finał stosunku
Napisano 07 czerwca 2013 - 09:39
Analnego seksu nie praktykuję więc także odpada. Poza tym wszystko pozostałe ok. :->
Napisano 07 czerwca 2013 - 11:24
nie rozumiem dlaczego niektóre kobiety nadal patrzą na seks takim okiemKojarzy mi się to z czymś niegodnym, obraźliwym.
jakby były wykorzystywane, sponiewierane itd.
ja nie lubię na twarz bo to nie wygodne.
nie mam ochoty kleić się po twarzy albo spermy z oka wyciągać
ale nie uważam że to obrzydliwe
Napisano 07 czerwca 2013 - 13:10
Dlaczego? Ja też bardzo lubię w ustach, za to na twarz w ogóle. Nie dlatego, że wydaje mi się to poniżające, obraźliwe itd., tylko tak, jak napisała Torii1988, niewygodne po prostu.troche dziwne jak dla mnie, że lubisz w ustach a na twarzy nie...
Napisano 07 czerwca 2013 - 13:48
Dla mnie jest to poniżające, ale nie patrzę na sex przez pryzmat zniewolenia, czy wykorzystania z prostej przyczyny - sex lubię. "Spuszczania" na twarz nie toleruję bo w moim mniemaniu nie jest to sex.
Napisano 07 czerwca 2013 - 15:19
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 07 czerwca 2013 - 15:26
riia nie ma sprzatania bo polykasz , czy obok łozka jest szklanka i wypluwasz
Zawsze połykałam
Ale mój były to pierwszy facet z którym tak kończyłam, więc nie wiem czy z innym będzie mi tak samo się podobało. Ten miał taki neutralny smak, może to też dlatego było fajne. Bo nieraz słyszę jak kolezanki narzekają właśnie na smak.
Każdy z nas urodził się ateistą
Napisano 07 czerwca 2013 - 15:30
Keep calm and become a doctor
// Mission completed
Napisano 07 czerwca 2013 - 15:32
Konsystencja może nie jest wymarzonasmak+konsystencja powodują, że mam wrażenie jakbym miała zacząć wymiotować
Napisano 07 czerwca 2013 - 19:25
no ale kazda kobieta ma prawo do swoich odczuc.nie rozumiem dlaczego niektóre kobiety nadal patrzą na seks takim okiem
jakby były wykorzystywane, sponiewierane itd.
Ja ogolnie nie jestem fanka oralnego . Nie przepadam w ustach. Ale maz uwielbia a na biuscie to juz wogole swiruje...
ja tez sobie tego nie wyobrazam. Ale jesli to kreci dwie strony, czemu nie. Wszystko dla ludzi."Spuszczania" na twarz nie toleruję bo w moim mniemaniu nie jest to sex.
karate nie wiem ja gdzies przeczytałam kiedys ale ile w tym prawdy to nie wiem
Np. sperma o smaku cebuli
Napisano 07 czerwca 2013 - 19:33
i właśnie takie było moje odczucie po przeczytaniu posta roxino ale kazda kobieta ma prawo do swoich odczuc.
amen
Napisano 07 czerwca 2013 - 19:35
Jest w tym sporo prawdy, np. ananas działa na +karate nie wiem ja gdzies przeczytałam kiedys ale ile w tym prawdy to nie wiem ze smak spermy zalezy od tego co jemy.
Np. sperma o smaku cebuli gdyby Maz zjladl za duzo
Sprawdzałam.
Poza tym chyba zapach mnie najbardziej drażni, a nie smak i konsystencja
Napisano 07 czerwca 2013 - 20:48
Ale myślę, że gdyby mi nie smakowało to i przyjemności bym w tym nie widziała i pewnie wtedy ulubiony finał byłby gdzie indziej.
Każdy z nas urodził się ateistą
Napisano 07 czerwca 2013 - 21:37
Mój obecny facet nie pali, lubi jeść słodycze, owoce także i smak ma słodkawy. Zdziwiło mnie to bo mój poprzedni palił i niestety jego była nieprzyjemna. Wyjątkiem był czas kiedy akurat rzucił i jadł owoce, min anaansy.
Napisano 08 czerwca 2013 - 01:04
Odkąd M. jest ze mną zaczął się zdrowiej odżywiać, więc pewnie to prawda, ale jeszcze do niedawna palił mnóstwo papierosów i to nie przekładało się na smak na szczęściesmak spermy zalezy od tego co jemy
Napisano 08 czerwca 2013 - 10:00
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Napisano 09 czerwca 2013 - 17:15
rozpisały się baby o smakachekhm... Robicie
![]()
na biuście nigdy nie miałam, w sensie takim że kochacie się i kiedy facet dochodzi to wyjmuje i robi to na piersi?
u nas do końca we mnie chyba że coś pomylę z tabletkami to kończymy ręcznie
w ustach tak, ale nie połykam, zrobiłam to raz i jakoś mi nie podeszło
magdaaaaa z tą szklanką to mnie rozwaliłaś
ja wypluwam w chusteczkę, i idę wypłukać usta
Napisano 09 czerwca 2013 - 17:17
no dokładniekiedy facet dochodzi to wyjmuje i robi to na piersi?
ja teżja wypluwam w chusteczkę, i idę wypłukać usta
Napisano 09 czerwca 2013 - 18:08
(po połykaniu, bo osad zostaje)
Na brzuszek też jest fajnie oprócz biustu
Napisano 10 czerwca 2013 - 07:58
nie konieczniena biuście nigdy nie miałam, w sensie takim że kochacie się i kiedy facet dochodzi to wyjmuje i robi to na piersi?
i to jakfacetów to kręci