Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

nagi brzuch ciazowy

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
47 odpowiedzi w tym temacie

#41 89kasienka89

89kasienka89
  • Użytkownik
  • 5 825 postów

Napisano 18 czerwca 2013 - 14:24

Nie trzeba być nie wiadomo jak wykształconym w fotografii, żeby zrobić ładne zdjęcia z klimatem

Oj no nie wiem, jednak nie każdy nawet najlepszym aparatem uchwyci ten klimat, nastrój...

A co do sesji, to jeśli jest ona zrobiona ze smakiem, gustem, to jestem jak najbardziej za tym, świetna pamiątka.

Widziałam jednak niedawno jakiś konkurs na zdjęcie ciążowe i babka wysłała, która była naga, a zdjęcie bez klimatu i przyznam szczerze, że to aż wulgarnie wyglądało.
Miłość, marzenia, uczucia i myśli,
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt

#42 Torii1988

Torii1988
  • Zbanowani
  • 8 196 postów

Napisano 18 czerwca 2013 - 15:43

takie sesje mi się podobają o ile kobieta nie pokazuje się nago.
zdjęcia muszą być delikatne, subtelne i jednak nie pokazywać z dużo.
no i w grę wchodzi tylko profesjonalny fotograf.

ale erotyzm w zdjęciach ciążowych <co></span>

#43 Riia

Riia
  • Użytkownik
  • 1 901 postów

Napisano 18 czerwca 2013 - 16:12

Ja owszem lubię, ale tylko takie normalne bez tej infantylności która niestety kobietom w ciąży się rodzi i niestety często potem zostaje czyli serduszka, lizaczki, kokardeczki itp.
Lubię jak są takie nastrojowe, ciepłe ale jednocześnie zwykłe.

I niestety mało kto bez pojęcia o fotografii (bo wykształcenie to co innego) będzie to potrafił. Ustawić osoby, ustawić światło, dojrzeć czy coś gdzieś się nie odznacza, nie odbija itp naprawdę mało która osoba która nie zajmuje się fotografią to zobaczy. Warto poszukać kogoś kto tworzy swoje portfolio i jeszcze nie bierze kasy ale już umie robić, czyli najczęściej studenci fotografii :)

Co do nagości to wszystko zależy od ustawienia, może być nawet cała naga para ale tak przykryta, że nic nie będzie widać, a może być lekko odkryta i być wulgarna.

Każdy z nas urodził się ateistą

#44 Aspirynkaaa

Aspirynkaaa

I do!

• Użytkownik
  • 3 557 postów

Napisano 18 czerwca 2013 - 19:51

Torii, może się źle wyraziłam. :-D
Pisząc o nutce erotyzmu miałam na myśli coś takiego :
( tu akurat pierwsze jakie mi wyskoczyły, przypadkowe w tym stylu)

Załączone miniatury

• ciążowa2.jpg
  • ciążowa.jpg

-Mamusiu, czy miałaś kiedyś marzenie?

-Miałam, idzie teraz koło mnie i trzyma mnie za rękę! dzieci139.gifdzieci139.gif

#45 loulou

loulou
  • Użytkownik
  • 115 postów

Napisano 28 sierpnia 2013 - 13:24

Warto sie oswajac z nagim brzuchem. mam wrażenie, ze wiele kobiet boi sie ciazy. To troche moze pomóc. Wiecie o co mi chodzi ? Bariere psychologiczna maja.
:)

#46 halynka

halynka

mamuśka

• Użytkownik
  • 5 652 postów

Napisano 29 sierpnia 2013 - 10:58

Aspirynkaaa, bardzo mi się podobają takie zdjęcia. Widać na nich nie tylko oczekiwanie na dziecko, ale wieź łączącą rodziców. Poza tym kobieta z brzuszkiem też może wyglądać seksi. I pamiątka na całe życie. Tylko ja osobiście miałabym opory przed fotografem. Pozostaje samowyzwalacz :lol:

201401111762.png

km5skrhmtofzztsl.png

#47 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 31 sierpnia 2013 - 12:14

Aspirynkaaa, ciekawe zdjęcia,mimo,że nigdy nie zachwycałam i nie zachwycam sie tego typu fotografiami.Te mają w sobie jakąś głębię ,tajemnicę.Także na dłużej zawiesiłam na nich oko.

#48 Chiquita

Chiquita
  • Użytkownik
  • 331 postów

Napisano 20 kwietnia 2022 - 12:29

Sam brzuch ciążowy może być uroczy, ale po porodzie już nie każda kobieta chce się pokazywać:). Tym bardziej warto wiedzieć, jak wrócić do formy po ciąży, można o tym więcej przeczytać tutaj https://cellulit.inf...-formy-po-ciazy. Na pewno ważne jest stopniowe wracanie do codziennych zajęć, ale bez nadmiernego przemęczania się.