Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

[12.03.2010] Biały piątek

• Zamknięty Temat jest zamknięty
31 odpowiedzi w tym temacie

#1 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 12 marca 2010 - 00:05

otwieram temat i spadam w koncu spac ;-)

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#2 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 12 marca 2010 - 00:43

U mnie piątek nie jest biały :-P i mam nadzieję,że nie będzie :-P

Myślałam jakieś 15 minut temu,że zgubiłam notatki koleżanki i przeczesałam cały pokój wywalając większość książek na łóżko i mam teraz mały sajgon. Najchętniej położyłabym się w tym sajgonie i poszła spać.
Ale znalazłam-wsadziłam notatki do jednego z zeszytów. Nawet nie wiem kiedy :roll:
A jeszcze smsa wysłałam do koleżanki czy ona przypadkiem nie zabrała tych notatek. Mam nadzieję,że nie będzie krzyczała z powodu godziny :-P
Ja to mam zawsze jakieś nocne fazy.
Ostatnio stwierdziłam,że swoje przygody powinnam opisywać w zeszycie i potem czytać dla poprawy humoru.

Dzisiaj np zgubiłam pena wrzucając go do torby po zgraniu materiałów. I jak już wychodziłam z domu pomyślałam,że sprawdzę czy na pewno go schowałam. Więc się cofnęłam. Patrzę na biurku nie ma,ale jeszcze dla pewności zerknęłam do torby i nie ma. Wyjęłam wszystko co miałam w torbie i nie było. I w końcu wiecie gdzie go znalazłam?w gazecie :lol: wpadł w gazetę,a ona ma sztywniejszą okładkę więc nawet nie poczułam,że coś się w niej zawieruszyło jak ją wyjmowałam z torby podczas poszukiwań.

Dzizas ja ostatnio zakręcona jak słoik malin,którego nie mógł nikt otworzyć u mnie w domu ostatnio <umieraam></span> ale oszczędzę Wam tej opowieści :P powiem tylko,że walnęłam słoikiem w podłogę i się otworzył :lol:

Dobra idę spać,bo poematy tworzę :roll:

ps.ale najpierw muszę posprzątać mój sajgon niestety :-P
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#3 LadyNefretete

LadyNefretete
  • Użytkownik
  • 6 718 postów

Napisano 12 marca 2010 - 06:59

Dzizas ja ostatnio zakręcona jak słoik malin

<umieraam></span> <umieraam></span> porównanie rewelacja :mrgreen: :mrgreen:

<hellooo1></span>
jestem juz w pracy, jest i kawa, są i całe góry śniegu :evil: NIENAWIDZĘ zimy, kurnaaa, sio z tym sniegiem :evil: :evil: :evil:
dalej jestem wkurzona że zamiast siedziec w domu dzisiaj i

posprzątać mój sajgon

bo też mam taką dekoracje pokoju wątpliwą, ti musze to kwietnąć. A ta 'koleżanka' z pracy, co za nią przyszlam nawet dziekuję nie powiedziała. Chyba to mnie najbardziej wkurzyło :-|
Grzecznie wzięłam notatki z greckiego, może coś ogarnę (ostatnio metoda fiszkowa jest u mnie na tapecie, więc będę produkowac te kartki, potem walaące się wszędzie, ale.. grunt żeby do łepka wskkiwało :mrgreen: )

Miłego dnia Laseczki <buzki></span> <buzki></span>
"You've gotta dance like there's nobody watching,
Love like you'll never be hurt,
Sing like there's nobody listening,
And live like it's heaven on earth."

#4 666ilonka777

666ilonka777
  • Użytkownik
  • 4 470 postów

Napisano 12 marca 2010 - 08:12

hejka

u mnie ostatnio mlyn

w pracy ostatnio po 10 czy 12 godzin, przychodze i do lozka spac, wstaje i znowu to samo, masakra po prostu, a ja nie mam juz sil, do tego trzeba pogodzic z tym wszystkim szkole co juz jest bardzo trudne :-/

poza tym bez zmian, nawet nie ma co sie dziac bo kiedy :?: :!: :evil:

to tyle co u mnie

milego dnia
Dołączona grafika

"Dziecko nie odchodzi, zmienia tylko datę swojego przyjścia na świat..." :cry:

#5 89kasienka89

89kasienka89
  • Użytkownik
  • 5 825 postów

Napisano 12 marca 2010 - 08:26

ale oszczędzę Wam tej opowieśc

Opowiedz, napewno bedzie zabojcza

Witam sie ;)

Wczoraj wrocilam grzecznie z imprezki autobusikiem. Ogolnie bylo nudno, kolezanka sie napila, wiec przez cale miasto ja holowalysmy na jej PKS-a, ale i tak nie zdazylysmy :roll: Takze dzis od biegania na obcasie troszke stopy mnie bola :lol: A tak wogole pewnie zastanawiajace, co robie o g. 8 tutaj, jak mam dzien wolny? Sama nie umiem niestety odpowiedziec na to pytanie, wyspalam sie jak durna :-P

Ale....ze nie proznowalam, to zdazylam zrobic juz salatke, a w planach mam sprzatanko. A i trzymanie kciukow, bo Misiek dzis kolejny raz podchodzi do prawka <bryka2></span>

Milego Dnia Dziolchy ;*
Miłość, marzenia, uczucia i myśli,
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt

#6 Torii1988

Torii1988
  • Zbanowani
  • 8 196 postów

Napisano 12 marca 2010 - 09:17

u mnie mnsótwo sniegu , wszytko przykryte białym puchem

tak jak i u mnie :-/ w nocy trochę tego napadało <bezradny></span>

wstałam sobie przed chwilą.
jeszcze w piżamie siedzę :-P
dzień zapowiada się tak samo ciekawie jak zawsze... :-/
buziaki i miłego :->

#7 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 12 marca 2010 - 09:24

Hello,dziewczyny,mam już dosyć zimy,chcę wiosny i to już. :mrgreen: .Piję tradycyjnie kawę,najlepiej smakuje przed kompem.Męska część domowników,dłubie coś w garażu.Ja wolę poplotkować troszkę z wami.W niedzielę szykuję się do kina na Nostalgię anioła,już nie mogę się doczekać.Życzę udanego dnia. ;-)

#8 tigraa84

tigraa84
  • Użytkownik
  • 5 129 postów

Napisano 12 marca 2010 - 10:09

Dzień dobry :-D

Wstałam dziś po prostu nieprzytomna. Nie dośc, że wczoraj połozyłam się grubo po pierwszej, to dziś Mała przyszła do nas, do łóżka jeszcze przed 5, zanim P. wstał do pracy. Niby takie duże wyro a jak leżymy w trójkę to nie mam szans pospac, bo z jednej strony wklejony we mnie połówek, z drugiej rozpychająca się Wika a ja między nimi muszę bronic się przed kopniakami i kuksańcami od córy i zrzucac z pleców P. :roll: Na dodatek Wika pobudkę zrobiła mi już o 6 i po spaniu. W takich chwilach mam tylko jedno w głowie: "żadnych więcej dzieci! nigdy!" :P

Wczoraj po pracy jeszcze byłam na zakupach i wychodzę z założenia, że jednak po 22 to najlepsza pora na wyprawę do molochu :lol: A swoją drogę jeszcze nigdy nie robiłam zakupów w tak ekspresowym tempie, jak to mówią "piórko mi się w dupci paliło" tak biegałam miedzy regałami, żeby to moje kochanie nie cierpiące marketów, nie sapało "długo jeszcze" :-P Przynajmniej mam z głowy i nie muszę niedzielnego popołudnia poświęcac na tak prozaiczne rzeczy... no i ominie mnie spotkanie z połową Polski, która przecież tak się właśnie spędza teraz wolne weekendy :lol:

Majorka a Ty chowaj tego bacika, bo ja sobie po tyłku nie dam nastrzelac :> Zresztą kto by ci tyle wojska zebrał, żebyś sobie ze mną poradziła <biglol></span>

Miłego dnia :mrgreen:
Mężczyzna bez kobiety jest jak pies bez pcheł- niby da się żyć, ale nudno
Kobieta bez mężczyzny jest jak pchła bez psa- żyć ciężko i gryźć nie ma kogo

#9 Madzik :)

Madzik :)
  • Użytkownik
  • 6 096 postów

Napisano 12 marca 2010 - 12:35

Tilia, Twoje przygody sa niezapomniane ;-)

A ja wlasnie wrocilam z mama z zakupow spozywczych ;-)
Zla jestem jak but, bo przez ten snieg buty mi przemakaja i cala zmarznieta wrocilam :-/ :-/
Ja juz chce wiosne :!: :-|

Z jutrzejszym wypadem tez nie wiem jak bedzie <hmm></span>
Wczoraj wieczorem dopiero zorientowalam sie, ze nie wymienilismy sie numerami tel :!: <hoho2></span> <hoho2></span> <hoho2></span>
Kompletnie mi to do glowy nie przyszlo <hoho2></span> <hoho2></span>
I co to bedzie ? ;-)
Cala nadzieja w tym, ze stykniemy sie dzisiaj na GG :mrgreen: :mrgreen:
Tak wiec .... cichutko sobie poczekam :-P

Milego dnia <buzki></span>

#10 MonikaK

MonikaK
  • Użytkownik
  • 933 postów

Napisano 12 marca 2010 - 12:48

Mała przyszła do nas, do łóżka jeszcze przed 5, zanim P. wstał do pracy. Niby takie duże wyro a jak leżymy w trójkę to nie mam szans pospac, bo z jednej strony wklejony we mnie połówek, z drugiej rozpychająca się Wika a ja między nimi muszę bronic się przed kopniakami i kuksańcami od córy i zrzucac z pleców P. :roll: Na dodatek Wika pobudkę zrobiła mi już o 6 i po spaniu. W takich chwilach mam tylko jedno w głowie: "żadnych więcej dzieci! nigdy!" :P

tigra ja mam to samo tylko ze codziennie bo mala spi z nami i tez leze w srodku i czuje sie jak sardynka w puszcze no ale coz trzeba sie poswiecac :-D

u mnie dzis dzien zaczol sie dosc spokojnie posprzatalam teraz wstawilam pranie i czekam az R przyjedzie z pracy :-D
Dołączona grafika

#11 amoramor

amoramor
  • Użytkownik
  • 5 024 postów

Napisano 12 marca 2010 - 14:34

witam się i ja :D

jestem dziś w bardzo dobrym humorze sama nie wiem dlaczego ale trzeba korzystać :mrgreen:
zajęcia miałam do 11 i to moją ukochana psychologie, więc było super :D
później byłam na małych zakupach spożywczych, bo jutro przygotowuje kolację dla znajomych :D
po zakupach myk do domciu i kąpiel :mrgreen: teraz siedzę już umyta, wybalsamowana i z suchymi lśniącymi włoskami <tanczy7></span> hehe

czekam, aż rodzice wrócą z pracy :) a wieczorkiem do znajomych na tzw piwko <piwo></span> tzn oni piwko ja woda mineralna :D ale mnie to zupełnie nie przeszkadza

ostatnio rzadko bywam na forum, bo nie mam czasu zupełnie :-? - przez szkołę <bezradny></span>
ale teraz mam chwilę wolnego więc nadrabiam moje 600 postów :-D

miłego dnia kwiatuszki <sloneczkoo></span>

Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Look into the mirror, at yourself
Don't you like you? 
Cause I like you!  <serducho>

#12 kasiatoja

kasiatoja
  • Użytkownik
  • 1 244 postów

Napisano 12 marca 2010 - 14:54

Witajcie po przerwie :-)

Ostatnio nie mam czasu na nic przez tą szkołe..mam okropny plan w tym semestrze.. ledwo znajduję czas na spotkania z W. a co dopiero na internet czy babski ;-)
u mnie nic nowego poza brakim czasu :-)
bardzo się cieszę, że zaczyna się weekend i będę miała okazję trochę zwolnić :-)
Miłego Dnia życzę Wam kobietki:-)
Dołączona grafika

"....a ja się śmieje kiedy ludzie mówią mi o tych królach zza dalekich mórz...a ja sie śmieje wtedy odpowiadam im: nie mam nic oprócz paru pięknych snów...."

#13 kashira

kashira
  • Użytkownik
  • 5 282 postów

Napisano 12 marca 2010 - 14:54

Hej wszystkim :-)
Jak dobrze, że już piatek :-D
Czekam na obiad, potem kąpiel, szykowanko, bo koło 18 będzie Ł. :mrgreen:
Wieczór spędzimy z jego rodzicami, a jutro jedziemy do mojej rodzinki z zaproszeniami :-)
Ależ dzisiaj mam świetny humorek :mrgreen:
Nawet śnieg mniej mi przeszkadza hehe :-P
Miłego dzionka wszystkim :-)
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#14 Lolka000

Lolka000
  • Użytkownik
  • 2 990 postów

Napisano 12 marca 2010 - 15:06

WRESZCIE PIĄTEK !!!
zmęczona totalnie...
czekam na obiad aż się odgrzeje i będę się lenić jak na razie :mrgreen:
potem kąpiel i lenistwa ciąg dalszy :-o
B. pojechał na zajęcia ale podrzucił mnie do domu ;-)
śnieg leży na chodnikach chlapa... okropna pogoda <bezradny></span>
dobrze, że jutro nie muszę nigdzie wychodzić :-P

miłego popołudnia :->
Dołączona grafika

#15 monia66

monia66

szczęśliwa mamusia

• Użytkownik
  • 3 169 postów

Napisano 12 marca 2010 - 16:28

Ależ dzisiaj mam świetny humorek

ja podobnie jak kashira humorek dzisiaj rewelka u mnie :mrgreen:

mam już dosyć zimy,chcę wiosny

ja tez mam dosyc zimy okrooopnosc <zimnoo></span>

Witam sie piatkowo <hello></span>
Tryskam po prostu dzisiaj energia i nie mam pojecia czym to jest spowodowane ;-)
W pokoiku posprzatane na pucus glancus a po 19 kolezanka do mnie przyjezdza i co najlepsze zostaje na nocke <huraaaaa></span> ale sie nagadamy chyba za wszystkie czasy.
Ma zajecia bo ona zaocznie studiuje wiec zaoferowalam jej spanko u siebie, zeby sie nie musiala tluc po nocach autobusami. :mrgreen:
Nauczylam sie juz prawie wszystkiego co mialam na dzisiaj zaplanowane. <nauka></span>

Milego dnia babeczki <buzki></span>

201407101662.png

#16 Aiszaxy

Aiszaxy
  • Użytkownik
  • 53 postów

Napisano 12 marca 2010 - 16:53

Hej babeczki dzisiejszy dzionek wspaniale upływa <bzyklov></span>

#17 Elodi

Elodi
  • Użytkownik
  • 6 709 postów

Napisano 12 marca 2010 - 17:01

WRESZCIE PIĄTEK !!!
zmęczona totalnie...
czekam na obiad aż się odgrzeje i będę się lenić jak na razie :mrgreen:
potem kąpiel i lenistwa ciąg dalszy :-o

Lepiej tego bym nie mogła opisać :P

Liczyłam godziny do weekendu od pierwszej lekcji, z każdą zbliżającą się minutą do weekendu, zaczynałam coraz bardziej wariować. Tydzień mnie tak wykończył (co widać po mojej obecności na bs), że piątek, sobota, niedziela są dla mnie bardziej wyjątkowe niż zwykle :roll:
Po szkole pojechałam z mamą odebrać alimenty i na zakupy spożywcze. Przy tych siatkach to niezłego bica można sobie narobić <umieraam></span> Szczęgólnie, że to bardziej konkretne zakupy :D
Teraz siedzę z butelką Desperadosa (ostatnio mi wybitnie zasmakowało to piwo, czego bym w życiu nie podejrzewała) i planuję jakąś kąpiel na wieczór i może jakiś film w tvn :) Lenistwo przez cały piątek i sobotę! Nauką to ja się będę w niedzielę przejmować :P

Miłego dnia :)

#18 LadyNefretete

LadyNefretete
  • Użytkownik
  • 6 718 postów

Napisano 12 marca 2010 - 17:01

Tryskam po prostu dzisiaj energia i nie mam pojecia czym to jest spowodowane

ech.. to sie podziel... <placze></span>

W pokoiku posprzatane na pucus glancus

wynajme Cię na weekend, moze z moim bordello się uporasz <umieraam></span> <umieraam></span>

mam chwilę spokoju, powyłaziła już część osób, więc spokojnie się biorę za grecki ;-) mam troche zaległości i mało czasu żeby je nadraobić, więc muszę korzystać z ciszy względnej :-P
dobrze że jeszcze tylko 2 godzinki zostały, bo już powoli mam dość :evil: oduczyłam się edukować gdzie indziej niż w domku, trza znów przywyknąć :-P

a wieczorkiem do znajomych na tzw piwko

też bym sie napiła w sume, ale mam winko w domku, więc jakoś dam radę bez wychodzenia wieczorem, zresztą tak na chwilę to nie a co, skoro jutro znów pobudka o tej barbarzyńskiej porze :-|

miłego popołudnia <buzki></span> <buzki></span> <buzki></span>
"You've gotta dance like there's nobody watching,
Love like you'll never be hurt,
Sing like there's nobody listening,
And live like it's heaven on earth."

#19 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 12 marca 2010 - 18:31

hej.u mnie nadal biało .
byłam na małych zakupach w supermarkecie , miłam jescze wejsc do lumpeksu ale nie chciało mi sie <bezradny></span> z kasa krucho to nie ma co szalec ;-)
poza tym to dzionek bardzo szybko zleciał, odebrałam jescze bratu list na poczcie i tak zrobiło sie ciemno ;-)

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#20 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 12 marca 2010 - 18:36

Mój dzionek zaczął się dziś wcześnie, wyświadczyłam przysługę koleżance i zawiozłam ją na dworzec o 4 rano na autobus :-D
później już nie mogłam spać <bezradny></span>
siostra mnie wyciągnęła na zakupy dziś, obleciałyśmy kilka sklepów i lumpeksów ale kiepski był ze mnie kompan do zakupów dziś <umieraam></span>
sobie też nic nie kupiłam <bezradny></span>

później posiedziałam u siostry w Sandomingo
i Łukasz po pracy mnie zhaltował do domu :-)

obecnie zajrzałam do was
ale dziś włączę sobie wieczorkiem filmik
i pójdę grzecznie spać jak dziecko :mrgreen:

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych