Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Kompleksy

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
195 odpowiedzi w tym temacie

#181 Madź

Madź

heksa

• Użytkownik
  • 4 069 postów

Napisano 16 stycznia 2013 - 23:23

Czasami moja waga daje mi popalić, ale nie do tego stopnia, żebym miała jakieś ogromne kompleksy i nie wiadomo jakie doły z tego powodu. Ale za to moja cera :shock: Ryj do wymiany, jak boga nie kocham :roll: lustra bym najchętniej z domu wyrąbała wszystkie :roll:
“One, remember to look up at the stars and not down at your feet.
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”

#182 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 16 stycznia 2013 - 23:28

Ryj do wymiany, jak boga nie kocham

<lol></span>

Tilka, babolcu! :P Ciekawa jestem z jakiego Ty kompleksu się wyleczyłaś Ślicznoto! :D

U mnie chyba bez zmian ;-)
Grube łydki (ale to chyba nie aż tak bardzo) no i lekko garbaty nosalek :lol:
Ale to nie sa jakieś takie kompleksy, żebym o nich bardzo często myślała. ;-)
“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one”

#183 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 16 stycznia 2013 - 23:34

Watek "martwy" 2,5 roku :-)

;-)

moze nikt nie ma komlpeksów :-) :-) :-)
ja jak bylam gowniara to mialam mnóstwo, teraz nie mam , ubolewam ze mam mala stope , ale juz sie pogodzilam z tym.

#184 elizabeth

elizabeth

lady

• Użytkownik
  • 7 114 postów

Napisano 17 stycznia 2013 - 07:52

Ja jakoś z kompleksów się wyleczyłam ;-) to nie jest najważniejsze na świecie, więc po co tym myśleć. Nadal mam problem z małymi piersiami, ale już mnie to tak nie 'rusza' jak kiedyś ;-)

<serducho>
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat

są z nami zawsze, chcesz czy nie.

Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany

być może kiedyś spełnią się?

Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy

w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!

65vqegz2wjpc3llf.png

#185 Riia

Riia
  • Użytkownik
  • 1 901 postów

Napisano 17 stycznia 2013 - 08:32

Ja ich trochę mam. Nie lubię swojego kształtu twarzy, mam brzydką cerę i nie podobają mi się moje usta. Do tego za duża obecnie waga i bardzo brzydkie kolana, które nawet jak ważyłam mniej były brzydkie. Do tego szerokie stopy, więc nie mogę nosić wielu butów które mi się podobają.

Staram się jednak podkreślać to co w sobie lubię i nie koncentrować się na kompleksach.

Każdy z nas urodził się ateistą

#186 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 17 stycznia 2013 - 09:13

Grube łydki

to także i mój problem ... już ud nie mam tak grubych jak te łydki :/ no i mój brzuch ale to nie jest taki kompleks żeby od razu płakać :)

#187 inqaa

inqaa
  • Moderator
  • 5 515 postów

Napisano 17 stycznia 2013 - 09:17

Moje to :
:arrow: wąskie usta <bezradny></span>
:arrow: brzuch ( gdzie te czasy kiedy były tam mięśnie? )

Keep calm and become a doctor <serducho> // Mission completed <tanczy7>

#188 monique24

monique24
  • Użytkownik
  • 66 postów

Napisano 17 stycznia 2013 - 09:21

:arrow: brzuch

Ale mam plan żeby coś z tym zrobic :P

#189 Aspirynkaaa

Aspirynkaaa

I do!

• Użytkownik
  • 3 557 postów

Napisano 17 stycznia 2013 - 09:45

U mnie:
- grube uda w połączeniu z płaskim brzuchem :roll: ( i weź tu człowieku kup spodnie- albo zbyt opięte na udach i dobre w brzuchu, albo dobre w udach i takie, że dosłownie pływam w nich w brzuchu :evil: ) ; -> to w trakcie naprawy, wierzę, że będzie dobrze :-D
- kształt nosa- mógłby być mniejszy, bardziej zadarty- taki o kobiecy! :-P

Kiedyś miałam straszny kompleks na punkcie swoich piersi. Teraz nie wiem, czy one urosły, czy mi mózg urósł ( :lol: ), ale tak bardzo mi się podobają, że nie zamieniłabym na żadne inne. :-)
Moje kompleksy nie są na tyle poważne, żebym nie chciała wychodzić z domu, czy też ryczała po nocach. Bez przesady. Ale są. I dlatego od dwóch tygodni z tym pierwszym walczę. :-)

-Mamusiu, czy miałaś kiedyś marzenie?

-Miałam, idzie teraz koło mnie i trzyma mnie za rękę! dzieci139.gifdzieci139.gif

#190 Kala1702

Kala1702
  • Użytkownik
  • 2 113 postów

Napisano 17 stycznia 2013 - 14:55

Do tego szerokie stopy, więc nie mogę nosić wielu butów które mi się podobają.

Ja bardzo ubolewam nad tym, że nie mogę kupić sobie wymarzonych butów. Mam strasznie szerokie stopy :( i też szybko mi się męczą i nabiegają i wyglądają jak takie okropne pulpy :(

Kiedyś miałam straszny kompleks na punkcie swoich piersi. Teraz nie wiem, czy one urosły, czy mi mózg urósł

Mam tak samo :P Kiedyś wydawało mi się, że są małe i beznadziejne, a teraz je uwielbiam :P
"...Nie każda sytuacja, która wydaje się być beznadziejna jest nią w rzeczywistości..."

#191 malenka

malenka
  • Użytkownik
  • 3 174 postów

Napisano 18 stycznia 2013 - 16:49

no mój największy kompleks dotyczy mojej wagi i figury. Zawsze miałam kompleks na punkcie swojego brzucha, bo choćbym nie wiem co robiła dolna jego część zawsze mi "odstawała" :P
Poza tym mam bardzo kobiecą figurę... więc boczki również należą do listy. No i do tego zawsze uważałam ogólnie, że jestem za duża, a marzyła mi się zawsze taka filigranowa sylwetka :)
"So I find a reason to shave my legs Each single morning..."

#192 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 18 stycznia 2013 - 20:23

Jak tak czytam te z Was ktore widzilałam w galerii to mysle sobie - rany, co one od siebie chca :-P
Chyba kazda kobieta ma kompleksy. Nie idzie dogodzic :lol:
No ja jak zawsze...nos, bo zawsze chcialam miec taki malusi
uda moglyby byc mniejsze ale ze mam kobieca figure to jakotako
tylek- moglby byc wypiety a nie plaski :roll:
ale ogolnie....jeszcze jak wroce do swojej wagi , schudne to wlasciwe tylko ten nos...
Prosilam o wszystko, zeby cieszyc sie zyciem.
Dostalam zycie, zeby cieszyc sie wszystkim

#193 Histeria:)

Histeria:)
  • Użytkownik
  • 826 postów
  • LokalizacjaDolny Śląsk
  • Wzrost:w sam raz:P
  • Włosy:brąz
  • Stan:Jeszcze panna...
  • Partner:K.
  • Nastrój:Brak
  • Odznaczenia:
    Odznaczenia użytkownika

Napisano 18 stycznia 2013 - 22:50

Brzuszek wystający,cienkie włosy i biust-jest dość duży,może nie monstrualny(80DD) ale wystarczająco uprzykrza mi życie. Wszystkie ciuchy,które kupuje muszę przerabiać,czasem ciężko mi znaleźć fajną bieliznę..

#194 malwitka

malwitka
  • Użytkownik
  • 1 213 postów

Napisano 19 stycznia 2013 - 16:35

U mnie to krzywe zęby :roll: Mam białe, zdrowe ząbki, ale nie takie jakbym chciała <bezradny></span> Aparat na moją wadę zgryzu to koszt ok 7 tys. Po ślubie mam zamiar coś z tym zrobić. A poza tym akceptuje siebie :-D Wawsze byłam chudzielcem i w końcu jestem cięższa, więc waga, boczki, uda, piersi do moich kompleksów nie należą. Mam troszkę garbaty nos, ale już się przyzwyczaiłam, raczej nie zooperowałabym go. Może do moich kompleksów dopiszę trądzik, nie jeste on jakiś mega na całej twarzy, ale odkąd zaczęłam dojrzewać borykam się z pojedynczymi wypryskami cały czas :roll:

#195 elizabeth

elizabeth

lady

• Użytkownik
  • 7 114 postów

Napisano 20 stycznia 2013 - 18:45

zęby

ja miałam długo kompleksy z powodu koloru moich zębów, bo białe, to one na pewno nie są :/ to nie wina kawy ani niczego takiego, po prostu 'taka uroda' :roll: długo przez to nie uśmiechałam się 'z zębami' - szczególnie do zdjeć. Teraz też mi to przeszkadza, ale zaakceptowałam siebie i staram się widzieć w sobie raczej te rzeczy, które mi sie podobają ;)

<serducho>
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat

są z nami zawsze, chcesz czy nie.

Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany

być może kiedyś spełnią się?

Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy

w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!

65vqegz2wjpc3llf.png

#196 sara.may

sara.may
  • Użytkownik
  • 12 postów

Napisano 23 stycznia 2013 - 19:40

brzuch, zawsze mi się wydaje że jest wielki jak balon:/ nigdy go nie lubiłam i pomóc mi może jedynie operacja plastyczna

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych