Witam moze mi kobitki pomożecie jestem ruda i mam bardzo jasną skóre a chcialabym zeby byla chociaz troche opalona bo wkoncu lato jest moze ktos zna jkis fajny sposób na opalenizne bo na słonce to jestem najprawdopodobniej uczulona;/
problem
Rozpoczęty przez malutka04, 26 maj 2011 17:05
4 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 26 maja 2011 - 17:05
Napisano 26 maja 2011 - 17:17
Ja mam podobny problem , po słońcu czy solarium robi mi sie uczulenie i plamy, dlatego znalazłam lepszy sposób na opaleniznę.Używam samaopalaczy lub balsamów brązujących , opalenizna jest ładna i bez smug , ale to dosc uciążliwe. Możesz wybrac sie również na opalanie natryskowe. Efekty są swietne , choc nie utrzymuja sie za długo.
Napisano 26 maja 2011 - 18:59
ale własnie jak sie smarowałam samoopalaczem albo balsamem to pojawiały mi sie plamki zółte;/
Napisano 26 maja 2011 - 19:36
malutka04, proponuję przejrzeć temat
samoopalacze-vt483.htm
i tam zapraszam do dalszej rozmowy na temat samoopalaczy i innymi brązującymi specyfikami
samoopalacze-vt483.htm
i tam zapraszam do dalszej rozmowy na temat samoopalaczy i innymi brązującymi specyfikami
Napisano 26 maja 2011 - 19:38
malutka04, o opalaniu mamy już kilka tematów,
poszukaj w nich czegoś dla siebie. Żeby informacje się nie dublowały i nie robił bałagan, ten temat zamykam.
solarium samoopalacze
tu znajdziesz o balsamach brązujących
przyspieszacze opalania
opalanie natryskowe
ochrona przed słońcem
poszukaj w nich czegoś dla siebie. Żeby informacje się nie dublowały i nie robił bałagan, ten temat zamykam.
solarium samoopalacze
tu znajdziesz o balsamach brązujących
przyspieszacze opalania
opalanie natryskowe
ochrona przed słońcem
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.