Jak opanować apetyt.
Napisano 05 lipca 2011 - 12:52
ale nie mam poysłu co by to mogło byc
Napisano 05 lipca 2011 - 19:41
Zazwyczaj 10 minut po sytym obiedzie zjadłabym już coś
Napisano 06 lipca 2011 - 17:40
oo ja dziwneAle ja nie tyję od jedzenia prawie w ogóle. tylko wiecznie jestem głodna. I myślę tylko o jedzeniu.
może masz tak mega szybką przemianę materii , mój P. tak samo ma 10 min po zdjedzeniu mógłby zjeść kolejny posiłek - on tak tłumaczy już sięstrawiło i czuje pusto w żołądkuZazwyczaj 10 minut po sytym obiedzie zjadłabym już coś
Napisano 09 lipca 2011 - 09:10
Nie wiem już jak mam opanować ten apetyt... postanowiłam zrezygnować przede wszystkim z fas foodow bo mnie to zgubiło, napoi gazowanych i słodyczy ... wyjdzie mi to na lepsze zapewne
Ale zastanawiam się czy ćwiczeniami można zmniejszyć obwód bioder... bo mam Rozmiar M już
Napisano 09 lipca 2011 - 09:17
Wiesz, wiele rzeczy zmienia się wraz z wiekiemmyślałam że nie mam tendencji do tycia...
Nie można zakładać, że jeśli jest fajnie teraz, to za 5 lat też tak będzie
Ale kiedy to takie pysznościpostanowiłam zrezygnować przede wszystkim z fas foodow (...) wyjdzie mi to na lepsze zapewne
Pewnie jakoś się da, podpytaj DobrąAle zastanawiam się czy ćwiczeniami można zmniejszyć obwód bioder
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”
Napisano 09 lipca 2011 - 09:19
a szkodaOrganizm się zmienia i takie tam bzdety
i to jakieAle kiedy to takie pyszności
też mi od razu nasunęła się na myślPewnie jakoś się da, podpytaj Dobrą
Napisano 09 lipca 2011 - 09:54
a możę tylko Ci się wydaje, może to tylko wodaco widać po mojej figurze... zaczynam tyć
aj tam przesadzaszzałamuje mnie to powoli bo myślałam że nie mam tendencji do tycia...
to idealny rozmiar , sama chciałbym mięc więcej ciałka, a co do obwodu można zmiejszyć ale na pewno nie w tydzień albo miesiac , i zależy to jeszcze od Twojej sylwetki, to gdzie gubisz itp sama musisz siebie zaobserwowaćAle zastanawiam się czy ćwiczeniami można zmniejszyć obwód bioder... bo mam Rozmiar M już
[ Dodano: 2011-07-09, 10:57 ]
wszystko się daPewnie jakoś się da, podpytaj Dobrą
Napisano 12 lipca 2011 - 15:08
ja tego własciwe nie jadam.z fas foodow bo mnie to zgubiło, napoi gazowanych
U mnie błedem stało sie podjadanie , to raz. Dwa- jak cos zjem po 19 bo zawsze jadłam najpozniej 18 nawet jak pracowałam i miałam studia.
Teraz z pewnych powodów nie moge jesc słodkiego, a raczej nie powinnam . Wiec jak widac - da sie zrezygnowac.
Wroce chyba do majeranku bo jak go piłam to chudłam
Napisano 12 lipca 2011 - 17:15
także nie jem, od xxx lat, ostanio czasami jem jak jest jakaś okazja np urodziny albo P. chce razem zjeść coś żeby przyjemniej byłonie moge jesc słodkiego, a raczej nie powinnam . Wiec jak widac - da sie zrezygnowac.
nie wiedziaalm że jest w płynnej postacimajeranku bo jak go piłam to chudłam
Napisano 12 lipca 2011 - 17:36
zioła zaparzałamnie wiedziaalm że jest w płynnej postaci
Wiec jesli ktos chce - to szklanka dziennie. Poprawiaja przemiane materii. Ale nie wiecej. Bo to ze zioła nie znaczy że mozna pic dowoli
Napisano 12 lipca 2011 - 18:02
Tu troche :
Działanie: reguluje trawienie, pomaga w nieżycie żołądka i chorobach układu pokarmowego. Ze względu na dużą zawartość garbników (do 1% w suchym zielu) zalecany przy biegunkach. Herbatka z ziela ma właściwości uspokajające. Olejek bywa używany do inhalacji przy nieżytach górnych dróg oddechowych.
zrodło: wikipedia .pl
Mi pomogła
Napisano 12 lipca 2011 - 18:04
Napisano 14 lipca 2011 - 14:00
Napisano 15 lipca 2011 - 01:24
Napisano 08 sierpnia 2011 - 11:14
Drogie dziewczyny skończyłam nie dawno 36s i schudłam 7 kg !! normalnie aż się sama sobie podobam (w końcu
Napisano 29 maja 2013 - 13:17
Napisano 20 lipca 2013 - 23:10
Napisano 19 września 2013 - 11:15
Napisano 19 września 2013 - 11:51
Jeśli jest w formie przekąski - np suszone jabłka.A jak oceniacie działanie błonnika na zmniejszenie apetytu? Pomaga?
Ponadto podjadam pestki słonecznika czy dyni, oraz migdały.