Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Gdy facet posuwa się za daleko....

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
482 odpowiedzi w tym temacie

#241 skinnybitch

skinnybitch
  • Użytkownik
  • 1 630 postów

Napisano 06 maja 2008 - 09:25

krople deszczu, No to mamy sporo wspolnego bo ja tez dre gebe jak walnieta...Ten moj to aniol przy mnie...ale fakt jeszcze nigdy mnie nie uderzyl...cierpliwa bestia :->
Dołączona grafika

#242 krople deszczu

krople deszczu
  • Użytkownik
  • 122 postów

Napisano 06 maja 2008 - 10:29

hehehehehno i powiedz skinnybitch, co oni w nas widzą te aniołki ?;>
You float in my veins...

#243 impresja

impresja
  • Użytkownik
  • 519 postów

Napisano 06 maja 2008 - 10:51

Hehe ja też drę ryjka sobie jak się wkurzę :oops: staram się poprawić, ale tylko do pierwszego silniejszego nerwu, później już idzie jak z górki <bezradny></span> heh
a później żałuję <bezradny></span>

#244 skinnybitch

skinnybitch
  • Użytkownik
  • 1 630 postów

Napisano 06 maja 2008 - 12:20

krople deszczu, No a co oni by bez tych bab biedaki mieli robic?? :mrgreen:
My kobitki jestesmy esencja ich zycia :-P

[ Dodano: 2008-05-06, 12:21 ]
impresja, Wiesz ja mam taka zasade wole powrzeszczec wykrzyczec poklocic sie i za 10 min juz po wszystkim niz nosic to w sobie niewiadomo jak dlugo....
Dołączona grafika

#245 krople deszczu

krople deszczu
  • Użytkownik
  • 122 postów

Napisano 07 maja 2008 - 06:59

"skinnybitch:
My kobitki jestesmy esencja ich zycia :-P "
,

Dokładnie kochana...dokładnie :D:D
You float in my veins...

#246 impresja

impresja
  • Użytkownik
  • 519 postów

Napisano 08 maja 2008 - 11:32

No dokładnie ja tak samo mam, chociaż wiem, że wtedy to do niczego nie prowadzi, ale po takim "wybuchu" schodzą ze mnie wszystkie emocje i już wspaniale mi się rozmawia na spokojnie :lol:chociaż mojemu R to jeszcze przez długi czas chyba nie za bardzo...

#247 sweet camilla

sweet camilla
  • Użytkownik
  • 308 postów

Napisano 18 czerwca 2008 - 14:19

byłam w tkim toksycznym związku zanim poznłam swojego obecnego męża ....
dzis sama nie mogę uwierzyć ze byłam w czyms takim
najpierw było wespaniale był miły , czuły wogóle ale po roku bajka sie skonczyła , zaczynało sie od drobnych kłótni o nic , pózniej pierwsze obrazliwe słowa co padały cały czas , po tym uderzenia w policzek az do bicia po którym były sniniaki;(
najbardziej pamietam pierwsze takie powazne uderzenie a było to za to ze zarzuciłam mu kłamstwo co oczywiscie było prawda ....
pozniej było juz gorzej potrafil wyzywac mnie od kurw , szmat ,powtarzał ze kobiete trezba wychowac ze trzeba ja krótko trzymac bo inaczej sie pusci bo kazda to szmata;/
dzis jak teraz sobie to przypomnianm to mam ochote juz nigdy do tego nie wracac , i tak długo wytrzymalam bo zalezalo mi na nim zreszta kobieta zaczyna sie do tego przyzwyczajac , wiem ze bardziej i tak niszczył mnie psychicznie , gdy odchodzialm płakał przepraszał , grozil ze sie zabije ;(po tmy zwiazku do dzis jednak mam w sobie uraz i nie iumiem do konca zaufac facetowi
..Doskonała argumentacja nigdy nie przekona zaślepiającej emocji....

#248 Olciiia

Olciiia
  • Użytkownik
  • 10 000 postów

Napisano 18 czerwca 2008 - 19:21

sweet camilla, jejku to cos strasznego nie dziwie ci sie ze masz uraz psychiczny to normalne dobrze ze udalo ci sie od niego uwolnic bo wiem ze to nie jest latwe moja kolezanka tez to kiedys przezywala i on ja szanntazowal ze jak odejdzie to popelni samobojstwo i dokladnie opowiadal jej jak to zrobi a ona go kochala i nie mogla od niego odejsc... przykre sa takie zwiazki i z calego serca wspolczuje tym ktoew sa w takich zwiazkach bo to katorga fizyczna i psychiczna...

