Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

[29.01.2010] biały piątek

• Zamknięty Temat jest zamknięty
26 odpowiedzi w tym temacie

#1 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 29 stycznia 2010 - 00:14

no to ja sie zegnam i zycze spokojnej nocki.

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#2 Camomile

Camomile
  • Użytkownik
  • 180 postów

Napisano 29 stycznia 2010 - 07:26

a ja witam <hello></span>
W nocy dostałam smsa od kolezanki, ze zaliczyłam to koło, co wczoraj pisałam!! uhu!! <jupi></span> <jupi></span> <jupi></span>
Jeszcze tylko dziś mały teścik, w pon i wtorek i mogę mówić, że

KONIEC SESJI!!!!!!!!!!!!!!!!

<huraaaaa></span> <huraaaaa></span> <huraaaaa></span>

Miłęgo dnia dziewczęta :*
Kobiety... nie można z nimi ani przegrać, ani wygrać :)

#3 maartekkk

maartekkk
  • Użytkownik
  • 3 309 postów

Napisano 29 stycznia 2010 - 08:51

Witam się i ja :)
Chyba powinnam iść do szkoły, ale... nie chce mi się :P poza tym, ostatnio nauczyciele sobie olewają, całymi godzinami ciupiemy w makao, bo nie ma co robić... poza tym, jak będzie z 5 osób to jest git... więc zostaję :P
ogólnie od 3 tygodni boli mnie gardło :/ mam już drugi antybiotyk i dalej boli :/
Co jeszcze - we wtorek muszę iść na badanie nerek, a za tydzień w poniedziałek tj. 8 luty - tomografia... ciekawe, co wyjdzie <bezradny></span>
Miłego dnia :)
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#4 LadyNefretete

LadyNefretete
  • Użytkownik
  • 6 718 postów

Napisano 29 stycznia 2010 - 09:44

KONIEC SESJI!!!!!!!!!!!!!!!!

też chcę moc tak powiedziec, grrr Ale gratulacje:-D

<hellooo1></span>
Ja tylko kontrolnie dziś wpadam i raz zmykam się uczyc, bo samo mi nic do łebka nie wpełznie niestety :-/
Humorek jest cacy, znów na szczęście nie muszę się ruszać z domu (choć mam wrażebnie że przez to niewychhodzenie to zdziadzieje juz doszczętnie). Dopije kawę czytając was, i już mnie nie ma :mrgreen:

Miłego dnia :*
"You've gotta dance like there's nobody watching,
Love like you'll never be hurt,
Sing like there's nobody listening,
And live like it's heaven on earth."

#5 amoramor

amoramor
  • Użytkownik
  • 5 024 postów

Napisano 29 stycznia 2010 - 10:13

dzień doberek :D
wstałam już jakiś czas temu ale półprzytomna jestem - bo nie mogłam zasnąć do 5 :-/ już tak ładnie było przez kilka dni z zasypianiem i teraz znowu eh.. ale to chyba przez nerwy bo miałam stresujący dzień. Także bardzo się tym nie przejmuje i humor nawet jest ;-)
odeśpię może w ciągu dnia bo nie zamierzam dziś wychodzić z domu :D
zakończyłam wczoraj semestr na studiach piękną piąteczką z angielskiego :mrgreen:

jakieś choróbsko mnie rozkłada, więc zaraz lecę zjeść śniadanko, wziąć polopirynkę i pod pieżynkę :D

miłego dnia kobietki :*

Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Look into the mirror, at yourself
Don't you like you? 
Cause I like you!  <serducho>

#6 monia66

monia66

szczęśliwa mamusia

• Użytkownik
  • 3 169 postów

Napisano 29 stycznia 2010 - 10:17

witam sie cieplutko <hello></span>
Dzisiaj wyjezdzam na rekolekcje z moja wspolnota do przemysla :mrgreen: :mrgreen:
O 15.30 mam byc juz zwarta i gotowa i czekac pod blokiem kolegi. Musze tylko spakjowac sobie jeszcze spiwor , kosmetyczke i inne pierdolki, ale to dopiero jak wroce z zakupow z moim K. Wybieramy sie dzisiaj razem za zakupy <zakup2></span> potem wroce pakowanie na szybko i asta la vista bejbe jak to mowia. To bedzie chyba najlepszy weekend z mozliwych bo wyjazdowy ;-)

we wtorek muszę iść na badanie nerek, a za tydzień w poniedziałek tj. 8 luty - tomografia... ciekawe, co wyjdzie

maartekkk bedzie dobrze trzymam kciuki za wyniki twoich badan <pocieszacz></span> <pocieszacz></span>

