[29.01.2010] biały piątek
Napisano 29 stycznia 2010 - 00:14
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 29 stycznia 2010 - 07:26
W nocy dostałam smsa od kolezanki, ze zaliczyłam to koło, co wczoraj pisałam!! uhu!!
Jeszcze tylko dziś mały teścik, w pon i wtorek i mogę mówić, że
KONIEC SESJI!!!!!!!!!!!!!!!!
Miłęgo dnia dziewczęta
Napisano 29 stycznia 2010 - 08:51
Chyba powinnam iść do szkoły, ale... nie chce mi się
ogólnie od 3 tygodni boli mnie gardło
Co jeszcze - we wtorek muszę iść na badanie nerek, a za tydzień w poniedziałek tj. 8 luty - tomografia... ciekawe, co wyjdzie
Miłego dnia
Napisano 29 stycznia 2010 - 09:44
też chcę moc tak powiedziec, grrr Ale gratulacje:-DKONIEC SESJI!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja tylko kontrolnie dziś wpadam i raz zmykam się uczyc, bo samo mi nic do łebka nie wpełznie niestety
Humorek jest cacy, znów na szczęście nie muszę się ruszać z domu (choć mam wrażebnie że przez to niewychhodzenie to zdziadzieje juz doszczętnie). Dopije kawę czytając was, i już mnie nie ma
Miłego dnia
Love like you'll never be hurt,
Sing like there's nobody listening,
And live like it's heaven on earth."
Napisano 29 stycznia 2010 - 10:13
wstałam już jakiś czas temu ale półprzytomna jestem - bo nie mogłam zasnąć do 5
odeśpię może w ciągu dnia bo nie zamierzam dziś wychodzić z domu
zakończyłam wczoraj semestr na studiach piękną piąteczką z angielskiego
jakieś choróbsko mnie rozkłada, więc zaraz lecę zjeść śniadanko, wziąć polopirynkę i pod pieżynkę
miłego dnia kobietki
Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Look into the mirror, at yourself
Don't you like you? Cause I like you!
Napisano 29 stycznia 2010 - 10:17
Dzisiaj wyjezdzam na rekolekcje z moja wspolnota do przemysla
O 15.30 mam byc juz zwarta i gotowa i czekac pod blokiem kolegi. Musze tylko spakjowac sobie jeszcze spiwor , kosmetyczke i inne pierdolki, ale to dopiero jak wroce z zakupow z moim K. Wybieramy sie dzisiaj razem za zakupy
maartekkk bedzie dobrze trzymam kciuki za wyniki twoich badanwe wtorek muszę iść na badanie nerek, a za tydzień w poniedziałek tj. 8 luty - tomografia... ciekawe, co wyjdzie
Napisano 29 stycznia 2010 - 11:03
Co jeszcze - we wtorek muszę iść na badanie nerek, a za tydzień w poniedziałek tj. 8 luty - tomografia... ciekawe, co wyjdzie
mam nadzieję, że wszystko pójdzie po twojej myśli i bedziesz mieć dobre wyniki
witam się tylko i zaraz uciekam, jadę na zajęcia na przedostatni egzamin...
jadę wczesniej bo dziś u mnie jest tak ciepło i słoneczko tak ładnie świeci że mam ochotę połazić po mieście i się dotlenić
humor mam nawet fajny tylko mnie plecy bolą ciągle niewiem czemu
miłego weekendu babeczki moje kochane...
Napisano 29 stycznia 2010 - 11:33
Pare dni mni e nie bylo, mialam sajgon, wychodzilam rano z domu, a wracalam poznym wieczorem
No, ale poki co, bede cieszyc sie weekendem.
Teraz nadrabiam posty, nazbieralo mi sie juz troche.
Milego Dnia
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt
Napisano 29 stycznia 2010 - 12:00
śniadanie zjedzone, zakupy zrobione
teraz nudaaaa
dobrze ze już weekend
brzuch mnie coś pobolewa... pewnie @ (zdało by się już
śniegu tyle ze co chwile odśnieżać trzeba
miłego dnia
Napisano 29 stycznia 2010 - 12:08
Weekend już mam !
I do domku niedługo jade
Egazmin to jedna wielka pomyłka była, więc w piątek kolejna szansa, wiem czego się spodziewać
Teraz sniadanko i pakowanie
A pogoda do tego taka ładna, słoneczko śnieg, zero mroziku.
Napisano 29 stycznia 2010 - 12:40
Tak w ogóle to dzień dobry
Zaraz muszę zbierac się do pracy, a- uwaga, bo to będzie nowośc!- nie chce mi się
Powiem Wam, że ostatnio coraz częściej nachodzi mnie myśl o kolejnym dziecku i nawet wczoraj rozmawiałam na ten temat z P. Jak tak czytam wypowiedzi dziewczyn, które noszą pod serduszkiem swoje maleństwa to marzy mi się znowu przeżyc te niesamowite chwile- no tylko poród bym sobie chętnie odpuściła, bo wciąż mnie przeraża
Miłego dnia
Kobieta bez mężczyzny jest jak pchła bez psa- żyć ciężko i gryźć nie ma kogo
Napisano 29 stycznia 2010 - 12:46
Dzien dobry
Jako, ze mielismy jechac dzis na studia to w pracy dali mi juz pare dni temu wolne
Ale, ze na studia jednak jedziemy po 4 rano w sobote
Pije sobie herbatke, zagryzlam tortem
Pogoda piekna dzis u mnie
Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.
Napisano 29 stycznia 2010 - 13:49
Już po zajęciach, wpisy w indeksie prawie wszystkie, mam tylko przed sobą jeden egzamin i też będę mogła powiedzieć, że już po sesji
odpocznę sobie w końcu, mam zamiar nauczyć się wreszcie jeździć na łyżwach, bo zima minie i nici z moich planów
we wtorek muszę iść na badanie nerek, a za tydzień w poniedziałek tj. 8 luty - tomografia... ciekawe, co wyjdzie
bądź dobrej myśli i nie martw się na zapas. Zobaczysz, że wszystko będzie dobrze
Życzę miłego dnia babeczki i takiego słońca za oknem, jak i u mnie
wouldn't wanna be anybody else!
...
Napisano 29 stycznia 2010 - 13:50
wyższy stopień kujoństwa koleżanka reprezentujezakończyłam wczoraj semestr na studiach piękną piąteczką z angielskiego
ja chwilowa przerwa w edukacji, bo mi sie w woda na kawkę gotuje więc wpadłam na chwilkę, ale musze się pochwalić że idzie dziś cacy nawet
Chyba ta dziwna turecka muzyka co ją stosuje jako podkład do nauki działa
Do wieczora jakoś mi zleci naukowo, potem może jakaś randka, ale to niepewne, więc się nastawiać nie będę za bardzo
masz wolne to grzać dupsko w wyrku i sie leczyc, w końcu szkoda ferii na kwitnięcie w domujakieś choróbsko mnie rozkłada, więc zaraz lecę zjeść śniadanko, wziąć polopirynkę i pod pieżynkę
Love like you'll never be hurt,
Sing like there's nobody listening,
And live like it's heaven on earth."
Napisano 29 stycznia 2010 - 14:45
Ja zmykam cos jeszcze zjesc przed wyjazdem. Zycze wszystkim forumkom udanego weekendu
Napisano 29 stycznia 2010 - 15:02
i w sumie czekam aż mamcia z pracy przyjedzie bo nudno mi samej w domu
a ma przywieźć mleko bo będę piekła karpatkę
tak mnie jakoś dzisiaj naszło na kulinarne poczynania
bardziej bym powiedziała 'głupi to ma szczęście'wyższy stopień kujoństwa koleżanka reprezentuje
ale dziękować dziękowaćgratuluję
co prawda w samym łóżku to leżeć mi się nie chce ale z domu się dzisiaj na to zimno nie ruszam, już wzięłam cerutin i może później jeszcze jakiś fervex czy tam inne tego typumasz wolne to grzać dupsko w wyrku i sie leczyc
monia66, życzę udanego wyjazdu, baw się kobietko dobrze!
ja mam podobnie ambitny plan nauczyć się tej zimy jeździć na nartachmam zamiar nauczyć się wreszcie jeździć na łyżwach, bo zima minie i nici z moich planów
LadyNefretete, wytrwałości bidulko w edukacji
Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Look into the mirror, at yourself
Don't you like you? Cause I like you!
Napisano 29 stycznia 2010 - 15:33
Ja dziś pracowicie rozpoczęłam dzień, choć sobie dłużej pospałam, ale już po obiadku, samochód odśnieżony w końcu moje cudo nadaje się do jeżdżenia
W domciu napalone i 1/3 posprzątana, muszę sobie robić co chwile przerwy bo ból brzucha i te okropne skurcze nie dają mi chwilami ustać
Teraz sobie piję cappucinko
Poczytam co u was i skończę sprzątanie, potem prasowanie żeby jutro już mieć labę
Miłego kochane
Napisano 29 stycznia 2010 - 16:48
Trochę źle się czuję, bo się właściwie z nim pokłóciłam... nie będę wnikać co o co i dlaczego, ale się trochę na nim zawiodłam i on o tym wie...
Już nie marudzę
Napisano 29 stycznia 2010 - 17:44
dzień mi upływa fatalnie,nuda w pracy,nie ma ruchu,sprzedana tylko jedna bluzka (o zgrozo!)...ale od dzis mam net w pracy,troche zamula bo i komp stary ale zawsze to jakis kontakt z cywilizacją boi jużmam dosyć tego peweksu
zaraz zbieram się do domciu,milego wieczorku zyczę
If you don't know my name, you can call me baby
Napisano 29 stycznia 2010 - 17:44
...a pomarudź sobieJuż nie marudzę
Witam się piątkowo!
Na szczęście dla mnie zaczął się weekend
Pojechałam z mężulkiem na zakupy i dostałam fajny, długi, czarny sweterek i spódnicę w kratę za całe 39 zł sztuka
Poza tym parę drobnostek do domu no i dwie roślinki, ale tym razem do akwarium
Teraz kawka a potem porządki, co by na jutro za dużo nie zostało.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Temat jest zamknięty