Rozumiem. Tobie podniszczyły wątrobę,ale jest masa kobiet regularnie się badająca i wątrobę mają zdrową. Dlatego w kwestii tabletek nie ma czegoś takiego,że albo są złe albo dobre dla każdego. Wszystko zależy od indywidualnej reakcji organizmu. A jak widać badania przynoszą kolejne rewelacje raz w jedną,raz w drugą stronę. Dlatego argumenty z badaniami sprzed x lat dla mnie są nieistotne.Mnie strasznie wyniszczyły i może dlatego mam takie podejście a nie inne
Leki dostępne w aptekach też często są wycofywane,bo nie spełniają jakiś tam wymogów. Ja osobiście sama mam bardzo silną reakcję na jeden z popularnych leków,który zażywają nawet w kobiety w ciąży,a jak widać wielu kobietom nie szkodzi.
to ja mogę się przyczepić,że druga strona twierdzi,że są najgorsze i co w związku z tym?i ja odnoszę takie wrażenie niestety. Tabletki antykoncepcyjne najlepsze, najlepsza metoda antykoncepcji.
kto tak napisał?Kobieta, która je przyjmuje na pewno nie zajdzie w ciążę
przecież nikt nigdzie nie podaje,że tabletki dają 100% gwarancjiakurat znam przypadki, gdzie kobieta brała tabletki anty a w ciąże zaszła
twórcy metody nie wiedzieli o co dokładnie chodzi?to na jakiej podstawie ją stworzyli?bo może nie wiedzieli dokładnie o co w tym wszystkim chodzi.
Każdy lek zaburza coś w organizmie?ciekawa teoriaKażdy lek zaburza coś w organizmie, a już zwłaszcza hormonalny i przyjmowany dłuższy okres czasu.