Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Nasze telefony komórkowe

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1201 odpowiedzi w tym temacie

#1061 malwitka

malwitka
  • Użytkownik
  • 1 213 postów

Napisano 04 października 2012 - 19:41

Anonimka,

mam bzika na punkcie odcisków na ekranie monitora i dla mnie na dotykowym byłoby to zmorą <umieraam></span>

Fakt, to jest uciążliwe, ale nieuniknione. Na każdym telefonie robią się odciski. Zawsze możesz poratować się pokrowcem :lol:

#1062 Anonimka

Anonimka

Spełniona żona i mama <3

• Użytkownik
  • 2 459 postów
  • LokalizacjaZ daleka :P
  • Wzrost:178cm
  • Stan:mężatka
  • Partner:Przystojny ;)
  • Nastrój:Zmęczona
  • Odznaczenia:
    Odznaczenia użytkownika

Napisano 04 października 2012 - 19:46

Fakt, to jest uciążliwe, ale nieuniknione. Na każdym telefonie robią się odciski. Zawsze możesz poratować się pokrowcem

Heh. Już na swojej Nokii 6300 miałam pokrowiec dopóty dopóki była na ekranie folijka od nowości (zeszła mi po 3 latach :-P ) i odkąd jej nie mam to nie wkładam w pokrowiec bo ekran mi się wtedy rysował <lol></span> W skarpecie trzymam teraz :mrgreen:
Wiem, wiem... jestem porąbana i nienormalna <umieraam></span>

#1063 Jogobella

Jogobella
  • Użytkownik
  • 1 174 postów

Napisano 15 lutego 2013 - 18:34

Chcę pochwalić się Wam moim nowym nabytkiem. :mrgreen: Sony Xperia Tipo. Mam nadzieję, że będzie dobrze się sprawował. Jak na razie to uczę się go. Kolor taki sam jak na zdjęciu. :)

Załączone miniatury

• images_2.jpeg

"Wiedzieć, że się wie, co się wie i wiedzieć, że się nie wie, czego się nie wie - oto prawdziwa wiedza." Konficjusz

#1064 Janina

Janina

franca

• Użytkownik
  • 938 postów

Napisano 16 lutego 2013 - 23:44

Fajny. :) Ja mam służbowy Sony Xperia Miro i nie narzekam, choć byłam totalną przeciwniczką dotykowych kiedyś, choć nie powiem czasem muszę coś dwa razy nacisnąć żeby zadziałało ale to chyba wina folii a właściwie powietrza co się pod nią dostało. :)

Lubię czytać!    <lovam1>  Marcjanna Fornalska "Pamiętnik matki"

#1065 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 17 lutego 2013 - 18:38

choć byłam totalną przeciwniczką dotykowych kiedyś,

ja mam dotykowy i nigdy wiecej :-P chociaz poza tym malym minusem swoj telefon lubie :P
Prosilam o wszystko, zeby cieszyc sie zyciem.
Dostalam zycie, zeby cieszyc sie wszystkim

#1066 Roxi

Roxi
  • Użytkownik
  • 3 496 postów

Napisano 19 lutego 2013 - 09:06

ja też nie cierpię dotykowych telefonów. Są niewygodne, źle się na nich pisze smsy. Najbardziej polecam Nokię C5. Wygląda całkiem zwyczajnie, ale ma bardzo dużą pamięć, dobry aparat no i to co mi najbardziej odpowiada - nawigację.

<ookk>

#1067 Kala1702

Kala1702
  • Użytkownik
  • 2 113 postów

Napisano 28 lutego 2013 - 12:27

Ja mam od dłuższego czasu Nokie 500. Niby wszystko ładnie, pięknie gdyby się nie zacinała bo jej się zdarza. No i bateria niestety krótko trzyma. Nie chodzi o to że dużo gadam, czy słucham muzyki. Nawet jak tego nie robie trzyma krótko. Ale ogólnie jestem z niego zadowolona.

Załączone miniatury

• Nokia_500.jpg

"...Nie każda sytuacja, która wydaje się być beznadziejna jest nią w rzeczywistości..."

#1068 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 28 lutego 2013 - 12:49

Nie chodzi o to że dużo gadam, czy słucham muzyki

A masz może włączony internet non stop? Albo jakieś 3G czy nie wiem jak tam to się nazywa? :P

Mój brat też ma ten telefon i na zacinanie się telefonu też narzeka, ale na baterie wręcz przeciwnie. Non stop siedzi na telefonie na internecie czy innych aplikacjach i ładuje telefon co 2,3 dni ;-)

Z kolei siostra, która ma Xperie Neo V, musi ładować codziennie, ale też sporo używa tego telefonu ;-)
“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one”

#1069 Kala1702

Kala1702
  • Użytkownik
  • 2 113 postów

Napisano 28 lutego 2013 - 13:05

A masz może włączony internet non stop? Albo jakieś 3G czy nie wiem jak tam to się nazywa? :P

nie właśnie nie, nie korzystam z internetu jakoś często na telefonie. Wtedy to mi pada w tempie ekspresowym.
Może mam takie wrażenie bo poprzedni telefon trzymał mi o wiele dłużej. Ale fakt, jak gadam z dziewczynami to one muszą i tak częściej ładować niż ja. Ale jak na mój gust to trzyma za krótko :P
"...Nie każda sytuacja, która wydaje się być beznadziejna jest nią w rzeczywistości..."

#1070 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 28 lutego 2013 - 13:18

tez mam 500-tke. i co jak co, ale bareria trzyma mi tydzien. z internetu nie korzystam, smsy ida z drugiego telefonu, rozmawiam srednio po 3 godzint tygodniowo. od tego musze odjac trovhe czasu jak szwendam sie po miescie, bo wtedy wiadomo-muzyka non stop ;-)

a co do zacinania sie telefonu, przemilcze to. ogolnie telefonu nie polecam nikomu, no, chyba ze ma sie do niego nerwy ze stali.

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#1071 Kala1702

Kala1702
  • Użytkownik
  • 2 113 postów

Napisano 28 lutego 2013 - 13:27

tez mam 500-tke. i co jak co, ale bareria trzyma mi tydzien.

nie no to ja ładuje mój praktycznie dzień w dzień :/, może mam coś nie tak z tą baterią :/

a co do zacinania sie telefonu, przemilcze to. ogolnie telefonu nie polecam nikomu, no, chyba ze ma sie do niego nerwy ze stali.

u mnie to zacinanie nie jest taki uporczywe, ale niestety jest, co nie zmienia faktu że bateria jest dla mnie większym problemem

#1072 Marzycielka24

Marzycielka24
  • Użytkownik
  • 4 618 postów

Napisano 01 marca 2013 - 21:11

Kala1702, cenionka, że po prostu Nokia niestety się zeszmaciła.... Miałam kilka lat temu to niebo i ziemia z tym co teraz. Mam od stycznia Nokie Lumie, ładuje ją dzień w dzień, a jak mi się przytnie to czasem i baterie muszę wyjąć. A służbowa tez mam Nokię jakiś starszy trochę model- nigdy się nie zawiesiła, a bateria potrafi mi z 10 dni trzymać...

#1073 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 01 marca 2013 - 22:05

Marzycielka24, a jak wrażenia co do windowsa? bo ona na windowsie jest chyba z tego co kojarzę?

p.s. a bateria trzymająca dzień to chyba urok smartfonów, oprócz nokii mam soniaka i ładuję... nawet i po 2 razy dziennie <H></span> ale też używam baaaardzo mocno i często i wszystkiego czego się da ;-)

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#1074 Marzycielka24

Marzycielka24
  • Użytkownik
  • 4 618 postów

Napisano 01 marca 2013 - 22:13

nie(d)oceniona, na początku masakra była z używaniem :lol: Zupełnie mi te kwadraciki nie pasowały, jak przechodziłam w środek bardziej, to była lista jak bym start włączyła <bezradny></span> Teraz już się przyzwyczaiłam ;-)

Ogólnie powiem tak- ten windows 8/phone i tak moim zdaniem nadają się bardziej na komórki, tablety tudzież inne małe przenośne, dotykowe urządzenia. Jak kolega zainstalował na komputerze w pracy to po prostu tragedia- te kwadraciki nie przekonują (a weź znajdź mój komputer wtedy na przykład) :lol:

#1075 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 01 marca 2013 - 22:18

Jak kolega zainstalował na komputerze w pracy to po prostu tragedia-

noooo dlatego pytam, bo sama widziałam pogrom jaki to cudo czyni w umiejętnościach obsługi komputera :P

A jeszcze sie zastanawiam nad wgrywaniem plików np. na telefon. Bo tu też podobno coś pokombinowali? I sie jakoś dziwnie je wgrywa?

>

#1076 Marzycielka24

Marzycielka24
  • Użytkownik
  • 4 618 postów

Napisano 02 marca 2013 - 18:39

nie(d)oceniona, powiem Cie, że mnie zażyłaś- nic jeszcze na telefon z kompa nie wrzucałam, ale mówię, zrobię test- no i bach- w ogóle mój szanowny laptop telefonu nie widzi- dziękuje, może muszę mieć 8 Windowsa zainstalowaną <umieraam></span>

Jeśli chodzi natomiast o aplikację, to jest ich w brud, wybieram na telefonie, ściągam, postęp instalacji w procentach widzę, i pojawia mi się na liście ;-)

#1077 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 04 marca 2013 - 09:02

nie(d)oceniona, powiem Cie, że mnie zażyłaś- nic jeszcze na telefon z kompa nie wrzucałam, ale mówię, zrobię test- no i bach- w ogóle mój szanowny laptop telefonu nie widzi- dziękuje, może muszę mieć 8 Windowsa zainstalowaną <umieraam></span>

nie w tym problem, mój Ł ma lumie 820 i też komp nie widział telefonu, żeby zrzucić coś na telefon to trzeba zainstalować taki darmowy program "zune" i wtedy jest ok, choć obsługowo- to lumia intuicyjna nie jest- mi się nie spodobał ten tel. <bezradny></span>

#1078 slavek44

slavek44
  • Użytkownik
  • 1 250 postów

Napisano 04 marca 2013 - 10:06

Ja mom nokie 500 i jestem zadowolony

#1079 Marzycielka24

Marzycielka24
  • Użytkownik
  • 4 618 postów

Napisano 04 marca 2013 - 20:30

mloda, jesteś wielka- dzięki :*

to lumia intuicyjna nie jest- mi się nie spodobał ten tel.

Podzielam tą opinię. Niestety, był to prezent od mojego P. i nie chciałam mu robić przykrości ;-)

#1080 lokata

lokata
  • Użytkownik
  • 44 postów

Napisano 11 marca 2013 - 12:36

Ja mam starucha Sony Ericssona K310i takiego z dzyndzlem po środku i żyje:) Nigdy nie przywiązywałam wagi do komórek, miałam ich może 2/3 wszystkie najprostsze modele.