201407101662.png

#7 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 29 stycznia 2010 - 11:03

Co jeszcze - we wtorek muszę iść na badanie nerek, a za tydzień w poniedziałek tj. 8 luty - tomografia... ciekawe, co wyjdzie

mam nadzieję, że wszystko pójdzie po twojej myśli i bedziesz mieć dobre wyniki ;*

witam się tylko i zaraz uciekam, jadę na zajęcia na przedostatni egzamin...
jadę wczesniej bo dziś u mnie jest tak ciepło i słoneczko tak ładnie świeci że mam ochotę połazić po mieście i się dotlenić :mrgreen:

humor mam nawet fajny tylko mnie plecy bolą ciągle niewiem czemu <bezradny></span>
miłego weekendu babeczki moje kochane...
<buzki></span> <buzki></span> <buzki></span>

#8 89kasienka89

89kasienka89
  • Użytkownik
  • 5 825 postów

Napisano 29 stycznia 2010 - 11:33

Witam sie ;)

Pare dni mni e nie bylo, mialam sajgon, wychodzilam rano z domu, a wracalam poznym wieczorem :roll: I co najgorsze....nie zaliczylam jednego przekletego egzaminu, w poniedzialek mam kolejna szanse. Ogolnie w przyszłym tygodniu mam az 4 egzaminki, takze naukowy tydzien mnie czeka.

No, ale poki co, bede cieszyc sie weekendem. ;-) Dzis mam troszke do roboty, musze posprzatac domek, chyba odsniezyc i chce sie wybrac na zakupki, ale zobaczymy, co wyjdzie z tym ostatnim :?: ;-)

Teraz nadrabiam posty, nazbieralo mi sie juz troche.

Milego Dnia ;-)
Miłość, marzenia, uczucia i myśli,
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt

#9 Torii1988

Torii1988
  • Zbanowani
  • 8 196 postów

Napisano 29 stycznia 2010 - 12:00

witam :)
śniadanie zjedzone, zakupy zrobione :)
teraz nudaaaa
dobrze ze już weekend :mrgreen:
brzuch mnie coś pobolewa... pewnie @ (zdało by się już :P)
śniegu tyle ze co chwile odśnieżać trzeba <bezradny></span> a wyjechać na drogę to już w ogóle cud ;-)
miłego dnia :)

#10 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 29 stycznia 2010 - 12:08

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Weekend już mam !
I do domku niedługo jade :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Egazmin to jedna wielka pomyłka była, więc w piątek kolejna szansa, wiem czego się spodziewać ;-)

Teraz sniadanko i pakowanie <huraaaaa></span> <huraaaaa></span> <huraaaaa></span> <trele></span>

A pogoda do tego taka ładna, słoneczko śnieg, zero mroziku. <bravoo></span> Dziś spacerek i piwko ze znajomymi :-P :-P
“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one”

#11 tigraa84

tigraa84
  • Użytkownik
  • 5 129 postów

Napisano 29 stycznia 2010 - 12:40

Zawału dostanę przez to moje dzieciatko. Nie było mnie w pokoju może z trzy minuty a ona zdążyła sobie wsadzic do nosa jakiś papier <olaboga></span> Dobrze, że niezbyt głęboko i udało mi się go bez większych problemów wyciągnąc <help></span> Skąd dzieci biorą takie głupie pomysły <co></span>

Tak w ogóle to dzień dobry :-)

Zaraz muszę zbierac się do pracy, a- uwaga, bo to będzie nowośc!- nie chce mi się :lol: Dobrze, że chociaż trochę cieplej się zrobiło, bo nie wiem jak bym wytrzymała w tej syberyjskiej temperaturze kolejne 8 godzin. Nie wspominając już o jutrzejszych 14 :roll:
Powiem Wam, że ostatnio coraz częściej nachodzi mnie myśl o kolejnym dziecku i nawet wczoraj rozmawiałam na ten temat z P. Jak tak czytam wypowiedzi dziewczyn, które noszą pod serduszkiem swoje maleństwa to marzy mi się znowu przeżyc te niesamowite chwile- no tylko poród bym sobie chętnie odpuściła, bo wciąż mnie przeraża :oops: Mam nadzieję, że do końca roku nasza sytuacja się ustabilizuje i będziemy mogli zacząc starac się o rodzeństwo dla Wikusi ;-) No chyba, że los postanowi nam spłatac figla i postawi przed faktem dokonanym, bo i tak może się zdarzyc :-P

Miłego dnia :mrgreen:
Mężczyzna bez kobiety jest jak pies bez pcheł- niby da się żyć, ale nudno
Kobieta bez mężczyzny jest jak pchła bez psa- żyć ciężko i gryźć nie ma kogo

#12 katti

katti

kwintesencja

• Użytkownik
  • 9 613 postów

Napisano 29 stycznia 2010 - 12:46

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Dzien dobry <hellooo1></span>

Jako, ze mielismy jechac dzis na studia to w pracy dali mi juz pare dni temu wolne 8-) tzn. bylam dzis w pracy, ale tylko do 11.30 :mrgreen:
Ale, ze na studia jednak jedziemy po 4 rano w sobote :-x to mam juz wolne :mrgreen:

Pije sobie herbatke, zagryzlam tortem :-P

Pogoda piekna dzis u mnie <sloneczkoo></span> ciekawe jak bedzie w nocy dzis :roll:

Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.

#13 miminka

miminka
  • Użytkownik
  • 747 postów

Napisano 29 stycznia 2010 - 13:49

Witam w wyśmienitym humorze :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Już po zajęciach, wpisy w indeksie prawie wszystkie, mam tylko przed sobą jeden egzamin i też będę mogła powiedzieć, że już po sesji <huraaaaa></span> <huraaaaa></span> <huraaaaa></span>

odpocznę sobie w końcu, mam zamiar nauczyć się wreszcie jeździć na łyżwach, bo zima minie i nici z moich planów :-P

we wtorek muszę iść na badanie nerek, a za tydzień w poniedziałek tj. 8 luty - tomografia... ciekawe, co wyjdzie <bezradny></span>

bądź dobrej myśli i nie martw się na zapas. Zobaczysz, że wszystko będzie dobrze <pocieszacz></span>

Życzę miłego dnia babeczki i takiego słońca za oknem, jak i u mnie <sloneczkoo></span> <sloneczkoo></span>
You're never too young or too old to dream

wouldn't wanna be anybody else!

...

#14 LadyNefretete

LadyNefretete
  • Użytkownik
  • 6 718 postów

Napisano 29 stycznia 2010 - 13:50

zakończyłam wczoraj semestr na studiach piękną piąteczką z angielskiego :mrgreen:

wyższy stopień kujoństwa koleżanka reprezentuje :-P :-P :-P gratuluję <flow1></span>

ja chwilowa przerwa w edukacji, bo mi sie w woda na kawkę gotuje więc wpadłam na chwilkę, ale musze się pochwalić że idzie dziś cacy nawet :mrgreen: :mrgreen:
Chyba ta dziwna turecka muzyka co ją stosuje jako podkład do nauki działa :-D
Do wieczora jakoś mi zleci naukowo, potem może jakaś randka, ale to niepewne, więc się nastawiać nie będę za bardzo :-D

jakieś choróbsko mnie rozkłada, więc zaraz lecę zjeść śniadanko, wziąć polopirynkę i pod pieżynkę :D

masz wolne to grzać dupsko w wyrku i sie leczyc, w końcu szkoda ferii na kwitnięcie w domu :!: :!: no i zdrówka zyczę :mrgreen:
"You've gotta dance like there's nobody watching,
Love like you'll never be hurt,
Sing like there's nobody listening,
And live like it's heaven on earth."

#15 monia66

monia66

szczęśliwa mamusia

• Użytkownik
  • 3 169 postów

Napisano 29 stycznia 2010 - 14:45

ja juz prawie z grubsza spakowana i teraz czekam juz tylko na wyjazd do tego przemysla <huraaaaa></span> oczekuje na magiczna godz 15.30. Jejku teraz jak tak sobie pomysle to juz dawno na zadnym wyjezdzie nie bylam . Ostatni moj wyjazd to byl pod namioty w sierpniu z ekipa i od tej pory tyle <bezradny></span> co prawda sa to rekolekcje a nie taki nbormlany wyjazd ale ja wiem ze bedzie fajnie czuje to w kosciach <huraaaaa></span> <huraaaaa></span>

Ja zmykam cos jeszcze zjesc przed wyjazdem. Zycze wszystkim forumkom udanego weekendu <byebye></span>

201407101662.png

#16 amoramor

amoramor
  • Użytkownik
  • 5 024 postów

Napisano 29 stycznia 2010 - 15:02

właśnie pożeram obiadek który sama sobie zrobiłam :D
i w sumie czekam aż mamcia z pracy przyjedzie bo nudno mi samej w domu :P
a ma przywieźć mleko bo będę piekła karpatkę ;-)
tak mnie jakoś dzisiaj naszło na kulinarne poczynania :mrgreen:

wyższy stopień kujoństwa koleżanka reprezentuje

bardziej bym powiedziała 'głupi to ma szczęście' :D

gratuluję

ale dziękować dziękować :*

masz wolne to grzać dupsko w wyrku i sie leczyc

co prawda w samym łóżku to leżeć mi się nie chce ale z domu się dzisiaj na to zimno nie ruszam, już wzięłam cerutin i może później jeszcze jakiś fervex czy tam inne tego typu :P mam nadzieję, że odgonię szybko to przeziębienie :)

monia66, życzę udanego wyjazdu, baw się kobietko dobrze! :D

mam zamiar nauczyć się wreszcie jeździć na łyżwach, bo zima minie i nici z moich planów

ja mam podobnie ambitny plan nauczyć się tej zimy jeździć na nartach :P i może już w przyszłym tygodniu wybiorę się z tatkiem na wyciąg :-D trzeba trochę ruszyć to dupsko :D

LadyNefretete, wytrwałości bidulko w edukacji :*

Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Look into the mirror, at yourself
Don't you like you? 
Cause I like you!  <serducho>

#17 malgonka

malgonka
  • Użytkownik
  • 1 551 postów

Napisano 29 stycznia 2010 - 15:33

Cześć dziewczynki :mrgreen:
Ja dziś pracowicie rozpoczęłam dzień, choć sobie dłużej pospałam, ale już po obiadku, samochód odśnieżony w końcu moje cudo nadaje się do jeżdżenia :-D
W domciu napalone i 1/3 posprzątana, muszę sobie robić co chwile przerwy bo ból brzucha i te okropne skurcze nie dają mi chwilami ustać :-/
Teraz sobie piję cappucinko :mrgreen:
Poczytam co u was i skończę sprzątanie, potem prasowanie żeby jutro już mieć labę :mrgreen:
Miłego kochane :*
"Dokąd brnie ten banał, ta proza życia? Po co to, czy tym właśnie chcesz oddychać? Zwolnij i przekonaj się o co tutaj chodzi. Może właśnie coś ucieka a życie za nos Cię wodzi?"

#18 maartekkk

maartekkk
  • Użytkownik
  • 3 309 postów

Napisano 29 stycznia 2010 - 16:48

Słuchałam teraz RMF i koleś wygrał 90tys. zł... cóż za zbieg okoliczności - Tomasz mający narzeczoną Martę :P Już miałam troszkę nadziei, że się mój postarał,ale jak powiedział, że Marta przy nim jest... tzn, że to nie ja :P Ale fajnie by było...

Trochę źle się czuję, bo się właściwie z nim pokłóciłam... nie będę wnikać co o co i dlaczego, ale się trochę na nim zawiodłam i on o tym wie...

Już nie marudzę :)
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#19 tanika_aha

tanika_aha
  • Użytkownik
  • 2 491 postów

Napisano 29 stycznia 2010 - 17:44

hej dziewczyny :-)

dzień mi upływa fatalnie,nuda w pracy,nie ma ruchu,sprzedana tylko jedna bluzka (o zgrozo!)...ale od dzis mam net w pracy,troche zamula bo i komp stary ale zawsze to jakis kontakt z cywilizacją boi jużmam dosyć tego peweksu :-/

zaraz zbieram się do domciu,milego wieczorku zyczę ;-)
Gdy patrzysz na mnie,wiem o czym myślisz, chcesz ze mnie czerpać słodkie korzyści!Wyluzuj koleś! Weź zimny prysznic! Nic nie kombinuj bo nic nie wymyślisz...!

If you don't know my name, you can call me baby Dołączona grafika" title="" />

#20 malutka-iwona

malutka-iwona
  • Użytkownik
  • 4 549 postów

Napisano 29 stycznia 2010 - 17:44

Już nie marudzę :)

...a pomarudź sobie <pocieszacz></span>

Witam się piątkowo!
Na szczęście dla mnie zaczął się weekend <huraaaaa></span>

Pojechałam z mężulkiem na zakupy i dostałam fajny, długi, czarny sweterek i spódnicę w kratę za całe 39 zł sztuka :shock: W C&A są wielkie przeceny.
Poza tym parę drobnostek do domu no i dwie roślinki, ale tym razem do akwarium ;-)

Teraz kawka a potem porządki, co by na jutro za dużo nie zostało.
Jestem w Peru...

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych