Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

nagi brzuch ciazowy

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
47 odpowiedzi w tym temacie

#21 Jacqueline

Jacqueline
  • Użytkownik
  • 1 963 postów

Napisano 06 czerwca 2010 - 19:10

Nagi brzuch ciazowy nie jest tyle kontrowersyjny, co nieladny(nie chcialabym oczywiscie tutaj nikogo urazic ;-) ). Nie podobaja mi sie zdjecia z brzuchem, widok kobiety, ktora eksponuje prawie nagi brzuch na co dzien tez. Pamietam kiedys zdjecie chyba Edyty Gorniak, ktora caly brzuch pokazala i jeszcze jakas inna ''gwiazda'' byla bardzo skapo ubrana, zle to wygladalo, rozumiem, ze kobiety ciesza sie z dziecka, ale taki brzuch duzo ladniej wyglada pod tunika czy zwiewna bluzeczka jak juz to ktos powiedzial. Co do robienia takich zdjec, nie mam nic przeciwko, kobiety moga sie fotografowac tyle ile chca i jak chca, ale okladka jak na pierwszej stronie nie podoba mi sie i uwazam ze takie zdjecie lepiej prezentowaloby sie w pismie dla mam ;-)

#22 monia66

monia66

szczęśliwa mamusia

• Użytkownik
  • 3 169 postów

Napisano 06 czerwca 2010 - 20:08

Rowniez nie widze nic zlego w takich zdjeciach (aktach) z okresu ciazy.
Jak dla mnie super pamiatka ;-) Do wspominania i do pokazywania dzieciom jak podrosna :-D jesli robi takie zdjecia osoba profesjonalna albo taka, ktora sie na tym zna to takie zdjecia super wychodza :mrgreen: Natomiast jesli chodzi o publiczne wystawianie takich zdjec do prasy czy tv to jesli kobieta sie nie wstydzi i nie krepuje
to czemu nie :-D wszystko jest dla ludzi.

201407101662.png

#23 kashira

kashira
  • Użytkownik
  • 5 282 postów

Napisano 06 czerwca 2010 - 20:58

Nie jestem zgorszona takimi 'nagimi fotkami' :-P
Wręcz przeciwnie - bardzo mi się podobają i uważam, że ciężaróweczki powinny robić sobie fotek jak najwięcej, to pamiątka. Szczególnie te profesjonalne fotografie wprawiają w zachwyt, aż samej chce się mieć taki rozkoszny brzuszek :-)
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#24 MerenRe

MerenRe
  • Użytkownik
  • 374 postów

Napisano 07 czerwca 2010 - 16:06

ja zawsze rozczulam sie nad takimi zdjeciami... ;( i uciekam w jakies tam MALO realne marzenia...
Oh...I’ve had it up to here! The moment that I step outside So many reasons For me to run and hide I can’t do the little things I hold so dear ’Cause it’s all those little things That I fear FUCK

#25 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 25 września 2010 - 18:07

dla mnie takie foty jak miała Demi czy Natasza Urbanska sa piekne
cudna pamiatka
nie widze w tym nic złego
Prosilam o wszystko, zeby cieszyc sie zyciem.
Dostalam zycie, zeby cieszyc sie wszystkim

#26 gwiazda

gwiazda
  • Użytkownik
  • 51 postów

Napisano 18 listopada 2010 - 12:32

Obrzydliwstwo.Ja bym takiego balona w zyciu nie pokazala,wstyd! :oops:

#27 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 18 listopada 2010 - 15:49

Obrzydliwstwo.

dla mnie to powód do dumy.Co w tym jest obrzydliwego.
Poza tym..dużo zależy od tego jak zdjecie jest zrobione ;-)

#28 Marzycielka24

Marzycielka24
  • Użytkownik
  • 4 618 postów

Napisano 18 listopada 2010 - 16:14

gwiazda, jesteś anty-ciążowa wybitnie i spoko, ale wydaje mi się, że nazwanie czyjegoś brzuszka ciążowego balonem... Dla Ciebie to "balon", dla małego "kogoś" mieszkanie... Możesz po prostu powiedzieć, ze Ci się to nie podoba, ale tym obrzydlistwem wydaje mi się mogłaś kogoś urazić :roll:

Ja również nie widzę nic złego w takiej pamiątce jak fotografie, niektóre z tych zdjęć mogą być naprawdę piękne :->

#29 gwiazda

gwiazda
  • Użytkownik
  • 51 postów

Napisano 18 listopada 2010 - 21:58

wydaje mi się, że nazwanie czyjegoś brzuszka ciążowego balonem... Dla Ciebie to "balon", dla małego "kogoś" mieszkanie... Możesz po prostu powiedzieć, ze Ci się to nie podoba, ale tym obrzydlistwem wydaje mi się mogłaś kogoś urazić

No rzeczywiscie glupio palnelam.Przepraszam,ale ja juz taka jestem,ze najpierw powiem a potem pomysle. :oops:

#30 xara

xara
  • Użytkownik
  • 905 postów

Napisano 22 listopada 2010 - 14:37

Mam fotke z golym brzuchem,tydzien przed porodem.Jezu jak na ten brzuch patrze to jestem przerazona,taki byl potezny.Mój syn wazyl 4 kg,wiec potrzebowal troche miejsca.Milo spojzec po latach i porozczulac sie toche.Mila pamiateczka. :-> <bejbi2></span>
Zyc szczesliwie ,kochac mocno i...umierac mlodo
Dołączona grafika

#31 mahonia

mahonia
  • Użytkownik
  • 6 postów

Napisano 17 grudnia 2010 - 00:08

Piękne te zdjęcia, żałuje że takich nie mam z okresu ciąży, no ale pewnie trzeba by było nieźle je podretuszować :-)

#32 dajmira

dajmira
  • Użytkownik
  • 621 postów

Napisano 17 grudnia 2010 - 16:50

Nie mam nic do zdjęć kobiet w ciąży na okładkach pism, wiadomo, że graficy zrobią swoje i ładnie to wygląda. Takie magazyny dobrze się sprzedają więc chyba coś w tym jest. Sama nie pokazywałabym brzuszka poprzez króciotkie bluzeczki, dla mnie to nieestetyczne, wolałabym go podkreślić dzięki ładnym ciuszkom dla kobiet w takim stanie. Zdjęcia ciążowego brzuszka jak najbardziej chciałabym mieć tylko dla siebie i dla męża.
Dołączona grafika

#33 katti

katti

kwintesencja

• Użytkownik
  • 9 613 postów

Napisano 17 grudnia 2010 - 20:15

Nie mam nic przeciwko takim zdj brzuszków ciążowych. Nigdy nawet tego nie rozkminiałam :lol:

Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.

#34 halynka

halynka

mamuśka

• Użytkownik
  • 5 652 postów

Napisano 18 grudnia 2010 - 23:20

Ja uważam, że to jest piękne :)
Czemu niby kobiety w ciąży nie mają mieć takiej wspaniałej pamiątki?
A jeśli chodzi o pokazywanie to światu, to może chcą podzielić się swoim szczęściem, pokazać, że z brzuszkiem też są piękne!!

201401111762.png

km5skrhmtofzztsl.png

#35 youhaveamessage

youhaveamessage
  • Użytkownik
  • 18 postów

Napisano 25 lipca 2011 - 13:09

Jeżeli chodzi o pokazywanie brzuszka ciążowego w takich magazynach, czy po prostu gdzieś na zdjęciach, to jest, to ok, tak jak wiele osób pisało- fajna pamiątka, jednak do wyjścia na ulice, raczej nadają się jakieś tuniki, sukienki, czy po prostu bluzki, które przykryją brzuch.
"Wolę umrzeć, niż być trendy"

#36 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 25 lipca 2011 - 13:18

Ja nawet nie wiem czemu ten temat jest tutaj bo dla mnie to nic kontrowersyjnego - nagi brzuch ciazowy
Jesli jeszcze zdjecie zrobione ze smakiem - to piekna pamiatka

#37 Aspirynkaaa

Aspirynkaaa

I do!

• Użytkownik
  • 3 557 postów

Napisano 18 czerwca 2013 - 13:28

Uwielbiam oglądać takie śliczne, dobrze zrobione sesje ciążowe.
Podobają mi się i takie wesołe, kolorowe, i takie bardziej odważne, z nutką erotyzmu. :-P
Ważna jest wizja, pomysł i wykonanie, żeby nie wyszło to kiczowato.
Jeśli będziemy mieli "luźne" pieniądze, to sesja będzie na pewno. Jako pamiątka i jako powód do dumy. :-)

Zdjęcia w gazetach teraz są mi obojętne. Za to uważam, że kiedyś zrobiły wiele dobrego- pokazały, że ciało kobiety w ciąży też może być ładne.

-Mamusiu, czy miałaś kiedyś marzenie?

-Miałam, idzie teraz koło mnie i trzyma mnie za rękę! dzieci139.gifdzieci139.gif

#38 inqaa

inqaa
  • Moderator
  • 5 515 postów

Napisano 18 czerwca 2013 - 13:45

"luźne" pieniądze, to sesja będzie na pewno.

A nie lepiej wziąć dobry aparat i porobić samemu niż płacić komuś za zdjęcia? ;-)

Ja bardzo bym chciała robić sobie taki album ciążowy, bo to piękny stan i warto go uwiecznić :->

Keep calm and become a doctor <serducho> // Mission completed <tanczy7>

#39 Aspirynkaaa

Aspirynkaaa

I do!

• Użytkownik
  • 3 557 postów

Napisano 18 czerwca 2013 - 13:52

A nie lepiej wziąć dobry aparat i porobić samemu niż płacić komuś za zdjęcia?

Ale wtedy na zdjęciach nie będzie przyszłego taty, a według mnie powinien być.

Takie robione przez Brzydkiego na pewno też będą, bo on lubi swój aparat i robienie mi zdjęć. ;-)
A czy szkoda pieniędzy? Zobaczymy, co to będzie. Jeszcze bardzo dużo czasu przecież. :-D

-Mamusiu, czy miałaś kiedyś marzenie?

-Miałam, idzie teraz koło mnie i trzyma mnie za rękę! dzieci139.gifdzieci139.gif

#40 inqaa

inqaa
  • Moderator
  • 5 515 postów

Napisano 18 czerwca 2013 - 13:57

Ale wtedy na zdjęciach nie będzie przyszłego taty

Ale fotografem wcale nie musi być przyszły tata. To może być koleżanka, sąsiadka, kuzyn czy kto tam jeszcze :lol:
Nie trzeba być nie wiadomo jak wykształconym w fotografii, żeby zrobić ładne zdjęcia z klimatem ;-)

Keep calm and become a doctor <serducho> // Mission completed <tanczy7>