a opalenizna tej dziewczyny na prawde wygląda komicznie (pomijając resztę "dziubków ";-) ) dekolt owszem, ma sympatyczny kolor, ale nogi ...
zazdrościć? prosze cie
Napisano 09 marca 2010 - 22:44
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Napisano 09 marca 2010 - 22:50
nie no sorry lepiej nałożyć kg pudru jak to pewnie na co dzień większość z was robi, a szyje biale
buhaha.. nie rozśmieszaj mnie... czego mam im zazdrościć? Że za chwilę będą pomarszczone z piegami i może rakiem w niedalekiej przyszłości? Że są uzaleznione od solary, ale wg nich "nie przesadzają"? Dziękuje, nauka biologii uświadomiła mi, ze mam się trzymać od tego z daleka.a same im w głębi duszy zazdrościcie...
Napisano 10 marca 2010 - 09:16
Napisano 10 marca 2010 - 09:19
Wierz mi kochana,nie mam czego zazdrościć.Przesadna opalenizna wygląda nie naturalnie i śmiesznie.Po za tym wolę się chawalić zdrową skórą nie pokrytą przedwczesnymi zmarszczkami,co znacznie przyśpiesza pojawienie się ich po przez nadmierne opalanie.same im w głębi duszy zazdrościcie...
Napisano 10 marca 2010 - 11:55
też tak uważam ale napisałam że opalenizna w umiarkowanym stopniu jest ładna a taka już przesadzona nie... trzeba znać umiarPrzesadna opalenizna wygląda nie naturalnie i śmiesznie.
Napisano 10 marca 2010 - 12:07
głupkowate teksty sobie pdoaruj.
Każdy użytkownik ma prawo do wyrażania swoich opinii
Napisano 10 marca 2010 - 12:53
Napisano 10 marca 2010 - 21:51
Napisano 10 marca 2010 - 21:58
wystarczy pojechać w gorące klimaty na południe Europy i po dwóch tygodniach przebywania na pełnym słońcu w pełni lata, uzywając odpowiednich kosmetyków do pielegnacji ciała z faktorami ochrony słonecznej dla UVB i UVA i tak samo sie wróci opalonym...
Napisano 11 marca 2010 - 08:08
Napisano 23 marca 2010 - 20:47
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 23 marca 2010 - 21:40
Z tego wynika,że strach korzystać z takich łóżek opalających.Można sobie niezła krzywdę zrobić.Nie ma jak naturalne słoneczko i umiar.kontrolowano w zeszłym roku w Warszawie solaria i okazało sie ze kazde miało przekroczone normy , ani jednego wsrod skontrolowanych gdzie było by ok
Napisano 24 marca 2010 - 11:07
Napisano 25 marca 2010 - 09:36
Napisano 16 kwietnia 2010 - 19:32
Napisano 16 kwietnia 2010 - 19:44
dobre okresleniesuche pomarańcze
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 19 kwietnia 2010 - 10:28
ohoho przepraszam ale jak to przeczytałam to aż nie mogę się powstrzymać ze śmiechumoze dlatego ze nigdy nie lubiłam być opalona
fakt że dziewczyny przesadzają z solarium że mają 20lat a ich skóra 40...suche pomarańcze
Napisano 19 kwietnia 2010 - 11:51
nie bardzo rozumiem co cię tak rozśmieszyło?aż nie mogę się powstrzymać ze śmiechu
to jest twoje, bardzo subiektywne odczucie.biel aż rażąca czasami jak widzę na ulicy jest brzydka.. okropna wręcz...
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Napisano 19 kwietnia 2010 - 12:02
Ja także nie przepadam za opalenizną,wyrosłam z tego i wolę mieć zdrową nie pomarszczoną skórę.Jasną i zadbaną bez żadnych przebarwień słonecznych.1 widzę , słyszę ... itp żeby kobieta nie lubiła choć w jakimś średnim stopniu być opalona..
Znam nieco lepsze formy relaksu,ale co kto lubi.relaksuje się przy tym też
Napisano 19 kwietnia 2010 - 14:18
jest coraz cieplej coraz mniej ciuchów się na siebie wkłada więc trzeba wyglądać .
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych