Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Czy lubicie uwodzić facetów?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
62 odpowiedzi w tym temacie

#21 justyna1439

justyna1439
  • Użytkownik
  • 63 postów

Napisano 05 listopada 2012 - 23:12

Nie, według mnie uwodzenie należy do facetów :-D
owszem zdarza mi się kokietować, ale tylko i wyłącznie dla zabawy, tak żeby nie przekroczyć granicy. Jedynym facetem którego będę uwodzić do końca życia będzie mój A.

#22 ihmo

ihmo
  • Użytkownik
  • 104 postów

Napisano 08 listopada 2012 - 17:25

Właśnie się dowiedziałam z książki neurofizyka Davida Eaglemana pt Mózg incognito, że faceci podświadomie uznają za atrakcyjne kobiety o rozszerzonych źrenicach. Coś w ich mózgach odczytuje to, jako sygnał kobiecej gotowości seksualnej i choć sami nie wiedzą czemu, takie kobiety ich kręcą. Może masz minimalnie większe źrenice niż średnia krajowa?

Jak jest ciemno, to pewnie raczej feromony, no i nieświadome gesty: poprawianie włosów, oblizywanie warg...

#23 Wisienkowa

Wisienkowa

HQ

• Moderator
  • 4 761 postów

Napisano 13 grudnia 2012 - 16:47

Majorka^^, też lubię być adorowana ;)

Kiedyś chciałam kupić torebkę i wchodzę do takiego sklepiku - sprzedawcy nie było, to się rozglądam. I słyszę za plecami męski głos pytający w czym pomóc.
Tłumaczę więc panu, że tylko oglądam modele, jakie mają. Dodaję uśmiech nr 101 :mrgreen: A on z zawadiackim uśmiechem mówi, że z przyjemnością nawet zamówi mi torebkę jaka mi się tylko zamarzy (bo nie wszystkie kolory mieli) ;)
Miły facet.

Nie podrywam jakoś permanentnie, nie narzucam się. Czasem tylko uśmiechnę się, rzucę jakieś słówko.

A swojego Dręczyciela to czasem podrywam ubierając coś ładnego, chodząc po domu bez biustonosza, albo jakoś niekompletnie ubrana.
I działa :-P

#24 malwitka

malwitka
  • Użytkownik
  • 1 213 postów

Napisano 13 grudnia 2012 - 16:59

Wisienkowa, bez biustonosza no wiesz co ??? :-P A później biedy nie wie co z sobą zrobić ;-)

Ja nic nie robię tylko patrzę i to wystarcza i w sumie w taki sposób znalazłam Połówka :-D Dojrzałam Go przy barze na imprezie, rzuciłam raz uwodzicielskie spojrzenie, a później łaził za mną jak pies :-D Postanowiłam wiec, ze Go przygarnę i został :-D

#25 Melodia19

Melodia19
  • Użytkownik
  • 3 228 postów

Napisano 14 grudnia 2012 - 12:22

Hmmm chyba tak troszkę lubie uwodzić facetów... Ale w sposób bardzo delikatny i subtelny...

Nie podrywam jakoś permanentnie, nie narzucam się. Czasem tylko uśmiechnę się, rzucę jakieś słówko.

Dokladnie...

A ja mam tak jakoś, że faceci zwracają na mnie uwagę... Ponoć większosc się za mną obraca patrzy w oczy... nawet mama mi to ostatnio mówiła, że glupio jej ze mną chodzić hehe.Ale dziwne jest też to, że patrzą się też panienki... to tego juz nie rozumiem.
Ale jak jakiś fajny koleś przejdzie, popatrzy się i usmiechnie, to tak delikatnie na niego zerknę i tak samo się uśmiechnę... a co tam :-P

iv09i09kftvt0mdm.png

#26 gregorianka

gregorianka
  • Użytkownik
  • 28 postów

Napisano 14 grudnia 2012 - 13:23

Takie rozmowy z lekkim podtekstem nikomu nic złego nie robią. Więc jeśli nasi faceci tak z kimś rozmawiają to też nie powinnyśmy się złościć. Prawda?

#27 Melodia19

Melodia19
  • Użytkownik
  • 3 228 postów

Napisano 14 grudnia 2012 - 13:33

Więc jeśli nasi faceci tak z kimś rozmawiają to też nie powinnyśmy się złościć. Prawda?

I tu pojawia się mały problem... :lol:
No bo ja bym nie chciała, żeby mój facet flirtował z inną, albo rozmawial z podtekstami.
Czasem my sobie na takie coś pozwalamy, a jesli nasz facet w taki sposób postępuje , robimy wielkie haaaloo z tego powodu!!
I wtedy jestesmy troche niekonsekwente :roll:

iv09i09kftvt0mdm.png

#28 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 14 grudnia 2012 - 14:28

Takie rozmowy z lekkim podtekstem nikomu nic złego nie robią. Więc jeśli nasi faceci tak z kimś rozmawiają to też nie powinnyśmy się złościć. Prawda?

Prawda,ale takie coś uda sie tylko wtedy,kiedy nasza połówka nie będzie zazdrosna.Bo jesli pojawia się duża zazdrość to jest problem.I należy go wspólnie rozwiązać.
I do póki problem nie zniknie,flirtowanie chyba raczej odpada.

[ Dodano: 2012-12-14, 14:32 ]

Czasem my sobie na takie coś pozwalamy, a jesli nasz facet w taki sposób postępuje , robimy wielkie haaaloo z tego powodu!!

Dokładnie,obydwoje muszą być fer wobec siebie :mrgreen:

#29 Wisienkowa

Wisienkowa

HQ

• Moderator
  • 4 761 postów

Napisano 14 grudnia 2012 - 18:00

I wtedy jestesmy troche niekonsekwente

Haha, skąd ja to znam ;)
Czasem nawet moje myśli i wyobraźnia kreują straszne rzeczy, ale nie daję tego po sobie poznać :->

#30 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 14 grudnia 2012 - 19:53

ja sie malo kiedy usmiecham, ale czasem zagaduje ;-) w pracy to robie nagminnie :mrgreen: :mrgreen:

No bo ja bym nie chciała, żeby mój facet flirtował z inną, albo rozmawial z podtekstami.

mysle, ze gdybym była w zwiazku to bym przy nim takich rzeczy nie robiła ;-)

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#31 Zuza

Zuza
  • Użytkownik
  • 11 postów

Napisano 15 grudnia 2012 - 20:06

Pewnie,że lubię uwodzić,flirtować.każda kobieta to chyba lubi,to daje nam takie poczucie,że jestesmy atrakcyjne i mimo upływu czasu mamy w sobie to coś.

#32 Wisienkowa

Wisienkowa

HQ

• Moderator
  • 4 761 postów

Napisano 07 października 2013 - 18:14

Jest taki jeden Pan. Jakiś budowlaniec, po 30tce, przystojny tzn. oczy ma ładne...
Od jakichś może 2 lat spotykam go co jakiś czas na mieście, idę zazwyczaj z D. a on zawsze się do mnie uśmiecha. Zawsze.

Z czasem zaczęłam odwzajemniać jego uśmiech, bo niby co w tym złego.
Co najlepsze D. nigdy nie zauważył jego, dopiero jak mu pokazałam tamtego typka.
I oczywiście D. jest zazdrosny, bo on się uśmiecha do różnych panienek ale nigdy ciągle do tej samej <lol></span>

I oczywiście teksty, że ten gość może być niebezpieczny, że mi coś zrobi... <bezradny></span>

Dla mnie to zwyczajnie miłe, że się gościowi może podobam i że się uśmiecha i tyle. :->

#33 Anna_N

Anna_N
  • Użytkownik
  • 24 postów

Napisano 08 października 2013 - 07:32

Oj bardzo zwłaszcza gdy widzę, że to działa :-D

#34 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 08 października 2013 - 07:51

Kiedyś to ja bawiłam sie w łowcę ,sprawiało mi to frajdę.A jak już mężczyzna zaczął interesować sie mną,to czar pryskał i uwodzenie kończyło się.
Jednak udało mi sie upolować juz na stałe mojego M.I tak jesteśmy,żyjemy sobie razem od dawna,dawna. :mrgreen:

#35 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 08 października 2013 - 11:23

Jest taki jeden Pan. Jakiś budowlaniec, po 30tce

heh dobrze wiedziec ze ja z mezem dla wielu dwudziestolatkow jestem Pan Pani. :-P ( straszne :P )

