Gdy facet posuwa się za daleko....
Napisano 19 grudnia 2007 - 15:50
Guest_Kociak_*
Napisano 22 grudnia 2007 - 22:18
faktycznie można dyskutować godzinami, bo moim zdaniem uderzenie kobiety w twarz i bicie to dokładnie to samo. i uważam, że kobieta NIGDY nie zasługuje na to, żeby ją uderzyć...A uderzenie w twarz a bicie to sa dwie rozne sprawy i mozna dyskutowyc godzinami,
Nieraz kobieta tez zasluguje na to
ja wiem o co madzi chodziło... niektórzy się wypowiadają a niektórzy wpierają komuś, że znają jego partnera lepiej niż sama zainteresowanaMadzia i nikt tu sie nie kloci o swoje zdanie tylko sie wypowiada
Ja mogę powiedzieć, że jestem pewna, że mój Piotrek nigdy mnie nie uderzy i żadna z Was nie da mi sobie przetłumaczyć, że "nigdy nie mów nigdy" bo ja to po prostu wiem i znam go o niebo lepiej niż Wy, chyba że się mylę?
Gdyby miał zapędy do bicia - prawdopodobnie już bym dostała, bo nie raz kłóciliśmy się i to nie były drobne sprzeczki...
Napisano 22 grudnia 2007 - 22:29
Madzia i KOCIAK sa pewne ze ich połówki nigdy by ich nie skrzywdziły
ludzie jednak sie zmieniaja...niektorzy nieznacznie...a niektorzy bardzo...... nasze haraktery kształtuje zycie dlatego kazde z nas jest inne
dlatego tak jak napisała Agula "nigdy nie mów nigdy" wszystko moze sie zdarzyc .... ale, tak jak KOCIAK i Madzia musimy wierzyc w nasze połówki
Napisano 27 grudnia 2007 - 19:38
Jak sie kogos kocha to wiadomo,ze sie mu wierzy i nic nie jest w stanie tego zmienic.
Napisano 30 grudnia 2007 - 05:19
Poczytalam troche bo i mnie dotyczy ten temat!
Niestety!
Ja tez przed slubem myslalam ze znam jego na 10000% niestaty ale sie pomylilam!
Odbilo jemu w momencie kiedy na swiat pojawila sie nasza corka!
Nie wiem dlaczego tak sie zachowuje?Bo poczul sie odsuniety?Bo teraz nie tylko on jest na pierwszym planie?
Kreci, klamie, przekreca wydazenie i wszystko zwala na mnie!
Robi awantury o nic a po jakims czasie udaje ze sie nic nie stalo!
Czasami mam takiego dola dzieki niemu ze wyc mi sie chce dniami i nocami!
Napisano 30 grudnia 2007 - 17:52
HEJKA!
Poczytalam troche bo i mnie dotyczy ten temat!![]()
Niestety!
Ja tez przed slubem myslalam ze znam jego na 10000% niestaty ale sie pomylilam!
Odbilo jemu w momencie kiedy na swiat pojawila sie nasza corka!
Nie wiem dlaczego tak sie zachowuje?Bo poczul sie odsuniety?Bo teraz nie tylko on jest na pierwszym planie?
Kreci, klamie, przekreca wydazenie i wszystko zwala na mnie!
Robi awantury o nic a po jakims czasie udaje ze sie nic nie stalo!
Czasami mam takiego dola dzieki niemu ze wyc mi sie chce dniami i nocami!
Ninka, a nie pomyślałaś o tym, aby odejść od niego?! i żyć spokojnej i bezpieczniej, to będzie lepsze dla córeczki..
Napisano 30 grudnia 2007 - 18:45
Ale czy wlasnie po to bralismy slub i zakladalismy rodzine zebyteraz to wszystko rozwalac!Nie ty jedna mi to juz mowilas - zeby tak zrobic!
Ja jednak jeszcze mam jakas nadzieje na porpwe?
Moze jestem naiwna!Ale moze jeszcze bedzie miedzy nami dobrze?
Napisano 30 grudnia 2007 - 18:47
Agula to byloby najprosciej!
Ale czy wlasnie po to bralismy slub i zakladalismy rodzine zebyteraz to wszystko rozwalac!Nie ty jedna mi to juz mowilas - zeby tak zrobic!
No to nie pozostaje mi nic innego jak życzyć Ci tego z całego serca...
Napisano 30 grudnia 2007 - 20:46
Napisano 30 grudnia 2007 - 21:03
Napisano 30 grudnia 2007 - 21:27
Ale nie powinno nawet tak być..Nie no u mnie R mnie jeszcze nie uderzyl narazie zaczyna sie i konczy na awanturach, dasach, obrazaniu itd....
A to jest w miare normalne:P
Napisano 30 grudnia 2007 - 22:19
A no nie powinno i co najgorsze nie wiem czemu TAK jest i tak sie dzieje!Jednego dnia jest ok!I jest wszystko wpozadku a zaraz na drugi dzien on ma napad szalu?Ale nie powinno nawet tak być..Nie no u mnie R mnie jeszcze nie uderzyl narazie zaczyna sie i konczy na awanturach, dasach, obrazaniu itd....
A to jest w miare normalne:P
Napisano 30 grudnia 2007 - 22:22
Napisano 30 grudnia 2007 - 22:35
To,ze jest sie malzenstwem to nie znaczy,ze trzeba cierpiec
A ile czasu on sie juz tak zachowuje???
Napisano 30 grudnia 2007 - 22:41
mój niestety ma tak samo
Sorry za pytanie ale jak dlugo jestescie razem?Macie dzieci?I Jak Ty sobie z tym radzisz?Gdy On ma FAZY?
Napisano 30 grudnia 2007 - 22:55
Napisano 30 grudnia 2007 - 22:55
[ Dodano: 2007-12-30, 22:56 ]
Echhh dluuuga i skomplikowana sytuacja!
[ Dodano: 2007-12-30, 23:04 ]
5 lat.nie mamy dzieci.nie radze sobie.siedze i płacze.a potem on sie uspokaja i przeprasza...
Ooo to cos jak i ja!Albo przeczekuje i sie nie odzywam!Wychodze z pokoju!
A razem jestesmy?10lat po slubie 5
Anusek a wiesz chociaz o co jemu biega?I dlaczego tak robi?
Napisano 31 grudnia 2007 - 11:12
Sorry za pytanie ale jak dlugo jestescie razem?Macie dzieci?I Jak Ty sobie z tym radzisz?Gdy On ma FAZY?
Moj ukochany ma czasem taki dni, ze chodzi ciagla wsciekly ( smieje sie wtedy ze ma zespol napiec przedmiesiaczkowych ) i awantura wisi w powietrzu, taki okres ja zwykle przeczekuje, po prostu staram sie go nie denerwowac, nie wypominam mu, ze np. mial cos zrobic i nie zrobi. Wtedy mu szybciej przechodzi.
W ogole to jest tak, ze ja z nim jestem jakies 20 godzin na dobe, nie mamy tak, jak wiekszosc par w moim wieku, ze sie widzimy 2 razy w tygodniu.
Tobie jest trudniej Ninko o wiele bo macie dzieci, napewno jestescie dluzej ze soba, ale u mnie bardzo dobrze dziala szczera rozmowa.
On wyrzuca z siebie co go drazni we mnie a ja co mnie w nim.
Najgorsze sa niedomowienia ...