To dla ciociSeicento
Ja równieżmogę szczerze polecić Hondę Civic
Opel nowszy owszem, starsze modele sobie odpuść, chociaż jakiś Mondeo przyzwoity czemu nie.
Co do gazu moim zdaniem nadaje się tylko do kuchni
Napisano 11 lipca 2013 - 17:05
To dla ciociSeicento
Ja równieżmogę szczerze polecić Hondę Civic
Napisano 11 lipca 2013 - 17:21
Generalnie dla japońców i niemieckich aut jestem na megaaa tak
Opel nowszy owszem, starsze modele sobie odpuść, chociaż jakiś Mondeo przyzwoity czemu nie.
Co do gazu moim zdaniem nadaje się tylko do kuchniNie w każde auto jest sens pakować gaz, bo mechanik owszem założy, a później będziesz sonie pluła w brodę
A samochód w gazie kupować z drugiej strony to strach bo nie wiadomo jak będzie z silnikiem i czy w ogóle faktycznie nim pojeździsz.
Napisano 12 lipca 2013 - 16:09
Właśnie w większości tak to wygląda bo w tych czasach każdy łapie okazję by zarobić. Nie jakość się liczy, a ilość, wyjątki jak wszędzie się zdarzają, ale ciężko na nie trafić.Jeśli zakładają wszystkim jak leci to to jest g..... a nie "gazownik".
VW Polo albo jakiś Seat
Napisano 12 lipca 2013 - 18:17
Lubię czytać!
Marcjanna Fornalska "Pamiętnik matki"
Napisano 12 lipca 2013 - 19:06
Napisano 25 lipca 2013 - 09:21
i tu się zgodzę, jeśli to nie jest nowsze auto gdzie założona jest sekwencja, to non stop coś się pierdzieli, częściej też pewne elementy trzeba wymieniać (kable, świece itd)Co do gazu moim zdaniem nadaje się tylko do kuchni
Nie w
Napisano 13 listopada 2013 - 12:56
Ostatnio jechaliśmy z Misiakiem i poszła nam lewa przednia opona. Dobrze, że w bagażniku było koło zapasowe. Wy u siebie w autach macie?
Teraz zmieniłam już opony na sezon zimowy i zapasówka wróciła do bagażnika. Ale jak zawsze została sprawdzona czy wszystko z nią ok. Przekonałam się, że jednak warto być tak ubezpieczonym. Lewarek i inne akcesoria też mamy w samochodzie fabrycznie więc problemu nie było.
Napisano 13 listopada 2013 - 13:27
Wy u siebie w autach macie?
Mamy:)
Ale raz mieliśmy przygodę i nawet 1 koło zapasowe nie pomogło. Jechaliśmy autkiem z moimi rodzicami. Byliśmy ponad godzinę jazdy do domu to stwierdzili, że pojadą zadupiami. Droga była tak dziurawa, że najpierw strzeliło koło z przodu a po chwili z tyłu. A w zapasie tylko 1
Pół dnia spędziliśmy na obdzwanianiu po ludziach, kto by przyjechał z zapasem.
No i przyjechał ojca kolega i wymieniali:)
Napisano 24 stycznia 2014 - 01:20
@halynka, my mamy 316i i jak słyszę bmw to mnie ściska
ja się nie mogę doczekać aż ten mój chłop pójdzie po rozum do głowy, sprzeda to badziewie póki jeszcze w ogóle chodzi, i kupi coś innego ![]()
nigdy mi się bmw nie podobało (wizualnie), a po jeżdżeniu tym przez niecałe 9 mcy moja niechęć tylko z każdym dniem sie pogłębia ![]()
edit: by to moja menda przeczytała to jak bum cyk cyk jestem od jutra skazana na komunikację miejską, i to dożywotnio ![]()
Użytkownik Madź edytował ten post 24 stycznia 2014 - 01:22
Napisano 24 stycznia 2014 - 10:29
M. zrobił mi ogromna niespodziankę i 'za to', że urodziłam mu syna podarował mi nowe auto. Mówi, że chce, żebyśmy jeździli bezpiecznie. Mi się bardzo podoba, mimo, że tej marki nie lubięBMW 318 kombi (zdjęcie pogladowe, z internetu, nie moje)
Niezły prezent:)
Osobiście BM ki ,nie podobają mi się,ale to autko niech sie dobrze sprawuje.![]()
Napisano 24 stycznia 2014 - 11:21
Wow nie jedna to by z kwiatków się ucieszyła a tu takie niespodzianki ![]()
BMW, auto jak auto. Oby odpalało, jeździło, i mało spalało.
Ale teraz na pewno wózek Ci sie zmieści do bagażnika.
My myślimy nad 7-osobowym. Teraz jeździmy hondą civic 5-drzwiąwą 1,6 silnik , benzyna+lpg, Dobre autko , ale 2 foteliki + teściowa to już scisk:/
Macie jakiś doświadczenia z konkretnymi modelami?
Love Love Love
Napisano 24 stycznia 2014 - 11:59
halynka, najważniejsze,że się teraz ze wszystkim spokojnie pomieścisz!Przy dziecku kombi to wielka wygoda. Super, że tatuś tak dba o dziecko i mamę oczywiście ![]()
Napisano 24 stycznia 2014 - 15:19
@halynka a mi się bardzo podoba
bo identyczne ma M.
![]()
Miał Opelka, miał honde, ale od paru lat wierny bmw ![]()
ogólnie bmw ma zwykle ładny przód, sedany są zgrabne ![]()
diesel?
Mi się tym osobiście dobrze jeździ. Dość duży, wygodny, mało awaryjny. Ale to dużo zależy ile kto jeździ.
Chyba jakoś teraz stuknie 3 lata jak go ma
i narazie nie zmienia na pewno ![]()
Oby dobrze się jeździło ![]()
Napisano 24 stycznia 2014 - 16:59
halynka My kiedyś też chcieliśmy BMW kupić ale zrezygnowaliśmy samochód jak samochód takie kombi według mnie jest najlepsze
fajny prezent kupił Ci twój M .
smoczkowa Zależy jaki wam się samochód marzy jaki byście chcieli , teraz tosporo jest takich 7 osobowych samochodów

Napisano 25 stycznia 2014 - 13:42
@halynka fajny prezent
też tak chce
niech sie dobrze jeździ i nie psuje
No właśnie... a propos psucia. mojemu graciołowi wczoraj stuknął miesiąc jak odmówił współpracy. Zrobiłam w nim pompę paliwa, wszystkie wtryski, rozrusznik, cały układ paliwowy jest przeczyszczony. Auto odebrałam w czwartek, a w piątek z powrotem wylądował u mechanika. Dla odmiany nie na lawecie tyko na holu. :roll; Zapowietrzył się. I wszystko byłoby super, gdyby sie dziś nie okazało, że to nie było przypadkowe, tylko została w układzie jakaś nieszczelność. Także znów czekam na dziada. I zaczynam sie coraz bardziej wkurzac, bo jasne, różne rzeczy mogą wychodzić, ale na litość boską... ile można???
Tym razem nie odbieram, póki po przestaniu nocy chłopaki nie stwierdzą, że tak... nic mu już nie jest i PALI! ech...
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
| Temat | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|
dziewczyny i szybkie samochody |
|
|
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych