Moim zdaniem to już uzależnienie i taka osoba nie myśli racjonalnie...to taki "solariowy alkoholik".....pogotowie ją wzięło, a ona idiotka wieczorem znów przyszła do tego samego solarium się opalać na 40min
Solarium
Napisano 24 lutego 2010 - 19:49
Napisano 26 lutego 2010 - 10:18
Napisano 26 lutego 2010 - 13:05
no tak one były uzależnione, dlatego tak postępowały... szok że od takiego solarium można się tak uzależnić, że nawet możliwość utraty zdrowia czy życia nie daje nic do myśleniaMoim zdaniem to już uzależnienie i taka osoba nie myśli racjonalnie...to taki "solariowy alkoholik".....
Między nami nic nie było
Parę nocy, trochę wina,
To za mało by Cię mieć.
Może tylko się łudziłam,
Może lekko pogubiłam,
Nie bój się nie zrobię scen..
Kiedyś się uda
Jeszcze przyjdzie na nas czas
Napisano 26 lutego 2010 - 14:10
krowka17
ale ci wszyscy kulturyści, co tk na pomarańczowo brązowo sie prrezentuja, to oprócz chasania na solarke, to sie smaruja jakimś specyfikiem 'a la opalenizna', kiedys w jakims programie widziałam.
no tak oni się smarują ale te dziewczyny?? zjarana i ten makijaż.... to jest straszne nie wiem jak może im się to w ogóle podobać
Napisano 27 lutego 2010 - 09:59
Zazwyczaj kulturystki tak wygladaja przed zawodami.no tak oni się smarują ale te dziewczyny?? zjarana i ten makijaż.... to jest straszne nie wiem jak może im się to w ogóle podobać
![]()
Napisano 27 lutego 2010 - 22:00
Zazwyczaj kulturystki tak wygladaja przed zawodami.no tak oni się smarują ale te dziewczyny?? zjarana i ten makijaż.... to jest straszne nie wiem jak może im się to w ogóle podobać
![]()
no tak kulturyści i kulturystki ale oni się specjalnie malują a reszta która jest spalooooooona na solarium?!?!
Napisano 27 lutego 2010 - 22:15
a reszta ma nie równo i przesadzili ostro z solarium, niektórzy wstrzykują w skórę brązowe pigmenty żeby zmienić kolor skóry w zdrowszy od solarium sposóba reszta która jest spalooooooona na solarium?!?!
Między nami nic nie było
Parę nocy, trochę wina,
To za mało by Cię mieć.
Może tylko się łudziłam,
Może lekko pogubiłam,
Kiedyś się uda
Napisano 28 lutego 2010 - 13:34
Napisano 06 marca 2010 - 20:53
a reszta ma nie równo i przesadzili ostro z solarium, niektórzy wstrzykują w skórę brązowe pigmenty żeby zmienić kolor skóry w zdrowszy od solarium sposóba reszta która jest spalooooooona na solarium?!?!
Przyznam ze nie slyszalam o takim zabiegu .czy on jest juz wykonywany w naszym kraju ?ciekawe ile kosztuje...
Napisano 09 marca 2010 - 10:53
Napisano 09 marca 2010 - 11:48
ładna dziewczyna ale jak widzę taki "idiotyczne usteczka" to nie wiem czy mam się śmiać czy płakać... czy może wkurzać... takie foty mnie strasznie denerwują
Napisano 09 marca 2010 - 13:53
eeeeeładnie jest opalona... mnie się podoba...
gratuluję, bo ja bym tak nie chciała wyglądać jak upieczony kurczaksama byłam tak opalona
Love like you'll never be hurt,
Sing like there's nobody listening,
And live like it's heaven on earth."
Napisano 09 marca 2010 - 14:05
w lecie mi się podoba mocna opalenizna, w zimie nie, teraz bym chciała troszkę połaźić na solarium kolorów nabrać bo jestem bielusieńka...
Między nami nic nie było
Parę nocy, trochę wina,
To za mało by Cię mieć.
Może tylko się łudziłam,
Może lekko pogubiłam,
Kiedyś się uda
Napisano 09 marca 2010 - 17:48
a ja niewolałabym tak wyglądać niż być bladym jak ściana
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 09 marca 2010 - 22:21
[ Dodano: 2010-03-09, 22:22 ]
wolałabym tak wyglądać niż być bladym jak ściana
ja też
Napisano 09 marca 2010 - 22:31
Ekhm ja tak nie robienie no sorry lepiej nałożyć kg pudru jak to pewnie na co dzień większość z was robi a szyje białe
Co racja to racja, opalona dupcia to nie wszystkotrzeba znać umiar
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt
Napisano 09 marca 2010 - 22:38
no jasne , zawsze marzyłam byc skwarkągadacie tak źle o wszystkich opalonych dziewczynach a same im w głębi duszy zazdrościcie...
ja jestem w tej mniejszosci , nie uzywam pudru na codzien.lepiej nałożyć kg pudru jak to pewnie na co dzień większość z was robi
no włąsnie swiete slowa, rozumiem ze mozna sie opalic , bo skóra moze ladniej wygladac jak ma lekki brazowy odcien , ale nie robic z siebie marchewki czy murzynki.trzeba znać umiar
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych