Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

[12.03.2010] Biały piątek

• Zamknięty Temat jest zamknięty
31 odpowiedzi w tym temacie

#21 maartekkk

maartekkk
  • Użytkownik
  • 3 309 postów

Napisano 12 marca 2010 - 19:16

Dzień dobry wieczór Panie Moje Drogie :)
Przed chwilą zostało mi zarzucone, że Was zaniedbuję - postanawiam to zmienić :D
Generalnie powinnam leżeć załamana, jakby to w normalnych warunkach zapewne było... powinnam się użalać nad beznadziejnością tego świata, że nic nie potrafię i ciągle coś mi dolega... NIC Z TEGO :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
A więc tak: rano nie zadzwonił budzik, prawie spóźniłam się na busa, od wczoraj nawala mnie okrutnie kręgosłup, nie miałam skończonych projektów, paznokcie mi nie chciały wyjść tak, jakbym sobie marzyła, na dodatek bawiłam się z nimi od 8.30 do około 12!! W szkole sajgon, przy powrocie do domu była taka lodówa na drodze, że szok... na prawie ostatniej prostej za szybko weszłam w zakręt (za późno zaczęłam zwalniać biorąc pod uwagę stan jezdni) i stanęłam w poprzek na samym środku pomiędzy dwoma płotami betonowymi... byłam nawet opanowana i go powstrzymałam (samochoda) przed wyleceniem w jeden z płotów :P Później nie mogłam ruszyć z miejsca, taka szklanka i do domu już jechałam z 20km/h, bo aż prawie widziałam swoje odbicie na jezdni - lustereczko... przyszłam do domu, a na obiad ryba (bleh), teraz napoiłam się wody, aż brzuch mnie boli i mi niedobrze, kręgosłup nadal boli, ale... nie wiem czemu... jestem szczęśliwa :D ŻYCIE JEST PIĘĘĘKNE :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#22 Torii1988

Torii1988
  • Zbanowani
  • 8 196 postów

Napisano 12 marca 2010 - 19:21

Przed chwilą zostało mi zarzucone, że Was zaniedbuję - postanawiam to zmienić :D

:-P :-P :-P :-P

ŻYCIE JEST PIĘĘĘKNE :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

;-)

witam :)
dzień mi szybko zleciał... nic w sumie nie robiłam.
Byłam na zakupach... mina mi zrzedła jak do bankomatu zaszłam :-/
teraz kolacja i do wyra :)
dobrej nocki :*

#23 Majorka^^

Majorka^^
  • Użytkownik
  • 5 119 postów

Napisano 12 marca 2010 - 19:29

Tigra Kotku nie lotej bo z pejcza dostaniesz i ci żadna armia nie pomoże, jeszcze jednego świrusa na ciebie naśle i bedzie kiepsko <trele></span>

hejo :lol:
ja tak na chwile z mulącego kompa Paskuda,
dziś ta matura próbna głupia, tak sie zmęczyłam
że z wrażenia musiałam sobie lekcje skrócic :oops:
zaraz naginam do Biedronki, później bedziemy oglądali jakąś bajkę :lol:
zostaję na nocce u M, jutro poczytam cośta popisały mądrego :mrgreen:

pa pa <byebye></span>
Co to jest miłość ?
To spacer podczas bardzo drobniutkiego deszczu.
Człowiek idzie, idzie i dopiero po pewnym czasie orientuje się,
że przemókł do głębi serca...

#24 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 12 marca 2010 - 20:15

Witam się ;-)

dzień tragiczny ... kolejny ...perspektyw na rozwiązanie problemów brak,albo bardzo odległe, praca się kończy, do tego jutro też do pracy, a potem na uczelnię ... portkami trzese jak cholera ...

w ogóle ostatnio chodzę zmęczona, nie wiem czemu ... wieczorem padam jak zdechła mucha, rano zwlec z łóżka się nie mogę ...

na dokładkę wstałam z tak ogromnym bólem głowy że zeżarłam połowę opakowania prochów przeciwbólowych :oops: :roll: w końcu jakąś godzinę temu przeszło ...

pozrzędziłam ... ide se ;-) po kawe :mrgreen:

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#25 malgonka

malgonka
  • Użytkownik
  • 1 551 postów

Napisano 12 marca 2010 - 20:24

Witam :-)
W końcu dotarłam do domu :-)
Rano przyjechał mój brat z rodzinką złożyłam mu życzenia no i jednak miałam rację ślicznie wygląda w swetrze ode mnie :mrgreen:
A potem obiecaliśmy babci pojechać z nią na pokaz jakiś no i mój tata się skusił i kupił sobie jakiś materac pościel oj oby mu na zdrowie wyszło, ale generalnie nawet było śmiesznie :-D
A teraz napaliłam w domu zjadłam kolacyjkę i w końcu mogę się zrelaksować :-D
Miłego wieczorku :*
"Dokąd brnie ten banał, ta proza życia? Po co to, czy tym właśnie chcesz oddychać? Zwolnij i przekonaj się o co tutaj chodzi. Może właśnie coś ucieka a życie za nos Cię wodzi?"

#26 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 12 marca 2010 - 20:48

Chciałoby się rzecz... Jest piątek, tygodnia koniec i początek <umieraam></span>
Bo ja cały weekend normalnie zajęcia...a nawet mam dłużej niż zwykle. :-P

Ale też jutro wpada P... <lov1></span>
Więc aż mnie korci żeby nie iść albo się urwać z części :-P

Wróciłam z teatru, było bosko. <ookk></span>
Naśmiałam się... Zacieśniłam więzi z koleżanką i na pewno jeszcze się wybiorę.
No i nastroiłam bardzo pozytywnie. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Czeka mnie jeszcze trochę roboty zanim pójdę spać... :roll:

#27 LadyNefretete

LadyNefretete
  • Użytkownik
  • 6 718 postów

Napisano 12 marca 2010 - 21:02

ale dziś włączę sobie wieczorkiem filmik
i pójdę grzecznie spać jak dziecko :mrgreen:

hahaha, jaka siła Cię odciągnie od bs <umieraam></span> <umieraam></span>

jutro poczytam cośta popisały mądrego :mrgreen:

wpadnij, bo się stęskniłam za Tobą :*
nie(d)oceniona, cheer up, jakos to będzie <przytul></span> :*

Wróciłam z teatru, było bosko. <ookk></span>

i robisz mi coraz większą ochotę, jutro obczaje co jest u mnie w repertuarach.. :mrgreen:

zmęczona już jestem, śpiąco, trza iść w kimę za chwilę. Jeszcze parę minut i uciekam, więc kolorowych snów na później <buzki></span> <buzki></span>
"You've gotta dance like there's nobody watching,
Love like you'll never be hurt,
Sing like there's nobody listening,
And live like it's heaven on earth."

#28 truskaweczka

truskaweczka
  • Użytkownik
  • 1 088 postów

Napisano 12 marca 2010 - 21:20

hej dziewczynki :-D na 8 miałam zajęcia i jakoś udało mi się zwlec, wróciłam szybko po tylko aerobik miałam, wróciłam wypiłam kawke zjadłam śniadanko i tak cały dzień siedziałam w domu i cały czas na kompie... i siedziałam na bs pozniej na nk pozniej na facebooku pozniej na pudelku, jeszcze poczte sprawdziłam i od nowa... bs, nk itd... i tak cały dzień :P po prostu czuję się jak jakiś flak nic mi się niechce zmęczona jestem to chyba tą pogodą bo już mam dosyć zimna :-( aaa i jeszcze obejrzałam film na kompie "brzydka prawda" superowy! a teraz oczy mi się już zamykają... :roll: zaraz pojdę z pieskiem, myju myju i chyba położę się dziś wcześniej ;-) miłego wieczorku :*
szczęście ma smak truskawek :D :D

#29 katti

katti

kwintesencja

• Użytkownik
  • 9 613 postów

Napisano 12 marca 2010 - 21:29

<hello></span>

Po co komu znowu snieg :?: :evil: :evil: :evil: <zimnoo></span>

Piatek- zabiegany :lol: Mialam dzis jechac na zjazd, ale jedziemy jutro. Mam na 11.30 wiec dzieki Bogu nie trzeba wyjezdzac o swicie :mrgreen:
Mam odwieczny problem co wziasc z ciuchow na weekend :roll: :lol:

Pani fryzjerka ciachnela mi dzis grzywke i jakos jeszcze dziwnie sie czuje w krotkiej (na bok) 8-)
Ide zaraz spac bo jutro czeka mnie starcie z promotorem :mrgreen: I dluuuga droga 8-)

Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.

#30 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 12 marca 2010 - 21:31

i robisz mi coraz większą ochotę, jutro obczaje co jest u mnie w repertuarach.. :mrgreen:

Widzę że ostatnio podłapujesz moje zachowania :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Obczaj, fajna odmiana.

aaa i jeszcze obejrzałam film na kompie "brzydka prawda" superowy!

Potwierdzam :-D Mi też bardzo się spodobał, chyba pisałam już o tym w filmach.

Kurcze, późno się robi... Muszę się ogarnąć bo jutro trzeba rano wstać.
Zazdroszczę Wam wylegiwania się w weekendy...

#31 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 12 marca 2010 - 22:05

dobry wieczór :)
wczoraj z praktyk wyszłam o 20:30 i poszłam z moim do restauracji bo jego siostra miala wczoraj urodziny :) posiedzieliśmy pośmialiśmy się a potem do jego mamy pojechaliśmy wszyscy :) było wesoło bardzo :) a już potem to do niego i do wyrka spać bo błam taka zmęczona że sZOk ...spaliśmy oboje jak zabici :D
dzisiaj wstałam o 12 choć budziłam się w między czasie pare razy bo ten już spać nie mógł i mu się nudziło... faceci :roll:
posiedziałam u niego do 19 i do domku :)
od wczoraj mam weekend <jupi></span>
zaraz zmykam spać bo jutro i w niedziele czeka mnie praca mała :) dorobię sobie :) <jupi></span>

#32 tigraa84

tigraa84
  • Użytkownik
  • 5 129 postów

Napisano 12 marca 2010 - 23:49

Dobry wieczór :-)

Co za paskudny dzień... dobrze, że się już kończy :-/ W pracy czekała na mnie niemiła niespodzianka- okazało się, że jedna z dziewczyn ma jutro imieniny i (prawie cała) załoga robiła składkę... szkoda tylko, że nikt mi nic nie powiedział . A weszłam akurat w momencie wręczania kwiatów i składania jej życzeń. Przede wszystkim głupio mi było, bo nie chciałam się wychylac z życzeniami skoro bukiet nie był ode mnie a z drugiej strony dziwnie tak zignorowac solenizantkę. To już drugi raz zrobili taki numer, bo o urodzinach mojej zmienniczki dowiedziałam się kiedy wychodziła do domu z bukietem w ręce. Szczerze mówiąc wkurzyłam się solidnie i zapowiedziałam mojemu lubemu, żeby przypadkiem nie wygadał się z tym, że mam wkrótce urodziny, bo nie chcę od nich nawet życzeń, o prezentach nie wspominając :-?

I jeszcze perspektywa weekendu w pracy :-x Jutro całe 14 godzin, więc odpoczniecie ode mnie :-P

ale coz trzeba sie poswiecac

Aż tak poświecac się nie będę, bo po tygodniu takiego "spania" wyglądałabym jak zombi ;-) Lepiej niech Mała śpi w swoim łóżeczku :-D

Teraz siedzę z butelką Desperadosa

Ja też :mrgreen: Zachciankę miałam- dobrze, że tym razem ta zachcianka była pod ręką, bo wczoraj jak mnie naszło na Rafaello to jechaliśmy z P. do marketu (przynajmniej zakupy mam z głowy ;-) ) :-P

bedzie kiepsko

Ja się nie boję <trele></span> Trza byc twardym jak żelki z biedronki <hoho2></span>

Achhhh.... zapomniałabym. Połaziłam dziś po sklepach, obejrzałam kilka sukienek (pod katem wesela brata) i znalazłam moja wymarzona, piękna, cudowna, czerwoną..... No zakochałam się w niej <serduszka></span> I co? I dupa blada, bo jest poza moim zasięgiem. 980 zł za kieckę :shock: Powariowali :lol:

Kolorowych snów kobitki :* Jutro zajrzę pewnie dopiero wieczorem... o ile nie padnę do łózka

jak zdechła mucha

zaraz po powrocie z pracy ;-)
Mężczyzna bez kobiety jest jak pies bez pcheł- niby da się żyć, ale nudno
Kobieta bez mężczyzny jest jak pchła bez psa- żyć ciężko i gryźć nie ma kogo

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych