Będzie, będzie - już częściowo mają "gwiazdy" - m.in. Joanna Osyda, jej serialowy wujek Jakub Bohosiewicz, reporter Marek Tejchman, Maja Hirsch i facet z W11 chyba, byłego policjanta o nazwisku Dębosz.mam nadzieje że nastepnej edycji nie bedzie
Taniec z gwiazdami
Napisano 22 listopada 2010 - 18:37
![]()
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat
są z nami zawsze, chcesz czy nie.
Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany
być może kiedyś spełnią się?
Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy
w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!

Napisano 23 listopada 2010 - 10:01
Będzie, będzie
Ja naprawdę się zastanawiam czy TzG ma tyle fanów?bo nie znam nikogo kto ogląda ten program,chyba,że z przypadku,bo nie było nic innego.
Która to już edycja będzie?20?
Napisano 23 listopada 2010 - 10:13
Z reguly tak jest,że nikt nie ogląda a wszystko wie.Tak jak z disco polo.Kogo nie spytasz to nikt nie słucha.To skąd tylu fanów?Ja naprawdę się zastanawiam czy TzG ma tyle fanów?bo nie znam nikogo kto ogląda ten program,chyba,że z przypadku,bo nie było nic innego.
Tańce z Gwiazdami ,to wg.mnie już totalna nuda.Nic się nie zmienia po za masą ludzi przwijających sie przez program.No i to samo jury sie chyba przejadło.
Napisano 23 listopada 2010 - 10:38
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt
Napisano 23 listopada 2010 - 13:48
widze że najpierw serial pozniej taniec i " jestem sławna "Joanna Osyda
ja czasem jak nic nie ma zerkne.kto ogląda ten program,chyba,że z przypadku,bo nie było nic innego.
A kiedys owszem ogladałam zawsze.
Tylko że ile można ??
sa tez tacy co mówią że nie ogladaja "takiej kichy" a jednak to robiaZ reguly tak jest,że nikt nie ogląda a wszystko wie
szczegolnie Wodecki...brrNo i to samo jury sie chyba przejadło.
te jego kometarze które nie maja rąk i nóg
Napisano 24 listopada 2010 - 17:47
Też się nad tym zastanawiam
poczytałam co nieco i się okazało, że to jej mąż jest...
a to ponoć nie taniec z gwiazdami tylko pogram w którym laski tańczą przed swoimi facetami... czy coś
za niedługo my się wszystkie do TZG załapiemy jak tak dalej pójdzie
Napisano 28 listopada 2010 - 22:39
Napisano 29 listopada 2010 - 09:55
tez sie ciesze choc dl amnie najlepsza była Patrycja Kazadi .wygrała Pyrek... ja się nawet cieszę, bo Paweł i Iza jakoś działali mi na nerwy
Paweł tanczył fajnie ale widać było że jego mama chce aby on wygrał.
Edzia mnie mocno irytowała i jak wczesniej nawet ja lubiłam - tak teraz wcale. Miałam wrażenie jakby mówiła " uwaga uwaga Królowa Edzia tanczy"
Napisano 19 stycznia 2011 - 19:28
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 19 stycznia 2011 - 20:03
a nie wskakuje im x factor przez przypadek na miejsce tzg?ciekawego kogo teraz zaprosza
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Napisano 19 stycznia 2011 - 21:19
mam nadieje, ze tak bedzie:) ale kto wie czy po przerwie nie wroca do tego programu.
a nie wskakuje im x factor przez przypadek na miejsce tzg?ciekawego kogo teraz zaprosza
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 20 stycznia 2011 - 08:07
pierwsze słysze, z tego co wiem ma byc jedno i drugie.magdaaaaa napisał/a:
ciekawego kogo teraz zaprosza
a nie wskakuje im x factor przez przypadek na miejsce tzg
Napisano 20 stycznia 2011 - 12:08
a nie wskakuje im x factor przez przypadek na miejsce tzg?
Wg informacji pudelkowej:
Producenci Tańca z gwiazdami chyba w końcu zrozumieli, że formuła show została już wyeksploatowana mocno. Do kolejnych edycji programu zwyczajnie brakuje już gwiazd w show-biznesie. Dlatego, tak jak przewidywaliśmy, TVN postanowił, że w miejsce tanecznych zmagań wejdzie nowinka w polskiej telewizji , czyli znany na zachodzie X-Factor, który ruszy już wiosną 2011 roku.
Obecnie w ofercie
TVN-u znajdują się wszystkie największe światowe formaty rozrywkowe: "Taniec z gwiazdami", "Mam Talent", "Top Model. Zostań modelką", "You Can Dance – Po prostu tańcz" i "X-Factor". Tak duża ich ilość wpłynęła na decyzję o emisji tych programów na zmianę – mówi Wirtualnymmediom szefowa zespołu PR TVN-u.
13., pechowa edycja Tańca z gwiazdami pojawi się więc w ramówce, najwcześniej jesienią.
Napisano 16 czerwca 2011 - 07:10
Podobał mi sie tak do 6 edycji gdzies. POzniej miałam dość.
Napisano 16 czerwca 2011 - 10:51
13., pechowa edycja Tańca z gwiazdami pojawi się więc w ramówce, najwcześniej jesienią.
Losie
Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.
Napisano 16 czerwca 2011 - 22:39
Napisano 16 czerwca 2011 - 22:56
A, że zapraszają byle kogo- no ktoś musi tańczyć, a jak wielmożne sławy odmawiają to wybierają z 'dolnych półek'
To spacer podczas bardzo drobniutkiego deszczu.
Człowiek idzie, idzie i dopiero po pewnym czasie orientuje się,
że przemókł do głębi serca...