noo, tak napisałam, vivat czytanie postówchyba jakieś romansiło/dramat , dobrze zgaduję ?
ja tam wolę zeby film był o czymś a nie teledyskiem z ładnymi osobamiwiesz musi się dobrze i przyjemnie oglądać
Napisano 23 lipca 2011 - 07:40
noo, tak napisałam, vivat czytanie postówchyba jakieś romansiło/dramat , dobrze zgaduję ?
ja tam wolę zeby film był o czymś a nie teledyskiem z ładnymi osobamiwiesz musi się dobrze i przyjemnie oglądać
Napisano 23 lipca 2011 - 13:28
ale jakoś odrzuca mie obsada, nikogo tam nie znam, i (może to wstyd ale ja tak mam) że aktrki/aktorzy mi się nie podobają
obejrzę ale w ostaniej kolejności , jakieś stare te aktorki są
Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.
Napisano 26 lipca 2011 - 16:28
Ja POLECAM komedię pt. " Druhny" / Bridesmaids (2011)
Film opowiada o przedślubnych perypetiach druhen. Komedia lekka i przyjemna ogólnie można się pośmiać.
Napisano 26 lipca 2011 - 16:46

Gdzieś w Europie Wschodniej grupa amerykańskich sportowców świętuje swe zwycięstwo w międzynarodowych zawodach. Przed udaniem się w dalszą drogę, postanawiają spędzić noc w jednym z miejscowych klubów. Upojna zabawa i litry wypitego alkoholu sprawiają, że Amerykanie spóźniają się na swój pociąg. Z pomocą przychodzi im miejscowa lekarka, która poleca zapaśnikom inny pociąg jadący do Odessy. Szczęście sportowców nie trwa jednak długo. W trakcie podróży zaczynają znikać kolejni pasażerowie, a upiorny środek lokomocji okazuje się być łowiskiem dla sadystycznych handlarzy ludzkimi organami. Rozpoczyna się krwawe polowanie.
Napisano 26 lipca 2011 - 18:22
ja również nie polecam. Dobrnęłam może do 20 minuty filmu. Może nastawił mnie jego opis "hangover dla kobiet" a może coś innego... jednak film mnie okrutnie rozczarował. Początek wlókł się jak flaki z olejem... Może w środku się rozkreca... nie wiem, sprawdzać nie zamierzamJa POLECAM komedię pt. " Druhny" / Bridesmaids (2011)
Film opowiada o przedślubnych perypetiach druhen. Komedia lekka i przyjemna ogólnie można się pośmiać.
A JA NIE POLECAM![]()
![]()
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Napisano 26 lipca 2011 - 19:19
Po zapowiedziach spodziewałam się czegoś lepszego, tymczasem film jak dla mnie nudny
no to juz 3 taka opinia. Ja nie lubuje sie zbytnio w komediach romat. wiec sobie odpuszcze ten filmja również nie polecam.
jeju tylko nie horror bo bym nie spała przez tydzienHorror z gatunku tych średnich,
Napisano 26 lipca 2011 - 20:48
tak właśnie go reklamują, tymczasem.. teksty nie dorastają Kacvegas do piętMoże nastawił mnie jego opis "hangover dla kobiet"
Może w środku się rozkreca... nie wiem, sprawdzać nie zamierzam
Napisano 27 lipca 2011 - 09:22
a tam - marudziszjeju tylko nie horror bo bym nie spała przez tydzien
Napisano 27 lipca 2011 - 12:19
Ale można go sobie ściągnąć z neta za darmo i obejrzećtakże na pewno nie warto wydawać kasy żeby się na niego wybrać do kina
Ten Hostel 1 i 2 oglądałam ale w pewnych chwilach nie mogłam patrzeć, za to Połówek oglądał bez problemuMi osobiście film bardzo przypominał "Hostel" (tyle, że na szynach
).
Napisano 29 lipca 2011 - 09:52
ja również nie polecam. Dobrnęłam może do 20 minuty filmu. Może nastawił mnie jego opis "hangover dla kobiet" a może coś innego... jednak film mnie okrutnie rozczarował. Początek wlókł się jak flaki z olejem... Może w środku się rozkreca... nie wiem, sprawdzać nie zamierzamJa POLECAM komedię pt. " Druhny" / Bridesmaids (2011)
A JA NIE POLECAM![]()
![]()
Napisano 29 lipca 2011 - 15:36
Napisano 29 lipca 2011 - 15:40
Faktycznie warto - bardzo dobry film. Z tej samej kategorii mogę Ci jeszcze polecić "Trainspotting" jeśli nie widziałaś"Requiem dla snu' ?
Napisano 29 lipca 2011 - 15:56
a tak, muzyke z tego fimu uwielbiam, ale mało wiem na temat filmu. Czy to bardziej pod horror, a moze dramat ?mi jedynie podobała się ścieżka dźwiękowa
nie, nie ogladałam. Ale jak wstasajace ? na jednym forum dziewczyna pisała ze nie mogła spac pare dni"Trainspotting"
Napisano 29 lipca 2011 - 16:05
Napisano 29 lipca 2011 - 16:09
ja własnie się zabieram do tego od dawna i sie nie mogę zabraćSierociniec
świetne filmy moim zdaniam. PRawda, że drastyczne momentami, ale ciekawe i na pewno warte obejrzenia.Requiem dla snu" i "Trainspotting
Napisano 29 lipca 2011 - 16:11
Genialny film, nie jest to horror, ale trzyma w napięciu, do końca filmu nie wiemy o co chodzi, wszystko na końcu się wyjaśniaA Sierociniec ?
Napisano 29 lipca 2011 - 16:14
To jest horror i to z gatunku tych lepszychGenialny film, nie jest to horror
A Sierociniec ?
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych