Patrząc na to jak wiele osób w internecie już tym dosłownie rzyga to jest to co najmniej dziwne. Tymbardziej, że tańczą tam coraz to mniej znane gwiazdywytłumaczcie mi - naprawdę ktoś jeszcze to ogląda?
Ten program powinien zmienić tytuł
Napisano 19 czerwca 2011 - 23:18
Patrząc na to jak wiele osób w internecie już tym dosłownie rzyga to jest to co najmniej dziwne. Tymbardziej, że tańczą tam coraz to mniej znane gwiazdywytłumaczcie mi - naprawdę ktoś jeszcze to ogląda?
Napisano 25 czerwca 2011 - 11:43
Napisano 25 czerwca 2011 - 18:26
ale polacy jeszcze ani razu się nie wysilili, jak do tej pory na TVN są same programy ściągnięte z uk czy usaMogliby się wysilić i zrobić jakiś ciekawszy program,
tak jak teraz leci powtórka x-factor(jak pamięć mnie nie myli) no pewnie najlepiej strzelić powtórkę i w dupie mnie wszsytko, mogli by trochę od siebie dać i w tym czasie wrzucić jakiś fajny filmniż po raz 20 oglądać to samo w kółko.
ja się tak zastanawiam czy zwycięzca nie jest ustawiony na samym początkuI tak zwycięzcy są już mniej więcej znani na samym początku
Napisano 02 lipca 2011 - 21:48
Napisano 03 lipca 2011 - 07:31
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Napisano 03 lipca 2011 - 09:13
szkodaAle, że Martynę udało im się zwerbować
Napisano 04 lipca 2011 - 10:42
WłaśnieAle, że Martynę udało im się zwerbować
Napisano 05 lipca 2011 - 17:45
Napisano 05 lipca 2011 - 18:03
Ponoc Zielinska Kaska ma wystapic , nie znosze tej baby
Napisano 11 lipca 2011 - 19:30
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 11 lipca 2011 - 21:01
nastapena "gwiazda " bedzie brat chyba bachledy - curus
Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.
Napisano 11 lipca 2011 - 22:02
Jakoś zawsze mi się wydawało, że nie weźmie udziału w tego typu programieWojciechowska dala sie namowic
Napisano 11 lipca 2011 - 22:22
może kasy brakuje, albo się nudzi, nie ma pracy ..nie wiemy dlaczego a może po prostu chceJakoś zawsze mi się wydawało, że nie weźmie udziału w tego typu programieWojciechowska dala sie namowic
to prawdaTak poza tym męczy mnie, że ten program jeszcze jest, bo mogli by na jego miejsce coś ciekawszego wprowadzić.
Napisano 11 lipca 2011 - 22:33
Oglądałam pierwsze dwie edycje może, i to nie zawsze, jakoś nie kręcił mnie ten program. Teraz jak tylko widzę, że leci w TV od razu przełączam, aż mnie mdli jak na to spojrzęprzyznawać się kto to ogląda ?
Napisano 22 lipca 2011 - 20:49
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 22 lipca 2011 - 20:53
ooo nie, tylko nie ona. To juz bym wolała Cichopek chybadzis czytałam, ze poprowadzi urbanska,
Jolanta? ta co grała w Ławeczce ? ooo fajnie,lubie jaa oceniac zamist tyszkiewicz bedzie fraszynska
ten od Urbanskiej ? sie obstawilijózefowicz
Napisano 22 lipca 2011 - 22:56
Hehe, w sumie nie zdziwiłabym się, całkiem prawdopodobnemoze w 35 dycji zatanczy dziecko Nataszy , to rodzina bedzie w komplecie
Lepiej bym tego nie ujęła"Dla mnie ten program to powinien nosić tytuł ,,Co za dużo to nie zdrowo''.
Napisano 22 lipca 2011 - 22:57
| Temat | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|
Pierwszy taniec |
|
|
|
Taniec |
|
|
|
Taniec brzucha |