Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Solarium

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
437 odpowiedzi w tym temacie

#321 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 24 lutego 2010 - 19:49

pogotowie ją wzięło, a ona idiotka wieczorem znów przyszła do tego samego solarium się opalać na 40min <bezradny></span>

Moim zdaniem to już uzależnienie i taka osoba nie myśli racjonalnie...to taki "solariowy alkoholik".....
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#322 Aiszaxy

Aiszaxy
  • Użytkownik
  • 53 postów

Napisano 26 lutego 2010 - 10:18

Osobiście nie byłam w solarium i nie będę ponieważ mam pieprzyk na pieprzyku'' boję się'' :->
Chwytaj dzień, ciesz się chwilą.

#323 anka1705

anka1705
  • Użytkownik
  • 2 490 postów

Napisano 26 lutego 2010 - 13:05

Moim zdaniem to już uzależnienie i taka osoba nie myśli racjonalnie...to taki "solariowy alkoholik".....

no tak one były uzależnione, dlatego tak postępowały... szok że od takiego solarium można się tak uzależnić, że nawet możliwość utraty zdrowia czy życia nie daje nic do myślenia <bezradny></span>

Między nami nic nie było
Parę nocy, trochę wina,
To za mało by Cię mieć.
Może tylko się łudziłam,
Może lekko pogubiłam,
Nie bój się nie zrobię scen..

Kiedyś się uda
Jeszcze przyjdzie na nas czas

#324 truskaweczka

truskaweczka
  • Użytkownik
  • 1 088 postów

Napisano 26 lutego 2010 - 14:10

krowka17

ale ci wszyscy kulturyści, co tk na pomarańczowo brązowo sie prrezentuja, to oprócz chasania na solarke, to sie smaruja jakimś specyfikiem 'a la opalenizna', kiedys w jakims programie widziałam.

no tak oni się smarują ale te dziewczyny?? zjarana i ten makijaż.... to jest straszne nie wiem jak może im się to w ogóle podobać :shock: :shock:
szczęście ma smak truskawek :D :D

#325 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 27 lutego 2010 - 09:59

no tak oni się smarują ale te dziewczyny?? zjarana i ten makijaż.... to jest straszne nie wiem jak może im się to w ogóle podobać :shock: :shock:

Zazwyczaj kulturystki tak wygladaja przed zawodami. ;-)

#326 truskaweczka

truskaweczka
  • Użytkownik
  • 1 088 postów

Napisano 27 lutego 2010 - 22:00

Zazwyczaj kulturystki tak wygladaja przed zawodami. ;-)

no tak kulturyści i kulturystki ale oni się specjalnie malują a reszta która jest spalooooooona na solarium?!?! :shock:

#327 anka1705

anka1705
  • Użytkownik
  • 2 490 postów

Napisano 27 lutego 2010 - 22:15

a reszta która jest spalooooooona na solarium?!?! :shock:

a reszta ma nie równo i przesadzili ostro z solarium, niektórzy wstrzykują w skórę brązowe pigmenty żeby zmienić kolor skóry w zdrowszy od solarium sposób <bezradny></span>

Między nami nic nie było
Parę nocy, trochę wina,
To za mało by Cię mieć.
Może tylko się łudziłam,
Może lekko pogubiłam,

Kiedyś się uda

#328 truskaweczka

truskaweczka
  • Użytkownik
  • 1 088 postów

Napisano 28 lutego 2010 - 13:34

ale to nie jest ładne... to jest OHYDNE :!: :!: :!: bleeeh :shock: :shock:

#329 stokrotka

stokrotka
  • Użytkownik
  • 396 postów

Napisano 06 marca 2010 - 20:53

a reszta która jest spalooooooona na solarium?!?! :shock:

a reszta ma nie równo i przesadzili ostro z solarium, niektórzy wstrzykują w skórę brązowe pigmenty żeby zmienić kolor skóry w zdrowszy od solarium sposób <bezradny></span>

Przyznam ze nie slyszalam o takim zabiegu .czy on jest juz wykonywany w naszym kraju ?ciekawe ile kosztuje...

#330 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 09 marca 2010 - 10:48

musiałam wam to wrzucić normalnie nie mogę <umieraam></span>
jak widzę takie foto to tylko się utwierdzam w przekonaniu że solarium jest nie dla mnie :lol:

Załączone miniatury

• 627940.jpg

#331 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 09 marca 2010 - 10:53

Mloda,racja.Dziewczyna przesadziła.Jak skwareczka.Po prostu brak mi słów jak patrzę na takie okazy. <umieraam></span> Ze wszystkim trzeba trzymać umiar.

