwietnia 2012 - 08:49
to nie wiem po co facet z salonu mówił, że mam tak robića to jest akurat mit, nowe telefony nie potrzebują tzw. formatowania baterii, niekiedy właśnie takie formatowanie może całkiem ją zniszczyć
Napisano 21 kwietnia 2012 - 10:17
Napisano 21 kwietnia 2012 - 10:22
Opanowałam prawie wszystko ale kurde no nie wiem gdzie sie kasuje wiadomosci
myslałam ze wejde w folder Wiadomosci i tam bedzie usun.
Dwa- pulpit telefonu. Chciałabym aby tu było tylko jakies zdjecie, i godzina tymczasem mam ustawiona tapetke ale wyswietla sie tez : muzyka, zdjecia, dalej jak placem smigam to połaczenia i wiadomosci ostatnie..a chciałabym z tych opcji korzystac poprzez menu głowne. A nie na wyswietlaczu miec.
Wiec nie wiem...tak byc musi czy gdzies to sie ustawia
no i gier nie ma - maly minusik. Plus zawsze jak miałam zdjecia w folderze Galeria i jakies chciałam ustawic jako tapete - to tylko dałam ustaw i tyle. Tu nie da sie zdjecia duzego dac ekran - trzeba zdjecie zmiejszyc