Wysłany: 2007-07-15, 19:16 co Was podnieca w facetach?
temat przypomnia mi ostanią rozmowę z moim kumpelkami na temat tego, co najbardziej podnieca nas w facetach i powiem Wam, że nie jest to bynajmniej wielki członek:P Mnie np. jara kaloryferek, ręce i kark;) na cudowny, męski kark mogłabym godiznami..;D
A co Was najbardziej podnieca w facetach? Jest coś, od czego oczu oderwać nie możecie i działa jak najlepszy afrodyzjak?:)
_________________ rokiiiiisssss nadchodziiiii/chwilowo w domciu
no tak...oczy...ale oczy to chyba działają na każdą z nas;D znam kolesia, którego spojrzenie jest rozpływające... i jak na Ciebie patrzy to czujesz się...;P
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 381 dni temu Posty: 109 Skąd: lublin
Profil: Imię: czekolada
Wzrost: 166
Włosy: brunetka
Stan: panna
Wysłany: 2007-07-16, 14:56
A mnie najbardziej kreca oczy i to spojrzenie , usmiech , a sczegolna uwage zwracam u ludzi na dlonie i zeby;), u faceta kreci mnie umiesniny brzuszek oraz nogi;)
Za to mogę dodać, że mnie podnieca w ogóle jak facet jest silny Np po moim tego nie widać, ale jest bardzo silny kiedyś mnie na jednej ręce podniósł całą
ulalala, moj kolega tak kiedys zriobil, ale ja nie lubie jak sie mnie nosi, bo mam kompleksy, ze jestem za gruba;D pozdros z Czarnogoryyy!!! sorx, ale nie ma polskich znakow>;D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum