Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Taniec z gwiazdami

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
888 odpowiedzi w tym temacie

#701 89kasienka89

89kasienka89
  • Użytkownik
  • 5 825 postów

Napisano 30 listopada 2009 - 09:18

a najbardziej cieszy mnie że urbańska nie wygrała, wiem wredna jestem

co prawda to prawda ;-) znaczy z tym, ze urbanska nie wygrala, a nie, ze wredna jestes :lol:

uffff, na szczescie Muszka <jupi></span> . Szkoda, ze nie ogladala, i nie widzialam minu Urbanskiej przy oglaszaniu wynikow.
Miłość, marzenia, uczucia i myśli,
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt

#702 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 30 listopada 2009 - 10:16

dołaczam się do grona szcęśliwców gratulujących Muszce :lol:
fajnie a przegrana może utrze Urbańskiej tego zadzierającego się ciągle nochala :-P

a propo czytałam ze podobno zwycięzczyni TzG czyli Mucha zostanie trzecią jurorką w You Can Dance? To prawda?

[ Dodano: 2009-11-30, 14:28 ]
oglądam właśnie powtórkę wczorajszego finału i bardzo podobał mis ię ostatni taniec Anny Muchy- widać że dała z siebie wszystko, za to Urbańska.. jaka ona zarozumiala i sztuczna :roll:
czekam na ogłoszenie wyników bo chce zobaczyć jaką bedzie miała mine jak się dowie że przegrała :lol:

#703 zaneta1

zaneta1
  • Użytkownik
  • 600 postów

Napisano 30 listopada 2009 - 14:31

Natasza lepiej tanczy Kobieta z klasa :mrgreen: :-P

#704 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 05 grudnia 2009 - 19:37

Zwycięska para X edycji "Tańca z gwiazdami" – Anna Mucha i Rafał Maserak – przekazali trofeum na rzecz Fundacji TVN.

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#705 lala874

lala874
  • Użytkownik
  • 42 postów

Napisano 16 grudnia 2009 - 07:43

Dziwi mnie Wasza nienawiść do Nataszy. To wrażliwa, ambitna dziewczyna. była pewna wygranej? Może i tak, bo jest świadoma swoich umiejętności. Tabloidy przykleiły jej łatkę osoby nielubianej, pchającej się przed kamerę. A ta dziewczyna jest naprawdę dobrą tancerką i piosenkarką. Zastanawia mnie ile rzeczywiście osób głosowało na Muchę dlatego, że uważa, że dobrze tańczy? Bo wydaje mi się, że w dużej mierze jej wygrana to zasługa napompowanej nienawiści do Urbańskiej. <bezradny></span>

#706 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 16 grudnia 2009 - 16:53

Bo wydaje mi się, że w dużej mierze jej wygrana to zasługa napompowanej nienawiści do Urbańskiej.

moze i tak było, w koncu to konkurs popularnosci , a moze głosowali bo uwazali ze powinien wygrac ten program amator a nie ktos kto juz od dłuzszego czasu tanczy.

#707 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 16 grudnia 2009 - 21:44

tego typu programy zawsze będą miernikiem popularności i dobrym miejscem dla wszelkiego rodzaju gwiazdeczek na wylansowanie się. nie ma się co dziwić że wynik taki a nie inny, skoro sama natasza zachowuje sie jakby wszystkie rozumy pozjadała ... co innego wiedzieć co się potrafi, co innego pokazywać to, a co innego być w tym wszystkim nachalnym i nienaturalnym ...

o nataszy mamy osobny temat: natasza-urbanska-vt4576.htm?highlight=urba%F1ska

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#708 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 17 grudnia 2009 - 18:33

dzis w plotkarskiej gazecie przeczytałam jakoby wygrała mucha bo chciało ja tvn wylansowac i potem dac do YCD, był tez koemnatrz ze Rusin nie wygrała za taniec tylko sedziowie jak i widzowie głosowali na nia aby pomóc jej sie podniesc z problemów osobistych <bezradny></span>

#709 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 21 grudnia 2009 - 20:29

wiecie w ogole ze ma byc 11 edycja :/
urbańska mnie denerwowała zawsze... nie przepadam za nią.. i dobrze że nie wygrała :) głosowałam na muche :)

#710 kjujiczek

kjujiczek
  • Użytkownik
  • 1 845 postów

Napisano 22 grudnia 2009 - 08:33

wiecie w ogole ze ma byc 11 edycja :/

I pewnie 12, 13...aż zrobią z tego Modę na Sukces :-P no ale prawda jest taka, że skoro robią następną edycję, to widocznie im się to opłaca, czyli jest spora oglądalność, co mnie w sumie zaskakuje, bo mi ten program przejadł się już po 4 czy 5 edycji i zazwyczaj oglądam tylko finały :-D le widać wielu osobom podoba się nadal ;-)
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#711 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 22 grudnia 2009 - 09:10

A mnie sie ten program poprostu juz przejadl.Co za duzo to nie zdrowo.Zaczyna sie to robic nudne i sami juz nie wiedza kogo maja zapraszac.Ale to jest moje zdanie.Nastepnej edycji nie zamierzam ogladac. :-D

#712 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 22 grudnia 2009 - 15:58

ten program przejadł się już po 4 czy 5 edycj

mam tak samo , w kolejnych ogaldałam jakis odcinek , jak nie było nic inego , ale tej ostatniej edycji to nie ogldałam bo była piekielnie nudna i przewidywalna <bezradny></span> dzien po finale w DDTVN mówione juz było ze producentka juz szuka nowych osób.
w pierwszych edycjach to były ciekawe osoby , w koljenych czasem sie ktos zdarzył , a teraz to sami celebryci , a nie gwiazdy , mało kto by sie zdecydował z artystów z wyzszej pólki aby brac w tym udział.

#713 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 03 marca 2010 - 23:13

Widziałam zapowiedź. W sumie myślałam, że znowu nie będę nikogo znała, a chyba tylko dwóch twarzy nie kojarzę. Na pewno bedzie więcej znanych ludzi niż w poprzedniej edycji ;-)

A tutaj lista: ;-)
1. Katarzyna Glinka i Stefano Terrazzino
2. Artur Barciś i Paulina Biernat
3. Julia Kamińska i Rafał Maserak
4. Piotr Szwedes i Ania Głogowska
5. Katarzyna Grochola i Jan Kliment
6. Przemysław Saleta i Iza Janachowska
7. Olga Bołądź (aktorka z "M jak miłość" i "Czas honoru 2")
8. Mrozu
9. Przemysław Miarczyński (reprezentant Polski w windsurfingu)
10. Oceana
11. Maciej Friedek (aktor z "W-11")
12. Ola Szwed

Dołączona grafika
“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one”

#714 monia66

monia66

szczęśliwa mamusia

• Użytkownik
  • 3 169 postów

Napisano 03 marca 2010 - 23:43

Zapowiada sie kolejna edycja TzG. Ciekawa jestem kto wygra ta edycje <hmm></span>
Mozliwe, ze beda ja ogladac.

Olga Bołądź (aktorka z "M jak miłość" i "Czas honoru 2")

kogo ona gra w M jak milosc :?: ogladam serial ale babki nie kojarze <bezradny></span>

201407101662.png

#715 amoramor

amoramor
  • Użytkownik
  • 5 024 postów

Napisano 04 marca 2010 - 08:37

Katarzyna Grochola

no proszę :D tym jestem zaskoczona - oczywiście pozytywnie, bo sama chętnie zobaczyłabym jak Pani Grochola porusza się na parkiecie ;-)

Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Look into the mirror, at yourself
Don't you like you? 
Cause I like you!  <serducho>

#716 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 04 marca 2010 - 09:21

12. Ola Szwed

:roll:
dała by se spokój dziewczyna, czy ona musi być we wszystkich programach tego typu?

#717 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 04 marca 2010 - 09:39

Przyznam,że z edycji na edycje ten program staje sie coraz to bardziej nie ciekawy,wręcz nudny.Co za dużo to nie zdrowo. :-/

#718 monia66

monia66

szczęśliwa mamusia

• Użytkownik
  • 3 169 postów

Napisano 04 marca 2010 - 10:31

Przyznam,że z edycji na edycje ten program staje sie coraz to bardziej nie ciekawy

Cos mi sie wydaje ze TzG bedzie tak dlugo jak dlugo beda mieli ogladalnosc. Jak na razie ludziom nie nudzi sie ogladanie tego. Pewneie kiedy spadnie im drastycznie ogladalnosc wtedy zdecyduja sie nie robic kolejnej edycji. Jak to powiedzial moj chlopak nie zabija sie kury znoszacej zlote jaja :-D :mrgreen:

201407101662.png

#719 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 04 marca 2010 - 19:10

tym jestem zaskoczona - oczywiście pozytywnie, bo sama chętnie zobaczyłabym jak Pani Grochola porusza się na parkiecie

ja tez , widziałam zwiastun jak siedzi na krzesle i wygląda super :-)
W tej edycji widze ze ze dwie trzy ciekawe osoby beda i mam nadzieje ze nie bedzie tak przewidywalna jak poprzednia , choc ogldac pewnie i tak nie bede , ale bedzie o tym pelno w poczytnych pisemkach.

#720 truskaweczka

truskaweczka
  • Użytkownik
  • 1 088 postów

Napisano 04 marca 2010 - 20:10

no tak też uważam, że bedzie dużo ciekawych osób ale jeśli chodzi o sam program to jestem nim już zmęczono no bo ile można?! kiedy bym nie włączyła tv to ciągle powtórki i już po prostu patrzeć na to nie mogę chociaż tej edycji jestem troszkę ciekawa... :-P ;-)
szczęście ma smak truskawek :D :D