Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Solarium

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
437 odpowiedzi w tym temacie

#21 Anija

Anija
  • Użytkownik
  • 2 822 postów

Napisano 06 sierpnia 2007 - 12:33

a ja jeszcze nie bylam w solarium ;P
korzystam narazie ze sloneczka na dworze
Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..

#22 dobra

dobra
  • Użytkownik
  • 2 604 postów

Napisano 06 sierpnia 2007 - 12:42

korzystam narazie ze sloneczka na dworze

o jeju jak ja nie lubie ze słonca korzystać :!: :shock: jedyne naturalne słoneczko ale tylko nad morzem inne nie wchodzi w gre :roll:
Dołączona grafika

#23 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 06 sierpnia 2007 - 18:09

a co ty taka słońco-wstrętna? ;)
ja lubię takie wiosenne słoneczko ;)
nie ma mnie tu i nie będzie.

#24 dobra

dobra
  • Użytkownik
  • 2 604 postów

Napisano 06 sierpnia 2007 - 18:35

a co ty taka słońco-wstrętna?

ale tylko naturalne słońco-wstrętna :!:

szkoda mi czasu przeleżanego na słoncu przed domem.

a solarium jest strasznie uzalezniajace :-| pomimo tego ze jak polska wersja murzynka bambo wygladam to sloarium jeszcze mi malo. ale po tych wszystkich postach z bólem przystopowac musze. ale moim zd. i tak az tak czesto ie korzystam bo nie musze minimum wystarczy mi raz na tydzien a nawet co 2 tygodnie <sun></span>
Dołączona grafika

#25 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 06 sierpnia 2007 - 18:51

no to nie tak często, ale można rzadziej :-P
jak chcesz :)
ja nie byłam never
nie ma mnie tu i nie będzie.

#26 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 06 sierpnia 2007 - 18:54

dobra, to ty slabiutka jestes ;-) zeby solarka miala nad toba przewage :roll:

poza tym ja tam nie lubie "spalonych" solarka dziewczyn :-? zal mi ich w dodatku jak biegaja co drugi dzien...a juz nie wspomne o lecie ;-)

jedna taka jak sie opalila i zalozyla spodenki ze jej ledwo tylek zakryly, pochylajac sie odslonilo sie wiecej i...w zgieciach miala naturalny kolor swojej skory :mrgreen: ledwo powstrzymalam sie od smiech <umieraam></span> <umieraam></span> <zleee></span>

ja chodze ale i tak mnie slabo opala, teraz mam juz przerwe nie bylam z miesiac bo i po co jak jest sloneczko i upal taki...nie chce wiedziec jak bym sie czula po wyjsciu z lozka kiedy za drzwiami taki upal :mrgreen:
Nigdy nie rozmawiaj z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

#27 dobra

dobra
  • Użytkownik
  • 2 604 postów

Napisano 06 sierpnia 2007 - 19:06

...nie chce wiedziec jak bym sie czula po wyjsciu z lozka kiedy za drzwiami taki upal

ja chodze wieczorem 19-20 :-D wiec też nie wiem co to za drzwiami się dzieje w godzinach popołudniowych.

jedna taka jak sie opalila i zalozyla spodenki ze jej ledwo tylek zakryly

nie chodze na soalrium po to aby później dupa świecić przy nalozonych miniowach i
odslonietych dekoldach :mrgreen: wręcz przeciwnie nawet w upały 30 stopniowe moge wyjść w długich spodniach i ani kropelka potu się nie poleje ze mnie.

chodze dla własnej przyjemnoscina soalrium. i nie jestem z tych co sie pokazuja.

zal mi ich w dodatku jak biegaja co drugi dzien...a juz nie wspomne o lecie

zima to chodze raz na miesiac albo przed jakas impreza czy pojsciem na basem, tylko altem chodze raz na 1-2 tyg. bo szkoda mi czasu przelzanego przed sloncem :-)

the end
Dołączona grafika

#28 Madzia81

Madzia81
  • Użytkownik
  • 4 508 postów

Napisano 07 sierpnia 2007 - 18:32

nie chce wiedziec jak bym sie czula po wyjsciu z lozka kiedy za drzwiami taki upal :mrgreen:

a ja wiem, właśnie dzisiaj tego doświadczyłam. było mi okropnie gorąco ;-) ale wieczorem to mi się nigdy nie chce. a na słońcu nie mam teraz czasu się opalać <bezradny></span>

FORUM DLA MAM

img-2006082601201230.png

200901181556.png

#29 natala

natala
  • Użytkownik
  • 84 postów

Napisano 13 sierpnia 2007 - 08:11

JA uwielbiam leżec na słonecxzku wtedy czuje sie jak w raju , jak to stwierdzilismy z moim dziubkiem ze my to juz jestesmy maniakami opalania sie na słoneczku bo jak jest okazja to czmeu nie korzystac :) a co do solarium to chodze raczej bardziej zima troszke albo jak szykuje sie jakas imprezka :):) :D
"To prawdziwa ulga mieć kogoś, przed kim można otowrzyć własne serce, kogo możesz uczynić współuczestnikiem swoich intymności,komu możesz powierzyć swoje tajemnice."

