i tego sie właśnie boję że w celu zdobycia sobie przychylności widzów (czytaj ich głosów) będzie narzekać jaka to ona nie jest biedna że w domu z dzieckiem nie może siedzieć tyle ile by chciała (tak jakby nie wróciła do pracy aż tak szybko ...posidziała by troche z dzieckiem a nie na sali tanecznej siedziiała
![]()
Taniec z gwiazdami
Napisano 07 września 2009 - 19:27
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Napisano 07 września 2009 - 19:27
dokładnie ! Nie wiem jak mogą brać do tego programu taka osobe jak ona, która (jak widać po pierwszym występie) ma na codzień do czynienia z tańcemno ale jak urbańska może sie nie podobać w momencie kiedy tańcem zajmuje sie na codzień?
Napisano 07 września 2009 - 19:30
zawsze moze zrezygnowac i nie tesknići tego sie właśnie boję że w celu zdobycia sobie przychylności widzów (czytaj ich głosów) będzie narzekać jaka to ona nie jest biedna że w domu z dzieckiem nie może siedzieć tyle ile by chciała
podobna była dyskusja jak kwasniewska była , któa podobno iles lat salse cwiczyła < czy cos > to bronili jej ze tego sie nie tanczy w tancu z gwiazdami wiec to nie problem , no ale jak ktos ma do czynienia z tancem to juz ma jakies podstawy i jest mu łatwiejNie wiem jak mogą brać do tego programu taka osobe jak ona, która (jak widać po pierwszym występie) ma na codzień do czynienia z tańcem
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 07 września 2009 - 20:18
Napisano 07 września 2009 - 22:01
Napisano 07 września 2009 - 22:23
no owszem ma talent, ale jest też zarozumiała ... a takich to ja nie cierpiędziewczyna jest mega utalentowana
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Napisano 08 września 2009 - 08:38
a kiedy dała Ci odczuć że jest zarozumiała?? Co takiego powiedziała?? Czy wnosisz to po prostu po tym, że tabloidy przekręcają każde jej zdanie??Moim zdaniem jest osobą skoromną i utalentowaną i chce żeby wreszcie ktoś dostrzegł jej talent, bo póki co wszyscy widzą w niej żone Józefowicza... gdyby Natasza miała środki moim zdaniem zrobiła by nawet większe show niż Madonna, która śpiewac nie potrafi, a Natasza owszem tak.ale jest też zarozumiała
Każdy taniec ma swoje reguły, zresztą widziałyście może odcienk specjalny TzG gdzie występowali tancerze z You Can Dance i też nie radzili sobie jakoś super, bo to nie ich styl i technika. No wybacz, ale taniec baletowy lub taki który przedstawia w teattrze Buffo mają jednak inne reguły i zasady niż tańce towarzyskie, gdzie oprócz Ciebie tańczy jeszcze druga osoba.
Ja trzymam za nią kciuki od co i mam nadzieje, że Polska wreszcie przestanie ją dołować a zacznie w jakiś sposób wspierać
Napisano 08 września 2009 - 17:26
ogldałam kiedys dzien dobry tvn i była tam zarozumiałazarozumiała
a kiedy dała Ci odczuć że jest zarozumiała??
Napisano 08 września 2009 - 17:48
tak sie składa że to jest fizycznie niemożliwe, bo nie pamietam kiedy ostatnio czytałam jakąś gazetę tego rodzajuCzy wnosisz to po prostu po tym, że tabloidy przekręcają każde jej zdanie??
a dziwisz sie? bo ja nie, i nawet jeżeli na prawde sama doszła do wielu rzeczy, to nawet nie wiedząc o tym jozefowicz swój udział w tym mógł mieć, nie mówiąc o tej pomocy o której nikt poza nim nie wie ...widzą w niej żone Józefowicza...
a poczytaj jeszcze raz moje posty o urbanskiej to nie będziesz musiała drugi raz pytaća kiedy dała Ci odczuć że jest zarozumiała??
może ... już jej przyznawałam że takent ma, i wypracowała go latami treningu, ale samo to nie wystarczy że ludzie ją pokochają ... do tego trzeba jeszcze mieć odpowiedni pr ... a tego jej od samego początku brakuje, próbuje to nadgonić kolejnymi programami, a wychodzi na tym coraz gorzej ... tym razem padło na TzG i na chwilę obecną raczej wątpię czy to jej pomoże w zaskarbieniu sobie przychylnoscigdyby Natasza miała środki moim zdaniem zrobiła by nawet większe show niż Madonna,
a poza tym koniec OT
Napisano 09 września 2009 - 11:55
zgadzam sięMoim zdaniem niesprawiedliwie jest oceniana, wszystko co osiągnęła, osiągnęła ciężką pracą, dziewczyna jest mega utalentowana, a ciągle kłody są jej rzucane pod nogi
. Mam nadzieje, że wygra ten program
i moim zdaniem przez to jak ją się ocenia ona zachowuje się tak jak się zachowuje.
że tu trochę sztucznosci tu cośtam..
bo ona nie chce być tak odbierana i moim zdaniem nie jest taka jak ją ludzie postrzegają.
nawet jeśli to co w tym złego?to nawet nie wiedząc o tym jozefowicz swój udział w tym mógł mieć, nie mówiąc o tej pomocy o której nikt poza nim nie wie ...
jedna ona taka?
proszę cię...
Napisano 09 września 2009 - 12:38
i nikt mnie nie przekona,że się mylę bo poprostu nie lubię jej i nie polubię,wszędzie musi wepchać d***. Drażni mnie to,że ma fory bo jak kazdy wie tańczyć umie
Mam wrażenie,że lubi być uwielbiana.
Napewno nie bede jej kibicowac,już zdecydowanie bardziej wolę Rossati.
If you don't know my name, you can call me baby
Napisano 09 września 2009 - 18:21
to cyba nie tylko wrazenieMam wrażenie,że lubi być uwielbiana.
dzis sobie tak myslałam ze ta edycja to zbieranina osób drugiego planu , no moze oprócz Otylii
Napisano 04 października 2009 - 19:29
Napisano 04 października 2009 - 19:31
skrzynecka ma sliczna sukienke
Napisano 04 października 2009 - 19:33
Napisano 04 października 2009 - 20:26
Napisano 04 października 2009 - 20:27
Napisano 04 października 2009 - 20:59
i pierwsze miejsce w łacznym głosowaniu telwidzów i juryurbańska
Napisano 04 października 2009 - 21:04
Napisano 04 października 2009 - 21:08
ja do nich nic nie miałam ale wole te druga pareania i zelt...
troche nudne to sie zaczyna robic urbanska mucha albo mucha urbanska , było by ciekawiej jakby choc raz była inna kolejnosc.