, że ten gość może być niebezpieczny, że mi coś zrobi...

no wiadomo. Zabijcie Cie spojrzeniem :-P
u mnie na osiedlu jest taki chłopak , 35 lat moze, ktory gapi sie na mnie bardzo, w sumie juz 6 lat :-P dodam ze ma dziewczyne :->
czasem na niego spojrze, czesc powiem ale uwodzic nie uwodze
Ale moj maz, jak i moja kolezanka twerdza ze ja mam w sobie cos takiego ze ...nie uwodze a ....Uwodze :-P bo duzo gadam, smieje sie...jestem na luzie. Umiem pozartowac. No i to roznie moze ktos odebrac. ...tak jak ostatnio Pan remoncik :roll:
Prosilam o wszystko, zeby cieszyc sie zyciem.
Dostalam zycie, zeby cieszyc sie wszystkim

#36 Riia

Riia
  • Użytkownik
  • 1 901 postów

Napisano 08 października 2013 - 11:33

A ja chyba nie umiem tego robić. A raczej na pewno nie umiem. Widzę czasem jak moje koleżanki to robię i działa. I zazdroszczę. Ale jakoś odwagi nie mam, mam wrażenie, że będę wyglądała śmiesznie. Nie lubię jak ktoś mnie obserwuje.

Jak coś wychodzi spontanicznie to ok, ale to raczej jak nie widzę że ktoś się patrzy i zachowuję się swobodnie. Jak tylko zobaczę że jakiś facet patrzy to się spinam. I pewnie dlatego nie mam adoratorów :(

Każdy z nas urodził się ateistą

#37 Wisienkowa

Wisienkowa

HQ

• Moderator
  • 4 761 postów

Napisano 08 października 2013 - 18:27

no wiadomo. Zabijcie Cie spojrzeniem

Właśnie nie wiem czy takie coś jest bezpieczne. Mnie się wydaje, że tak, bo to do niczego nie zmierza. Ale nigdy nie wiadomo czy ten chłop jest normalny <bezradny></span>

#38 palomka

palomka
  • Użytkownik
  • 2 338 postów

Napisano 09 października 2013 - 07:38

I zazdroszczę. Ale jakoś odwagi nie mam, mam wrażenie, że będę wyglądała śmiesznie. Nie lubię jak ktoś mnie obserwuje.

Ja mam dokładnie tak samo.... Czy to na dyskotekach czy gdzieś, wszystkie moje koleżanki zawsze potrafiły do kogoś zagadać a mi to nawet do głowy nie przyszło....

Chyba tak naprawdę jestem za bardzo nieśmiała w kontaktach z facetami :roll:

I ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę...smileys-hearts-339319.gif

#39 Sarna

Sarna
  • Użytkownik
  • 56 postów

Napisano 10 października 2013 - 14:23

Kwestia podejścia. Nie od razu zagadując do kogoś trzeba wyznawać mu miłość. Niezobowiązujący tekst z pewnością nie będzie odebrany jakoś "dziwnie", więc naprawdę nie ma strachu :)
A gdy znów zapragniesz tam być, na starym strychu odrodzą się marzenia...

#40 Riia

Riia
  • Użytkownik
  • 1 901 postów

Napisano 10 października 2013 - 15:04

Nie od razu zagadując do kogoś trzeba wyznawać mu miłość.

No to byłoby chyba mega głupie.

Ale uwodzenie to nie jest niezobowiązujący tekst. Bo jednak nie każdego faceta chciałabym uwodzić - chociaż to głupio zabrzmiało. A niezobowiązująco rozmawiać mogę z każdym. I z tym problemu nie mam.

Jednak niejako "sprowokować" już nie potrafię. Źle się z tym czuję i wydaje mi się że jestem sztuczna, więc chyba lepiej nie wyglądać sztucznie i śmiesznie i tego nie robić. Tak myślę.

Ale nie ukrywam, że chciałabym umieć odchylić głowę i machnąć włosami jak to robią w filmach lub przejść i spojrzeć tak aby facet o nie jeszcze zasypiając pomyślał :) A niektóre dziewczyny potrafią to robić tak naturalnie jakby to było powiedzenie cześć.

Każdy z nas urodził się ateistą