Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...
Zdjęcie

Jakie środki antykoncepcyjne stosujecie?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
635 odpowiedzi w tym temacie

#401 Roxi

Roxi
  • Użytkownik
  • 3 496 postów

Napisano 26 marca 2009 - 09:47

Alisekai, plastry są droższe, ale nie zastanawiaj się nad nimi i skorzystaj po prostu bo plastry dają taką samą pewnośc jak tabsy, tylko że właśnie nie niszczą wątroby :mrgreen:

<ookk>

#402 Madziuś

Madziuś
  • Użytkownik
  • 3 332 postów

Napisano 26 marca 2009 - 09:49

A te plastry są na receptę ? I w jakiej cenie ?

#403 Zielonooka

Zielonooka
  • Użytkownik
  • 3 356 postów

Napisano 26 marca 2009 - 09:59

Madziuś, tak, srodki hormonalne zawsze beda na recepte
Najważniejsze spotkania odbywają się w duszy, na długo przed tym, nim spotkają się ciała...

#404 Alisekai

Alisekai
  • Użytkownik
  • 2 027 postów

Napisano 26 marca 2009 - 10:26

No to chyba będę musiała bank obrabować <bezradny></span> do tej pory płaciłam za tabsy 15zł/21szt. Na plastry nie będę mogła sobie pozwolić, bo kosztują 4 razy tyle. A Miś mi nie dołoży bo się na rowerek rzucił i rodzice musieli mu kasę pożyczyć (3 tysiące... rower kosztował prawie 6)

#405 Roxi

Roxi
  • Użytkownik
  • 3 496 postów

Napisano 26 marca 2009 - 10:30

Alisekai, no wiesz kochana- sprawa antykoncepcji to sprawa obojga, może dogadajcie się że za jeden miesiąc płaci on a za drugi Ty.

<ookk>

#406 Zielonooka

Zielonooka
  • Użytkownik
  • 3 356 postów

Napisano 26 marca 2009 - 10:33

Roxi, popieram, bo to duza suma jest. a za tabletki kto placil?
Najważniejsze spotkania odbywają się w duszy, na długo przed tym, nim spotkają się ciała...

#407 Alisekai

Alisekai
  • Użytkownik
  • 2 027 postów

Napisano 26 marca 2009 - 10:34

Ja płaciłam, bo jak mówię on ma ten dług u rodziców i ciężko mu go spłacić. Do tej pory był układ, że ja kupuję tabletki a on lubrykant.

#408 Aruna

Aruna
  • Użytkownik
  • 55 postów

Napisano 14 sierpnia 2009 - 21:08

Hmm...
Dziewczynki... dzięki Wam się przekonuję troszkę...
Bo coś czuję że zbliża się nasz pierwszy raz :oops: ;-) Tzn mój i M. ;-)
I tak się właśnie zastanawiam nad tym zabezpieczeniem... coż to zrobić najlepiej...
W Twoich objęciach cały mój świat...

#409 Lolka000

Lolka000
  • Użytkownik
  • 2 990 postów

Napisano 14 sierpnia 2009 - 21:18

ja tam póki co pamiętam ciągle o tabletkach już jestem przyzwyczajona ze muszę wziąść i koniec :)

ja już tez powoli coś takiego w sobie wyrabiam :mrgreen:

a do plastrów w ogóle nie jestem przekonana... wolę tabsy.

Bo coś czuję że zbliża się nasz pierwszy raz :oops: ;-) Tzn mój i M. ;-)
I tak się właśnie zastanawiam nad tym zabezpieczeniem... coż to zrobić najlepiej...

moja koleżanka właśnie przed pierwszym razem zaczęła brać tabletki i jest zadowolona... ma stałego faceta i im to wyjście odpowiada... zero stresów.

Prezerwatywa cóż użyteczna... ale po pierwszym raze pewnie będa następne tak więc tabletki są chyba bezpieczniejszym i wygodniejszym rozwiązaniem... wiem to z własnego dośwadczenia... zaczynałam na gumkach i zawsze było troszkę strachu... a teraz na tabsach... luzik
Dołączona grafika

#410 Aruna

Aruna
  • Użytkownik
  • 55 postów

Napisano 14 sierpnia 2009 - 21:32

Prezerwatywa cóż użyteczna... ale po pierwszym raze pewnie będa następne tak więc tabletki są chyba bezpieczniejszym i wygodniejszym rozwiązaniem... wiem to z własnego dośwadczenia... zaczynałam na gumkach i zawsze było troszkę strachu... a teraz na tabsach... luzik

No masz rację... Z poprzednim partnerem używaliśmy prezerwatyw i rzeczywiście był taki stres... no a teraz chciałabym żeby było inaczej. Nigdy nie brałam tabletek, więc nie wiem nawet "z czym to się je" :-D pewnie trochę badań trzeba będzie zrobić ;-)

Dziękuję ;-)

#411 Lolka000

Lolka000
  • Użytkownik
  • 2 990 postów

Napisano 14 sierpnia 2009 - 21:38

Nigdy nie brałam tabletek, więc nie wiem nawet "z czym to się je" :-D pewnie trochę badań trzeba będzie zrobić ;-)

oj nie ma w tym żadnej filozofii... a tu dziewczyny chętnie na wszystkie pytania odpowiadają :-D

badania... cóż z tym to różnie bywa... w moim przypadku było tak, że wystarczyło zwykłe badanie ginekologiczne i wywiad po czym lekarz przepisał mi tabletki ;-)
Dołączona grafika

#412 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 14 sierpnia 2009 - 21:40

Aruna, a juz myślałam że dziewica hehe :P
ja tam gumek nie lubie dlatego że są niewygodne ... i nie dają takich efektów jak bez :D dlatego biorę tabsy i mam nadzieję że kiedyś jeśli dojdzie do zbliżenia z M. to nie zawiodą... :)

#413 Aruna

Aruna
  • Użytkownik
  • 55 postów

Napisano 14 sierpnia 2009 - 21:47

badania... cóż z tym to różnie bywa... w moim przypadku było tak, że wystarczyło zwykłe badanie ginekologiczne i wywiad po czym lekarz przepisał mi tabletki

A u mnie pewnie będą, bo mam nieregularnie czasem okres...

Aruna, a juz myślałam że dziewica hehe
ja tam gumek nie lubie dlatego że są niewygodne ... i nie dają takich efektów jak bez dlatego biorę tabsy i mam nadzieję że kiedyś jeśli dojdzie do zbliżenia z M. to nie zawiodą...

Hehe :-) no nie dziewica :-D no właśnie o te efekty też mi chodzi :-D :-D ja też mam taką nadzieję, ale już mi przemknęło przez myśl, więc chyba się zaopatrzę w te tabletki :-D

#414 Lolka000

Lolka000
  • Użytkownik
  • 2 990 postów

Napisano 14 sierpnia 2009 - 21:54

więc chyba się zaopatrzę w te tabletki :-D

i moim zdaniem bardzo dobrze zrobisz :-D
ja nie żałuję, że zaczęłam brać tabsy ;-)
Dołączona grafika

#415 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 14 sierpnia 2009 - 21:57

ja nie żałuję, że zaczęłam brać tabsy ;-)

póki co nie :) ja też nie żałowałam zanim nie zaczęłam mieć skutków ubocznych ... i muszę z wielu rzeczy zrezygnować...

#416 Lolka000

Lolka000
  • Użytkownik
  • 2 990 postów

Napisano 16 sierpnia 2009 - 19:05

ja też nie żałowałam zanim nie zaczęłam mieć skutków ubocznych ... i muszę z wielu rzeczy zrezygnować...

no może i będa negatywy... ale sam fakt, że seks jest lepszy i w ogóle to na pewno nie będę żałować!!! :-D
Dołączona grafika

#417 zo$ka

zo$ka
  • Użytkownik
  • 150 postów

Napisano 21 grudnia 2009 - 13:02

Ja biore tylko tabletki.Nie lubimy gumek to po pierwsze a po drugie nie wyobrazam sobie kochac sie z Facetem i nagle przy koncu zakladac prezerwatywe...jakos tak dziwnie. Po to biore tabletki zebysmy nie musieli uzywac nic innego. Ale kazdy robi jak lubi :-)

#418 WweronikaA

WweronikaA
  • Użytkownik
  • 8 332 postów

Napisano 21 grudnia 2009 - 13:11

Ja jak już chyba wiecie też biorę tabletki...
Owszem większe zabezpieczenie byłoby z prezerwatywą ALE!
Po pierwsze nie chcę odbierać sobie i facetowi przyjemności kochania się bez gumy
A po drugie myślę że jeśli dobrze się bierze tabletki to NIE POWINNO być wpadki.
Owszem czasem się zdarzają ale czasem może się zdarzyć nawet przy gumce i tabletkach ;-)

#419 Majorka^^

Majorka^^
  • Użytkownik
  • 5 119 postów

Napisano 21 grudnia 2009 - 15:41

myślę że jeśli dobrze się bierze tabletki to NIE POWINNO być wpadki.

no ja też tak myśle ale czasem sie martwię,
nigdy nie kochaliśmy sie z prezerwatywą bo już jedną zabezpieczenie jest
ale czasem ma sie głupie myśli <bezradny></span>
Co to jest miłość ?
To spacer podczas bardzo drobniutkiego deszczu.
Człowiek idzie, idzie i dopiero po pewnym czasie orientuje się,
że przemókł do głębi serca...

#420 WweronikaA

WweronikaA
  • Użytkownik
  • 8 332 postów

Napisano 21 grudnia 2009 - 15:55

ale czasem ma sie głupie myśli <bezradny></span>

szczególnie jak się na okres czeka :mrgreen:
Ale ja jednak "ufam" tabletkom...
I przy nich pozostanę na dłuższy czas