Pierwszy raz widzę takiego włochatego słodziaka, cudny !
WweronikaA, Mundzik na pierwszym zdjęciu wyszedł jakby chciał ugryźć
Słodki i kochany rudzielec.
Napisano 01 maja 2010 - 13:36
Napisano 01 maja 2010 - 15:55
Żadne zwierze nie jest zabawką do noszenia,a królik czy kot dodatkowo może dziecko podrapać....ile Twoja córka ma lat?nie boisz się,że szybko jej się zwierzak znudzi i cała odpowiedzialność spadnie na Ciebie?króliczki naprawdę ślicznie wyglądają szczególnie maluchy,ale potrzebują wielkiej klatki-minimum 100cm długości,wybiegania się,częstego sprzątania kuwety,odpowiedniego żywienia,a gdy zachorują to naprawdę ciężko znaleźć weterynarza,który zna się na królika. I o tym może opowiedzieć Ci krowka,bo wiem jakie swego czasu miała przygody gdy Bayoo chorował i ile ją to kosztowało zarówno nerwów jak i pieniędzy. Dodatkowo królik może wiele rzeczy zniszczyć,w przypadku samca może dochodzić obsikiwanie mebli i właścicieli jeśli nie zostanie wykastrowany.Chcialam kupic córce,ale odradzaja,bo ponoc nie daja sie brac na rece,czy to prawda???
Napisano 01 maja 2010 - 16:03
Napisano 02 maja 2010 - 09:16
Nie naleze do tych ludzi,którzy tak robia.Cale moje zycie od malego spedzilam ze zwirzakami.Mialam koty,psy,myszy,szczury,chomiki.Tez byly klopoty,szczeólnie z kotem,który wszystko niszczyl i mial padaczke.Opiekowalismy sie nim do konca i nawet do glowy mi nie przyszlo,zeby sie go pozbyc.Wiec ten królik to nie jest jakas fanaberia,ale dzieki za informacje,rzeczywiscie zastanowie sie nad sprawa.ile z nich zostało oddanych,bo właściciele nie poradzili sobie z opieką nad nimi.
Napisano 02 maja 2010 - 10:18
Brać na ręce mój królik się nie daje,ale do głaskania jest pierwszaMoja córka ma 12 lat,tak,ze raczej nie bedzie go meczyla,ale wiadomo,ze takiego zwierzaka chce sie czasami przytulic
Ale trzeba je jeszcze porządnie zabezpieczyć-szczególnie kableWarunki mialabym idealne,bo mam duze mieszkanie
Cieszę się,że podchodzisz do tego odpowiedzialnieWiec ten królik to nie jest jakas fanaberia,ale dzieki za informacje,rzeczywiscie zastanowie sie nad sprawa.
Napisano 03 maja 2010 - 21:36
Napisano 04 maja 2010 - 11:20
Napisano 04 maja 2010 - 17:55
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 05 maja 2010 - 15:23
Napisano 05 maja 2010 - 16:37
Napisano 05 maja 2010 - 20:22
Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Look into the mirror, at yourself
Don't you like you? Cause I like you!
Napisano 05 maja 2010 - 20:22
Napisano 05 maja 2010 - 20:23
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 06 maja 2010 - 09:47
A na fotce to już pewnie padnięty po całym dniu wariactw?Dzis sie szaleju najadl bo wariaci nie bylo konca
Napisano 06 maja 2010 - 11:43
Napisano 07 maja 2010 - 06:34
| Temat | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|
Czy trądzik różowaty nasila się zimą? |
|
|
|
Nasi milusińscy II |
|
|
|