Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...
Zdjęcie

striptiz przed swoim facetem?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
466 odpowiedzi w tym temacie

#41 Guest_Kociak_*

Guest_Kociak_*
  • Gość

Napisano 25 sierpnia 2007 - 20:56

wiekszosc kobiet zgodzi sie ze mna, ze jak sobie cos uroimy w glowie, to nic i nikt nie jest w stanie nas przekonac.

o tak, z tym się zgadzam ;) I myślę, że faktycznie, Ko, musisz poczekać, a na pewno w końcu Ci to przejdzie. Albo zrób tak, zamknij oczy i pomyśl sobie,że nie tańczysz przed nim w realu tylko przed kamerką jak dawniej ;)
A jeśli masz obiekcję co do swojego wyglądu - wypróbuj z jakimś przytłumionym światłem, takim półmrokiem :) wtedy będzie widział Twoje ruchy,ale nie dokładnie Twoje ciało - może tak będzie Ci na początku prościej ;)

#42 SpryCiulaaa

SpryCiulaaa
  • Użytkownik
  • 406 postów

Napisano 25 sierpnia 2007 - 23:43

A jeśli masz obiekcję co do swojego wyglądu - wypróbuj z jakimś przytłumionym światłem, takim półmrokiem :) wtedy będzie widział Twoje ruchy,ale nie dokładnie Twoje ciało - może tak będzie Ci na początku prościej ;)

Racja :) Zgadzam sie z Kociakiem.. to jest dobry pomysl no i skuteczny :)
Dołączona grafika

Myśleli, że jak będe mała to będzie mniejszy problem :)

#43 Guest_Kociak_*

Guest_Kociak_*
  • Gość

Napisano 26 sierpnia 2007 - 08:39

no i skuteczny

i tak szczerze mówiąć, to myślę, że dla faceta bardzo podniecający, kiedy nie widzi dokładnie wszystkiego ;) sama muszę kiedyś wypróbować <ookk></span>

#44 Ko.

Ko.
  • Użytkownik
  • 81 postów

Napisano 26 sierpnia 2007 - 19:14

Sama tak radze niepewnym kobietom, tyle ze najlepiej wychodzi radzenie innym niz samemu korzystanie z wlasnych podpowiedzi - no ale zobaczy sie, potrzebuje czasu ;)
"Z życiem jest jak z sukienką : można mieć bogate i kolorowe, a jednak je zmarnować, można też mieć życie zwyczajne i nosić sie z klasą" .

#45 iwka

iwka
  • Użytkownik
  • 24 postów

Napisano 04 kwietnia 2008 - 13:56

mam takiepytanko
czy ktoras z was tanczyla TYLKO dla swojego chlopka:P wiecie o co mi chodzi;) znaci emize jakies adresy stron z ciekawymi filmikami na tebn temat:)) instruktarzowymi:) hehehhepodzielcie sie swoimi doświadczeniami

#46 Zielonooka

Zielonooka
  • Użytkownik
  • 3 356 postów

Napisano 04 kwietnia 2008 - 14:23

ja nie, wiec nie pomoge:)
Najważniejsze spotkania odbywają się w duszy, na długo przed tym, nim spotkają się ciała...

#47 iwka

iwka
  • Użytkownik
  • 24 postów

Napisano 04 kwietnia 2008 - 14:29

dajcie jakies adresy stron:PP z takimi filmikami

#48 Jewel

Jewel
  • Użytkownik
  • 3 742 postów

Napisano 04 kwietnia 2008 - 14:31

Jest coś takiego jak google ;-)
"miłość jest ślepa dlatego lubi ciemność"

#49 angik1683

angik1683
  • Użytkownik
  • 8 134 postów

Napisano 04 kwietnia 2008 - 14:37

ja poczytalam wczesniejsze posty i mysle ze w ten weekend cos wykombinuje ale raczej pomoge sobie lampeczka winka na odwage ;-)
sl-11609.png
as1cEZoB0360010MDAwOGQ0fDIwMTM4MmpkfERhd
ZAPRASZAMY WSZYSTKIE MAMY...i nie tylko ->

#50 iwka

iwka
  • Użytkownik
  • 24 postów

Napisano 04 kwietnia 2008 - 15:40

hehe:) tak, lampka wina to zdecydowanie dobry pomysl na dodanie sobie odwagi:P

#51 angik1683

angik1683
  • Użytkownik
  • 8 134 postów

Napisano 04 kwietnia 2008 - 15:42

dobry pomysl na dodanie sobie odwagi

to raczej koniecznosc :mrgreen: a miskowi dam dwie co by mu sie wzrok troche rozmyl :mrgreen:
sl-11609.png

#52 iwka

iwka
  • Użytkownik
  • 24 postów

Napisano 04 kwietnia 2008 - 15:45

hehehehe:) :-> ja to bym bardzo chciala zatanczyc.. ale tak sie stresuje przed tym!!!!
szukalam ciekawych instruktarzowych filmikow, ale tak szczerze nic fajnego nie znalazlam:) jakby ktoras cos miala to poprosze:*

#53 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 04 kwietnia 2008 - 15:58

Ja bym chciała zrobić taką niespodziankę Misiakowi,ale nie mam odwagi :oops:
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#54 iwa222

iwa222
  • Użytkownik
  • 608 postów

Napisano 04 kwietnia 2008 - 17:45

a miskowi dam dwie co by mu sie wzrok troche rozmyl

to było dobre <umieraam></span> ale nie upij go zamocno bo chłopak nic nie zapamięta hihi

#55 Madae

Madae
  • Użytkownik
  • 5 875 postów

Napisano 04 kwietnia 2008 - 18:00

iwka tak szczerze mowiac to nie wiem czy potrzeba instruktarzu :P ja kilka razy tanczyłam przed swoim :P zawsze ubierałam cos fajowego na wierzch a pod spod jakąs sexy bielizne :P taka naprawde na specjalne okazje ( czesto kupioną specjalnie na ta okazje hehehehe) i najdłuzej wytrzymał do momentu jak w niej zostawałam i małam zamiar zdjąc stanik :P
wszystko zalezy od twojej inwencji tworczej :P sa filmy instruktazowe ale one ucza przede wszystkim tego aby sie pozbyc zazenowania i skrepowania... reszta zalezy od tego w co jestes ubrana i od Ciebie :P podstawa jest dobranie podstawowej muzy( nie moze byc za szybka..ale musi byc z pazurem :P), stroju ( musi byc sexowny, moga byc przebieranki :P) kocie ale pewne ruchy ( przy pozbywaniu sie garderoby trza ja energicznie rzucic byle gdzie- sprzataniem zajmiesz sie pozniej ;) mozna tez podejsc do połowka i np zarzucajac mu na kark bluzke czy inny fatałaszek przyciagnąc jego głowe do naszych piersi :D istnieje jednak niebezpieczenstwo ze nie wytrzyma i nie da nam kontynuowac tanca zabierajac sie od razu do rzeczy :P) zdejmujac ponczochy mozesz zrobic to bardzo zmysłowo np jesli połowek siedzi na kanapie to poedejdz, energicznie swoja noga rozsun jego, postaw stope miedzy jego nogami i delikatnie powoli zaczac ja zdejmowac :) grunt to nie dac sie dotknac ( przynajmniej przez jakis czas :P) jak bedzie chciał pomoc to po łapach go :P jesli juz dotknie...to sam zdejmie prawdopodobnie reszte :P

#56 iwa222

iwa222
  • Użytkownik
  • 608 postów

Napisano 04 kwietnia 2008 - 19:35

o kurcze Madae ale instrukcja obsługi <lol></span> ale bardzo mi sie podoba <nuci5></span>

#57 anusek

anusek
  • Użytkownik
  • 3 457 postów

Napisano 04 kwietnia 2008 - 20:18

tu sie nie da napisac instrukcji bo trzeba robic to co sie czujeinaczej wychodzi nienaturalnie i cała magia ucieka,po pierwsze poczuj sie sexownie,załóż coś w czym czujesz sie najlepiej,coś co łatwo da sie zdjąc,bo jak zaczną sie problemy to sie pogubisz i też będzie dupa :-/ kiedyś były takie dvd carmen electry,całkiem fajne można coś podłapac ale trzeba dodac siebie,ja kilka pomysłów mam z show girls :mrgreen: :-P
wiesz kto-tego czego szukasz ja już tu nie napisze,nie marnuj czasu!!!!!!!!!!!!!

#58 Nymphadora

Nymphadora
  • Użytkownik
  • 2 636 postów

Napisano 04 kwietnia 2008 - 22:20

Ja się już też odważyłam :mrgreen: W sumie był spory stres, ale poszłam na żywioł :P I tak szczerze mówiąc, to teraz mam wielką ochotę to powtórzyć :mrgreen:

#59 calineczka

calineczka
  • Użytkownik
  • 7 470 postów

Napisano 04 kwietnia 2008 - 22:22

Ja wiele razy miałam ochote ....ale boje się , że zaczne sie smiac .i koniec pokazu bedzie :lol: :lol:

a poza tym jakos tak nie było okazji
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#60 angik1683

angik1683
  • Użytkownik
  • 8 134 postów

Napisano 04 kwietnia 2008 - 22:22

no ja mialam dzisiaj zaszalec a tu misiek poszedl biegac a teraz siedzi spocony, to nie bede nawet zaczynac... :mrgreen: , moze jutro :-P
sl-11609.png