Do ślubu z brzuchem
Napisano 12 czerwca 2013 - 08:23
Napisano 12 czerwca 2013 - 08:57
fajnie takw gronie najbliższej rodziny i znajomych i z córką u boku
no ja chciałam od razu; zastanawialiśmy się przed czy po, ale więcej pozytywów była za "przed" ; dla mnie jedynym problemem jako Panny Młodej jest sukienka - nie wiem co kupić, brzuszka narazie prawie nie ma, ale skąd mam wiedzieć co będzie za 5 tygodni ?prędzej czy później chciałabym żebyśmy byli taką rodziną w pełni, w pełni tzn ze wspólnym nazwiskiem
Natomiast wielkiego wesela z brzuszkiem nie przyspieszałabym. Po pierwsze - nie jesteśmy pewni, jak będzie przebiegać ciąża (ja np. muszę się baaaardzo oszczędzać), więc jak tu szaleć na własnym weselu ? Siedzieć w kąciku i o północy iść spać ?
Ale każdy robi jak chce
Napisano 14 czerwca 2013 - 22:59
kolezanka zaplanowala slub i okazalo sie , ze jest w ciazy i przyspieszyli wszytsko , ale do slubu juz w ciazy nie bylaPo drugie - po co te całe zamieszanie i dodatkowy stres? No nie rozumiem.....
jesli ziazek jest dlugi stabilny , to ciaza to przyspieszenie decyzji ale jesli nie bylo gadania o tym a tu bach ciaża i slub to nie jestem za
tak sie kiedys zastanawialam ze slub teraz z przyspieszeniem to czesto sie zdarza ale ja jeszcze nie bylam na takim gdzie przysiega malzenska w 3 osoby
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 14 czerwca 2013 - 23:03
A może byłaś, ale jeszcze nie było widać?tak sie kiedys zastanawialam ze slub teraz z przyspieszeniem to czesto sie zdarza ale ja jeszcze nie bylam na takim gdzie przysiega malzenska w 3 osoby
Ja byłam w zeszłe wakacje na takim, a też nie wiedziałam. Dopiero po kilku tygodniach powiedzieli, ale ja sobie policzyłam i wyszło, że we trójkę jednak.
Z tym, że podejrzewam w tym przypadku działanie z pełną premedytacją.
-Mamusiu, czy miałaś kiedyś marzenie?
-Miałam, idzie teraz koło mnie i trzyma mnie za rękę! 
Napisano 15 czerwca 2013 - 07:14
Z tym, że podejrzewam w tym przypadku działanie z pełną premedytacją.
Tzn? w sensie, że go złapała?
Ja byłam chyba na większości jako fotograf gdzie było już w drodze dziecko. Tak w rodzinie czy znajomych to może 3 pary.
Każdy z nas urodził się ateistą
Napisano 15 czerwca 2013 - 15:41
Nie.Tzn? w sensie, że go złapała?
Miałam na myśli, że celowo zaczęli się starać 2-3 miesiące przed ślubem.
Napisano 15 czerwca 2013 - 21:17
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 16 czerwca 2013 - 17:42
Napisano 15 lipca 2013 - 14:53