Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Taniec z gwiazdami

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
888 odpowiedzi w tym temacie

#661 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 07 września 2009 - 19:27

posidziała by troche z dzieckiem a nie na sali tanecznej siedziiała :lol: :mrgreen:

i tego sie właśnie boję że w celu zdobycia sobie przychylności widzów (czytaj ich głosów) będzie narzekać jaka to ona nie jest biedna że w domu z dzieckiem nie może siedzieć tyle ile by chciała (tak jakby nie wróciła do pracy aż tak szybko ... :roll: ) a ja jako ta litościwa nie mam zamiaru ruszyć palcem aby stanąć jej na drodze do częstszego przebywania z dzieckiem :P

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#662 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 07 września 2009 - 19:27

no ale jak urbańska może sie nie podobać w momencie kiedy tańcem zajmuje sie na codzień?

dokładnie ! Nie wiem jak mogą brać do tego programu taka osobe jak ona, która (jak widać po pierwszym występie) ma na codzień do czynienia z tańcem <bezradny></span>
“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one”

#663 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 07 września 2009 - 19:30

i tego sie właśnie boję że w celu zdobycia sobie przychylności widzów (czytaj ich głosów) będzie narzekać jaka to ona nie jest biedna że w domu z dzieckiem nie może siedzieć tyle ile by chciała

zawsze moze zrezygnowac i nie tesknić :-) nikt jej tam na siłe ie trzyma

Nie wiem jak mogą brać do tego programu taka osobe jak ona, która (jak widać po pierwszym występie) ma na codzień do czynienia z tańcem

podobna była dyskusja jak kwasniewska była , któa podobno iles lat salse cwiczyła < czy cos > to bronili jej ze tego sie nie tanczy w tancu z gwiazdami wiec to nie problem , no ale jak ktos ma do czynienia z tancem to juz ma jakies podstawy i jest mu łatwiej :-)

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#664 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 07 września 2009 - 20:18

oo właśnie ta Iga mnie też denerwowała... tak sztywno tańczyła , masakrycznie :/

#665 malenka

malenka
  • Użytkownik
  • 3 174 postów

Napisano 07 września 2009 - 22:01

a ja lubię Urbańską!! Moim zdaniem niesprawiedliwie jest oceniana, wszystko co osiągnęła, osiągnęła ciężką pracą, dziewczyna jest mega utalentowana, a ciągle kłody są jej rzucane pod nogi :roll: . Mam nadzieje, że wygra ten program ;-)
"So I find a reason to shave my legs Each single morning..."

#666 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 07 września 2009 - 22:23

dziewczyna jest mega utalentowana

no owszem ma talent, ale jest też zarozumiała ... a takich to ja nie cierpię :roll: troche skromności, albo przynajmniej nie pchanie sie wszedzie gdzie sie da i sie nie da ... póki sie nie zmieni niestety ale nie będę jej życzyła żadneg wygranej, choćby była jedyną utalentowaną osobą na świecie

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#667 malenka

malenka
  • Użytkownik
  • 3 174 postów

Napisano 08 września 2009 - 08:38

ale jest też zarozumiała

a kiedy dała Ci odczuć że jest zarozumiała?? Co takiego powiedziała?? Czy wnosisz to po prostu po tym, że tabloidy przekręcają każde jej zdanie??Moim zdaniem jest osobą skoromną i utalentowaną i chce żeby wreszcie ktoś dostrzegł jej talent, bo póki co wszyscy widzą w niej żone Józefowicza... gdyby Natasza miała środki moim zdaniem zrobiła by nawet większe show niż Madonna, która śpiewac nie potrafi, a Natasza owszem tak.
Każdy taniec ma swoje reguły, zresztą widziałyście może odcienk specjalny TzG gdzie występowali tancerze z You Can Dance i też nie radzili sobie jakoś super, bo to nie ich styl i technika. No wybacz, ale taniec baletowy lub taki który przedstawia w teattrze Buffo mają jednak inne reguły i zasady niż tańce towarzyskie, gdzie oprócz Ciebie tańczy jeszcze druga osoba.
Ja trzymam za nią kciuki od co i mam nadzieje, że Polska wreszcie przestanie ją dołować a zacznie w jakiś sposób wspierać ;-)

#668 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 08 września 2009 - 17:26

zarozumiała

a kiedy dała Ci odczuć że jest zarozumiała??

ogldałam kiedys dzien dobry tvn i była tam zarozumiała

#669 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 08 września 2009 - 17:48

Czy wnosisz to po prostu po tym, że tabloidy przekręcają każde jej zdanie??

tak sie składa że to jest fizycznie niemożliwe, bo nie pamietam kiedy ostatnio czytałam jakąś gazetę tego rodzaju :P nie wspominając o innych pudlach i innych ...

widzą w niej żone Józefowicza...

a dziwisz sie? bo ja nie, i nawet jeżeli na prawde sama doszła do wielu rzeczy, to nawet nie wiedząc o tym jozefowicz swój udział w tym mógł mieć, nie mówiąc o tej pomocy o której nikt poza nim nie wie ...

a kiedy dała Ci odczuć że jest zarozumiała??

a poczytaj jeszcze raz moje posty o urbanskiej to nie będziesz musiała drugi raz pytać ;-) na każdym kroku ją odbieram jako sztuczną i zarozumiałą, a dlaczego? bo w taki sposób sie zachowuje że ludzie mają ją prawo tak odbierać ...

gdyby Natasza miała środki moim zdaniem zrobiła by nawet większe show niż Madonna,

może ... już jej przyznawałam że takent ma, i wypracowała go latami treningu, ale samo to nie wystarczy że ludzie ją pokochają ... do tego trzeba jeszcze mieć odpowiedni pr ... a tego jej od samego początku brakuje, próbuje to nadgonić kolejnymi programami, a wychodzi na tym coraz gorzej ... tym razem padło na TzG i na chwilę obecną raczej wątpię czy to jej pomoże w zaskarbieniu sobie przychylnosci

a poza tym koniec OT ;-) ... wracamy do tańca z gwiazdami, a na dyskusje o urbańskiej - zapraszam do odpowiedniego tematu ;-) zresztą sama podyskutuje z chęcią : :mrgreen:

#670 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 09 września 2009 - 11:55

Moim zdaniem niesprawiedliwie jest oceniana, wszystko co osiągnęła, osiągnęła ciężką pracą, dziewczyna jest mega utalentowana, a ciągle kłody są jej rzucane pod nogi :roll: . Mam nadzieje, że wygra ten program ;-)

zgadzam się
i moim zdaniem przez to jak ją się ocenia ona zachowuje się tak jak się zachowuje.
że tu trochę sztucznosci tu cośtam..
bo ona nie chce być tak odbierana i moim zdaniem nie jest taka jak ją ludzie postrzegają.

to nawet nie wiedząc o tym jozefowicz swój udział w tym mógł mieć, nie mówiąc o tej pomocy o której nikt poza nim nie wie ...

nawet jeśli to co w tym złego?
jedna ona taka?
proszę cię...
nie ma mnie tu i nie będzie.

#671 tanika_aha

tanika_aha
  • Użytkownik
  • 2 491 postów

Napisano 09 września 2009 - 12:38

według mnie urbańska ma w sobie coś antypatycznego <bezradny></span>
i nikt mnie nie przekona,że się mylę bo poprostu nie lubię jej i nie polubię,wszędzie musi wepchać d***. Drażni mnie to,że ma fory bo jak kazdy wie tańczyć umie .
Mam wrażenie,że lubi być uwielbiana.

Napewno nie bede jej kibicowac,już zdecydowanie bardziej wolę Rossati.
Gdy patrzysz na mnie,wiem o czym myślisz, chcesz ze mnie czerpać słodkie korzyści!Wyluzuj koleś! Weź zimny prysznic! Nic nie kombinuj bo nic nie wymyślisz...!

If you don't know my name, you can call me baby Dołączona grafika" title="" />

#672 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 09 września 2009 - 18:21

Mam wrażenie,że lubi być uwielbiana.

to cyba nie tylko wrazenie :-)
dzis sobie tak myslałam ze ta edycja to zbieranina osób drugiego planu , no moze oprócz Otylii :-) i tak sobie pomyslłam ze dobrze ze Herbus wystepował w tym programie jako tancerka bp tak by ja zaprosili jako gwiazda <umieraam></span>

#673 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 04 października 2009 - 19:29

hahaha ale mucha śmiesznie tańczyła z tymi piórami :D nie widać jej w ogóle było :D ale ładnie wygląda :)

#674 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 04 października 2009 - 19:31

ciekawe kto wygra te walke mucha czy urbanska , ja kibicuje muszce , choc nie lubie maseraka :-)
skrzynecka ma sliczna sukienke :D

#675 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 04 października 2009 - 19:33

ja też jakoś muszce kibicuje :) chociaż Chajzer też fajnie tańczy ;)

#676 malenka

malenka
  • Użytkownik
  • 3 174 postów

Napisano 04 października 2009 - 20:26

a jak zatańczyła mucha?? ile punktów dostała?? bo nie oglądałam a ciekawam :P

#677 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 04 października 2009 - 20:27

mucha dostała 35 pkt a urbańska 40 :)

#678 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 04 października 2009 - 20:59

urbańska

i pierwsze miejsce w łacznym głosowaniu telwidzów i jury :-/

#679 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 04 października 2009 - 21:04

dobrze że odpadła ania i zelt... jakoś nie lubiłam jej nigdy ;)

#680 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 04 października 2009 - 21:08

ania i zelt...

ja do nich nic nie miałam ale wole te druga pare :-)
troche nudne to sie zaczyna robic urbanska mucha albo mucha urbanska , było by ciekawiej jakby choc raz była inna kolejnosc.