nagi brzuch ciazowy
Napisano 14 maja 2010 - 08:10
Napisano 14 maja 2010 - 08:24
Love like you'll never be hurt,
Sing like there's nobody listening,
And live like it's heaven on earth."
Napisano 14 maja 2010 - 08:29
Mnie osobiście nie przeszkadza, gdy przyszłe mamusie robią sobie sesje zdjęciowe z okresu ciąży. Jeszcze kiedy wszystko jest ładnie dopracowane i fotograf się postara to jest to coś pięknego.takie fotki wśród wielu osób wzbudzają wiele kontrowersji
Za to co do ubioru niektórych kobiet w ciąży czyli właśnie krótkie bluzeczki, które ani trochę brzuszka nie zakrywają to nie podoba mi się to
Kobieta bez mężczyzny jest jak pchła bez psa- żyć ciężko i gryźć nie ma kogo
Napisano 14 maja 2010 - 08:30
Napisano 14 maja 2010 - 08:32
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt
Napisano 14 maja 2010 - 09:02
Wiem,że takie fotki wśród wielu osób wzbudzają wiele kontrowersji.Jakie jest wasze zdanie na ten temat.
Pierwsze słyszę, żeby to było coś kontrowersyjnego... A niby dlaczeo miałoby być kontrowersyjne? ...bardziej bym się bała, że sobie ten brzuszek przeziębię
Napisano 14 maja 2010 - 09:05
bo nie każdy lubi oglądać nagie brzuszki ciążowe,niektóre osoby taki widok odrzuca.A niby dlaczeo miałoby być kontrowersyjne?
Napisano 14 maja 2010 - 09:17
bo nie każdy lubi oglądać nagie brzuszki ciążowe,niektóre osoby taki widok odrzuca.A niby dlaczeo miałoby być kontrowersyjne?
ja uwazam ze to piekny widok
Napisano 14 maja 2010 - 09:24
nie toleruje jedynie kobiet które chodzą w kusych bluzkach, bo mam wrażenie że nie dbają o dziecko w ten sposób
hmm.. intymną sprawą jest może moment poczęcia a nie ciąża! viola mówisz to w taki sposób jakbyś z faktu ciąży chciała zrobić wielką tajemnicę;że to jest tak intymna sprawa,iż dotyczy tylko np.mojego męża i mnie
czy jak byłaś w ciąży i ktoś cię zapytał o ten fakt, to reagowałaś:"to jest sprawa mojego męża i moja!"?- nie sądzę
na pewno zdarzało się że ktoś chciał twój brzuszek zobaczyć, pogłaskać i nie ma w tym nic zdrożnego
Napisano 14 maja 2010 - 09:26
Chodzi mi o publiczne pokazywanie brzusia niczym Claudia Schiffer na fotce.Ona to robi pewnie dla wielkich pieniążków,jak sądzę.hmm.. intymną sprawą jest może moment poczęcia a nie ciąża! viola mówisz to w taki sposób jakbyś z faktu ciąży chciała zrobić wielką tajemnicę;
czy jak byłaś w ciąży i ktoś cię zapytał o ten fakt, to reagowałaś:"to jest sprawa mojego męża i moja!"?- nie sądzę
Napisano 14 maja 2010 - 09:38
pewnie, choc pierwsze zdjecia tego typu były właśnie robione dla przełamywania glupiego myślenia typu "ciąża jest brzydka, i deformuje ciało, nalezy się jej wstydzic" .Ona to robi pewnie dla wielkich pieniążków,jak sądzę.
I moim zdanie duzo dobrego sie stało przez takie sesje w gazetach
Love like you'll never be hurt,
Sing like there's nobody listening,
And live like it's heaven on earth."
Napisano 14 maja 2010 - 09:45
owszem, ale ja również nie widze w tym nic złego, ja gdybym była sławna tez bym nie odmówiła sobie takiego zdjęcia na okładce, przegięciem moim zdaniem było by np sprzedaż zdjęć z porodu, czy nawet filmu.. to dla mnie było by kontrowersyjne.Chodzi mi o publiczne pokazywanie brzusia niczym Claudia Schiffer na fotce.Ona to robi pewnie dla wielkich pieniążków,jak sądzę.
Napisano 14 maja 2010 - 09:57
Sama mam duzo zdjec z brzuszkiem, czesto wrzucalam na forum tutaj i na sasiednie. Nie mialam oporow, poza jednym, nagim ale w efekcie stwierdzilam ze nie nie ukazuje ono nic poza rosnacym brzuszkiem i kawalkiem odslonietej piersi. Na widok publiczny w krotkich bluzeczkach brzucha nie wystawialam, bo po pierwsze byl to okres zimowy, po drugie nie chcialabym. Ale fotki, ktore robilam na pamiatke, co kilka tygodni, mam w bluzkach jednego i tego samego kroju, dlatego ze tak zaczelam i chcialam widziec roznice jak rosnie : )) no a pozniej sila rzeczy, brzuszek spod nich wystawal, fotki sa na forum, nie uslyszalam ani jednego zlego slowa
Napisano 14 maja 2010 - 10:08
Natomiast jak wiekszosc Was nie lubie golego ciazoawego brzucha , jest tyl slicznych sukienek, tunik , sweterków i innych fajnych ciuszków ze mozan fajnie go pokazac lub ukryc
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 14 maja 2010 - 10:11
Napisano 14 maja 2010 - 10:16
Napisano 14 maja 2010 - 14:22
Nie widze powodow do wstydu, ukrywania ciazy itp. Uwazam jednak ze sa granice smaku ktorych ja osobiscie bym nie przekroczyla. Ale zdjecia takie sa napewno ogromna pamiatka dla rodzicow jak i potem samego dziecka. Chetnie zdecydowalabym sie na taka sesje.
Co do krotkich bluzeczek, to mysle ze to lekka przesada. W zaciszu domowym jak najbardziej tak ale publicznie mysle ze nie. Nie chodzi mi o to ze nie wypada itp raczej o to ze ja zle bym sie czula (tak podejrzewam), zreszta jest tyle fajnych (nie)ciazowych bluzek ktore bardzo ladnie podkreslaja brzuszek.
Napisano 15 maja 2010 - 07:54
nie przeszkadzają mi takie fotografie, ba nawet niektóre są po prostu przepiękne
jeśli kobieta nie czuje się skrępowana by pozować nago lub pół nago do nich to super - będzie miała wspaniała pamiątkę
znając samą siebie to pewnie krępowałoby mnie pozowanie do zdjęć gdzie widać dużo mojego nagiego ciała
jeśli chodzi o publikowanie takich zdjęć w czasopismach to również mi one nie przeszkadzają - bo jeśli nie krępuje to i nie zawadza danej kobiecie to dlaczego mnie ma przeszkadzać?
natomiast noszenie celowo zbyt krótkich bluzek jest dla mnie nie do przyjęcia
ja rozumiem, że można nie mieć pieniążków na ciążowe ciuszki, które nieraz bywają bardzo drogie jednak jest wiele alternatyw do wyboru - tuniki, zwiewne bluzeczki itp
Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Look into the mirror, at yourself
Don't you like you? Cause I like you!
Napisano 06 czerwca 2010 - 18:53