Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Prawo Agaty

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
85 odpowiedzi w tym temacie

#1 WeselneZaplecze

WeselneZaplecze
  • Użytkownik
  • 160 postów

Napisano 07 marca 2012 - 14:12

Główną bohaterką serialu "Prawo Agaty" jest Agata Przybysz (Agnieszka Dygant). Trzydziestoparoletnia dyrektor działu prawnego w wielkim koncernie ubezpieczeniowym, w wyniku kilku nieprzyjemnych wydarzeń, ląduje na bruku. Musi teraz od nowa zbudować nie tylko swoje życie zawodowe, ale i prywatne… Oglądaliście pierwsze odcinki? :-) Jak wrażenia?
Dołączona grafika

#2 Lady Di

Lady Di
  • Użytkownik
  • 1 800 postów

Napisano 07 marca 2012 - 14:27

Nie oglądałam , ale mam zamiar obejrzeć powtórkę :)

#3 Torii1988

Torii1988
  • Zbanowani
  • 8 196 postów

Napisano 07 marca 2012 - 14:34

WeselneZaplecze, oglądałam jednym okiem ;)
myślę, że jak nie będę mieć co robić w pracy to sobie będę oglądać online ;)

na razie nie mam zdania
<hmm></span> może być oki

#4 katti

katti

kwintesencja

• Użytkownik
  • 9 613 postów

Napisano 07 marca 2012 - 21:25

Oglądaliście pierwsze odcinki?

Pierwszy tak jednym okiem :lol: i jakos zdania jak Torii1988 nie mam 8-)

to sobie będę oglądać online ;)

Ja tez tak uczynie z 2 odcinkiem i moze mi sie zdanie jakies wyrobi :lol:

Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.

#5 Miss G

Miss G
  • Użytkownik
  • 485 postów

Napisano 08 marca 2012 - 10:01

Zapomniałam, że to w ogóle miało być w niedzielę w tv. Obejrzę kiedyś online, bo jestem ciekawa nowej roli Dygant.
"Każdy plan można zmienić lecz wolę życie bez planu."

#6 Madź

Madź

heksa

• Użytkownik
  • 4 069 postów

Napisano 08 marca 2012 - 12:22

a ja widziałam oba te odcinki co były w niedzielę i nawet, nawet się to fajnie ogląda ;-)
może się wciągnę a może nie :-P
“One, remember to look up at the stars and not down at your feet.
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”

#7 WeselneZaplecze

WeselneZaplecze
  • Użytkownik
  • 160 postów

Napisano 09 marca 2012 - 10:09

może się wciągnę a może nie :-P

Ja już właśnie to zrobiłam :-P Obejrzałam dwa odcinki i nie mogę się doczekać kolejnego.

#8 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 10 marca 2012 - 16:06

spodobał mi sie , lubie dygant, fajna ma tutaj role :)

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#9 facet

facet
  • Użytkownik
  • 140 postów

Napisano 20 października 2012 - 17:55

Też mi się zdarza oglądać.. no nawet każdy odcinek, tylko w różnych odstępach czsu, gdyż ja oglądam tylko w necie. Fajna z niej babka, choć samochód to mogłaby już chyba wymienić... :roll:

#10 ewelina82

ewelina82
  • Użytkownik
  • 26 postów

Napisano 22 października 2012 - 12:35

Ja lubię Dygant fajnie w tej roli się sprawdza zresztą jak w wielu, oglądam wszystkie odcinki:-)

#11 malwitka

malwitka
  • Użytkownik
  • 1 213 postów

Napisano 22 października 2012 - 12:45

Jeszcze nie miałam okazji obejrzeć, ale mam to w planach :mrgreen: Z uwagi na to, że też lubię Dygantową :lol: Widziałam zwiastuny i zapowiedzi odcinków, muszę przysiąść i sprawdzić na czym rzecz polega.

#12 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 22 października 2012 - 16:56

ja ogladam co tydzien, załuje ze znow Karolak , ale ogolnie serial bardzo na plus ;-)

#13 Violettyna

Violettyna
  • Użytkownik
  • 57 postów

Napisano 23 października 2012 - 13:00

Mnie irytuje ten serial. Jest taki sztampowy. Oczywiście smutna muzyczka w połowie każdego odcinka. Lecą na takiej samej konwencji co MAgda M. Żadnej oryginalności.

#14 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 23 października 2012 - 19:39

Ja oglądam. Ale jakoś bez przekonania, raczej jest to oglądanie z gatunku: jak sobie o nim przypominam, to leci w tle, po to, żeby coś do mnie gadało <lol></span> .

Dygantowej nie lubię. Ale tu jako tako się sprawdza. Natomiast sama akcja serialu jest nudna jak flaki z olejem <H></span>

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#15 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 24 października 2012 - 18:26

Natomiast sama akcja serialu jest nudna jak flaki z olejem <H></span>

czasami sie ciaaaagnie <bezradny></span> i wolałabym wieksze zainteresowanie sprawa a nie ich zyciem osobistym , wolałabym aby zycie osobiste było wątkiem pobocznym. :-)

#16 Marti85

Marti85
  • Użytkownik
  • 96 postów

Napisano 29 października 2012 - 13:13

Szczerze mówiac to załapaliśmy się u rodzinki na jeden odcinek i jakoś nie bardzo ten serial. Chyba, że trzeba obejrzeć kilka odcinków zeby się wciągnąć. :)

#17 palomka

palomka
  • Użytkownik
  • 2 338 postów

Napisano 11 września 2013 - 13:22

Szczerze mówiac to załapaliśmy się u rodzinki na jeden odcinek i jakoś nie bardzo ten serial. Chyba, że trzeba obejrzeć kilka odcinków zeby się wciągnąć. :)

To prawda, mnie pierwszy odcinek pierwszej serii też nie przekonał, ale zmusiłam się obejrzałam jeszcze kilka i tak się wciągnęłam.

I ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę...smileys-hearts-339319.gif

#18 babeczka

babeczka
  • Użytkownik
  • 210 postów

Napisano 11 września 2013 - 13:37

A mnie ten serial wciągnął i to od pierwszego odcinka. W tym ostatnim odcinku wychodzi na jaw jakaś większa afera w kręgu palestry,tylko jeszcze nie wiadomo kto i dlaczego podłożył Agacie "świnię", że aż "wywalono" ją z zawodu adwokata. Okońska w następnym odcinku pewnie będzie już wiedziała,kto chciał się pozbyt Adwokat Przybysz.

#19 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 11 września 2013 - 19:03

coś czuje , ze tewyklady agaty zrobia furore :-)

[ Dodano: 2013-09-24, 22:07 ]
dlaczego tutaj tak cicho ??? kiedys ogladałam tak chetnie jak lekarzy , teraz wole ten serial ogladac , Dygant jest kapitalna :lol:

#20 Kala1702

Kala1702
  • Użytkownik
  • 2 113 postów

Napisano 24 września 2013 - 22:02

dlaczego tutaj tak cicho ??? kiedys ogladałam tak chetnie jak lekarzy , teraz wole ten serial ogladac , Dygant jest kapitalna :lol:

ja odkąd wyszedł ten serial go bardzo lubię ;-) w sumie nie zrobiło się z tego żadne romansidło, no i te sprawy czasem są przezabawne np dzisiejsza z psem mnie powaliła na łopatki :-P
"...Nie każda sytuacja, która wydaje się być beznadziejna jest nią w rzeczywistości..."