Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

White collar - Biały kołnierzyk

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
45 odpowiedzi w tym temacie

#1 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 20 stycznia 2012 - 21:58

Oglądacie? Bo ja taaaaaak :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ze dwa (?) dni temu zostałam cudownie zaskoczona przez nowy odcinek i nowym odcinkiem. :mrgreen: Uwielbiam serialik. Aktualnie w stanach wychodzi 3 sezon. Po zakończeniu każdego sezonu miałam wrażenie, że chyba nic lepszego nie wymyślą, a każdy jest lepszy. Wszystko się fajnie z sobą splata, łączy i pomimo, że w każdym odcinku pojawia się jakaś tam mała odrębna historyjka, to jednak składa się na całość.

Uroczy, seksowny i wyrafinowany, Neal Caffrey (Matthew Bomer) jest jednym z najzdolniejszych fałszerzy na świecie. Z jego talentem, może mieć wszystko, co tylko zechce, ale jedyną rzeczą, której pragnie jest wyśledzić dziewczynę będącą miłością jego życia Kate (Alexandra Daddario), która niedawno zniknęła. Po ucieczce z maksymalnie strzeżonego więzienia, kieruje się do ich wspólnego mieszkania, ale jedyne, co znajduje na miejscu, to pusta butelka po winie Bordeux, będącym ich symbolem szczęścia. Tam właśnie odnajduje go agent FBI, Peter Burke (Tim DeKay), który jako jedyny potrafił go złapać poprzednim razem. Neal otrzymuje propozycję nie do odrzucenia - w zamian za wolność, pomoże FBI łapać najbardziej nieuchwytnych przestępców w kraju. Teraz Neal wykorzystuje swoje wyjątkowe umiejętności, aby pomóc rządowi, a sam próbuje utrzymać się po tej dobrej stronie...przynajmniej na razie

Mała poprawka - to Neal wpadł na pomysł współpracy z FBI ;-)

Dołączona grafika

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#2 AgnieszkaT

AgnieszkaT
  • Użytkownik
  • 3 547 postów

Napisano 21 stycznia 2012 - 04:56

Kurde i nowy serial do oglądania będzie :mrgreen:

Już oglądam 13 seriali + 4, które mają zakończone sezony :mrgreen:

Ale z ciekawości 1 odcinek zerknę i zobaczę czy wciągnie.

PS. Podobno serial Suits jest fajny :->

#3 tigraa84

tigraa84
  • Użytkownik
  • 5 129 postów

Napisano 19 marca 2012 - 16:05

Oglądacie?

Obejrzałam i jestem niepocieszona, że tak dlugo musze czekać na kolejny sezon <cryyy></span> Kocham Neala za jego chłopięcy urok i arogancję, Petera za poczucie humoru, skromność i tą jego wiarę w sprawiedliwość a Mozziego za... no jego po prostu nie da się nie kochać- uwielbiam go :mrgreen: Przyznam, że zaskoczył mnie finał sezonu, bo jednak nie spodziewałam się, że Cafrey da nogę z Nowego Jorku i z niecierpliwością będe czekać na to jak dalej potoczy się akcja serialu
Mężczyzna bez kobiety jest jak pies bez pcheł- niby da się żyć, ale nudno
Kobieta bez mężczyzny jest jak pchła bez psa- żyć ciężko i gryźć nie ma kogo

#4 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 19 marca 2012 - 17:53

tigraa84, też krzyczałaś do komputera "zostaw głupku tą bransoletę"? <umieraam></span> prawda, że świetny, prawda? :P

AgnieszkaT, i jak? oglądałaś?

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#5 tigraa84

tigraa84
  • Użytkownik
  • 5 129 postów

Napisano 19 marca 2012 - 18:09

"zostaw głupku tą bransoletę"?

Raczej "co ty robisz idioto!" <lol></span>

Świetny :mrgreen: najbardziej to chyba przezywałam jak postrzelili Mozziego- myslałam, że zawału dostanę i sama chętnie bym w tamtym momencie napastnika gołymi rękoma <dupka221></span> :lol: I raz miałam chwilę zwątpienia co do Petera jak się z Kate spotkał- zanim odpaliłam kolejny odcinek to zdąrzyłam już na nim calą watahę psów powiesić <hoho2></span>

#6 AgnieszkaT

AgnieszkaT
  • Użytkownik
  • 3 547 postów

Napisano 19 marca 2012 - 19:13

AgnieszkaT, i jak? oglądałaś?

no właśnie zapomniałam ale mam teraz problem ze zdobyciem 1 odcinka 1 sezonu...

Jak zgarnę na dysk to dam znać :mrgreen:

[ Dodano: 2012-03-20, 17:21 ]
Dobra, obejrzałam własnie 2 odcinki 1 sezonu :-> Serial fajny no i doszedł do zestawu seriali oglądanych... Ten główny to takie ciacho i nie wiem dlaczego jak go widzę to kojarzy mi się Damon z Pamiętników wampirów :-D
W wogóle śmieszne są teksty.

Pytanie: odnajdzie on swoją dziewczynę?

[ Dodano: 2012-03-25, 08:55 ]
I jeszcze jedno: Peter to ją przetrzymuje czy nie? Bo tu mówił, że się z nią spotkał ale jakoś mu nie ufam...
Jestem na 9 odcinku :mrgreen:

#7 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 29 marca 2012 - 16:18

Pytanie: odnajdzie on swoją dziewczynę?

nie ma mowy nie powiem <jezorek11></span> Jeszcze w pierwszym sezonie sie dowiesz :mrgreen:

Peter to ją przetrzymuje czy nie?

ty sobie całą przyjemność oglądania chcesz zepsuć czy co :P nikt jej nie przetrzymuje, a motyw z pierścieniem (bo chyba o tym mówisz) bardzo szybko ich doprowadzi na właściwy trop.

p.s. Zaglądam, tylko, że jak się posty skleją, to nie widać, że coś dopisane. Krzycz w sb to się wszystkie nałogi od razu zlecą <lol></span>

Dawaj następny zestaw pytań :P

#8 tigraa84

tigraa84
  • Użytkownik
  • 5 129 postów

Napisano 29 marca 2012 - 16:29

Krzycz w sb to się wszystkie nałogi od razu zlecą <lol></span>

coś czuję, że tu o mnie chodzi, bo innych nałogów nie dostrzegłam w okolicy <jezorowaty></span>

Peter to ją przetrzymuje czy nie?

Jak pokazali na końcu odcinka to jego spotkanie z Kate i pierścień na paluchu to myślałam, że z krzesła spadnę i z miejsca zaczęłam na Peterze takie psy wieszać, że dobrze, że go nie zeżarły od razu, bo bym pewnie żałowała :lol:

Agniecha co za przyjemność oglądać jak się zna cały scenariusz? 8-)

#9 AgnieszkaT

AgnieszkaT
  • Użytkownik
  • 3 547 postów

Napisano 29 marca 2012 - 17:28

Agniecha co za przyjemność oglądać jak się zna cały scenariusz?

No ja tak lubię. NAwet jak książkę czytam to zaglądam na koniec bom ciekawa co będzie. :mrgreen:

Jestem na 2 sezonie i moje pytania:

1. taka murzynka doszła do ekipy będzie dalej??
2. ciacho zwiąże się z Alex (tak chyba miała na imię)

Ogólnie no wciąga ale że dużo seriali oglądamy to wolno mi idzie.

#10 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 29 marca 2012 - 18:05

1. taka murzynka doszła do ekipy będzie dalej??

Zostaje. Mało tego, powiększą jej rolę. (Jeśli o tej samej mówimy - współpracownicy petera z Waszyngtonu, nie pamiętam jak jej na imię :P )

2. ciacho zwiąże się z Alex (tak chyba miała na imię)

nie. Ale Alek skutecznie namiesza kilka razy. Ogólnie fajna babka. Charakterna. Lubię, jak się pojawia. :mrgreen:

P.S. Aktor, który gra Neal'a pojawia się też w Chucku, jakby którejś go było mało :P

#11 AgnieszkaT

AgnieszkaT
  • Użytkownik
  • 3 547 postów

Napisano 19 kwietnia 2012 - 08:32

Jestem na 3 sezonie. Troszkę pocpykałam :mrgreen:
Starsznie Peter zrobił się podejrzliwy :mrgreen:
Cudna jest Petera żona. A ona nie grała w Beverly Hills 90210? tym pierwszym? Bo jakos ja tam kojarzę.
Wolałam, jak Neal byłby z Alex a nie z Sarą.

#12 tigraa84

tigraa84
  • Użytkownik
  • 5 129 postów

Napisano 19 kwietnia 2012 - 19:49

Cudna jest Petera żona

Prawda? Niesamowita kobieta. :mrgreen: I masz rację, ta aktorka grała w BH 90210 ;-)

jak Neal byłby z Alex a nie z Sarą.

Ja tam obie lubię, bo jedna i druga to babka z ikrą 8-) Dobrze, że się tej Kate pozbyli, bo nie wyobrażam sobie takiej memły u boku Neala :-P

#13 AgnieszkaT

AgnieszkaT
  • Użytkownik
  • 3 547 postów

Napisano 11 maja 2012 - 09:16

Skończyłam 3 sezon i czekam do 11 czerwca na nowy!! <jupi></span>
ciekawa jestem czy on naprawdę zwiał czy sie rozmyśli i wroci.

Mówcie co chcecie ale najlepszy jest Satchmo :mrgreen: gdy zabrał koszmarną lalkę :mrgreen:

[ Dodano: 2012-07-11, 06:20 ]
Jest już nowy sezon!!!! :mrgreen:

#14 tigraa84

tigraa84
  • Użytkownik
  • 5 129 postów

Napisano 17 lipca 2012 - 19:39

Właśnie miałam pisać, ale widzę, że Agnieszka mnie uprzedziła z wieściami o nowym sezonie ;-) Zielone obejrzało? ;>

#15 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 17 lipca 2012 - 19:44

Się gupio pytasz. Obejrzało już dawno, ale średnio jestem zadowolona z rozwoju sytuacji...

#16 AgnieszkaT

AgnieszkaT
  • Użytkownik
  • 3 547 postów

Napisano 18 lipca 2012 - 06:16

Obejrzało już dawno, ale średnio jestem zadowolona z rozwoju sytuacji...

Ja liczyłam, że 1 odcinek jakos mnie powali, zaskoczy? A tu nic!! Był mdły.. no ale może w drugim będzie się coś działo.

#17 tigraa84

tigraa84
  • Użytkownik
  • 5 129 postów

Napisano 25 lipca 2012 - 17:13

ale średnio jestem zadowolona z rozwoju sytuacji...

Ja tam nie spodziewałam się zbyt wiele po pierwszym odcinku za to obawiałam się, że cały sezon Peter będzie ganiał za Nealem po świecie

#18 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 25 lipca 2012 - 17:20

za to obawiałam się, że cały sezon Peter będzie ganiał za Nealem po świecie

no waśnie nie...

SPOJLER

w drugim odcinku już wracają do NY... tylko peter wraca zza biurka na ulicę. Także jeszcze może być ciekawie :P

#19 tigraa84

tigraa84
  • Użytkownik
  • 5 129 postów

Napisano 25 lipca 2012 - 18:24

Już oglądałam :mrgreen: Mam tylko nadzieję, że Mozi do nich dołączy ;-)

#20 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 25 lipca 2012 - 18:26

Ja waśnie obczaiłam, że jest już kolejny. Jak mi ich brakowało... Ach <dens1></span>