#30 Amelia

Amelia
  • Użytkownik
  • 30 postów

Napisano 21 sierpnia 2007 - 09:45

ja nie chodzę na solarkę bo uważam że jest to nienaturalne i zapewne niezdrowe... amen:)

#31 Madae

Madae
  • Użytkownik
  • 5 875 postów

Napisano 21 sierpnia 2007 - 15:12

ja byłam dopiero kilka razy...nie szaleje na punkcie gotowania sie we własnym sosie dlatego zawsze chodze na stojące :D

#32 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 22 sierpnia 2007 - 12:54

ja nie chodzę na solarkę bo uważam że jest to nienaturalne i zapewne niezdrowe... amen:)

a co w dzisiejszych czasach jest zdrowe ;-)

#33 Lia

Lia
  • Użytkownik
  • 55 postów

Napisano 23 sierpnia 2007 - 18:31

Ja też cusik nie jestem za solarką... Byłam kilka razy, ale wtedy kiedy juz naprawdę musiałam (przed studniówką :lol: )

Heh pamietam jak jednego dnia niemiłosiernie spaliłam sobie buzię. A to dlatego, że weszłam z twarzą jeszcze mokrą od tego toniku do demakijażu bo mi się strasznie śpieszyło.
Także dziewczyny - czekać aż wam wyschnie buźka bo potem może być naprawdę kiepsko.
Chodziłam czerwona jak burak przez ładnych kilka dni. Jaaaki wstyd :oops:

#34 Madzia81

Madzia81
  • Użytkownik
  • 4 508 postów

Napisano 27 sierpnia 2007 - 14:10

Byłam kilka razy, ale wtedy kiedy juz naprawdę musiałam (przed studniówką :lol: )

to dobra wymówka, musiałam... ;-)

nie szaleje na punkcie gotowania sie we własnym sosie dlatego zawsze chodze na stojące :D

raz byłam i więcej nie pójdę, solarium=relaksik, a jaki to relaksik, kiedy trzeba stać? <bezradny></span>

FORUM DLA MAM

img-2006082601201230.png

200901181556.png

#35 asiunia_1987_

asiunia_1987_
  • Użytkownik
  • 74 postów

Napisano 27 sierpnia 2007 - 14:55

ja też chodzę tylko jak mam jakiś ważniejszy wypad na bal czy wesele żeby opalić ciałko do sukienki a takto wole naturalne słoneczko:)
My to Ty i Ja:* 25 kwietnia zbliża się dużymi krokami:)

#36 natala

natala
  • Użytkownik
  • 84 postów

Napisano 28 sierpnia 2007 - 08:55

Naturalne słoneczko jest najlepsze tylko niestety w te wakacje nie było go za wiele :(:(:(
"To prawdziwa ulga mieć kogoś, przed kim można otowrzyć własne serce, kogo możesz uczynić współuczestnikiem swoich intymności,komu możesz powierzyć swoje tajemnice."

#37 sylfiaaa

sylfiaaa
  • Użytkownik
  • 769 postów

Napisano 10 września 2007 - 16:11

calineczka.... ja tez mam klaustrofobie , jesli się wybieram na solarke to na stojące i musze powiedziec ze nie mam lęku przed zamknięciem :)

#38 karola85

karola85
  • Użytkownik
  • 1 postów

Napisano 25 września 2007 - 13:36

ja też tylko stojące ,koleżanka na leżącym dostała jakiegoś syfilisa...łeee

#39 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 25 września 2007 - 13:43

koleżanka na leżącym dostała jakiegoś syfilisa

dziwne :roll:
Nigdy nie rozmawiaj z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

#40 kasia1111

kasia1111
  • Użytkownik
  • 43 postów

Napisano 27 września 2007 - 18:32

Rzadko chodzę bo mam złe skojarzenia od kąd obejrzałam "Oszukać przeznaczenie 2" gdzie właśnie na solarium spalily się dwie dziewczyny w wyniku awari i pecha. :-?

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych