Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Co w wolnej chwili ?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
247 odpowiedzi w tym temacie

#181 bikini

bikini
  • Użytkownik
  • 155 postów

Napisano 19 kwietnia 2011 - 23:28

Kocham muzykę klasyczną, dużo czytam i siedzę przy kompie :-o .

#182 motown25

motown25
  • Użytkownik
  • 142 postów

Napisano 19 kwietnia 2011 - 23:31

bikini, muzyka klasyczna to jest to... jakiś czas temu namiętnie w kółko słuchałem Chopina :) bardzo lubię klasykę, chociaż nie wszystko. Zresztą jeżeli już, to tylko fortepian, żadne tam inne orkiestry :)

#183 xara

xara
  • Użytkownik
  • 905 postów

Napisano 20 kwietnia 2011 - 13:38

jakiś czas temu namiętnie w kółko słuchałem Chopina bardzo lubię klasykę

Jestem pelna podziwu :-> To dosyc trudne do sluchania,malo kto w mlodym wieku interesuje sie muzyka klasyczna.Ja potrafie sluchac tylko Bethovena,ale musze miec nastrój,bo normalnie to w wolnej chwili wlanczam dosyc glosno Metallice i oddaje sie zabiegom pielegnacyjnym(maseczki,depilacja itp.)Ksiazki tez czytam,ale wtedy musi byc wokól idealna cisza :-)
Zyc szczesliwie ,kochac mocno i...umierac mlodo
Dołączona grafika

#184 bikini

bikini
  • Użytkownik
  • 155 postów

Napisano 22 kwietnia 2011 - 14:00

A ja słucham najcięższej chyba odmiany klasyki- operę (głównie), oratoria i takie tam. Chopina też uwielbiam- w dobrym wykonaniu :)

#185 xara

xara
  • Użytkownik
  • 905 postów

Napisano 22 kwietnia 2011 - 16:43

operę

Nie to juz dla mnie cos co raczej gra mi na nerwach,ale podziwiam ludzi ,którzy sluchaja.Moja mama to tez opere chlonie jak gabka.
Zyc szczesliwie ,kochac mocno i...umierac mlodo
Dołączona grafika

#186 bikini

bikini
  • Użytkownik
  • 155 postów

Napisano 28 kwietnia 2011 - 21:35

Nie dziwię się Szanownej Mamie:). Zdenerwowanie minie, jak trafisz na dobry spektakl, z dobrymi śpiewakami. Wtedy zrozumiesz ogrom emocji i warsztatu. Szybko Cię to przestanie drażnić. :-)

#187 dobra

dobra
  • Użytkownik
  • 2 604 postów

Napisano 30 kwietnia 2011 - 10:21

w wolnej chwili ? komputer :evil:
Dołączona grafika

#188 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 30 kwietnia 2011 - 15:44

w wolnej chwili ? komputer :evil:

u mnie niestety też ostatnio dominuje :roll: myślałam, że w weekend rower doprowadzę do normalnego stanu, ale remont mi pokrzyżował szyki... ale przyjdzie lato, to i wolny czas mam zamiar zacząć spędzać na działce. Bede się babrać roślinkami O! :P jakoś ostatnio dziwną miłością do nich zapałałam :lol: pewnie przez bambusa i storczyka :P i wyszukuję jakieś durnoty o nich w necie :P póki co do tego tylko się ograniczam, a w lecie bede wprowadzać w czyn :P

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#189 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 30 kwietnia 2011 - 16:18

jakoś ostatnio dziwną miłością do nich zapałałam

ja pałam od zawsze, i juz sie nie moge doczekac jak kupie surfinie, maciejki i bede sadzic na balkonie :-P

a wolnej chwili do głownie ...ostatnio ...komputer... :oops: niestety... głownie bs, portale fotograficzne, jakis serial.
A poza tym czas na angielski, fotografie, ksiazka. Ale komp...dominuje.. :-/
Prosilam o wszystko, zeby cieszyc sie zyciem.
Dostalam zycie, zeby cieszyc sie wszystkim

#190 zakręcona

zakręcona
  • Użytkownik
  • 11 postów

Napisano 29 lipca 2011 - 09:36

Książki, książki, książki, od dramatów po kryminały. jestem wielką fanką Agathy Christie :)

#191 piccola

piccola
  • Użytkownik
  • 268 postów

Napisano 31 lipca 2011 - 21:13

W czasie wolnym staram się coś ze sobą zrobić, żeby właśnie nie siedzieć przy tym komputerze. Tenis, rolki bądź po prostu spacer :).

#192 natalia.perylo

natalia.perylo
  • Użytkownik
  • 15 postów

Napisano 01 sierpnia 2011 - 10:47

w wolnej chwili dłuuga odprężająca kapiel, chwila dla siebie, książki, dobry film ;) czy po prostu szperanie w necie ;)

#193 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 02 sierpnia 2011 - 11:26

Wypady rowerowe,film,BS,gry planszowe z synem. ;-)

#194 capirihna

capirihna
  • Użytkownik
  • 10 postów

Napisano 15 listopada 2011 - 16:53

Nabijam kolejne levele w the west i bawię się w pirata grając w kultana :) Poza tym sporo ruchu, rower, pływanie, joga. Jestem też zapaloną kinomanką i żadnej nowości kinowej się nie boję :)

#195 AgnieszkaT

AgnieszkaT
  • Użytkownik
  • 3 547 postów

Napisano 20 listopada 2011 - 06:21

W wolnej chwili: gry komputerowe, książki, seriale, gotowanie :-) aaa no i kwiaty - uwielbiam się nimi zajmować.

#196 Szpillka

Szpillka
  • Użytkownik
  • 11 postów

Napisano 25 listopada 2011 - 00:20

W wolnej chwili chodzę na spacery, czytam książki, uczę się grać na gitarze i słucham swojego ulubionego radia Bemowo FM, może i ja kiedyś wystąpię w audycji "Dobrze Rockują"? :)

#197 amoramor

amoramor
  • Użytkownik
  • 5 024 postów

Napisano 25 listopada 2011 - 15:42

-czytanie książek
-oglądanie seriali lub filmów
-rozmowa z mamą (jeśli jestem w Łodzi to oczywiście ploteczki przez telefon :mrgreen: )

Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Look into the mirror, at yourself
Don't you like you? 
Cause I like you!  <serducho>

#198 Tweety

Tweety
  • Użytkownik
  • 2 postów

Napisano 16 stycznia 2012 - 13:17

Witam. Moje hobby jest dość zróżnicowane. :) Interesuje się psychologią, pedagogiką i medycyną-biologią. Lubię czytać ciekawostki na te tematy, pogłębiać swoją wiedzę na ten temat, pomagać innym(jeśli tylko mogę). Czy jest tu na forum studentka któregoś z tych kierunków bądź osoba która ma podobne zainteresowania? Chętnie porozmawiam. :)

#199 Arowana14

Arowana14
  • Użytkownik
  • 8 postów

Napisano 04 czerwca 2012 - 11:33

Polecam uprawiać jakiś sport w wolne dni - może bieganie? :)

#200 Sygin

Sygin
  • Użytkownik
  • 11 postów

Napisano 11 lipca 2012 - 18:27

Nurkowanie!!!!! Choć musze przyznać ze tanie to nie jest... ale w te wakacje mam nadzieje zrobić kurs na wraki i pojechać nad Bałtyk *^^*!!!!