Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Nasi milusińscy :-)

• Zamknięty Temat jest zamknięty
6163 odpowiedzi w tym temacie

#6101 xara

xara
  • Użytkownik
  • 905 postów

Napisano 18 maja 2010 - 07:30

Sliczny.Moze on ma jakies przykre wspomnienia zwiazane z ludzmi?Moze jakis mezczyzna zrobil mu krzywde i pamieta sobie,dlatego boi sie Twojego ojca.To chyba nie jest mlody kociak?Wyglada na doroslego,wiec nie wiemy jaka ma przeszlosc.
Zyc szczesliwie ,kochac mocno i...umierac mlodo
Dołączona grafika

#6102 Torii1988

Torii1988
  • Zbanowani
  • 8 196 postów

Napisano 18 maja 2010 - 07:30

malgonka, widać że troszkę jest wystraszony :)
ale faktycznie ma ładne oczka.

Mam nadzieję, że się jeszcze oswoi,

na pewno :->

#6103 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 18 maja 2010 - 08:15

malgonka, trochę cierpliwości i kociak na pewno się z Wami oswoi :-) super,że dałaś mu dom :-)
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#6104 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 18 maja 2010 - 09:18

malgonka, masz dobre serducho, że przygarnęłaś kociaka-z pewnością z czasem się oswoi :-)

#6105 WweronikaA

WweronikaA
  • Użytkownik
  • 8 332 postów

Napisano 18 maja 2010 - 09:59

Bardzo fajnie że zabrałaś go do siebie i obdarzyłaś miłością :mrgreen:
Na pewno się oswoi, daj mu jeszcze czas.
Bardzo milusi i kochany jest :-D :-D :-D

#6106 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 18 maja 2010 - 10:02

super kociak , uwielbiam pregowane kotki , fajnie ze adoptowałas go :) na oewno odwzajemni sie duzą miloscia

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#6107 malgonka

malgonka
  • Użytkownik
  • 1 551 postów

Napisano 18 maja 2010 - 10:33

Wyglada na doroslego,wiec nie wiemy jaka ma przeszlosc.

Z tego co wiemy ma niecałe 2 lata.
Dzięki dziewczyny, Muniek też był ze schroniska tylko, że on tam był kilka dni więc nie zdążył tak zdziczeć a Kajtek widać trochę w tym schronisku siedział więc nie ma co się dziwić, myślę że powoli powoli i będzie się oswajał.
A jego oczy są naprawdę zabójcze, jak w nie spojrzałam w schronisku to wiedziałam, że ten i żaden inny :mrgreen:
"Dokąd brnie ten banał, ta proza życia? Po co to, czy tym właśnie chcesz oddychać? Zwolnij i przekonaj się o co tutaj chodzi. Może właśnie coś ucieka a życie za nos Cię wodzi?"

#6108 seli19

seli19
  • Użytkownik
  • 536 postów

Napisano 18 maja 2010 - 11:12

Widać na zdjęciu że jest troszkę przestraszony ale kotki tak mają że muszą się dłużej przyzwyczajać niż np pieski:)

dziękuje za komplementy dla mojego yorka, jest z nami już dwa lata i do fryzjera chodzi częściej niż ja:-) ale to tylko dlatego że mamy duuuuuży rabat a samej mi ciężko ją strzyc

#6109 czarnulkalbn

czarnulkalbn
  • Użytkownik
  • 29 postów

Napisano 18 maja 2010 - 11:40

A my zafundowaliśmy sobie kotke trzy dni temu :mrgreen:. Kicia ma 6 tygodni a najlepsze jest to że już umie korzystać z kuwety :-) Jest okropnie żywa skacze i biega po całym mieszkaniu. Wczoraj skakała po łóżku - a dokładnie to po mnie chyba z godzine :). Zdjęcie wrzucę jak sobie da zrobic, bo na razie biega jak szalona.

#6110 monia66

monia66

szczęśliwa mamusia

• Użytkownik
  • 3 169 postów

Napisano 18 maja 2010 - 15:31

malgonka ladny ten twoj kajtek, chociaz ja nie przepadam za kotami wole zdecydowanie psy ale te oczy tego twojego kota sa takie przyciagajace uwage.
Moj Lucky byl tez przestraszony jak go wzielam ze schroniska i tez na poczatku bal sie wszystkiego i wszystkich, ale z czasem sie oswoil. Z Kajtkiem bedzie podobnie :-D

201407101662.png

#6111 LadyNefretete

LadyNefretete
  • Użytkownik
  • 6 718 postów

Napisano 19 maja 2010 - 07:48

malgonka, ja tez mam kota ze schroniska, jest juz u mnie ponad 3 lata a dalej jest nieufny... i wcale nie mozna powiedziec ze jest oswojony... boi sie strasznie wielu rzeczy, a jesli ktos rzychodzi do nas do domu, tto wbija pod wanne i tyle kota widziano <bezradny></span> moze Twój egzemplarz będzie bardziej reformowalny :mrgreen:
a soja droga, bo ja pamiętam ile różnych przypadlości miał mój kot po schronisku, zrobilas mu przegląd czy nie ma pcheł, grzybicy albo innego syfu rodem stamtąd ???
a samo kocisko jest sliczne, uwielbiam buraski <zakochany></span>
"You've gotta dance like there's nobody watching,
Love like you'll never be hurt,
Sing like there's nobody listening,
And live like it's heaven on earth."

#6112 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 19 maja 2010 - 11:43

lady ma racje, zrób mu przeglad. kolezanka miła kota ze schroniska i po po roku poszła do lekarza aby go wysterylizowac i okazała se ze ma mnóstwo roznych przypadlosci .

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#6113 malgonka

malgonka
  • Użytkownik
  • 1 551 postów

Napisano 19 maja 2010 - 13:59

Hmmm może i macie rację niby go tam w schronisku wet oglądał ale to wiadomo, że nawet jeśli by coś było to nie powiedzą do końca, będzie trzeba się jakoś zmobilizować i pojechać.

malgonka, ja tez mam kota ze schroniska, jest juz u mnie ponad 3 lata a dalej jest nieufny... i wcale nie mozna powiedziec ze jest oswojony... boi sie strasznie wielu rzeczy, a jesli ktos rzychodzi do nas do domu, tto wbija pod wanne i tyle kota widziano <bezradny></span>

Mam nadzieję, że mój z czasem się jednak oswoi, w ogóle niedługo chcę go przyzwyczajać do łażenia po dworze mam smycz od koleżanki i będę po wsi z kotem na smyczy spacerowała <umieraam></span>

a samo kocisko jest sliczne, uwielbiam buraski <zakochany></span>

A dziękować :-D Ja właśnie też bury i żaden inny :mrgreen:
"Dokąd brnie ten banał, ta proza życia? Po co to, czy tym właśnie chcesz oddychać? Zwolnij i przekonaj się o co tutaj chodzi. Może właśnie coś ucieka a życie za nos Cię wodzi?"

#6114 LadyNefretete

LadyNefretete
  • Użytkownik
  • 6 718 postów

Napisano 19 maja 2010 - 14:10

niby go tam w schronisku wet oglądał ale to wiadomo, że nawet jeśli by coś było to nie powiedzą do końca, będzie trzeba się jakoś zmobilizować i pojechać.

dokładnie, mnie też niby dali tam jakieś lekarstwa... ale się okazało, że to co mi powiedzieli to 1/3 tych przypadłości, które kot miał :-/ rozumiem, że chca sie tych zwierząt "pozbywać", ale denerwuje mnie taka nieuczciwość...

mam smycz od koleżanki i będę po wsi z kotem na smyczy spacerowała <umieraam></span>

<umieraam></span> <umieraam></span> chciałabym to zobaczyc :lol:
"You've gotta dance like there's nobody watching,
Love like you'll never be hurt,
Sing like there's nobody listening,
And live like it's heaven on earth."

#6115 malgonka

malgonka
  • Użytkownik
  • 1 551 postów

Napisano 19 maja 2010 - 18:16

Najtrudniej będzie go złapać i przypilnować by nie zwiał u weterynarza ale już tatę zawiadomiłam i jakoś wspólnymi siłami go dowieziemy na badania, odrobaczania itp.

malgonka napisał/a:
mam smycz od koleżanki i będę po wsi z kotem na smyczy spacerowała <umieraam></span>
<umieraam></span> <umieraam></span> chciałabym to zobaczyc :lol:

Ja kurde też <umieraam></span> jakoś nie wyobrażam sobie tego spaceru ale kot teren musi poznać i przy tym nie zwiać, więc wyjdę wieczorem czarny płaszcz chustka na głowę ciemne okulary i może nikt mnie nie rozpozna :mrgreen:

#6116 katti

katti

kwintesencja

• Użytkownik
  • 9 613 postów

Napisano 26 maja 2010 - 10:55

Śliczności :-D

Załączone miniatury

• CIMG4988.JPG
  • CIMG4940.JPG

Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.

#6117 Torii1988

Torii1988
  • Zbanowani
  • 8 196 postów

Napisano 26 maja 2010 - 11:02

katti, słodki :mrgreen: urósł już trochę :!: :shock:

#6118 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 26 maja 2010 - 11:03

katti, jaki on kochaniutki <zakochany></span>
śliczności faktycznie, i jak sobie fajniutko siedzi :-) kochany pyszczek

#6119 ESMERALDA

ESMERALDA
  • Użytkownik
  • 549 postów

Napisano 26 maja 2010 - 14:24

katti, jaki słodki ten twój piesek , jasny pyszczek jasne łapki, jest śliczny ,aż chciało by się go pogłaskać :-)

#6120 katti

katti

kwintesencja

• Użytkownik
  • 9 613 postów

Napisano 26 maja 2010 - 16:02

urósł już trochę :!: :shock:

A no urosl :lol: a miescil sie w dloni na poczatku :lol:

Spi teraz bo sie wybiegal jak durny :lol:

Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.