alternatywa dla drogich pieluch
Napisano 02 marca 2011 - 18:43
Zanim zostałeś poczęty - pragnęłam Cie ,
zanim się urodziłeś - kochałam Cię ,
nim minęła pierwsza minuta Twojego życia -
byłam gotowa za Ciebie umrzeć...
Napisano 02 marca 2011 - 18:49
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 03 marca 2011 - 11:46
Tak więc pieluchy, chusteczki czy kosmetyki na prezent jak najbardziej. Ale jednak warto zapytać rodzica czy dziecko nie jest na coś uczulone. Bo może się okazać, że nasz prezent będzie całkiem nietrafiony
Napisano 03 marca 2011 - 15:23
Napisano 03 marca 2011 - 16:02
o tak . moja kolezanka powiedziala swojemu wujkowi , aby kupil "2" i okazało sie ze sa lekko male , bo tej firmy co ona kupowała widełki wagowe były inne niz w pampersach, ktore dostała.Lepiej radzilabym w rozmiar pieluchy strzelic
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 09 marca 2011 - 10:50
I tak właśnie zrobiłam. Spytałam się po prostu koleżanki co bardziej by się jej przydało dla bobasaAle jednak warto zapytać rodzica czy dziecko nie jest na coś uczulone. Bo może się okazać, że nasz prezent będzie całkiem nietrafiony
Napisano 12 marca 2011 - 13:10
Nikus - jako prezent to może nie koniecznie droższe a lepsze. A jeżeli są nawet tańsze to można wtedy kupić 2 paczki. Tylko gorzej z trafieniem w rozmiar.
Napisano 11 czerwca 2012 - 13:51
Prezent droższy jest bardziej prestiżowyJa co prawda doswiadczenia w papmersach nie mam,ale jako, ze bedzie to jakas forma prezentu wybralabym drozsze. No i poza tym dziewczyny tutaj wypowiedzialy sie, ze niestety w tym wypadku drozsze znaczy lepsze
Napisano 25 listopada 2012 - 13:56
o a gdzie mozna zakupic? nie wiedziałam ze sa z tej firmy pieluszkiJa polecam Bambino Baby Love
Ja uzywałam pampersow, czasem kupuje i daje na noc, na dzien dada z biedronki
Mala jest w niej 2-3 godzinki. W nocy nie zmieniam wcale bo podobnie jak Marzycielka nie chce malej wybudzac. Chyba ze w pieluszce jest niespodzianka
Napisano 25 listopada 2012 - 21:39
U mnie Pampersy przepadly na calej lini. Przemakaja i nie sa takie chlonne. Kupilam Okruszkowi na noc Active Baby zeby wiecej siku wytrzymaly, a tu prosze przeciekly i klapa. W dzien jak jest kupa to zaraz wyplywalaJa uzywałam pampersow, czasem kupuje i daje na noc, na dzien dada z biedronki
U nas nr jeden byly, sa i pewnie beda Dada
Napisano 26 listopada 2012 - 14:12
Napisano 26 listopada 2012 - 14:56
Pampersy przepadly na calej lini. Przemakaja i nie sa takie chlonne. Kupilam Okruszkowi na noc Active Baby zeby wiecej siku wytrzymaly, a tu prosze przeciekly i klapa. W dzien jak jest kupa to zaraz wyplywala
U nas nr jeden byly, sa i pewnie beda Dada
a co myślicie o Haggies'?
Napisano 26 listopada 2012 - 16:17
a co myślicie o Haggies'?
U nas bylo podobnie jak po Pampersach
Napisano 26 listopada 2012 - 16:45
Na pewno dużo lepsze niż PAMPERS - porażka, mało chłonne i śmierdzą chemią
Często bokiem przeciekają nie wiem jakim cudem
Zdziadział PAMPERS
Ostatnio chyba zmienili opakowanie? powinni w pieluszki inwestować a nie opakowanie
Ja lubie bella happy
nie miałam więc się nie wypowiadam.Haggies
Napisano 26 listopada 2012 - 16:48
ja także ich używałam,chłonne,po prostu bardzo mi odpowiadały i cenowo nie było źle.Ja lubie bella happy
Napisano 26 listopada 2012 - 16:56
Napisano 28 listopada 2012 - 12:52
mloda, Huggies, były niezłe. Ale ogólnie moje typy to (w takiej kolejności): Dada, Rossmann, Huggies.
Miśka na Pampersach była dość długo i szczerze- naprawdę Dada jest nawet lepsza. A sleep&play to jakaś totalna porażka.
A ogólnie chyba wszystko zależy od mamy i dziecka
Napisano 22 listopada 2019 - 18:44
U nas dla córki używamy Huggies - o wiele tańsze niż Pampers a jakość taka sama o ile nie lepsza. Od czasu do czasu można też się załapać na promocję w jakimś markecie - teraz np jest w Carrefour
Napisano 22 listopada 2019 - 22:19
Do kiedy ta promocja w Carrefourze? Muszę siostrze szepnąć słówko, bo już przy trzecim dziecku ich używa.