myślałam, że wyłączymy to w pizdu, a tu takie miłe zaskoczenie
Podyskutujmy o filmach
Napisano 29 lipca 2011 - 16:18
Love like you'll never be hurt,
Sing like there's nobody listening,
And live like it's heaven on earth."
Napisano 29 lipca 2011 - 16:25
moze jak ktos kocha horrory to dla niego Sierociniec to nic.dla mnie to nie był, ot taki filmik, dla mnie horrem był film " Zejście / descent "
Zawsze moge zaczac ogladac i ...wyłaczyc
Napisano 29 lipca 2011 - 16:25
Dla Ciebie może nie, ale mimo wszystko to jest horror i nie wprowadzaj Sajuri i innych w błąd.dla mnie to nie był
Takie sobie to byłoZejście
Mi właśnie średnio. Wiele pewnie robiło to, że oglądaliśmy go z kolegą Ł., który już go widział i komentował akcję nim ta pojawiała się na ekranieLabirynt też mi się strasznie podobał
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”
Napisano 29 lipca 2011 - 16:28
własnie..bo on chyba nalezy do kategorii horror .ale mimo wszystko to jest horror i nie wprowadzaj Sajuri i innych w błąd.
nie ogladałam . Za to Lsnienie tak. Bez dzwieku.I co chwila dawałam spacjedobra napisał/a:
Zejście
Takie sobie to było Straszny może i faktycznie, ale fabuła bardzo przewidywalna.
o matko nie znosze jak ktos tak robiktóry już go widział i komentował akcję nim ta pojawiała się na ekranie
Napisano 29 lipca 2011 - 16:33
Beznadziejnie sie ogląda jak ktoś takk spoilerujeWiele pewnie robiło to, że oglądaliśmy go z kolegą Ł., który już go widział i komentował akcję nim ta pojawiała się na ekranie
Love like you'll never be hurt,
Sing like there's nobody listening,
And live like it's heaven on earth."
Napisano 29 lipca 2011 - 16:54
nbikogo nie wprowadzam w błąd, to że np na filmwebie tak KTOŚ napisał to nie znaczy , żę tak jest to horror, tam wiele rzeczy piszą a jak się obejrzy odbiega od rzecz.Dla Ciebie może nie, ale mimo wszystko to jest horror i nie wprowadzaj Sajuri i innych w błąd.dla mnie to nie był
i to jest horror właśnieTakie sobie to byłoZejście
Straszny może i faktycznie,
jasne już Ci uwierzę że przewidziałaś sam koniec, jak panna wybiega z lasu (jak tam tam było ) a tak na prawdę okazuje się że śniła i nadal jest w jamie potwora ..no chyba że jasnowidzem jestesale fabuła bardzo przewidywalna.
Napisano 29 lipca 2011 - 17:15
to że np na filmwebie tak KTOŚ napisał to nie znaczy
tu trailer do filmu:
http://www.youtube.com/watch?v=aNFLGj_EuuE
Wiesz co? U mnie oglądanie tego filmu wyglądało tak jak wygląda oglądanie meczów u facetów. Ciągle tylko gadałam do telewizora: "I gdzie leziecie głupie baby, przecież was zeżrą", "Uciekać! Nie tam!", "No chyba was porąbało". A koniec jak koniec. Trzeba było powiedzieć komuś gdzie się lezie - dostały za swojejasne już Ci uwierzę że przewidziałaś sam koniec
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”
Napisano 29 lipca 2011 - 17:49
widzę , że całkiem oddmienne zdanie niż ja masz, a co do ogłądanie Twojego to nie będę się wypowiadaćWiesz co? U mnie oglądanie tego filmu wyglądało tak jak wygląda oglądanie meczów u facetów. Ciągle tylko gadałam do telewizora: "I gdzie leziecie głupie baby, przecież was zeżrą", "Uciekać! Nie tam!", "No chyba was porąbało". A koniec jak koniec. Trzeba było powiedzieć komuś gdzie się lezie - dostały za swojejasne już Ci uwierzę że przewidziałaś sam koniec
Napisano 29 lipca 2011 - 18:11
i tak jak ktoś już wspomniał - ścieżka dźwiękowa bardzo dobra
'trainspotting' - podobny gatunek ale ponoć bardziej wstrząsający.. ja dotrwałam do bodajże 20 minuty i nie dałam dalej rady.. przez tą scenę w toalecie.. nie będę dokładnie mówiła o co chodzi, bo może są na forum osoby, które zechcą same obejrzeć film
Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Look into the mirror, at yourself
Don't you like you? Cause I like you!
Napisano 29 lipca 2011 - 21:14
Jak juz jestesmy przy temacie tego filmu to NIE POLECAM kontynuacji tego "horroru"
Oszołomiona, zakrwawiona i oniemiała po traumatycznych przejściach Sarah Carter wyłania się samotnie z labiryntu jaskiń w Appalachach, gdzie rozegrały się zdarzenia, stanowiące fabułę Zejścia. Miejscowy szeryf Redmond Vaines zmusza ją do ponownego zejścia pod ziemię, żeby pomogła ekipie ratunkowej w desperackich poszukiwaniach jej pięciu zaginionych przyjaciółek. Kiedy ekipa zagłębia się coraz bardziej w labirynt jaskiń, Sarah zaczyna sobie coraz więcej przypominać i uświadamiać przerażający los, jaki grozi członkom misji ratunkowej.
filmweb.pl
Film od poczatku jest przewidywalny, wiecej ziewalam niz sie balam
Czytajac zapowiedzi myslalam, ze bedzie to cos mega, a tu lipa
Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.
Napisano 29 lipca 2011 - 21:21
Przychylam się. Modyfikacja pierwszej części, drobne zmiany kosmetyczne, fabuła do kitu. Nie wiem jak nienormalnym trzeba być, żeby się drugi raz godzić przeżywać to samo - z dupy to wyciągnęli. Chyba nawet nie dotrwałam do końcaNIE POLECAM kontynuacji tego "horroru"
A to mnie rozwaliło (góra okładki):
"Zejście - najbardziej przerażający film od czasów obcego."
Napisano 30 lipca 2011 - 00:23
Właśnie jestem poA ja ostatnio oglądałam "Lincoln Lawer" z Matthew McConaughey.
Powiem tak - sceptycznie byłam nastawiona z powodu tego, że była to pierwsza książka Conelly'ego, którą przeczytałam, ale zostałam pozytywnie zaskoczona, bo pomimo tego, że niektóre wątki są skrócone to wszystko mi się zgadzało. Aktorzy świetnie dopasowani. Muzyka świetna. Niektóre sceny zostały jakby wycięte z mojej wyobraźni. Lodzio-miodzioFilm trochę pokręcony i w pewnym momencie się troche pogubiłam, ale mimo wszystko podobał mi się.
Ja znałam końcówkę na samym początku, ale to pikuśDo końca nie miała pewności jak się zakończy
Przy czytaniu był czas na dochodzenie do tego samemu - w filmie wątek z "bransoletką" był skrócony, więc łatwo jest dać się podejść i wtedy zaskoczenie na koniec jest na pewno.
Polecam, polecam!
Napisano 30 lipca 2011 - 05:52
no i wszystko jasneobcego."
Zobaczyłam sobie zapowiedz Sierocinca i lekko mnie zmroził.
Ja bymna horror do kina nie mogła isc, obciach byłby rowny
Napisano 30 lipca 2011 - 15:37
Ja też. Zasiedziałabym się na chłopie albo na sąsiedzie ze strachuJa bymna horror do kina nie mogła isc, obciach byłby rowny
[ Dodano: 2011-07-30, 19:34 ]
Właśnie jestem po "Wciąż ją kocham" i poryczałam się w podobnych momentach co w książce (z drobnymi zmianami w stosunku do książki Sparksa)
Napisano 31 lipca 2011 - 12:40
A ja polecam.
Swoja odpowiedz uzasadniamy.
[ Dodano: 2011-07-31, 13:41 ]
pająki
Pajakow sie nie boje
Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.
Napisano 02 sierpnia 2011 - 09:00
No ale czytałam gdzieś, że wyreżyserują ciąg dalszy czyli "Zejście 3".
Jeśli chodzi o horrory to wczoraj oglądałam "Oddział". Cała akcja dzieje się w szpitalu psychiatrycznym. Momentami się gubiłam, ale ogólnie ciekawy, miałam dreszczyk niepokoju, także polecam (może komuś się spodoba).
Napisano 02 sierpnia 2011 - 09:06
Tak prawie z wszystkimi filami jestNa mnie 2 część nie zrobiła takiego wrażenia jak pierwsza,
to do przewidzenia była, po tym jak skończyła się II cz/.czytałam gdzieś, że wyreżyserują ciąg dalszy czyli "Zejście 3".
Już pisałam wcześniej recenzjęo tym, także poleciłam.oglądałam "Oddział". Cała akcja dzieje się w szpitalu psychiatrycznym. Momentami się gubiłam, ale ogólnie ciekawy, miałam dreszczyk niepokoju, także polecam (może komuś się spodoba).
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych