Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...
Zdjęcie

co Was podnieca w facetach?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
389 odpowiedzi w tym temacie

#161 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 17 listopada 2008 - 22:09

Pies na baby, moge powiedziec ze w moim facecie, bo nie we wszystkich najbardziej kreci mnie jego brzuszek i tyleczek.. :mrgreen:

#162 MonikaK

MonikaK
  • Użytkownik
  • 933 postów

Napisano 17 listopada 2008 - 22:27

mój ma takie fajne motylki no i tyłeczek och kocham jego całe ciałko mniam
Dołączona grafika

#163 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 17 listopada 2008 - 22:39

w sumie pytasz o to samo co w tym temacie
co-was-podnieca-w-facetach-vt382.htm

ręce, oczy, spojrzenie ... i żeby był w garniaku :) wsio

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#164 Mikula

Mikula
  • Użytkownik
  • 220 postów

Napisano 17 listopada 2008 - 22:44

Ale zapach naturalny też jest super

Dokładnie, lubię jak facet ma jakiś fajny zapach, ale jego własny jest najlepszy ;-)
"Świat należy do ludzi, którzy maja odwagę marzyć i ryzykować, aby spełnić swe marzenia. I starają się robić to najlepiej."

#165 Jacqueline

Jacqueline
  • Użytkownik
  • 1 963 postów

Napisano 17 listopada 2008 - 23:05

A ja do tego Fun Clubu facetów w garniturze się nie dopiszę, wg. mnie ciężko jest znaleźć jakiegoś faceta, który wygląda co najmniej apetycznie w nim albo spotykam zbyt mało facetów w garniturach .. <hmm></span>
Natomiast mi również podoba się, jeśli jest zaangażowany w jakąś czynność no i głos(ale ciężko mi opisać jaki lubię) poza tym lubię smukłą twarz, jeśli ma ładne kości policzkowe i jeśli ma delikatny zarost jest super facet.

#166 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 17 listopada 2008 - 23:20

albo spotykam zbyt mało facetów w garniturach ..

no raczej nie inaczej ...

i jeśli ma delikatny zarost jest super facet.

oo ... jak można było zapomnieć :mrgreen:

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#167 Torii1988

Torii1988
  • Zbanowani
  • 8 196 postów

Napisano 18 listopada 2008 - 13:52

pośladki :mrgreen: mniam, seksowny głos i spojrzenie....

#168 Roxi

Roxi
  • Użytkownik
  • 3 496 postów

Napisano 18 listopada 2008 - 15:26

a ja się nie podpisuję pod garniakami, ale pod mundurami jak najbardziej (zwłaszcxa marynarskimi) ;-)

<ookk>

#169 lowca_motyli

lowca_motyli
  • Użytkownik
  • 360 postów

Napisano 18 listopada 2008 - 15:39

Ojciec mi mówił właśnie "kup sobie jakieś garnitury, teraz wszyscy młodzi ludzie na poziomie tak chodzą" ja tak trochę sceptycznie byłem nastawiony, no ale po tym co tu przeczytałem chyba zmienię zdanie :-P
"Nie ma kobiet nie do zdobycia, są jedynie mężczyźni do dupy." Andrzej Klawitter

#170 tanika_aha

tanika_aha
  • Użytkownik
  • 2 491 postów

Napisano 18 listopada 2008 - 15:47

Ojciec mi mówił właśnie "kup sobie jakieś garnitury, teraz wszyscy młodzi ludzie na poziomie tak chodzą" ja tak trochę sceptycznie byłem nastawiony, no ale po tym co tu przeczytałem chyba zmienię zdanie

lowca_motyli, heh :-P ale nie na co dzień :-D bo by kobietką kolana powymiękały z nadmiaru estetyki :mrgreen: :mrgreen:
Gdy patrzysz na mnie,wiem o czym myślisz, chcesz ze mnie czerpać słodkie korzyści!Wyluzuj koleś! Weź zimny prysznic! Nic nie kombinuj bo nic nie wymyślisz...!

If you don't know my name, you can call me baby Dołączona grafika" title="" />

#171 lowca_motyli

lowca_motyli
  • Użytkownik
  • 360 postów

Napisano 18 listopada 2008 - 15:50

bo by kobietką kolana powymiękały z nadmiaru estetyki :mrgreen: :mrgreen:

wiesz to już nie mój problem ;-) one się tym będą martwić :-P mam akurat taką pracę że mógłbym codziennie w garniaku chodzić, albo przynajmniej w marynarce i w jeansach
"Nie ma kobiet nie do zdobycia, są jedynie mężczyźni do dupy." Andrzej Klawitter

#172 tanika_aha

tanika_aha
  • Użytkownik
  • 2 491 postów

Napisano 18 listopada 2008 - 15:54

w marynarce i w jeansach

ooooooooooo,ten zestaw też jest zniewalający :-P :-P :-P taki elegancki LuZiK :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
to też mi się podoba u facetów ;-)
Gdy patrzysz na mnie,wiem o czym myślisz, chcesz ze mnie czerpać słodkie korzyści!Wyluzuj koleś! Weź zimny prysznic! Nic nie kombinuj bo nic nie wymyślisz...!

#173 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 18 listopada 2008 - 15:59

przynajmniej w marynarce i w jeansach

jestem za :)

#174 Roxi

Roxi
  • Użytkownik
  • 3 496 postów

Napisano 18 listopada 2008 - 16:06

hmmmm ja wolę nadal jednak bluzy i fajne trampusie, a zestaw jeansy plus elegancki bęski but (odpowiednik damskich czubów) w ogóle mi się nie podoba

<ookk>

#175 Alisekai

Alisekai
  • Użytkownik
  • 2 027 postów

Napisano 18 listopada 2008 - 18:49

Hm... w kwestii ubioru, to tak, jak mówiłam garnitur. Tak samo wspomniana wcześniej marynarka i jeansy. I czarna bluza polarowa z czerwonymi boczkami plus czarne bojówki. Ale może wróćmy do tematu, chociaż już chyba wszystko wymieniłyśmy :D

#176 Mikula

Mikula
  • Użytkownik
  • 220 postów

Napisano 18 listopada 2008 - 22:49

a ja się nie podpisuję pod garniakami, ale pod mundurami jak najbardziej

Nadal obstaję przy garniturach, ale fakt-mundur też na mnie działa ;-) Zawsze miałam do nich słabość. Nie bez powodu się mówi, że za mundurem panny sznurem. Przynajmniej do mnie odnosi się to powiedzenie :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
"Świat należy do ludzi, którzy maja odwagę marzyć i ryzykować, aby spełnić swe marzenia. I starają się robić to najlepiej."

#177 Donn

Donn
  • Użytkownik
  • 7 119 postów

Napisano 18 listopada 2008 - 23:38

specjalny temat "w garniturku czy bez" jest tu:
w-garniturku-czy-bez-vt596,30.htm
...to czy człowiek jest inteligentny poznaje się po jego odpowiedziach...
..to czy jest mądry, po pytaniach...

...nie ogarniam tego fałszu tu... podlizywania... słodzenia...

#178 Karen

Karen
  • Użytkownik
  • 207 postów

Napisano 19 listopada 2008 - 12:13

Ojjjj a ja sie podpisuje pod garniakami..... Jak widze mojego faceta w garniaku to mi kolana miekna..............................
I love you, not for what you are, but for what I am when I am with you.

#179 niewymowna

niewymowna
  • Użytkownik
  • 29 postów

Napisano 19 listopada 2008 - 13:05

hehhe jeśli chodzi o ubranie to garniak może być ale wole raczej na luzie, a z ciała... dłonie, oczy, usta, posladki i oczywiście Wacuś:):):):):):):):):):):):) :oops:

#180 tanika_aha

tanika_aha
  • Użytkownik
  • 2 491 postów

Napisano 19 listopada 2008 - 14:01

i oczywiście Wacuś

jasna sprawa,bez wątpienia i nie zaprzeczalnie <dens1></span>

a mi się też podobuje jak uśmiechając się mruży tak fajniuszko jedno oczko <serduszka></span>