#249 skinnybitch

skinnybitch
  • Użytkownik
  • 1 630 postów

Napisano 20 czerwca 2008 - 22:32

Wiecie a ja to nie wiem co mam robic... moj facet nie jest agresywny nigdy mu sie to nie zdarza ale dzis zaczal mnie dusic...az mialam czerwona szyje...i wiem ze powinnam go zostawic ale nie czuje sie na silach...nie wiem czy chce....co zrobic?? <bezradny></span>
Dołączona grafika

#250 Kahela

Kahela
  • Użytkownik
  • 5 351 postów

Napisano 21 czerwca 2008 - 07:55

skinnybitch, no ale to w żartach było, czy na poważnie..? :shock:
Do dupy było w Peru...więc wróciłam... :-D

#251 Olciiia

Olciiia
  • Użytkownik
  • 10 000 postów

Napisano 21 czerwca 2008 - 09:53

jak to dusil...? no wlasnie moze to w zartach bylo ?
napisz moze z jakiego powodu to zrobil?

#252 kakua

kakua
  • Użytkownik
  • 95 postów

Napisano 21 czerwca 2008 - 10:16

Nawet jak w żartach to chyba przesadził, skoro miałaś czerwoną szyję to Cię musiał nieżle poddusić... Też miałam takiego chłopaka, były żarty a ja chodziłam cała obsiniaczona... Skinnybitch, jeżeli nigdy się tak nie zachowywał to skąd to nagle?

#253 saja

saja
  • Użytkownik
  • 4 645 postów

Napisano 21 czerwca 2008 - 10:51

skinnybitch, ale to na powaznie czy w zartach?? swoja droga nawet jak niby w zartach to az tak bardzo ze mialas czrewona szyje.. to co to mogly byc za "zarty"? nie rozumiem jego zachowania..
Dołączona grafika
„Pragniemy żyć razem i razem się cieszyć
Razem dzielić niebo i razem w nim grzeszyć…”

#254 skinnybitch

skinnybitch
  • Użytkownik
  • 1 630 postów

Napisano 21 czerwca 2008 - 11:34

Klocilismy sie i mowi ze troche go ponioslo i bardzo mnie przepraszal i wogole ale mimo wszystko to byl szok dla mnie ze moj facet byl w stanie zrobic cos takiego...
Dołączona grafika

#255 katti

katti

kwintesencja

• Użytkownik
  • 9 613 postów

Napisano 21 czerwca 2008 - 12:34

dzis zaczal mnie dusic...az mialam czerwona szyje...

Kochana Ty nawiewaj :!: Ile on ma lat :?: Ile jestescie razem :?: To Twoj maz :?:
Skoro potrafil raz, to bedzie potrafil i drugi........... a jesli skonczy sie to duzo gorzej dla Ciebie :?:

mowi ze troche go ponioslo

Troche :?: :!: To jest chore :!: :!: :!:

bardzo mnie przepraszal

I co z tego........... skoro potrafil to zrobic najblizszej osobie :-/

Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.

#256 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 21 czerwca 2008 - 12:37

Klocilismy sie

mysle, ze slowa mu juz nie wystarczyly i uciekl sie do takich czynow, ze slabosci...straszne.
Nigdy nie rozmawiaj z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

#257 katti

katti

kwintesencja

• Użytkownik
  • 9 613 postów

Napisano 21 czerwca 2008 - 12:38

ze slabosci..

Ale najgorsze ze te "jego slabosci" odbiaja sie na niej :!: Niechby siebie sprobowal podduszac :evil: a nie na kobiecie sie wyladowuje :evil:

Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.

#258 Olciiia

Olciiia
  • Użytkownik
  • 10 000 postów

Napisano 21 czerwca 2008 - 14:54

przykre to bo niedawno byly zareczyny a tu taki psikus...
ale koles... :evil:

#259 skinnybitch

skinnybitch
  • Użytkownik
  • 1 630 postów

Napisano 21 czerwca 2008 - 15:33

Tylko ze my jestesmy ze soba juz przeszlo trzy lata i nic takiego sie nigdy nie zdarzylo...a teraz on uwaza ze nic sie nie stalo...moze troche go sprowokowalam bo rzucilam w niego zegarkiem ktory mi kupil....wiecie on nawet nie umie o tym porozmawiac...Jestem w kropce nie wiem co dalej...
Dołączona grafika

#260 katti

katti

kwintesencja

• Użytkownik
  • 9 613 postów

Napisano 21 czerwca 2008 - 15:47

Tylko ze my jestesmy ze soba juz przeszlo trzy lata i nic takiego sie nigdy nie zdarzylo..

Znam pare gdzie byla bajka , a po 4, 5 roku chodzenia tak ja lał ze wyladowala w stanie krytycznym w szpitalu :-/

moze troche go sprowokowalam

Ona tez tak mowila .......... odrazu mi sie czerwona lampka wlancza :evil:

wiecie on nawet nie umie o tym porozmawiac..

I nie bedzie umial :!: Bo niby co ma Ci powiedziec :?: rzadko kiedy facet przyzna sie do bledu.......a jego postepowanie to duzy problem

Wspolczuje Ci, naprawde :!: