chyba masz rację ... obie uparte jestesmy....trza by to recznie uzgodnic....na gołe klaty za budą o 20
Gdy facet posuwa się za daleko....
Napisano 05 grudnia 2007 - 19:45
chyba masz rację ... obie uparte jestesmy....trza by to recznie uzgodnic....na gołe klaty za budą o 20
Napisano 05 grudnia 2007 - 19:51
na gołe klaty za budą o 20
DOBRA!
Napisano 05 grudnia 2007 - 20:04
Napisano 06 grudnia 2007 - 07:58
Guest_Kociak_*
Napisano 15 grudnia 2007 - 00:39
czyli wg Ciebie jak sie kocha faceta, to on może bić Ciebie, dzieci ile popadnie, może Cię zdradzać na lewo i prawo, przegrać Wasz dom w kasynie a Ty mu wybaczysz bo go przecież kochasz? Moim zdaniem - takie podchodzenie do sprawy to głupota albo naiwność.Ja uważam, że jeśli się kogoś naprawdę kocha to jest się w stanie wybaczyć mu wszystko.
Niestety, ale miłość czasami nie wystarcza. Poza tym uważam, że jak facet potrafi posunąć się do tego aby uderzyć kobietę z którą jest, to oznacza, że jej nie kocha po prostu... A po co być z kimś kto nie dość, że nie szanuje to jeszcze nie kocha?
Napisano 15 grudnia 2007 - 23:39
Napisano 15 grudnia 2007 - 23:42
Napisano 16 grudnia 2007 - 15:19
Kociak zgadza się, ale miłośc ma to do siebie, że przyćmiewa logikę niestety, i krzywdzeni ludzie różne rzeczy sa w stanie wybaczyć, byle by tylko być z osobą "bez której nie potrafili by żyć".
No i tu jest błąd.. bo to tylko świadczy o tym, że osoba ta jest uzależniona od tej drugiej osoby, no i jest słaba psychicznie... dlatego ja uważam, że owszem są czyny za które można przebaczyć i żyć dalej jak gdyby nic, ale np: BICIE i ZDRADĘ nie wybaczyłabym prze nigdy w życiu, bo jeśli to zrobił/a już raz zrobi to ponownie, tylko,że wówczas może dojść do gorszej tragedii..
Napisano 16 grudnia 2007 - 16:17
Napisano 16 grudnia 2007 - 19:29
Napisano 17 grudnia 2007 - 13:14
jesteśmy zakochane po uszy w fajnym facecie (znaczy mam na myśli wasze obecne szczęśliwe związki). I nagle pewnego dnia waszej połówce coś odbija, i robi coś totalnie głupiego (czy to policzek w emocjach, czy coś tam innego) I co teraz? Rzucacie go w jednej sekundzie? Nie dajecie 2 szansy? Nie słuchacie tłumaczeń ? W jednej chwili się odkochujecie?
Żeby nie było:P nie byłam w takiej sytuacji, tak się tylko zastanawiam co bym zrobiła.
Napisano 17 grudnia 2007 - 13:17
Napisano 17 grudnia 2007 - 13:20
No dobra dziewczyny, a teraz sobie poteoretyzujmy:
jesteśmy zakochane po uszy w fajnym facecie (znaczy mam na myśli wasze obecne szczęśliwe związki). I nagle pewnego dnia waszej połówce coś odbija, i robi coś totalnie głupiego (czy to policzek w emocjach, czy coś tam innego) I co teraz? Rzucacie go w jednej sekundzie? Nie dajecie 2 szansy? Nie słuchacie tłumaczeń ? W jednej chwili się odkochujecie?
Żeby nie było:P nie byłam w takiej sytuacji, tak się tylko zastanawiam co bym zrobiła.
szczerze... tego samego dnia bym się spakowała a następnego dnia nie miałby już ze mną żadnego kontaktu, zerwałabym z nim od razu, bo taki gościu przestał by być dla mnie i w moim sercu kimś ważnym, stałby się dla mnie wrogiem numer one!! nie miałabym do niego już żadnego zaufania, tak jak pisałam wyżej, są rzeczy za które można wybaczyć i żyć dalej a są takie za które never się nie wybacza!!!
Napisano 17 grudnia 2007 - 13:24
Madzia zaraz tam głupie. Różne rzeczy w życiu się dzieją, chciałam wiedziec co zrobiłyby dziewczyny, bedąc w takiej sytuacji. Bo radzić anonimowej osobie jest łatwo, ale być w takiej sytuacji juz trudniej.
Napisano 17 grudnia 2007 - 13:36
Madzia zaraz tam głupie. Różne rzeczy w życiu się dzieją, chciałam wiedziec co zrobiłyby dziewczyny, bedąc w takiej sytuacji. Bo radzić anonimowej osobie jest łatwo, ale być w takiej sytuacji juz trudniej.
dokładnie, też jestem ciekawa jak zareagowałyby inne...
Napisano 17 grudnia 2007 - 13:44
ale my juz sie wypowiadalysmy wiec po co sie powtarzacMadzia zaraz tam głupie.
Napisano 17 grudnia 2007 - 13:48
no to fakt, ale to pisałyśmy, co powinna zrobić inna osoba o ile dobrze zrozumiałam, a teraz jest co my ( każda z osobna ) by uczyniła w takim przypadku. Dobrze zrozumiałam!! ?? bo już sama teraz się pogubiłam oops!!ale my juz sie wypowiadalysmy wiec po co sie powtarzac
Madzia zaraz tam głupie.
Napisano 17 grudnia 2007 - 13:50
Napisano 17 grudnia 2007 - 13:50