Jakie środki antykoncepcyjne stosujecie?
Napisano 26 marca 2009 - 09:47
Napisano 26 marca 2009 - 09:49
Napisano 26 marca 2009 - 09:59
Napisano 26 marca 2009 - 10:26
Napisano 26 marca 2009 - 10:30
Napisano 26 marca 2009 - 10:33
Napisano 26 marca 2009 - 10:34
Napisano 14 sierpnia 2009 - 21:08
Dziewczynki... dzięki Wam się przekonuję troszkę...
Bo coś czuję że zbliża się nasz pierwszy raz
I tak się właśnie zastanawiam nad tym zabezpieczeniem... coż to zrobić najlepiej...
Napisano 14 sierpnia 2009 - 21:18
ja już tez powoli coś takiego w sobie wyrabiamja tam póki co pamiętam ciągle o tabletkach już jestem przyzwyczajona ze muszę wziąść i koniec
a do plastrów w ogóle nie jestem przekonana... wolę tabsy.
moja koleżanka właśnie przed pierwszym razem zaczęła brać tabletki i jest zadowolona... ma stałego faceta i im to wyjście odpowiada... zero stresów.Bo coś czuję że zbliża się nasz pierwszy raz
![]()
Tzn mój i M.
I tak się właśnie zastanawiam nad tym zabezpieczeniem... coż to zrobić najlepiej...
Prezerwatywa cóż użyteczna... ale po pierwszym raze pewnie będa następne tak więc tabletki są chyba bezpieczniejszym i wygodniejszym rozwiązaniem... wiem to z własnego dośwadczenia... zaczynałam na gumkach i zawsze było troszkę strachu... a teraz na tabsach... luzik
Napisano 14 sierpnia 2009 - 21:32
No masz rację... Z poprzednim partnerem używaliśmy prezerwatyw i rzeczywiście był taki stres... no a teraz chciałabym żeby było inaczej. Nigdy nie brałam tabletek, więc nie wiem nawet "z czym to się je"Prezerwatywa cóż użyteczna... ale po pierwszym raze pewnie będa następne tak więc tabletki są chyba bezpieczniejszym i wygodniejszym rozwiązaniem... wiem to z własnego dośwadczenia... zaczynałam na gumkach i zawsze było troszkę strachu... a teraz na tabsach... luzik
Dziękuję
Napisano 14 sierpnia 2009 - 21:38
oj nie ma w tym żadnej filozofii... a tu dziewczyny chętnie na wszystkie pytania odpowiadająNigdy nie brałam tabletek, więc nie wiem nawet "z czym to się je"
pewnie trochę badań trzeba będzie zrobić
badania... cóż z tym to różnie bywa... w moim przypadku było tak, że wystarczyło zwykłe badanie ginekologiczne i wywiad po czym lekarz przepisał mi tabletki
Napisano 14 sierpnia 2009 - 21:40
ja tam gumek nie lubie dlatego że są niewygodne ... i nie dają takich efektów jak bez
Napisano 14 sierpnia 2009 - 21:47
A u mnie pewnie będą, bo mam nieregularnie czasem okres...badania... cóż z tym to różnie bywa... w moim przypadku było tak, że wystarczyło zwykłe badanie ginekologiczne i wywiad po czym lekarz przepisał mi tabletki
Aruna, a juz myślałam że dziewica hehe
ja tam gumek nie lubie dlatego że są niewygodne ... i nie dają takich efektów jak bez dlatego biorę tabsy i mam nadzieję że kiedyś jeśli dojdzie do zbliżenia z M. to nie zawiodą...
Hehe
Napisano 14 sierpnia 2009 - 21:57
póki co nieja nie żałuję, że zaczęłam brać tabsy
Napisano 21 grudnia 2009 - 13:02
Napisano 21 grudnia 2009 - 13:11
Owszem większe zabezpieczenie byłoby z prezerwatywą ALE!
Po pierwsze nie chcę odbierać sobie i facetowi przyjemności kochania się bez gumy
A po drugie myślę że jeśli dobrze się bierze tabletki to NIE POWINNO być wpadki.
Owszem czasem się zdarzają ale czasem może się zdarzyć nawet przy gumce i tabletkach
Napisano 21 grudnia 2009 - 15:41
no ja też tak myśle ale czasem sie martwię,myślę że jeśli dobrze się bierze tabletki to NIE POWINNO być wpadki.
nigdy nie kochaliśmy sie z prezerwatywą bo już jedną zabezpieczenie jest
ale czasem ma sie głupie myśli
To spacer podczas bardzo drobniutkiego deszczu.
Człowiek idzie, idzie i dopiero po pewnym czasie orientuje się,
że przemókł do głębi serca...
Napisano 21 grudnia 2009 - 15:55
szczególnie jak się na okres czekaale czasem ma sie głupie myśli
Ale ja jednak "ufam" tabletkom...
I przy nich pozostanę na dłuższy czas