Moja cierpliwość się skończyła. Ćwiczę, jestem na diecie, a brzuch i tak odstaje. Zdecydowałam się na zabieg, który wymodeluje sylwetkę, ale jest ich tyle, że nie umiem się zdecydować. Może któraś z was robiła i jest w stanie coś polecić?
Zabiegi na płaski brzuch
Napisano 20 grudnia 2021 - 13:50
Napisano 21 grudnia 2021 - 15:03
robiłam vela shape III w jednym z gabinetów w warszawie i jestem zadowolona z efektów. wiadomo, że zabieg to jedno, bo żeby utrzymąc efekt trzeba ćwiczyć i trzymać się diety.
Napisano 22 grudnia 2021 - 09:41
Ja od kilku dni uzywam aplikacji FitOn. Jest darmowa i ma duzo roznych treningow na poszczegolne partie ciala. Dopiero sie rozeznaje, ale wydaje mi sie, ze zostanie ze mna na dluzej ![]()
Liczy się również odpowiednia dobrze zbilansowana dieta. Jak również picie codziennie dużej ilości wody.
Od siebie polecam również Cistus Herbs https://kredensziolo...kt/cistusherbs/ - zioła oczyszczające organizm.
Romantycznie
Napisano 22 grudnia 2021 - 13:49
a slyszalas o btl emsculpt? robilam ten zabieg pare miesiecy temu w krakowskiej vesunie. mozna nim modelowac brzuch, uda czy pupe, a takze wyrzezbic miesnie w tych czesciach ciala.
Napisano 23 grudnia 2021 - 14:52
O oby nie slyszalam, ale z checia o nich poczytam dzieki. Polecacie cos jeszcze?
Napisano 28 grudnia 2021 - 12:17
Wybierz sie na silke, znajdz trenera niech ci ulozy trening na brzuch i po problemienie.
Napisano 30 grudnia 2021 - 12:49
a widzisz, zapomnialam. na tej stronce: www.redukcja-tkanki-tluszczowej.pl ten zabieg o ktorym wspominalam jest dobrze opisany. daj znac na co sie ostatecznie zdecydowalas.
Napisano 28 czerwca 2022 - 05:17
Na pewno, żeby mieć płaski brzuch nie wystarczy tylko ćwiczyć. Ważna jest też właściwa dieta, która powinna być lekka i zdrowa. Dlatego moim zdaniem taka opcja, jak catering dietetyczny białystok będzie tutaj doskonałą alternatywą, sposobem na efektywne odchudzanie.