#332 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 09 marca 2010 - 11:48

ładnie jest opalona... mnie się podoba...sama byłam tak opalona i dobrze się tym czułam :)
ładna dziewczyna ale jak widzę taki "idiotyczne usteczka" to nie wiem czy mam się śmiać czy płakać... czy może wkurzać... takie foty mnie strasznie denerwują :/

#333 MonikaK

MonikaK
  • Użytkownik
  • 933 postów

Napisano 09 marca 2010 - 11:51

i mi tez się podoba sama bym chciała tak wyglądać super opalenizna tylko ze jakoś nie jestem wielbicielka solarium ale opalenizna jest ok :-D
Dołączona grafika

#334 LadyNefretete

LadyNefretete
  • Użytkownik
  • 6 718 postów

Napisano 09 marca 2010 - 13:53

ładnie jest opalona... mnie się podoba...

eeeee :shock: bez jaj, panna wygląda, jakby jedynym jej zajęciem było przewracanie się z boku na bok i tej kabinie solaryjnej :-P poza tym psucie sobie skóry taką ilością solarium skutkuje problemami dużymi :-?

sama byłam tak opalona

gratuluję, bo ja bym tak nie chciała wyglądać jak upieczony kurczak <bezradny></span>
"You've gotta dance like there's nobody watching,
Love like you'll never be hurt,
Sing like there's nobody listening,
And live like it's heaven on earth."

#335 anka1705

anka1705
  • Użytkownik
  • 2 490 postów

Napisano 09 marca 2010 - 14:05

Może wróciła z grecji :P
w lecie mi się podoba mocna opalenizna, w zimie nie, teraz bym chciała troszkę połaźić na solarium kolorów nabrać bo jestem bielusieńka... <bezradny></span>

Między nami nic nie było
Parę nocy, trochę wina,
To za mało by Cię mieć.
Może tylko się łudziłam,
Może lekko pogubiłam,

Kiedyś się uda

#336 tuptunio

tuptunio
  • Użytkownik
  • 4 235 postów

Napisano 09 marca 2010 - 17:13

eeee tam, może faktycznie troszkę mocno jest opalona, ale nie do tego stopnia żeby można było się z niej pośmiać :-P
wolałabym tak wyglądać niż być bladym jak ściana ;-)
Dołączona grafika

w jakim języku myśli głuchy od urodzenia?

#337 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 09 marca 2010 - 17:48

wolałabym tak wyglądać niż być bladym jak ściana

a ja nie :D wyglada strasznie , nienaturalnie; nie chce wiedziec ile lat ma jej skóra , pewnie wiele straszych pań ma mlodsza skóre od niej . :roll:

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#338 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 09 marca 2010 - 22:21

moim zdaniem trochę przesadzacie... nie wiem co wy złego widzicie w jej opaleniźnie moze rzeczywiście gdzieś wyjechała i się opaliła nie każda opalenizna jest z solarium ja w wakacje też byłam tak opalona przez słońce i trochę solarium ... mówicie tak jak byście jej zazdrościły... nie no sorry lepiej nałożyć kg pudru jak to pewnie na co dzień większość z was robi a szyje białe ^^ gadacie tak źle o wszystkich opalonych dziewczynach a same im w głębi duszy zazdrościcie... co innego jak jest się do pewnego stopnia opalonym to wygląda to ładnie a taka duża opalenizna gdzie aż widać od razu że solara to nie wyglada to za fajnie ...tyle i na temat trzeba znać umiar i nie należy potępiać tych co lubią sobie pogrzać dupcie na solarium ... dla mnie solarium to jest MOJE 10 minutek... super relaksu :)

[ Dodano: 2010-03-09, 22:22 ]

wolałabym tak wyglądać niż być bladym jak ściana ;-)

ja też :)

#339 89kasienka89

89kasienka89
  • Użytkownik
  • 5 825 postów

Napisano 09 marca 2010 - 22:31

nie no sorry lepiej nałożyć kg pudru jak to pewnie na co dzień większość z was robi a szyje białe

Ekhm ja tak nie robie :roll: I nie wiem czego tu zazdroscic? Opalenizny? Nie jest to jakas cudowna rzecz, wiec nie ma sie czym zachwycac :lol: Oczywiscie...fajnie byc opalonym, ale nie do przesady.

trzeba znać umiar

Co racja to racja, opalona dupcia to nie wszystko :mrgreen:
Miłość, marzenia, uczucia i myśli,
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt

#340 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 09 marca 2010 - 22:38

gadacie tak źle o wszystkich opalonych dziewczynach a same im w głębi duszy zazdrościcie...

no jasne , zawsze marzyłam byc skwarką <umieraam></span>

lepiej nałożyć kg pudru jak to pewnie na co dzień większość z was robi

ja jestem w tej mniejszosci , nie uzywam pudru na codzien.

trzeba znać umiar

no włąsnie swiete slowa, rozumiem ze mozna sie opalic , bo skóra moze ladniej wygladac jak ma lekki brazowy odcien , ale nie robic z siebie marchewki czy murzynki. <bezradny></span>

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych