Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Zabiegi na płaski brzuch

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
7 odpowiedzi w tym temacie

#1 sasarka

sasarka
  • Użytkownik
  • 41 postów

Napisano 20 grudnia 2021 - 13:50

Moja cierpliwość się skończyła. Ćwiczę, jestem na diecie, a brzuch i tak odstaje. Zdecydowałam się na zabieg, który wymodeluje sylwetkę, ale jest ich tyle, że nie umiem się zdecydować. Może któraś z was robiła i jest w stanie coś polecić?

#2 L0ANDRA

L0ANDRA
  • Użytkownik
  • 34 postów

Napisano 21 grudnia 2021 - 15:03

robiłam vela shape III w jednym z gabinetów w warszawie i jestem zadowolona z efektów. wiadomo, że zabieg to jedno, bo żeby utrzymąc efekt trzeba ćwiczyć i trzymać się diety.

#3 odes

odes
  • Użytkownik
  • 377 postów

Napisano 22 grudnia 2021 - 09:41

Ja od kilku dni uzywam aplikacji FitOn. Jest darmowa i ma duzo roznych treningow na poszczegolne partie ciala. Dopiero sie rozeznaje, ale wydaje mi sie, ze zostanie ze mna na dluzej ;)

Liczy się również odpowiednia dobrze zbilansowana dieta. Jak również picie codziennie dużej ilości wody.

Od siebie polecam również Cistus Herbs https://kredensziolo...kt/cistusherbs/ - zioła oczyszczające organizm. 

Romantycznie

#4 K1K1

K1K1
  • Użytkownik
  • 16 postów

Napisano 22 grudnia 2021 - 13:49

a slyszalas o btl emsculpt? robilam ten zabieg pare miesiecy temu w krakowskiej vesunie. mozna nim modelowac brzuch, uda czy pupe, a takze wyrzezbic miesnie w tych czesciach ciala.

#5 sasarka

sasarka
  • Użytkownik
  • 41 postów

Napisano 23 grudnia 2021 - 14:52

O oby nie slyszalam, ale z checia o nich poczytam dzieki. Polecacie cos jeszcze?

#6 kasanra

kasanra
  • Użytkownik
  • 26 postów

Napisano 28 grudnia 2021 - 12:17

Wybierz sie na silke, znajdz trenera niech ci ulozy trening na brzuch i po problemienie.

#7 K1K1

K1K1
  • Użytkownik
  • 16 postów

Napisano 30 grudnia 2021 - 12:49

a widzisz, zapomnialam. na tej stronce: www.redukcja-tkanki-tluszczowej.pl ten zabieg o ktorym wspominalam jest dobrze opisany. daj znac na co sie ostatecznie zdecydowalas.

#8 jjusti18

jjusti18
  • Użytkownik
  • 527 postów

Napisano 28 czerwca 2022 - 05:17

Na pewno, żeby mieć płaski brzuch nie wystarczy tylko ćwiczyć. Ważna jest też właściwa dieta, która powinna być lekka i zdrowa. Dlatego moim zdaniem taka opcja, jak catering dietetyczny białystok będzie tutaj doskonałą alternatywą, sposobem na efektywne odchudzanie.