Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Podyskutujmy o filmach

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
625 odpowiedzi w tym temacie

#261 prawdziwa

prawdziwa
  • Użytkownik
  • 7 postów

Napisano 19 sierpnia 2011 - 14:29

Dla mnie największą katastrofą był film 'Węże w samolocie' z Samuelem L.Jacksonem, totalna porażka :P <bezradny></span>

#262 dobra

dobra
  • Użytkownik
  • 2 604 postów

Napisano 19 sierpnia 2011 - 18:24

Dla mnie największą katastrofą był film 'Węże w samolocie' z Samuelem L.Jacksonem, totalna porażka :P <bezradny></span>

o tym filmie to szkoda nawet gadać, widziałam tylko reklamówkę w TVN po samych 10 sek pokazówki wiedziałam , że to shit będzie.
Dołączona grafika

#263 amoramor

amoramor
  • Użytkownik
  • 5 024 postów

Napisano 19 sierpnia 2011 - 20:31

Dla mnie największą katastrofą był film 'Węże w samolocie' z Samuelem L.Jacksonem

a widziałaś 'Pirania 3D'? To dopiero TOTALNA katastrofa :lol:
Już sam fakt, że jego gatunek na stronach filmowych to: horror, komedia <co></span>
Trochę mnie śmieszy, że coś może być jednocześnie straszne i śmieszne :lol: albo niech kręcą horror albo komedię, kurcze zdecydujcie się ludzie <bezradny></span>
Szczerze nie polecam tego filmu. Nooo chyba, że ktoś lubi pośmiać się z żałosnych produkcji ;-)
Scena z odgryzionym, pływającym po wodach oceanu męskim członkiem rozbawiła całą salę kinowa do łez <lol></span>

Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Look into the mirror, at yourself
Don't you like you? 
Cause I like you!  <serducho>

#264 dobra

dobra
  • Użytkownik
  • 2 604 postów

Napisano 19 sierpnia 2011 - 20:52

'Pirania 3D'? To dopiero TOTALNA katastrofa :lol:
Trochę mnie śmieszy, że coś może być jednocześnie straszne i śmieszne :lol: albo niech kręcą horror albo komedię, kurcze zdecydujcie się ludzie

bo to chodzi, na horrory chodzą tylko osoby które lubię ten konkretny gatunek, a jak już pomieszają horror z komedia + dupy, cycki to każdy D*^&^ pójdzie na to do kina i $$$ leci.

Ja tego nawet nie oglądałam, obejrząłma trailer oraz z 10 komentarzy przeczytałam i usłyszłam, tej film doby jest dla płytkich osób

Scena z odgryzionym, pływającym po wodach oceanu męskim członkiem rozbawiła całą salę kinowa do łez <lol></span>

:shock: :shock: o jaaa, o tym to nie słyszłam, ale dla oczu płci przeciwenej można było zobaczyć lesbijski tanieć wodny :lol: :roll: <bezradny></span>
Dołączona grafika

#265 amoramor

amoramor
  • Użytkownik
  • 5 024 postów

Napisano 19 sierpnia 2011 - 21:07

jak już pomieszają horror z komedia + dupy, cycki to każdy D*^&^ pójdzie na to do kina i $$$ leci.

'każdy D*^&^' :-? wypraszam sobie
Zanim się jakiś film obejrzy, nie da się ocenić czy będzie dobry czy nie (mówię oczywiście o momencie premiery kinowej), więc nie wyzywaj ludzi, którzy na tym filmie byli w kinie - bo to dość nietaktowne..

To, że jakikolwiek film jest kiepski nie oznacza, że ludzie go oglądający intelektualnie współgraja z jego poziomem :roll:

Czy ktoś widział może film 'Sala samobójców'? Bo słyszałam dużo sprzecznych opinii - a to często dobrze wróży, gdy wzbudza tyle odmiennych emocji ;-)

Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Don't you like you? 

#266 dobra

dobra
  • Użytkownik
  • 2 604 postów

Napisano 20 sierpnia 2011 - 00:36

'każdy D*^&^' :-? wypraszam sobie
Zanim się jakiś film obejrzy, nie da się ocenić czy będzie dobry czy nie (mówię oczywiście o momencie premiery kinowej), więc nie wyzywaj ludzi, którzy na tym filmie byli w kinie - bo to dość nietaktowne..

wiesz jakoś nie przejmuję się tym i mam to gdzieś czy taktowene czy nie, nie widzą to raz, a nawet jak by widzieli takie jest moje zdanie i już, niech sobie każdy ogląda co chcesz ale zdania nie zmienie że tacy ludzięw 90% to bezmózgi, chociaż sama czasem lubię głupio-debilne filmy aby się pośmiać, ale w przypadku pirani tam nic śmiesznego nie było, a trzy nie dokończyłam wyrazu

To, że jakikolwiek film jest kiepski nie oznacza, że ludzie go oglądający intelektualnie współgraja z jego poziomem

sorry ale często tak jest
Dołączona grafika

#267 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 20 sierpnia 2011 - 09:59

Prywatne sprawy załatwia się na pw :-? i w ogóle czy jest jakiś powód, żeby obrażać innych dlatego, że oglądają takie a nie inne filmy? Zakończcie dyskusję, bo nie przyniesie nic innego jak kłótnię.

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#268 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 20 sierpnia 2011 - 11:08

a widziałaś 'Pirania 3D'?

a własnie chciałam ogladac :lol: ale kurcze słyszałam tyle ciekawostek ze sobie odpuszcze :-P

jest dla płytkich osób

mysle ze nie ma co tak mowic, to z ektos go objerzy nie znazy ze jest płytki.

ale zdania nie zmienie że tacy ludzięw 90% to bezmózgi, chociaż sama czasem lubię głupio-debilne filmy aby się pośmiać,

:shock: czyli po tych słowach mozna by stwerdzic ze jestes taka sama skoro czasem lubisz obejrzec głupio debilne filmy.
Nie zawsze musimy ogladac tylko ambitne filmy. Madre, najlpiej psychologiczne.

Ogladał kto moze filmy :
Julia Julie ( jesli tytuł nie pokreciłam )
Zanim Odejda wody
Oczy juli
oraz Medium ??
Prosilam o wszystko, zeby cieszyc sie zyciem.
Dostalam zycie, zeby cieszyc sie wszystkim

#269 Madź

Madź

heksa

• Użytkownik
  • 4 069 postów

Napisano 20 sierpnia 2011 - 11:11

Oczy juli

Pisałam o tym filmie całkiem niedawno
podyskutujmy-o-filmach-vt6814,240.htm#522411

Zanim Odejda wody

U mnie były 3 albo 4 podejścia do tego filmu - ani razu nie dotrwałam do końca <bezradny></span>
“One, remember to look up at the stars and not down at your feet.
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”

#270 amoramor

amoramor
  • Użytkownik
  • 5 024 postów

Napisano 20 sierpnia 2011 - 11:18

Julia Julie ( jesli tytuł nie pokreciłam )

odwrotnie - Julie i Julia :mrgreen:
Ja oglądałam i wg mnie świetny film <ookk></span>
Geeeenialna gra aktorska Meryl Streep - zresztą gdzie ona nie jest genialna? :mrgreen:
Może nie jest to szczególnie ambitne kino, jednak pewne życiowe problemy i rozterki porusza - można sobie dzięki niemu parę rzeczy uzmysłowić czy przemyśleć - jak chociażby fakt bycia upartym w dążeniu do celu ;-)
Tylko ostrzegam bo jak od tych wszystkich przepisów i dań, które przewijają się przez film robiłam się co chwilę głodna :mrgreen:

Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Don't you like you? 

#271 Torii1988

Torii1988
  • Zbanowani
  • 8 196 postów

Napisano 20 sierpnia 2011 - 11:23

Zanim Odejda wody

widziałam.
liczyłam, że będzie równie śmieszny jak "Kac Vegas"
ale niestety nie. nic specjalnego

#272 dobra

dobra
  • Użytkownik
  • 2 604 postów

Napisano 20 sierpnia 2011 - 17:02

czyli po tych słowach mozna by stwerdzic ze jestes taka sama skoro czasem lubisz obejrzec głupio debilne filmy.
Nie zawsze musimy ogladac tylko ambitne filmy. Madre, najlpiej psychologiczne.

dokładnie tak

Z SERII POLECAM :

DLA NIEJ WSZYSTKO, 2010, THE NEXT THREE DAYS
Gatunek: Dramat
Główna rola: Russell Crowe

Film GENIALNY.
Dwa razy się popłakałam.
Wiecej pisać nie będę, wszystko w opisie, trzeba obejrzeć samemu.

Opis filmu: John Brennan (Russell Crowe) uważa swoje życie za doskonałe, dopóki jego żona, Laura (Elizabeth Banks) nie zostaje aresztowana za makabryczne morderstwo, którego twierdzi, że nie popełniła.Trzy dni przed wyrokiem John stara się zapobiec rozpadowi rodziny - wychowuje syna i wykłada na college'u, jednocześnie zbierając dowody, by udowodnić niewinność swojej żony. Po odrzuceniu ostatniej apelacji za jedyną szansę mężczyzna uważa ucieczkę Laury z więzienia. pomocy u doświadczonego uciekiniera
wkraczając w niezwykle niebezpieczny świat i ryzykując wszystko dla ukochanej kobiety.

Dołączona grafika

#273 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 20 sierpnia 2011 - 17:40

dobra, źródło :!:
“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one”

#274 LadyNefretete

LadyNefretete
  • Użytkownik
  • 6 718 postów

Napisano 01 września 2011 - 12:40

Sam reż. Jessie Nelson
To wzruszająca opowieść o opóźnionym w rozwoju Samie, który musi stoczyć długą i prawdopodobnie bolesną walkę o odzyskanie praw rodzicielskich. Chce zaopiekować się swoją córką, którą odebrali mu urzędnicy z opieki społecznej. U boku Sama staje Rita, adwokat, która sama jest matką. Dzięki niezwykłemu klientowi i z pozoru zwykłej sprawie, Rita nauczy się czegoś ważnego o życiu i przede wszystkim o rodzicielstwie.

Strasnie piekny film, GENIALNE aktorstwo Seana Penn'a, który stworzył postać opóźnionego w rozwoju Sam'a tak wiarygodnie, że widz ani przez chwilę nie odczuwa, że to tylko gra aktorska. Oprawa muzyczna będzie prawdziwym rarytasem, jeżeli ktoś lubi muzykę zespołu The Beatles.. Ogladłam do 3 w nocy bo nie mogłam się oderwać i ryczałam jak debil. Polecam bardzo bardzo ;-)

Dołączona grafika

źródło: filmweb
"You've gotta dance like there's nobody watching,
Love like you'll never be hurt,
Sing like there's nobody listening,
And live like it's heaven on earth."

#275 amoramor

amoramor
  • Użytkownik
  • 5 024 postów

Napisano 01 września 2011 - 12:52

LadyNefretete, a gdzie można go obejrzeć? :D
Bo patrzyłam na 3 stronach i dostępny był tylko na jednej w wersji po angielsku <bezradny></span>

Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Don't you like you? 

#276 malra

malra
  • Użytkownik
  • 2 postów

Napisano 20 września 2011 - 22:12

Mas ktoś jakieś spostrzeżenia co do "Drive" - byłam w ostatnią sobotę i ciekawią mnie Wasze opinie - film genialny czy nuda roku?

#277 kurka

kurka
  • Użytkownik
  • 9 postów

Napisano 21 września 2011 - 10:29

szefowie wrogowie porównując z komediami jakie ostatnio wyszyły ten plasuje się naprawdę wysoko. Można było się pośmiać

#278 amoramor

amoramor
  • Użytkownik
  • 5 024 postów

Napisano 21 września 2011 - 11:33

Sam reż. Jessie Nelson

Polecam bardzo bardzo

Podpisuję się wszystkimi kończynami <ookk></span>

Po prostu NIESAMOWITA gra aktorska Seana Penn'a! Jest w tej roli tak autentyczny, tak prawdziwy, tak fascynujący. Dawno nie widziałam tak genialnie zagranej roli.
Cały film opowiada świetną historię, ukazuje ludzkie emocje i zmagania z przeciwnościami życia.

ryczałam jak debil

Też nie umiałam powstrzymać łez

Mówiąc krótko - POLECAM - jeśli lubicie oglądać nieco ambitniejsze filmy, poruszające problematykę ludzkiego życia.

Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Don't you like you? 

#279 LadyNefretete

LadyNefretete
  • Użytkownik
  • 6 718 postów

Napisano 23 września 2011 - 21:43

Hesher reż. Spencer Susser
T.J. (Devin Brochu) jest trzynastoletnim chłopcem, którego matka nagle ginie w wypadku samochodowym. Zarówno on, jak i jego ojciec Paul (Rainn Wilson) są zdruzgotani tym wydarzeniem i przeprowadzają się do babci T.J.'a. Pewnego dnia wracając do domu ze szkoły, T.J. spotyka Heshera (Joseph Gordon-Levitt) - dwudziestokilkuletniego mężczyznę, który jest samotnikiem, nienawidzącym świata i wszystkich którzy w nim żyją, o długich tłustych włosach, mającym domowej roboty tatuaże, który dużo pali i mieszka w swoim vanie. Staje się zarówno mentorem jak i prześladowcą chłopaka oraz wciąga go w kłopoty, których ten, wcześniej, nawet nie umiał sobie wyobrazić. Jednak prawdziwe problemy zaczną się dopiero, gdy chłopcy spotykają Nicole (Natalie Portman). T.J. zacznie się w niej podkochiwać, lecz jego fantazje legną w gruzach za sprawą Heshera

Ładny, trochę zwariowany i smutny film. Podoba mi się aktorstwo, i absurdalne niekiedy poczucie humoru reżysera. Ogólnie POLECAM

Dołączona grafika

"You've gotta dance like there's nobody watching,
Love like you'll never be hurt,
Sing like there's nobody listening,
And live like it's heaven on earth."

#280 dobra

dobra
  • Użytkownik
  • 2 604 postów

Napisano 24 września 2011 - 08:07

A ja wczoraj obejrzałam film "JESTEM BOGIEM" 2011 w głównej roli z urocznym Bradleyem Cooperem plus do tego rola Roberto De Niro.

Polecam w 100%

Przyznam, że początek był nudny i w pierwszej chwili pomyślałam, że film przereklamowany, ale po jakiś 10min wciągnął mnie.

Dołączona grafika
Wyobraź sobie narkotyk, który czyni Twój mózg niezwykle wydajnym i sprawia, że chłoniesz ogromną wiedzę. Narkotyk, który czyni cię nadzwyczaj skupionym, szybkim, sprawnym, a nawet atrakcyjnym. Narkotyk, dzięki któremu pokonujesz wszystkie ograniczenia. Niewyobrażalne staje się możliwe nawet dla Eddiego, który od życia nie spodziewa się niczego. Zażycie specyfiku pozwala mu osiągnąć sukces o jakim zawsze marzył. Ceną, jaką przychodzi mu zapłacić, są: bóle głowy, omdlenia, utraty świadomości, niekontrolowane wybuchy przemocy..
Dołączona grafika

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych