tak myślałam że to ten z tv ułan batorTylko kto to Bilguun Ariunbaatar
Możesz go kojarzyć z wywiadów u Majewskiego![]()
Taniec z gwiazdami
Napisano 31 lipca 2011 - 07:24
Napisano 31 lipca 2011 - 09:41
Taksiostra tej Krupy z Top model ??
Katarzyna Pakosińska - ta z Kabaretu Moralnego Niepokoju z tym zabójczym śmiechemwogole nie kojarze.
Kazimierz Mazur - Kamil z Na Wspólnej
Jagna Marczułajtis - Sajuri
faktycznie kojarzęMożesz go kojarzyć z wywiadów u Majewskiego
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”
Napisano 31 lipca 2011 - 09:44
aaaa to ona fajnaKatarzyna Pakosińska - ta z Kabaretu Moralnego Niepokoju z tym zabójczym śmiechem
nie ogladamKazimierz Mazur - Kamil z Na Wspólnej
cos mi sie wydaje ze bedzie nieciekawie
Napisano 31 lipca 2011 - 10:20
hahaha to ja już wiem komu będę kibicowaćKazimierz Mazur - Kamil z Na Wspólnej
Napisano 31 lipca 2011 - 18:15
co do skladu to jest pare osób , które nie trawie. ale wielkich gwiazd to ja nie widze. sporo gwiazdeczek tvn, moze nikt sie nie zgodził is woich po wsciskali, pewnie im powiedzieli, ze jak sie nie zgodza to spadna z anteny
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 31 lipca 2011 - 18:22
Na wszystkie edycje, które do tej pory leciały w tv obejrzałam może 5 odcinków..
Zapewne również tej edycji oglądać nie będę
Ciekawi mnie jedynie jak Natasza poradzi sobie w roli prowadzącej, więc będę podczytywać Wasze opinie w tym wątku
najlepszy tekst jaki usłyszałam dzisiejszego dniawyrobił sie jak gówno w przereblu
Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Look into the mirror, at yourself
Don't you like you? Cause I like you!
Napisano 31 lipca 2011 - 18:33
Wystarczy obejrzeć 1 odcinek i można wyrobić sobie własne zdanieCiekawi mnie jedynie jak Natasza poradzi sobie w roli prowadzącej, więc będę podczytywać Wasze opinie w tym wątku
Napisano 31 lipca 2011 - 20:41
byłego meza skrzyneckiej
Byly policjant, ktory poprowadzil jakis program i od razu "gwiazda"
Marta Krupa - chce sie pokazac dzieki siostrze. Co one takiego osiagnely, zeby robic z nich "gwiazdy"
Szpak stara sie wykorzystac swoje 5 minut na kazdy mozliwy sposob wiec, ze sie zgodzil to mnie nie dziwi.
Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.
Napisano 03 sierpnia 2011 - 11:22
Napisano 03 sierpnia 2011 - 16:31
Ja tego nawet za darmo bym nie chciała obejrzeć, przejadło sięJak ktoś z was chciałby potańczyć, albo po prostu zobaczyć jak tańczą najlepsi tanecznych programów TVN, to w weekend 9-10 w Porcie Wisła będą warsztaty i pokazy Stefano Terazzino, Pauliny Biernat oraz Ani Kapery z Karolem Niecikowskim!
Napisano 03 sierpnia 2011 - 17:24
tak jak ten goralchce sie pokazac dzieki siostrze
zielinska podobno bedzie tanczyc z maserakiem
Napisano 13 sierpnia 2011 - 13:21
Zgadza się dziś czytałam o składzie i zdjęcia par tez były pokazane.zielinska podobno bedzie tanczyc z maserakiem
Od siebie tylko dodam, że kojarzę może tylko 3 osoby
Według mnie szału nie będzie...
Napisano 17 sierpnia 2011 - 21:08
Napisano 08 września 2011 - 14:10
Mysle ze program sie przejadł.A Michał szpak... no coz.Ten jego wizerunek jest super na scenie, ale w tancu jakos do mnie nie gada.
Napisano 08 września 2011 - 14:48
Na początku jak stała z Gąsowskim, to chyba zapomniała języka albo coś jej się stało z gardłem, bo nie potrafiła nawet zdania poprawnie powiedzieć, jąkała się
Wyjątkowo kojarzę wszystkie "gwiazdy"
PS. I nie zamierzam tego dalej oglądać
Napisano 08 września 2011 - 15:39
Ja jedynie przelotem obejrzałam. Ale nigdy nie obejrzałam wszystkich odcinków danych edycji. Jakoś mnie nie powala ten program. Ileż możnaPS. I nie zamierzam tego dalej oglądać
Napisano 09 września 2011 - 13:31
aja tak, nie powiem. Kiedys ten program ogladałam ale w pewnym momencie miałam dosc.Ale nigdy nie obejrzałam wszystkich odcinków danych edycji.
ciekawe czemu tyle osob jej nie lubiNo i jeszcze ta Natasha
Napisano 09 września 2011 - 13:37
Dokładnie,po tym jak moja teściowa non stop komentowała ten program i zachwycała się co poniektórymi niby gwiazdami.Kiedys ten program ogladałam ale w pewnym momencie miałam dosc.
Napisano 13 września 2011 - 16:55
a moim zdaniem ludzie wyrzucaja ludzi, którzy nie sa gwiazdami , tylko osobami , która wybiły sie na czyjs plecach , albo tego probuja
Napisano 25 września 2011 - 20:32