Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...
Zdjęcie

kogo wybierasz: faceta z większym czy mniejszym doświadczeni

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
16 odpowiedzi w tym temacie

#1 woman_88

woman_88
  • Użytkownik
  • 1 postów

Napisano 24 marca 2010 - 16:19

Pytanie kierowane do kobiet:
1. Wolicie być z facetem bardziej czy mniej doświadczonym seksualnie? Wolicie kogoś po kilku przelotnych kontaktach (powiedzmy dyskotekowo-toaletowych) czy po kilku związkach?

2. Macie jakiś limit? (tzn. np. tolerowanie mężczyzn do max 3 doświadczeń z innymi kobietami?)

3. Czego nie akceptowałybyście u bardziej doświadczonych? (tzn. dlaczego nie chciałybyście z takim być)

4. Czy wasza preferencja (mniej lub bardziej doświadczony) znajduje powiązanie z waszym doświadczeniem? ( tzn. wolę mniej doświadczonych bo sama mam małe doświadczenie lub wolę bardziej doświadczonych i sama mam dość dużo doświadczeń)

5. Z jakimi cechami utożsamiacie faceta, który ma dużo doświadczeń i mało (lub wogóle) ?

#2 Donn

Donn
  • Użytkownik
  • 7 119 postów

Napisano 24 marca 2010 - 16:25

A jak to jest u Ciebie. Zadając takie pytania, wypadałoby u siebie przedstwiac sytuacje a nie wypisac ciąg pytań. Wygląda mi to na jakąś ankiete. ;-)
...to czy człowiek jest inteligentny poznaje się po jego odpowiedziach...
..to czy jest mądry, po pytaniach...

...nie ogarniam tego fałszu tu... podlizywania... słodzenia...

#3 Klinik

Klinik
  • Użytkownik
  • 26 postów

Napisano 24 marca 2010 - 23:49

Moi faceci mieli po kilkanaście kobiet zazwyczaj. ja sama miałam kilku też. generalnie wolałabym takiego co mało bo zazdrsona jestem...a ilosc kobiet nie idzie w parze z byciem dobrym w lozku.

#4 HotAndzela

HotAndzela
  • Użytkownik
  • 2 postów

Napisano 25 marca 2010 - 03:26

ja lubie jak facet jest doswiadczony, szczegolnie jak potrafi uprawiac sex w stodole

#5 Wisienkowa

Wisienkowa

HQ

• Moderator
  • 4 761 postów

Napisano 27 września 2011 - 19:20

ja lubie jak facet jest doswiadczony, szczegolnie jak potrafi uprawiac sex w stodole

no seks w stodole to wyzwanie xD
<umieraam></span>

Ja wolę niedoświadczonego, jest mój, uczymy się nawzajem i to jest fajne.

#6 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 28 września 2011 - 18:01

Ja wolę niedoświadczonego, jest mój, uczymy się nawzajem i to jest fajne.

też kiedyś tak wolałam :) ale zdecydowanie wolę jak facet jest doświadczony...

#7 Jasminka

Jasminka
  • Użytkownik
  • 1 022 postów

Napisano 28 września 2011 - 18:55

ale zdecydowanie wolę jak facet jest doświadczony...

ale chodzi tutaj o doświadczenie z iloma dziewczynami spał do tej pory czy raczej o to jak długo już współżyje a liczba dziewczyn nie ma znaczenia?

#8 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 29 września 2011 - 08:48

, szczegolnie jak potrafi uprawiac sex w stodole

hym...musze zapytac czy moj M. by temu podołał. No bo to siano wbijajace sie w tyłek..
<hmm></span>

Ja tam nigdy nie miałam jakis wymogów ze ma byc doswiadczony czy nie. ;-)
Prosilam o wszystko, zeby cieszyc sie zyciem.
Dostalam zycie, zeby cieszyc sie wszystkim

#9 cutie

cutie
  • Użytkownik
  • 47 postów

Napisano 30 września 2011 - 14:59

Powiem tak. Bardziej doświadczony facet może czegoś nauczyć i popisać się czymś w łóżku. Mniej doświadczony będzie Ciebie traktował jak symbol seksu. Obie opcje mają swoje plusy. Ale w podsumowaniu tak naprawdę to nie ma znaczenia. Jeśli obie osoby się kochają, potrafią tak szybko nauczyć się siebie nawzajem, i obudzić w sobie najbardziej uśpione pragnienia i fantazje.
"Perfection is an illusion, imperfection is beautiful..."

#10 Wisienkowa

Wisienkowa

HQ

• Moderator
  • 4 761 postów

Napisano 01 października 2011 - 19:29

. Mniej doświadczony będzie Ciebie traktował jak symbol seksu.

Ooo, to właśnie lubię. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

#11 Konfeti

Konfeti
  • Użytkownik
  • 100 postów

Napisano 01 października 2011 - 20:58

ja osobiście wolę gdy facet wie jak ,,zabrać się" za dziewczyna :P że: wie co i jak ;)
ale to nie znaczy , że jest mniej romantycznie albo coś w tym stylu ;) chyba bardziej wie czego kobieta pragnie ;D
Najpiękniejszym ubraniem kobiety są ramiona kochającego mężczyzny, a biżuterią...jego pocałunki ... ;)

#12 ZuziaDD

ZuziaDD
  • Użytkownik
  • 504 postów

Napisano 10 października 2011 - 10:39

to że facet miał wiele kobiet nie znaczy, że wie jak im sprawić przyjemność. Tacy najczęsciej zaliczają, myslą tylko o sobie i nie przejmuja się odkrywaniem sekretów kazdej z nich...
Aczkolwiek uważam, że tak w ogóle powinno się miec w życiu przynajmniej dwóch partnerów.. tak dla osobistego rozeznania ;P
"...Tańczyły jak promienie na porannej wodzie, a pozostałe po nich złote nitki, odpryski bursztynowych ozdób i strzępy słoneczników..."

#13 Wisienkowa

Wisienkowa

HQ

• Moderator
  • 4 761 postów

Napisano 10 października 2011 - 12:52

Aczkolwiek uważam, że tak w ogóle powinno się miec w życiu przynajmniej dwóch partnerów.. tak dla osobistego rozeznania ;P

i potem zaczyna się chore porównywanie który lepszy... Ja tam wyznaję zasadę: Czego oczy nie widzą, tego sercu nie żal ;)

#14 halynka

halynka

mamuśka

• Użytkownik
  • 5 652 postów

Napisano 10 października 2011 - 13:04

to że facet miał wiele kobiet nie znaczy, że wie jak im sprawić przyjemność.

jestem dokładnie takiego samego zdania.
Oczywiście nie mam za złe mojemu obecnemu facetowi, że miał wcześniej inne doświadczenia, ja też je miałam, ale ciężko stwierdzić czy jest to na plus czy nie. Na pewno jest to lepsze niż zaczynanie od zaraz przede wszystkim dlatego, że sami lepiej wiemy czego nam potrzeba i jak to osiągnąć i rozmawiając o tym, możemy się naprowadzić. jednak najwięcej daje 'wspólne doświadczenie' tzn. to ile jesteśmy razem, bo z każdym innym jest inaczej.

201401111762.png

km5skrhmtofzztsl.png

#15 Wisienkowa

Wisienkowa

HQ

• Moderator
  • 4 761 postów

Napisano 10 października 2011 - 13:08

jednak najwięcej daje 'wspólne doświadczenie' tzn. to ile jesteśmy razem, bo z każdym innym jest inaczej.

Dokładnie tak. Nie uważam, że brak wcześniejszych partnerów czyni nasze doświadczenie jakimś bardzo ubogim. Najważniejsze jest to co się 'dzieje' w związku. To wszystko poza, nie powinno mieć zbyt dużego znaczenia.

#16 ZuziaDD

ZuziaDD
  • Użytkownik
  • 504 postów

Napisano 12 października 2011 - 10:18

Owszem dziewczyny, tylko chodzi o to,że w pewnym momencie w każdej głowie pojawiają się takie myśli, szczególnie w nieuniknionych momentach kryzysu, ze myśli sie jakby to było gdyby... Lepiej mieć porównanie przed tym ostatecznym "tak" niż potem pokusić się o zdradę moim zdaniem...
"...Tańczyły jak promienie na porannej wodzie, a pozostałe po nich złote nitki, odpryski bursztynowych ozdób i strzępy słoneczników..."

#17 Wisienkowa

Wisienkowa

HQ

• Moderator
  • 4 761 postów

Napisano 12 października 2011 - 15:17

Myśli to myśli, a zdrada to zdrada. Myśleć to każdy może. Jeśli kobieta zdradza, bo chce wiedzieć jak jest z innym to to nie jest miłość.